تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 752 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما جای من بودی نمونه باگارانتی رو میگرفتی یا بدون گارانتی ؟
    7یا17؟؟؟؟؟
    اصلا به گارانتی می خوره در اثر استفاده ی صحیح؟
    شما بودی کدومو می خریدی واسه دوستت ؟
    گو اینکه اصلاً مشخص نیست منظور از گارانتی چی بوده، شما حتماً سراغ اونی برو که بهت قیمت معقولی مثل 15-16 تومن رو پیشنهاد می کنه ... نمایندگی های رسمی کریتیو هم گارانتی خاصی در مورد این هدفون های رده پایین ندارن ... برو از نمایندگی بخر، و از جای معتبر .. فروشنده ها هر کاری می کنن و هر دروغی میگن که محصولشون فروش بره .. بخصوص جنسی مثل EP630 که تا دلت بخواد تقلبی اش وجود داره.
    رفقا بنظرتون برند A4TECH چطوره؟؟؟
    بسته به اینکه چه مدلی اش رو بخوای بگیری بین "توصیه نمیشه" تا "به زور شاید قابل قبول باشه" در نوسانه!

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Essi69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    لیان

پيش فرض

بچه ها( philips ( sbchc8440

60تومن مي ارزه

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

به به دوست خوبمون آقای Azerbayçan . نیستی در شبکه ؟؟؟
    آقا مهمترین عامل در بشریت !!! بوجه هست . چقدر پول داری ؟؟؟
    و دوم اینکه برای ترنس شنیدن میخوای ؟؟؟
    کلا نظرم اینه که برو سراغ کریتیو و AKG . کریتیو که بدجوری امتحانش رو پس داده و به نظر خودم خوبه چون تجربه اش رو دارم . AKG رو هنوز استفاده نکردم دوستان بهتر میدونن .

این نمونه هدفون تقلبی و اصل از ep630 هست . هدفون سمت چپی Fake یا تقلبیه . کاملا مشخصه .
    هر ارزونیی بی دلیل نیست !!!
    به به... داش Panther99 خودمون.
    خوبی رفیق
    معلومه برای چی میخوام، مگه من بغیر ترنس به چیز دیگه ای هم میگوشم
    برای گوشیم میخوام...
    دقیقا قصد خرید Creative داشتم مدلش رو نمیدونم 20 تومن بود...
    رفتیم A4TECH خریدم رفت مدل MK-650-B

ولله من قصدم خرید یه هدفون تو مایه های 20،30 تومن بود اما این دوستم اینقدر تو گوشم خوند زیاد واسه هدفون کوچلو خرج نکن و A4Tech خودش خیلی خوبه و اول یک ارزونش رو بخر اگه جواب نداد برو گرونش رو بخر! (آخه خودش جز ساسی مانکن چیز دیگه ای نمیگوشه!!!) فکر کرد این هدفون ها واسم کفاف میده.

من خودم که اصلا از هدفون راضی نیستم گفتم بیام ببینم نظر شما چیه (نظر شما هم این بود)

برعکس ... طبق کلی بررسی ها و ازمایشات و ... برای سبک های ترنس و هاوس و هیپ هاپ و ... تو این ضمینه بهترین برند برای استفاده عمومی برند سن هایزر هست نه برندی مثل کریتیو ! ... خواهشا کمی بیشتر جستجو کنید ! .. در ضمن فک نکنم هدفونی به غیر از هدفون های circumaural برای افراد حرفه ای مناسب باشه
    البته بسته به نیاز هست ! ...

مورد بعدی دوست من هدفون باید Closed باشه برای این سبک ! ... شما هر DJ ای رو ببینید بدون استثنا از هدفون های Closed استفاده میکنن از آرمین بگیر تا ...
    حالا چرا Closed ? چون صدا رو ایزوله میکنه و همین امر رو باس و صدا تاثییر میذاره ! ...
    بهترین مدلی هم که از سن هایزر میتونم معرفی بکنم که تو سری HD این برند هست مدل HD380 PRO هست که واقعا هدفون محشری هست و بررسی ها و ازمایشات و ... نشون از سربلندی این هدفون میده ... !
    این هدفون برای موسیقی هست و چون closed هست به درد فیلم و ... نمیخوره زیاد ! ...
    مورد بعدی اینه که طبق اطلاعات جدا از کیفیت بالا و طراحی حرفه ای بسیار هم راحت میباشد ... ورزنش هم 220 گرم هست و
    امپندانس ش هم 54 اوهم هست ! ... و spl ش هم 110 db هست ...
    سلام رفیق
    منظورتون انتخاب من بود؟
    من برای گوشی میخوام واسه استفاده غیره دارم.
    هدفون Closed دارم Creative تومن40 خریدم 1 سال پیش.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 13:36. دليل: پست متوالی

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

عجب خوب گوشی که اصلا همچین هدفونی رو نمیتونه درایو بکنه چون impedance این هدفون 54 اوهم هست !!! ...
    قیمت هم خوب بالاتر از 100 تومن هست ... به هرحال اگه روزی خواستید یه هدفون حرفه ای بخرید این مورد رو فراموش نکنید که قابل مقایسه با کارهای کریتیو و ... نیست ! ...

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

عجب خوب گوشی که اصلا همچین هدفونی رو نمیتونه درایو بکنه چون impedance این هدفون 54 اوهم هست !!! ...
    قیمت هم خوب بالاتر از 100 تومن هست ... به هرحال اگه روزی خواستید یه هدفون حرفه ای بخرید این مورد رو فراموش نکنید که قابل مقایسه با کارهای کریتیو و ... نیست ! ...
    مگه من گفتم میتونه ساپورت کنه یا گفتم تو گوشی استفاده میکنم؟!!
    من در جواب پست شما که راهنمایی خرید یک هدفون Closed کرده بودین گفتم که واسه گوشی موبایل میخوام که Closed به کار نمیاد...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها( philips ( sbchc8440

60تومن مي ارزه
    خب ببین، اول اینکه کارای بیسیم اساساً از یه همچین قیمتی شروع میشن .. بنابراین این ارزون نیست، گرون هم نیست ، بلکه قیمتشه ... یعنی روالش همینه ... پس بحث اینکه اصلاً شما بیسیم مدنظرته یا نه؟ .. بارها صحبت کردیم که کیفیت صدای هدفون های بیسیم پایین تر از هدفون های باسیم هم رده شون قرار دارن، پس اگه بیسیم بودن واقعاً نیازت نیست قیدش رو بزن .. اما اگه بهرحال بیسیم می طلبی، گزینه بدی نیست، گوشی های راحتی داره و باتری قابل شارژ همراهشه (که این هم مزیته و هم عیب - چون باید منتظر شارژ شدنشون بمونی وقتی تموم شدن!) ...

پس بعنوان یه گزینه بیسیم شاید بیارزه .. اما بعنوان یه هدفون 60 تومنی از نظر من شاید نه.

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من تصميمم رو گرفتم، HD555 و يا HD515 و يا شايد هم HD 485 گرفتم که البته سعي ام بر اينه که مدل اول يعني 555 رو بگيرم ... اينها Open هستند ... در مورد صداي همزمان هم راه حلي يافتم ... در حالت عادي اکر هدفون و يک اسپيکر دو کاناله ميداشتم اين به راحتي انجام ميشد، ولي الان براي اينکه از اسپيکر صداي 5.1 و از هدفون صداي کامل (که توسط ويندوز دو کاناله تشخيص داده ميشه) رو دارم. فقط بايد در تنظيمات کارت صدا در ويندوز گزينه Independent Front Headphones رو بزنم و هر وقت که صدا رو از هدفون خواستم با يک کليک صدا ها رو منتقل کنم به هدفون، در اين حالت صدا هاي فعال به هدفون منتقل ميشند (توضيحش بيشتره ولي خوب شما اهل سرچيد ... خودتون در خواهيد يافت :دي) ... فقط فکر ميکنم مشکل اينجاست که صدا دو کاناله ميشه ... يعني تو ويندوز هدفون رو دو کاناله تشخيص ميده ! البته صدا ناقص نيست ... همه صداها کامله ... مثلا من وقتي با يک هدفون ساده چنين چيزي رو تست کردم متوجه کمبود صداي خروجي از هدفون نشدم، فايل مورد نظر يک فيلم 5.1 کاناله بود ... حالا اينکه يک هدفون بايد ساپورت کنه برام دغدغه ذهني شده ... فکر کنم Dimension ها فقط حفظ ميشه توي اين کانورت ؟! مگر نه ؟! البته من شنيدم که فقط در هدفون هاي USB دار چنين چيزي ممکنه ... اصلا اين چيزي که روش دارم مانور ميدم تاثيري تو صداهاي خروجي داره از نظر کمبود صداهاي خاصي که ممکنه توي فايل به صورت چند کاناله ضبط شده باشند !؟ والا من که موندم چي به چيه !​

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من زیاد اطلاعی در این مورد ندارم ولی برای این کاری که شما داری انجام میدی هیچ فرقی بین 485 555 و 515 نیست از این مورد !...
    به هر حال هیچ کدوم از این ها صدای surround رو ساپورت نمیکنه !!!

شما میخوای هدفونت بدون هیچ مشکلی یا به هر روشی 5.1 surround رو ساپورت بکنه تا اونجایی که فهمیدم ! ...
    که هیچ کدوم از این هدفون ها این قابلیت رو ندارند ! ...
    اینجا رو ببین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم بخون :
    کد:
    ...........
    هدفون های محدودی هستن که بتونن به طور عادی صدای surround 5.1 رو ساپورت بکنن ... ,و مدل هایی هستند از سونی و pioneer و ... که به نظرم بهتر هست این دسته هدفون هارو مدنظرتون قرار بدید ! ...

11. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اين دالبي ها هدفون هاي خوبي ميتونند باشند ولي مثل اينکه با Device ها و ابزار هاي خاصي هماهنگي دارند،​مثلا XBOX Set و...
    فکر کنم خريدش براي من زياد مفيد نيست ...

ولي من از هدفون هاي عادي هم صداي ناقصي نميگيرم ... فقط شايد Dimension ها حفظ نشده باشه ...

به نظرتون چيکار کنم ... ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب ببینید شما دنبال صدای 5.1 هستید ! ... (من زیاد دنبال این صدای 5.1 و دالبی و ... نیستم چون تو محدوده کاری من نیست!)

ولی شما دنبال این مقوله هستید و از پست هاتون مشخص هست به شدت دنبال این موضوع هستید منم گفتم اگه صدای 5.1 خیلی براتون مهم هست و بهش نیاز دارید باید از هدفون هایی استفاده بکنید که صدای دالبی رو ساپورت بکنن که خوب محدود هستن! ...

خوب طبیعتا" Device های خاصی نیاز دارند ( ولی این رو مطمئن نیستم که به هر Device ای بزنی کار بکنه ! مطلب دارم ولی حال ترجمه ندارم!)
    کد:
    کد:
    از ویکی هم میتونی مطلب گیر بیاری ...
    ................
    اگه هدفون معمولی میخوای تمرکزت رو بذار رو سن هایزر و AKG ... که باز باید ببینی نیازت چیه فقط برای موسیقی میخوای
    یا در کنارش فیلم و نیاز های دیگه ای هم داری!

و اگرم هدفون های SURROUND SOUND میخوای سن هایزر هم از این سبک هدفون ها داره ...
    Last edited by a.z.p.z; 17-06-2010 at 20:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •