به این حرفا باشه که چندین داربی و بازی سپاهان رو ما طلب داریم چنتا جام لیگ برتر و یه حذفی رو هم د اماشیا
به این حرفا باشه که چندین داربی و بازی سپاهان رو ما طلب داریم چنتا جام لیگ برتر و یه حذفی رو هم د اماشیا
ادامه همکاري من باپرسپوليس ديگرممکن نيست
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ديگر ادامه همکاري من با پرسپوليس ممکن نيست اما يک روز دوباره شاگرد دايي ميشوم.
غلامرضا رضايي پس از جلسه امروز علي دايي اظهار داشت: وقتي که پيراهن پرسپوليس را بر تن کردم با تمام جان و دل براي اين تيم زحمت کشيدم و با وجود تمام اتفاقات، کم يا زياد براي پرسپوليس بازي کردم.
به گزارش فارس،وي افزود: به خاطر برخي مسائل ادامه همکاري من با پرسپوليس خيلي سخت است و شايد غيرممکن باشد. البته منظور اين حرف من اين نيست که از رقابت و تلاش ميترسم. من عاشق رقابت هستم و در فوتبال حرفهاي يک روز آدم ميآيد و يک روز هم بايد با يک تيم خداحافظي کند اما امسال با توجه به سال جام جهاني شايد با قبلا فرق داشته باشد و با توجه به اينکه شرايطم مناسب نيست من به زودي تيم جديدم را مشخص ميکنم.
مهاجم قرمزپوشان خاطر نشان کرد: من از حسن نيت دايي سپاسگزارم چون خيلي شفاف با او صحبت کردم و مسائل را به او گفتم و دايي نيز خيلي خوب با من برخورد کرد که جا دارد از ايشان تشکر کنم. من خيلي داشتهها يم را از علي دايي دارم و به نظرم دينم را به پرسپوليس و دايي ادا کردهام، هميشه صاف و صادق بودم و هيچ وقت سعي نکردم براي کسي زير و رو بکشم، هميشه با صداقت کارم را در پرسپوليس دنبال کردم و اميدوارم هواداران اين تيم از من رضايت داشته باشند.
رضايي تأکيد کرد: در نيمفصل جداييام از پرسپوليس قطعي است اما اين را بدانيد يک روز دوباره شاگرد دايي خواهم شد، با هيچکس مشکل و يا اختلاف نظري ندارم اما در اين شرايط واقعا حضور من در پرسپوليس سخت است . خاطرات تلخ و شيرين زيادي را با پرسپوليس دارم اما هميشه سعي کردم با تمام وجودم وقتي پيراهن قرمز را ميپوشم براي اين تيم از جان مايه بگذارم حالا نميدانم اين اتفاق افتاده يا خير و قضاوت را به خود کارشناسان و هواداران ميسپارم.
رضايي در پايان يادآور شد: تيم بعديام هنوز مشخص نيست اما اميدوارم تا لحظه آخر با آرامش و توافقات انجام شده از پرسپوليس جدا شوم ولي اين اتفاق براي من سخت است ولي مجبورم که اين تصميم را بگيريم چون دوست ندارم فوتبال من تمام شود و حس ميکنم شايد جاي ديگر بروم بتوانم مؤثرتر باشم، من باز هم ميگويم از رقابت هيچ ترسي ندارم و فقط اين تصميم را به خاطر آينده فوتباليام و حضورم در جام جهاني گرفتم، اميدوارم که بتوانم براي تيم جديدم مؤثر باشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو ایشااا.........
امروز توی برنامه رادیویی علیپور گفت تازه از سفر کربلا اومده و دلیل بیخبریش از هفته پیش همین بود . یه بندی رو از اساسنامه فوتبال مطرح کرد که مربی و بازیکن و هر کسی که بخواد اسم ببره توی مصاحیش و ندید بگیره این بار حقوقی رو چون نقض قانونه بعد بار چهارم به صورت دائیم یا تا پایان فصل کارتشون بی اعتبار میشه !
سردار بجای غریبی, رضاییو بده ذوب آهن بجاش مسلمان رو بگیره.تازه نوروزی هم که هست![]()
پرسپولیس نیوز : مسئولان باشگاه ذوب آهن در نامهای به باشگاه پرسپولیس اعلام کردند در صورتی محسن مسلمان را به قرمزپوشان خواهند داد که میلاد غریبی و مبلغی پول به آنها داده شود.بحث معاوضه بازیکنان پرسپولیس و ذوب آهن این روزها سوژه رسانهها شده است. مسئولان باشگاه ذوب آهن در نامهای رسمی به مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کردند در صورتی محسن مسلمان را به قرمزپوشان خواهند داد که میلاد غریبی و مبلغی پول به آنها داده شود.
پرسپولیسیها در حال بررسی این موضوع هستند تا پس از جلسه با دایی تصمیم نهایی را بگیرند. همچنین خبر دیگر از قرمزپوشان اینکه علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پیگیر آخرین وضعیت سعید حلافی مهاجم داماش که به تازگی خودکشی کرده شده و وضعیت او را برای رسیدن به سلامتی کامل در حال پیگیری است.
آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس
کادر پزشکي تيم فوتبال پرسپوليس دوشنبه شرايط محمدرضا خلعتبري را براي انجام تمرينات بررسي ميکند.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، محمدرضا خلعتبري فردا تمرين خود را آغاز خواهد کرد. او ابتدا به دويدن دور زمين خواهد پرداخت، سپس شرايط او براي حضور در تمرين گروهي بررسي ميشود.
کادر پزشکي پرسپوليس مشکل حميدرضا علي عسگري را هم سرماخوردگي و تب اعلام کرد که مرتفع خواهد شد.
varzesh3.com
کسر یک امتیاز از پرسپولیس توسط کمیته انضباطی
رئیس کمیته انضباطی رای های این کمیته را درباره 4 تیم لیگ برتری اعلام کرد.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون، اسماعیل حسن زاده رئیس کمیته انضباطی درباره پرونده مجادله لفظی علی دایی و محمد مایلی کهن گفت: پرونده مجادله لفظی مایلی کهن و علی دایی در بازی صبا و پرسپولیس که در رسانه ها با مصاحبه های گوناگون علیه یکدیگر انجام دادند، هر کدام از سرمربیان دو تیم به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم و پرداخت 10 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند.
وی در ادامه درباره پرونده بازی داماش و پرسپولیس که در ورزشگاه آزادی برگزار شده بود،گفت: علی دایی سرمربی تیم پرسپولیس به دلیل رفتار غیر ورزشی نسب به تیم داوری به مدت یک جلسه از همراهی تیم خود محروم و به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. به دلیل اهانت های مکرر تماشاگران تیم پرسپولیس نسبت به تیم حریف، از باشگاه پرسپولیس یک امتیاز کسر شد و همچنین به دلیل یک دقیقه تاخیر در ورود به زمین مسابقه در نیمه دوم توسط بازیکنان این تیم، باشگاه پرسپولیس به پرداخت 3 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
حسن زاده در ادامه درباره پرونده حوادث رخ داده در دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و فولاد خوزستان گفت: به دلیل فحاشی و به کاربردن الفاظ رکیک توسط تماشاگران تیم میزبان(تراکتور) نسبت به داور مسابقه، از این تیم یک امتیاز کسر شد و تیم فوق به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.ضمن اینکه به دلیل رفتار ناشایست لوسیانو پریرا مهاجم تیم فولاد خوزستان ، وی به مدت یک جلسه از همراهی تیم خود محروم و به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. مجید جلالی-سرمربی تیم تراکتور نیز به دلیل مصاحبه تحریک کننده بعد از مسابقه ، از سوی کمیته انضباطی تذکر گرفت.
وی درپایان گفت: دیدار دو تیم ملوان بندر انزلی و گسترش فولاد تبریز در انزلی نیز برگزار شد که به دلیل رفتار ناشایست تماشاگران تیم ملوان، این باشگاه به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.ضمن اینکه با توجه به زیاد شدن مصاحبه های غیر قانونی و اهانت آمیز توسط برخی اهالی فوتبال و سرمربیان تیم ها در نشست های مطبوعات یدر روزهای اخیر، تذکر میدهیم که در صورت تکرار و مصاحبه های غیر مجاز، بی شک برخورد جدی خواهد شد.
=========================
هر دم از این باغ بری میرسد !!
واقعاً موفقیت پرسپولیس واسشون مثل عذاب شده !
خیلی راحت جامونو با سپاهان عوض کردن و یه پله کشیدنمون پایین ...
تا تیم میاد یه ذره اوج بگیره، می ذارن تو کاسمون ...
فحاشی داماشیها رو که ندیدن! همه چیز از طرف تماشاگرای ما بوده !!
خیالی نیست ...
6 امتیاز هم کم بشه، بازم این تیم قهرمان میشه ...
شانس آوردیم به خاطر فحاشی تماشاگرای داماش به سید جلال حسینی - سید یک جلسه محروم نکردنمگه شروع کننده بحث بین مایلی کهن و دایی علی دایی بود که یک جلسه محرومش کردن
باشگاه باید به این رای مسخره اعتراض کنه بره کمیته استیناف ببینه نتیجش چی میشه
![]()
Last edited by clau; 20-10-2013 at 20:15.
چه خوب !!! حالا دیگه بهونه برای باقی تیمها وجود نداره !!! با این کسر امتیاز باز هم بالا نشینیم !!
حالا که این بحث پیش اومد بهتره دایی و دیگران بیشتر به فکر تیم باشن ! آتو دست دیگران ندن ! توی این چند هفته خبرگزاریها هم به اعتراضات دایی دامن زدن و قیاسش کردن با اعتراضات گل محمدی و برخوردی که باهاش شد : کم کم باید آرامش به تیم برگرده . خود دایی هم میدونه فقط یه نفره با داد و بیداد میتونه تیمش نتیجه بگیره پس بهتره این استرس رو از تیم دور کنه !! برای ما نتیجه گیری ده نفره نه نفره و با کسر امتیاز که نشد نداره !! شیشتاشم کسر شده ولی همونشیش تا هم ! باعث نشد قهرمان نشیم ! قطعا بازگشت علیپور و این بحثی که سر کنفرانس خبریها پیش اومد بی تاثیر نبوده توی رایی که داده شده ! یه جورایی شاید به نفعمون هم شده باشه این کسر امتیاز !
ولی چه خوب میشه که همیشه از این منظر قانونی به بازیا نگاه کنن و دلبخواهی و عشقی از تیمها کسر امتیاز نکنن !!
... تو کمیته انضباطی کاسبی راه انداختن
اینایی که تو کمیته انضباطی و اخلاق و تخلفات و این چرت و پرت ها هستن و کلا فدراسیون خودشون جز کثیف ترین و ناپاک افراد این فوتبال هستن که گند زدن به فوتبال ایران و همینان که فوتبال مملکت به فنا رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)