تبریک میگم
علیرغم کمبود بازیکنی که به شدت تیم رو تحت فشار گذاشته تونستیم یه نتیجه خوب جلو صدرنشین بدست بیاریم![]()
تبریک میگم
علیرغم کمبود بازیکنی که به شدت تیم رو تحت فشار گذاشته تونستیم یه نتیجه خوب جلو صدرنشین بدست بیاریم![]()
بنویسید «آندو»، بخوانید «مرکاوا» . . . ♥♥♥♥
تبریک بابت برد البته یه کم خوش شتنس هم بودیم ولی این تلافی هفته های قبل![]()
تبریک میگم برد روحیه بخشی بود و یک سوپر گل دیگه از آندو
تیم به شدت مشکل داره تاحالا استقلال ژنرال را انقدر ضعیف ندیده بودم اما اطمینان دارم که در نیم فصل تیم را درست میکنه و همین الانشم از خیلی از تیمها بهتریم
نوری و نیکبخت نشون دادند که فوتبالشون دیگه تموم شده و 2 سهمیه را امسال با گرفتن این دو هدر دادند ، نوری حتی تو یک صحنه هم نتونست از پس شریفات بر بیاد
نظری اصلا در حد استقلال نیست و بسیار ضعیف نشون میده و تا الان یک بازی خوب از این بازیکن ندیدم!
سید مهدی هم امروز سومین کلین شیت را داشت اما بسیار متزلزل نشون داده و اون دروازه بان مطمئن پارسال نیست اما بازیکنیه که مسائل روحی روانی روش تاثیر گذاره حتما باید یه ریکاوری روحی بشه
مرکاوا تانکهالبته آندو هم تانکه هم موشک
ایتالیا 2 فولاد 0
ترکیب رنگ لباس امروز استقلال از همه ی نکات بازی جذاب تر بود![]()
![]()
شریفات کجاش حیف شد,من بازی امروز رو ندیدم متاسفانه و نمیدونم چجوری بازی کرد,ولی هرجور بوده واسه ما افتضاح بازی میکرد.
من هنوزم دلم باهاش صاف نشده سر اون دوتا دروازه خالی ای که جلوی شاهین زد بیرون و نذاشت قهرمان بشیم,یا بقیه توپایی که کل فصل خصوصا هفته های آخر خراب کرد!
راستی بچهها برد رو تبریک میگم,برد روحیه بخشی بود!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
برد خوبی بود ! خسرو برگرده و هاشم هم همونجا پشت خسرو بمونه بنظرم خوبه !
یادش بخیر
خوب دوستان تبریک میگم بابت برد اما واقعا افتضاح بودیم
------
امروز همه چیز افتضاح بود . ترکیب اولیه افتضاح ! تعویض ها افتضاح در افتضاح و سبک بازی هم از اون افتضاح تر ! فقط نتیجه خوب بودالبته به قول یکی از دوستان این بازی به جبران گذشته . به جبران بازی با اف سی سئول که 16 تا موقعیت گل فقط 2 تاش رفت تو گل ! به جبران ناداوریهای بازی سپاهان و استقلال خوزستان و ذوب آهن ... اما دارم راجع به این بازی بحث میکنم و باید نقاط ضعف رو گفت . بازی با سئول مساوی کردیم و حذف شدیم اما بعدش به خودم افتخار کردم و گفتم ایول بچه ها ... اما این بازی رو از تیم صدر جدول بردیم و رفتیم بالا اما تا همین الان اعصابم خورده ...
یکی مثل فرهاد مجیدی 29 % بار تیم رو به تنهایی به روی دوش میکشه و یکی مثل پژمان نوری یه تنه گند میزنه به نصف تیم ! یعنی 888 بار شریفات این بشر رو جا گذاشت ! دقیقا 3 تا لایی خورد ! 5 جا توپ جلوی پاش بود اینقدر خنگ بازی درآورد که توپو لو داد و نزدیک بود سر یه کدوم از این صحنه ها هم گل بخوریم که توپ خورد به تیرک !
بعد از اون هم که شاهکار خلقت هاشم خان بیک زاده یه تنه ر.. به نیمه ی راست حمله ! یه نفر تروجون مادرت یه نفرررر رو جا بذار دل این ملت ایران خوش شه
بعد از اون پژمان منتظری امروز واقعا من رو متعجب کرد ! تا حالا ندیده بودم پژمان اینقدر بد بازی کنه . خیلی سوتی داد . 2 تا لایی خورد . توپا رو همه میزد تو اوت و اصلا پاس نمیداد . جلو هم که میومد پاسهاش همه توی اوت بود !
فرهاد کار خاصی نمیکرد اما حضورش بار روانی داره توی تیم و هوادار , اینو کی میخواد ژنرال بفهمه من نمیدونم ! 6 جا بهترین موقعیت رو داشت فرهاد اما این ساموئل و نظری و بیک زاده و اکبرپور یکی پس از دیگری گند زدن به موقعیت و دریغ از یه پاس درست حسابی ! باز فرهاد توی زمین بود از دفاع یه توپی مینداختن براش دل ما هوادارا به معجزه ی هفت مقدس خوش بود که اونجا تک و تنها بین 5 تا مدافع یه کاری انجام بده . به قول گزارشگر توپ میاد دست فرهاد هوادارا نیم خیز میشن ... اما حیرت انگیز ترین صحنه ی بازی زمان ورود نیکبخت بود که وقتی اومد کنار زمین گفتم خدارو شکر نوری رو میخواد ببره بیرون ! در کماللللل ناباوری دیدم تابلو عدد 7 رو نشون داد ! اصلا ورزشگاه انگار آب سرد ریختن روش ! آخه این چه تعویض مزخرفی بود ؟ بعد از اون دیگه حتی یه توپ هم روی حمله نیومد توپ از نیمه ی زمین ما اینور تر نمیومد !
نظری زودتر از اینها باید میرفت بیرون و جاش آرش میومد . جمشیدیان زودتر باید جای اکبرپور یا ساموئل میومد . نیکبخت باید جای نوری میومد . فرهاد یا باید نیمه دوم بیاد یا 90 دقیقه فیکس بازی کنه این بیرون کشیدنای الکیه فرهاد فقط و فقط روحیه ی تیم و هوادار رو میاره پایین همین ! تعویضا واقعا افتضاح بودن ... در ضمن این رفتن فرهاد به انگلیس رو فقط آبیته و چند جای دیگه نوشتن گل و ورزش 3 و اینجور جاها خبرش نیومد مطمئنید 100% صحت داره ؟ اگه داشته باشه که اوضاعمون خیلی وخیم میشه برای بازی با تراکتور ! فکرشو کنید نوک حملمون اگه قاضی مصدومیتش برطرف نشه میشه نظری ...
بازم تبریک میگم بابت برد . خسرو و قاضی برگردن به تیم و جمشیدیان رو بیشتر به کار بگیریم وضعیتمون خیلی عالی میشه . امیدوارم این اولین و آخرین بازیی باشه که به این شکل از استقلال دیدم !
Last edited by kasra_khan2003; 26-10-2013 at 08:31. دليل: صحبت درباره تیم حریف
همیشه نتیجه تعویض مجیدی این میشه !در کماللللل ناباوری دیدم تابلو عدد 7 رو نشون داد ! اصلا ورزشگاه انگار آب سرد ریختن روش ! آخه این چه تعویض مزخرفی بود ؟ بعد از اون دیگه حتی یه توپ هم روی حمله نیومد توپ از نیمه ی زمین ما اینور تر نمیومد !
بازی پارسال با تراکتور تو آزادی 10 نفره بودیم و مجیدی تو زمین بود 2 تا دفاع وسط حریف جرات نداشتن حتی موقع حملات تراکتور از یک سوم دفاعیشون جلوتر بیان ( تازه یکی دونفرم کنارشون بودن محض احتیاط ) ولی تا مجیدی رفت بیرون و حاتمی اومد تو ، دفاع وسطا اومدن تو زمین استقلال و تراکتور با 10 نفر حمله می کرد !!!
خیلی خوب دفاع حریفو عقب نگه می داره فرهاد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)