من تو عکسی که گذاشتی مشخصات رو دیدم.درسته نویزت یکم بالاست ولی خطت کیفیتش خوبه نسبت به نویزت 16 هست.الان مشکلی که داری چیه؟نویزت برات مشکل ساز شده؟
فکر نکنم با این نویز مشکلی داشته باشی.
فاصلت هم خوبه
من تو عکسی که گذاشتی مشخصات رو دیدم.درسته نویزت یکم بالاست ولی خطت کیفیتش خوبه نسبت به نویزت 16 هست.الان مشکلی که داری چیه؟نویزت برات مشکل ساز شده؟
فکر نکنم با این نویز مشکلی داشته باشی.
فاصلت هم خوبه
خب رفیق به زودی نت از پارس آنلاین میخرم خطم را روی 4 مگ ببندند نویزم میره بالا و snr
هم میاد رو 7 نویر میشه 80!
حالا این خط میکشه؟!
الان هیچ مشکلی جز نبود ثبات سرعت دانلود و سرعت افتضاع وب گردی در شب ندارم!
صبح تا بعداظهر اوکی!!!
Last edited by master2014; 06-01-2014 at 18:54.
دوست عزیز بیشتر وقتها کیفیت تجهیزات شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت باعث بالا و پایین شدن نویز هم میشه یکی از آشناهامون اینترنت از یه شرکت در پیت داشت نویزش بد بود رفت شاتل گرفت نویزش بهتر شد...پس تا زمانی که از پارس اشتراک نگرفتی دقیق نمیشه گفت بدتر میشه یا بهتر..
تجهیزات هر شرکتی تو مرکزتون فرق داره مثلا شاتل و مخابرات و کیفیت ندارن ولی آسیاتک خوبه یا داتک هم خوبه ولی بقیه رو تست نکردم این مورد ربطی به خط شما نداره.آره خطت 4 مگ رو میکشه نگران نباش.وبگردی که مخابرات داره الان شرکتت مخابراته؟
چون خودم هم مخابرات دارم اوضاع خرابه.خوب پهنای باند مرکزتون کمه که ظهر تا شب اینطوری میشه
یه مورد خیلی جالب است که صبح ها ساعت 7 پینگ که میگرم تا 100 تا 1 تایم اوت نداره ولی شب 6 تا میره تایم اوت دارد
مورد دیگر که کسی تا حالا پاسخی براش نداده!
چرا صبح ها سرعت دانلود تک فایل در مرورگر فایرفاکس و کروم روی حداکثر است یعنی رو کیلوبایت50 ولی در شب ساعت 8 یا 7 یا 9 سرعت همون تک فایل یا هر لینک دیگه ای روی 6 کیلوبایت؟؟؟؟
حالا از هر سروری باشد!!!!!! و فقط مرورگر اینطوری...
نت از مخابرات مسیر نت از انگلیس تلیا
Last edited by master2014; 06-01-2014 at 19:16.
پهنای باند مرکزتون کمه
سلام
لطفا در مورد این خط کمک کنید .پینگ اصلا خوب نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by zi behzad; 07-01-2014 at 18:12.
خط مشکلی نداره. مشکل پینگ از شرکت سرویس دهنده هست.
خطت عالی هست.
طبق گفته دوستمون پینگ مربوط به پهنای باند مرکز و شرکت ارائه دهنده سرویس میباشد
سلام دوستان من زمانی که اسپلیتر به مودم وصل میکنم اینترنتم سرعتش مثل دایل آپ میشه ولی زمانی که اسپلیتر رو بر میدارم درست میشه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن اسپلیتر رو روی یه مودم دیگه امتحان کردم درست بودش .ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟؟؟؟مودم 2730u dlink
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)