نترس قیمت دلار حالا حالاها بالا 3 تومن نمیره.الان چندین ماهه که دیگه تک نرخی شده 10 تومن بالا پایین داره هر روز اما بعید میدونم بالا 3 تومن بره.نگران نباش.1 ماه صبر کن پشیمون نمیشی
نترس قیمت دلار حالا حالاها بالا 3 تومن نمیره.الان چندین ماهه که دیگه تک نرخی شده 10 تومن بالا پایین داره هر روز اما بعید میدونم بالا 3 تومن بره.نگران نباش.1 ماه صبر کن پشیمون نمیشی
خیلی از راهنمائیتون ممنونم![]()
دوستان فردا صبح قراره از ال دیجیتال N56jr سفارش بدم و خوشبختانه توی انبارشون توی تهران موجود دارن و با پیک میرسه دستم
میخوام بدونم واقعا انتخاب درستی کردم؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بهترین انتخابه.خوش به حالتگرافیکش جون میده واسه گیم
![]()
کول پد یادت نره.به کول پد N8 ultra هم بخر رنگش نقره ایه جنسش هم آلمینیومه به رنگ لپ تاپت هم میاد دیگه مشکل داغ کردن و اینا هم نداشته باشی.
دوستان بین این سه تا کول پد کدومش به نظرتون مناسب تره برا این ؟
DeepCool N8
DeepCool CoolPad N8 Ultra
DeepCool N9
اگر به جز اینا هم چیز خوبه دیگه ای هست ممنون می شم بگید
قیمت این کولپد چنده؟
راستش خودمم میدونم دارم پول اضافی میدم و نمیتونم از این لپ تاپ نهایت استفاده رو بکنم چون یه سیستم گردن کلفت دارم که این لپ تاپ رو پاره میکنه ولی مثل خوره افتاده به جونم!
n8 ultra بخر حدود 80 تومنه
حدودا 80 تومن.آره لا مصب بد جور میره تو مخ آدم .منم وسوسه خریدنش مثل بختک افتاده به جونم![]()
ایشالا فردا که رسید دستم چنتا عکس میگیرم میذارم تو تاپیک تا بچه ها راحت تر انتخاب کنن
فقط یه سوال: بین 2 سیستم که یکیشون وین7 هست اونیکی هم وین 8 هست میشه بصورت LAN ارتباط ایجاد کرد و بازی کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)