تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 269 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم
    علیرغم کمبود بازیکنی که به شدت تیم رو تحت فشار گذاشته تونستیم یه نتیجه خوب جلو صدرنشین بدست بیاریم

2. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

بنویسید «آندو»، بخوانید «مرکاوا» . . . ♥♥♥♥
    تبریک بابت برد البته یه کم خوش شتنس هم بودیم ولی این تلافی هفته های قبل

4. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبریک میگم برد روحیه بخشی بود و یک سوپر گل دیگه از آندو

تیم به شدت مشکل داره تاحالا استقلال ژنرال را انقدر ضعیف ندیده بودم اما اطمینان دارم که در نیم فصل تیم را درست میکنه و همین الانشم از خیلی از تیمها بهتریم

نوری و نیکبخت نشون دادند که فوتبالشون دیگه تموم شده و 2 سهمیه را امسال با گرفتن این دو هدر دادند ، نوری حتی تو یک صحنه هم نتونست از پس شریفات بر بیاد

نظری اصلا در حد استقلال نیست و بسیار ضعیف نشون میده و تا الان یک بازی خوب از این بازیکن ندیدم!

سید مهدی هم امروز سومین کلین شیت را داشت اما بسیار متزلزل نشون داده و اون دروازه بان مطمئن پارسال نیست اما بازیکنیه که مسائل روحی روانی روش تاثیر گذاره حتما باید یه ریکاوری روحی بشه

6. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بنویسید «آندو»، بخوانید «مرکاوا» . . . ♥♥♥♥
    تبریک بابت برد البته یه کم خوش شتنس هم بودیم ولی این تلافی هفته های قبل
    مرکاوا تانکه البته آندو هم تانکه هم موشک

ایتالیا 2 فولاد 0
    ترکیب رنگ لباس امروز استقلال از همه ی نکات بازی جذاب تر بود

8. 8 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی خداییش شریفات حیف شد

10. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ولی خداییش شریفات حیف شد
    شریفات کجاش حیف شد,من بازی امروز رو ندیدم متاسفانه و نمیدونم چجوری بازی کرد,ولی هرجور بوده واسه ما افتضاح بازی میکرد.
    من هنوزم دلم باهاش صاف نشده سر اون دوتا دروازه خالی ای که جلوی شاهین زد بیرون و نذاشت قهرمان بشیم,یا بقیه توپایی که کل فصل خصوصا هفته های آخر خراب کرد!

راستی بچه‌ها برد رو تبریک میگم,برد روحیه بخشی بود!
    Sent from my WT19i using Tapatalk 2

12. 6 کاربر از mehdig20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برد خوبی بود ! خسرو برگرده و هاشم هم همونجا پشت خسرو بمونه بنظرم خوبه !

14. 7 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

یادش بخیر

16. 7 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب دوستان تبریک میگم بابت برد اما واقعا افتضاح بودیم

------

امروز همه چیز افتضاح بود . ترکیب اولیه افتضاح ! تعویض ها افتضاح در افتضاح و سبک بازی هم از اون افتضاح تر ! فقط نتیجه خوب بود البته به قول یکی از دوستان این بازی به جبران گذشته . به جبران بازی با اف سی سئول که 16 تا موقعیت گل فقط 2 تاش رفت تو گل ! به جبران ناداوریهای بازی سپاهان و استقلال خوزستان و ذوب آهن ... اما دارم راجع به این بازی بحث میکنم و باید نقاط ضعف رو گفت . بازی با سئول مساوی کردیم و حذف شدیم اما بعدش به خودم افتخار کردم و گفتم ایول بچه ها ... اما این بازی رو از تیم صدر جدول بردیم و رفتیم بالا اما تا همین الان اعصابم خورده ...

یکی مثل فرهاد مجیدی 29 % بار تیم رو به تنهایی به روی دوش میکشه و یکی مثل پژمان نوری یه تنه گند میزنه به نصف تیم ! یعنی 888 بار شریفات این بشر رو جا گذاشت ! دقیقا 3 تا لایی خورد ! 5 جا توپ جلوی پاش بود اینقدر خنگ بازی درآورد که توپو لو داد و نزدیک بود سر یه کدوم از این صحنه ها هم گل بخوریم که توپ خورد به تیرک !

بعد از اون هم که شاهکار خلقت هاشم خان بیک زاده یه تنه ر.. به نیمه ی راست حمله ! یه نفر تروجون مادرت یه نفرررر رو جا بذار دل این ملت ایران خوش شه

بعد از اون پژمان منتظری امروز واقعا من رو متعجب کرد ! تا حالا ندیده بودم پژمان اینقدر بد بازی کنه . خیلی سوتی داد . 2 تا لایی خورد . توپا رو همه میزد تو اوت و اصلا پاس نمیداد . جلو هم که میومد پاسهاش همه توی اوت بود !

فرهاد کار خاصی نمیکرد اما حضورش بار روانی داره توی تیم و هوادار , اینو کی میخواد ژنرال بفهمه من نمیدونم ! 6 جا بهترین موقعیت رو داشت فرهاد اما این ساموئل و نظری و بیک زاده و اکبرپور یکی پس از دیگری گند زدن به موقعیت و دریغ از یه پاس درست حسابی ! باز فرهاد توی زمین بود از دفاع یه توپی مینداختن براش دل ما هوادارا به معجزه ی هفت مقدس خوش بود که اونجا تک و تنها بین 5 تا مدافع یه کاری انجام بده . به قول گزارشگر توپ میاد دست فرهاد هوادارا نیم خیز میشن ... اما حیرت انگیز ترین صحنه ی بازی زمان ورود نیکبخت بود که وقتی اومد کنار زمین گفتم خدارو شکر نوری رو میخواد ببره بیرون ! در کماللللل ناباوری دیدم تابلو عدد 7 رو نشون داد ! اصلا ورزشگاه انگار آب سرد ریختن روش ! آخه این چه تعویض مزخرفی بود ؟ بعد از اون دیگه حتی یه توپ هم روی حمله نیومد توپ از نیمه ی زمین ما اینور تر نمیومد !

نظری زودتر از اینها باید میرفت بیرون و جاش آرش میومد . جمشیدیان زودتر باید جای اکبرپور یا ساموئل میومد . نیکبخت باید جای نوری میومد . فرهاد یا باید نیمه دوم بیاد یا 90 دقیقه فیکس بازی کنه این بیرون کشیدنای الکیه فرهاد فقط و فقط روحیه ی تیم و هوادار رو میاره پایین همین ! تعویضا واقعا افتضاح بودن ... در ضمن این رفتن فرهاد به انگلیس رو فقط آبیته و چند جای دیگه نوشتن گل و ورزش 3 و اینجور جاها خبرش نیومد مطمئنید 100% صحت داره ؟ اگه داشته باشه که اوضاعمون خیلی وخیم میشه برای بازی با تراکتور ! فکرشو کنید نوک حملمون اگه قاضی مصدومیتش برطرف نشه میشه نظری ...

بازم تبریک میگم بابت برد . خسرو و قاضی برگردن به تیم و جمشیدیان رو بیشتر به کار بگیریم وضعیتمون خیلی عالی میشه . امیدوارم این اولین و آخرین بازیی باشه که به این شکل از استقلال دیدم !
    Last edited by kasra_khan2003; 26-10-2013 at 08:31. دليل: صحبت درباره تیم حریف

18. 14 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در کماللللل ناباوری دیدم تابلو عدد 7 رو نشون داد ! اصلا ورزشگاه انگار آب سرد ریختن روش ! آخه این چه تعویض مزخرفی بود ؟ بعد از اون دیگه حتی یه توپ هم روی حمله نیومد توپ از نیمه ی زمین ما اینور تر نمیومد !
    همیشه نتیجه تعویض مجیدی این میشه !
    بازی پارسال با تراکتور تو آزادی 10 نفره بودیم و مجیدی تو زمین بود 2 تا دفاع وسط حریف جرات نداشتن حتی موقع حملات تراکتور از یک سوم دفاعیشون جلوتر بیان ( تازه یکی دونفرم کنارشون بودن محض احتیاط ) ولی تا مجیدی رفت بیرون و حاتمی اومد تو ، دفاع وسطا اومدن تو زمین استقلال و تراکتور با 10 نفر حمله می کرد !!!

خیلی خوب دفاع حریفو عقب نگه می داره فرهاد !

20. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •