تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 293 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2930

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] عکسهایی که گرفتیم (پست اول مطالعه شود)

2. 8 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

سلام دوستان

احساس می کنم قبلاً یکیشون رو گذاشتم

4. 10 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

Nikon D7000

6. 13 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه لزومی هست که صحنه ای را hdr ثبت کنیم که اختلاف نوری آن در نقاط مختلف عکس موجب زیبایی بیش تر عکس میشه
    اینکه شما از کجا تشخیص میدهید کی و کجا اچ دی آر بگیرید کجا عکس رو سیاه و سفید کنید کجا عکس رو پرنورتر و حتی کجا از نور عکس بکاهید
    کجا کنتراست بالا لازمه و کجا باید کنتراست رو کم کنید همه این ها به مرور و با تجربه بیشتر به دست می آیند
    تازه شروع کردین و انشاالله پرانرژی ادامه بدین و لی توصیه ام کار علمیه چه در کادربندی و چه مخصوصا در ویرایش
    عکس اصلی رو هم اگر امکان داشته باشه آپلود کنید ممنون میشم
    با تشکر موفق باشید
    بنده اصلا و ابدا از نقد ناراحت نمیشم.
    اما نقدی سازنده که یه چیزی به اطلاعات و دانشم افزوده کنه.
    من تو صحبت های شما چیزی جز توهین و خود برتر بینی ندیدم.

اینکه شما میگی من تازه کارم درست. تازه DSLR خریدم. اما قبل از اون 6 سال با یه دوربین SLR Like از هرچی بود و نبود عکس گرفتم. اینطور نیست که چیزی حالیم نباشه که اگه اینطوربود یک راست نمیومدم D7100 بخرم!!!
    شما که خیلی حرفه ای هستید و میدونید کجا باید چه عکسی بگیرید و کارهاتون علمیه لطف میکنید چنتا از عکساتون رو بذارین همه درس بگیریم؟ من عکس زیادی ازتون ندیدم. جز دو تا پرتره و چند عکس منظره که جز یکیشون بقیه کیلومترها با یه عکس حتی قابل قبول برای نگه داشتن در آرشیو فاصله داشتن.

و دقیقا و بلا استثنا از عکس تمامی بچه ها ایراد میگیرید در حالی که کاملا مشخصه بعضی دوستان تنها با یک دوربین ساده "ببین و بگیر" عکسهاشون رو میذارن تا لحظاتشون رو با بقیه سهیم بشن و ادیتی روی عکس انجام ندادن.
    بنده هم فوق العاده مسائل تئوری رو بلدم که میتونم پای هر پست برای بچه ها بنویسم اما به خودم اجازه نمیدم همچین کاری بکنم.

در نهایت من تو نوشته شما هیچ بار فنی که در نقد عکس من باشه ندیدم که بگید فلان جاش ایراد داره یا اینجاش نباید اینطوری باشه.
    فقط تخریب شخصیت خود من رو انجام دادید و تقریبا محترمانه سعی کردید بگید "تو هیچی نمیفهمی حالا بازی کن با دوربینت تا بزرگ بشی!"

تو هیچ کجای تعاریف ندیدم یه فردی که چند ماهه DSLR خریده نتونه عکس خوبی بگیره.
    به هر حال من هم عطای ارسال عکس در این انجمن رو به لقاش بخشیدم.
    تو عکسهای قبلیم دوستان دیگه خیلی محترمانه برخورد کردن و ایرادشو گفتن من هم ادیت متفاوتی انجام دادم و مشکلی نبود.
    بنده احترام بسیار زیادی برای نقد های سازنده قائل هستم.
    اینکه کجا و چه صحنه ای رو چگونه ثبت کنیم کاملا به دید شخصی هرکس برمیگرده و کاملا سلیقه ای هست.
    من از این صحنه ثبت غیر HDR با کادر متفاوت هم دارم اما خودم این رو بیشتر پسندیدم.
    اگر اینطوری که شما میگی باشه پس خلاقیت و سلیقه شخصی کجا میره؟!
    شاخه فاین آرت چگونه به وجود میاد؟

اینجا هم شات میانی از 5 شات این صحنه رو میذارم. قضاوتش با دوستان که چجوری میتونین از اختلاف نوری نقاط توی این تصویر جزئیات بیرون بکشین.
    پایدار باشید.

Last edited by Maziar_69; 10-01-2014 at 11:55.

8. 5 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مازیار گرامی، ناراحت نشید از نقد دوستان...
    حالا چه بار فنی داشته باشه چه نداشته باشه...

جناب دادا عکس‌هاشون واقعا زیبا بودن تو چند وقتی که من دنبال کردم اما به هر صورت، اون عکس شما واقعا تخریب شده بود به دلیل ادیت شدیدش...
    شما میدونید که من اصلا عکاس خوبی نیستم و صرفا مسائل تئوری رو بلدم و از نظر فنی، چندان توانی در اجرای اونها ندارم که یکی از اصلی ترین دلایلش از نظر خودم، تجهیزاتی هستش که امکان کنترل زیاد رو بهم نمیدن و بعدش هم نداشتن سلیقه ی زیبایی شناسایی هستش....
    بنابراین بنده حق ندارم عکس شما رو نقد بکنم، ولی از نظر یه بیننده میگم که این عکسی که اینجا گذاشتین به مراتب از اون ادیت HDR بهتره به دلیل اینکه اون واقعا تخریب شده بود عکس و چیزی ازش نمونده بود... :(

اگر اسمون عکس یا زمین عکس رو جدا کنیم، به تنهایی خارق‌العاده‌ان... ولیاین دوتا با هم نمی‌خونن... یعنی اون اسمون، زمینش اینجوری نیست... و شاید باید این مسئله رعایت میشد...

باز هم از اینکه بنده میام عکس شما رو نقد میکنم عذرخواهی میکنم چون خودم عکسام به درد نمی‌خورن...

با این وجود، من عکس شما رو لایک زدم به خاطر اسمون زیباش....

در هر صورت، شما میتونید با نظر من یا دیگران موافق یا مخالف باشید! ولی دلیلی برای ترک انجمن نمی‌بینم...

10. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

در نهایت من تو نوشته شما هیچ بار فنی که در نقد عکس من باشه ندیدم که بگید فلان جاش ایراد داره یا اینجاش نباید اینطوری باشه.
    فقط تخریب شخصیت خود من رو انجام دادید و تقریبا محترمانه سعی کردید بگید "تو هیچی نمیفهمی حالا بازی کن با دوربینت تا بزرگ بشی!"
    از نظر شخصی هر دو تا عکساتون قشنگ بود هم بدون ویرایش و هم عکس قبلی

ولی این دوستمون حرف بدی نزدن نظر شخصیشون رو گفتن من هیچ کلمه ی تخریبی ندیدم

فقط شما رو توصیه کردن به تمرین بیشتر - اعضای اینجا که هیچکدوم اساتید عکاسی نیستن

همه آماتور و نیمه حرفه ای حساب میشن - پس چه اشکالی داره خودمون و دیگران رو توصیه

کنیم به تمرین بیشتر . من خودم شخصا شاید عکسای خوبی گرفته باشم ولی هنوز در اول راهم

از نظر شخصی مثل بقیه دوستان که عکس میذارن نیاز به تمرین بیشتر دارم . دوستان دیگرهم همینطور

و احتمالا خودشون هم حرفم رو تایید می کنن به نظرم بهتر سعی کنیم

کمی آستانه تحملمون رو بالا ببریم موفق باشید
    Last edited by mahpesar; 10-01-2014 at 12:32.

12. 7 کاربر از mahpesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متشکرم از همگی
    من از هیچ کجا ناراحت نشدم جز اونجا که گفتن شما تازه شروع کردی و تشخیص نمیدی کجا چه عکسی بگیری و این حرفا!!!
    جوری گفتن انگار مثلا هیچ انتظاری نمیشه از من یا امثال من داشت و خودشون الان کاملا در هر صحنه ای باشن میدونن باید چیکار کنن.
    الان به طور مثال من ذره ای از نقد شما جناب senaps و هم شما جناب mahpesar چون حقیقتا گفتید که مشکل کارم کجاست و زمین و آسمون بهم نمیخورن و همخونی ندارن و من هم قویا سعی میکنم مد نظر قرار بدم و رعایت کنم.

اما دوستان قبول کنید اینکه بیایم و بگیم شما هنوز تشخیص نمیدی کجا کنتراست رو اینجوری کنی یا کجا hdr بگیری کمی از قواعد نقد به دور هست.
    برای آف تاپیک نبودن هم یه عکس از آرشیو قدیمی ارسال میکنم.

14. 10 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

متاسفانه دوستان نقد و نظر دهی رو بجای هم بکار میبرن. مثلا کاربری میاد و فقط نظرشو در مورد یک عکس ابزار میکنه نمیشه در جوابش بهش گفت که من فقط از نقد سازنده خوشم میاد در صورتی که اصلا نقدی انجام نشده. بنده مثلا از عکسای فلانی اصلا خوشم نمیاد خب این فقط نظز شخصیه شاید من از سبکش خوشم نیاد یا صحنه ای که ازش عکاسی کرده رو دوست ندارم و یا بنظرم فلان کاررو میکرد بهتر بود و غیره.
    من خودم گهگاهی نظرات تند وتیزی میدم و در حد یه نظره نه نقد.
    میشه گفت نقد یعنی نزدیک کردن موضوعی به قواعد و مقررات خاص خودش یا عبور دادن یک موضوع از فیلتر قوانین حاکم بر آن.
    دوستان زحت کشیدن در مورد نقد کردن تاپیکی زدن که خوندنش خالی از لطف نیس. من دوباره اون مطالب رو نقل وقول کردم:

لطفا بخونید شاید اینجا یا یه جای دیگه به دردتون بخوره

سه گام برای نقد عکس ابتدا به پرسش‌های زیر پاسخ دهید و سپس آن‌ها را روی کاغذ بیاورید.
    مقاله‌ای بنویسید که دارای مقدمه و مطلبی که حاصل ترکیب چهار عنصر زیر و سرانجام نتیجه‌گیری باشد.

1-توصیف

هر آنچه را می بینید فقط توصیف کنید.

الف. عناصر: چه نوع خطوطی را می‌بینید؟ مستقیم، منحنی یا مورب یا…؟
    چه نوع شکل‌هایی می‌بینید؟ هندسی، غیرهندسی، یا …؟
    چه نوع بافتی می‌بینید؟ زبر، نرم، دانه‌دار، درشت، ریز، پرپشت، و …
    چه رنگ‌هایی می‌بینید؟ روشن، تیره، درخشان، یا اصلا رنگی در کار نیست؟ یا …
    دامنه‌های خاکستری چگونه‌اند؟ پرکنتراست، کم کنتراست، تون‌های گسترده خاکسترِی، و …؟
    عناصر درون عکس چیستند؟ آدم، ساختمان، درخت؟ و …

ب. طرح: به عناصر ترکیب بندی و سازماندهی هنری تصویر توجه کنید.

عکس متوازن است؟
    توازن موجود در عکس چگونه نشان داده شده است؟
    عکس متقارن است یا نامتقارن؟
    ریتم در عکس دیده می‌شود؟ این ریتم حاصل تکرار است؟
    چه چیزی تکرار شده است؟ برای مثال ریتم حاصل تکرار خط، رنگ، شکل، یا چه چیز دیگر است؟
    نقطه کانونی (وضوح) کجاست؟
    چه چیزی را در نگاه اول مشاهده می‌کنید؟
    فضا چگونه است؟ ژرف، تخت، یا…؟
    نقاط روشن‌تر در چه بخش‌هایی از عکس قرار گرفته است؟ (برای تشخیص بهتر چشم‌هایتان را نیمه باز کرده و از میان مژه‌ها نگاه کنید.)
    نقاط تیره‌تر در چه بخش‌هایی از عکس قرار گرفته است؟

2-تفسیر

فقط از روی آنچه که دیده‌اید عکس را معنا کنید. مقصود و معنای عکس چیست؟ گام‌ یک سرنخ‌ها را به دست می‌دهد.

آیا عکاس به نسخه‌برداری مستقیم از واقعیت پرداخته است؟
    آیا عکاس می‌خواسته است به بیان احساس و عواطف بپردازد؟
    آیا عکاس به طرح و مبانی هنر توجه کرده است؟
    آیا عنوان عکس در باره مفهوم / یا مقصود عکس سرنخی به دست می دهد؟
    در اغلب عکس‌ها از این عبارات برای بیان مضمون‌ها استفاده می‌شود: قدرت، زیبایی، محبت، جنون، هیجان،
    شجاعت، پررمز و راز، مرگ، غصه، آرامش، تنهایی، گرایش به عناصر هنری، گرایش به مبانی طراحی.

3-ارزیابی (نتیجه‌گیری)

عکس تا چه حد در رساندن اندیشه و احساس موفق است.
    مفهوم رساست؟
    آیا معانی متعددی قابل استنباط است؟
    هنرمند چگونه می‌توانست پیام خود را بهتر برساند؟
    ارزیابی شما باید با بحث و استدلال همراه شود.
    عکس چرا موفق یا ناموفق است.

16. 9 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بنده اصلا و ابدا از نقد ناراحت نمیشم.
    اما نقدی سازنده که یه چیزی به اطلاعات و دانشم افزوده کنه.
    من تو صحبت های شما چیزی جز توهین و خود برتر بینی ندیدم.

اینکه شما میگی من تازه کارم درست. تازه DSLR خریدم. اما قبل از اون 6 سال با یه دوربین SLR Like از هرچی بود و نبود عکس گرفتم. اینطور نیست که چیزی حالیم نباشه که اگه اینطوربود یک راست نمیومدم D7100 بخرم!!!
    شما که خیلی حرفه ای هستید و میدونید کجا باید چه عکسی بگیرید و کارهاتون علمیه لطف میکنید چنتا از عکساتون رو بذارین همه درس بگیریم؟ من عکس زیادی ازتون ندیدم. جز دو تا پرتره و چند عکس منظره که جز یکیشون بقیه کیلومترها با یه عکس حتی قابل قبول برای نگه داشتن در آرشیو فاصله داشتن.

و دقیقا و بلا استثنا از عکس تمامی بچه ها ایراد میگیرید در حالی که کاملا مشخصه بعضی دوستان تنها با یک دوربین ساده "ببین و بگیر" عکسهاشون رو میذارن تا لحظاتشون رو با بقیه سهیم بشن و ادیتی روی عکس انجام ندادن.
    بنده هم فوق العاده مسائل تئوری رو بلدم که میتونم پای هر پست برای بچه ها بنویسم اما به خودم اجازه نمیدم همچین کاری بکنم.

تو هیچ کجای تعاریف ندیدم یه فردی که چند ماهه DSLR خریده نتونه عکس خوبی بگیره.
    به هر حال من هم عطای ارسال عکس در این انجمن رو به لقاش بخشیدم.
    تو عکسهای قبلیم دوستان دیگه خیلی محترمانه برخورد کردن و ایرادشو گفتن من هم ادیت متفاوتی انجام دادم و مشکلی نبود.
    بنده احترام بسیار زیادی برای نقد های سازنده قائل هستم.
    اینکه کجا و چه صحنه ای رو چگونه ثبت کنیم کاملا به دید شخصی هرکس برمیگرده و کاملا سلیقه ای هست.
    من از این صحنه ثبت غیر HDR با کادر متفاوت هم دارم اما خودم این رو بیشتر پسندیدم.
    اگر اینطوری که شما میگی باشه پس خلاقیت و سلیقه شخصی کجا میره؟!
    شاخه فاین آرت چگونه به وجود میاد؟

اینجا هم شات میانی از 5 شات این صحنه رو میذارم. قضاوتش با دوستان که چجوری میتونین از اختلاف نوری نقاط توی این تصویر جزئیات بیرون بکشین.
    پایدار باشید.

اگر صحبت من شما رو رنجانده عذرخواهی می کنم
    من منظوری جز نشان دادن راه صحیح نداشتم
    ببینید در فروم ها ی خارجی افراد نقد هم رو می خونند اما برای نقد همدیگه نقد نمی نویسن بلکه فقط
    در مورد عکس نقد می نویسن
    نباید منظور من را توهین به حساب آورید که در آن صورت مکن است راه را برای خودتان طولانی کنید باور کنید من خودم
    نقدهایی برای عکسام خوندم که بسیار کوبنده و سهمگین بوده اند
    من بسیار مایلم به افرادی مثل شما که شور عکاسی زیادی دارن کمک کنم اما من هم تا یک مسیری میتونم دست یک نفر رو بگیرم و از اون مسیر
    به بعد اون فرد هم با من یکی میشه مسیرش چون من خودم هم در حال یادگیری هستم
    به هر جهت من از پاسخ شما ناراحت نشدم و اگر اجازه بدید برم سراغ نقد سازنده در مورد عکستون

صحنه غروب در عکس ها حس و حال دیگه ای داره وزن عکس شما هم همینه و اگر آن صحنه غروب نبود اگر یک نگاه به المان های دیگر بیاندازید شما آنجا چیز دیگری نداشتید برای عرضه
    پس هر کاری تو مرحله ادیت بکنیم بایستی در تقویت همون المان اصلی باشه و بقیه المان ها رو نباید بیشتر در عکس روشون تاکید کنیم اونوقت باعث انحراف چشم به سوی اون ها شده و روی فرایند زیباشناسی عکس هم تاثیر میزاره. دومین المان مهم در عکس شاخه ای درختان هستن و سومیش آسمان

با در نظر گرفتن این نکات وقتی المان هایی تو عکس وجود داره که دارای تعداد زیادی خطوط عمودی هستن باید اول سعی کنیم کج بودن این المان ها رو برطرف کنیم
    منظورم اون تابلوها و تیر چراج برق هستش

به دلیل این که رو به نور بودید از کنتراست موضعی عکس کاسته شده البته نباید در افزایش کنتراست زیاده روی کنید
    در مجموع باید یک چشمتون به هیستوگرام عکس باشه در حین ادیت . ایکار برای اینه که افراد دارای مانیوترهای متفاوت هستن و اکثر اون ها کالیبره نیست
    پس اگر مبنای ادیت شما هیستوگرام باشه هر کسی با کالیبره کردن مانیتور خودش میتونه عکس شما رو درست تر مشاهده کنه
    اما اگر شما بدون توجه به هیستوگرام ویرایش کرده باشید اونوقت فقط مانیتور خودتون رو در نظر گرفتین و بعدا عکس در یک مانیتور دیگه مشکل پیدا میکنه

فرایند ادیت کار خیلی پیچیده ای هستش اما در عوض بسیار علمیه و اگر شما با علمش اونو دنبال کنید به تدریج از عکساتون لذت خواهید برد
    اینکه میگم واقعا سخته چون من بهش رسیدم و سختی هاشو میدونم .

در انتها از اینکه نقد مرا بدون منظور می خونید و اونو مبنای افزایش تجربه خودتون قرار میدید تشکر می کنم
    اما در زمینه کارهای خودم و قضیه ...به آن پرداخته شد
    مشکلی که در فروم های تخصصی در کشور ما وجود داره اینه که این فروم ها متاسفانه در ابتدا خوب شروع میشه اما اندک اندک از اون هدف اصلیش دو میشه
    البته منظور من این فروم نیست زیرا اینجا یک فروم تخصصی عکاسی نیست
    در اون فروم اگر افرادی چون دکتر روش ن نبودند سیستمی رو هم که الان مشاهده می کنید وجود نداشت
    به شما توصیه اکید می کنم به هیچ وجه این فروم ها رو متولی عکس و عکاسی برای خودتون در نظر نگیرید
    یادمه در دوره ارشد دانشگاه ( حدود 10 سال پیش ) یکی از دانشجویان دکترای شیمی دانشکده مقاله اش تو کشور سوم شد همون مقاله در مسابقه ایتالیا اوا شد در حالی
    که از رتبه اول و دوم کشور اسمی در میان حتی 30 مقاله اول هم نبود که در اون سال جنجال زیادی در محافل علمی کشور ایجاد کرده و پای خیلی ها رو به وسط کشید

یارو به دلیل مدیر بودن عکس خودشو تایید میکنه و چون دوستاش تو سایت زیادن بیشترشون بدون حتی نگاه به ایرادات آشکار ادیت عکس زیرش تشکر میزنن
    بعد چون دلیلی برای عدم تایید عکس من نداره ایراد معروف شورای نگهبان رو میاره میگه عکس شما بدون سوژه خاصه به همین دلیل تایید نشده بعد در ادامه جالبه می نویسه من عاشق
    اون ادیت های شما در عکس ها شدم میشه اونارو هم به ما یاد بدید

از این که حوصله شما رو سر بردم معذرت می خواهم
    و اینکه من شروع به اشتراک گذاری عکس هام در 1x کرده ام نمیدونم چقدر موفق خواهم شد ولی میدونم که باعث پیشرفت زیادی در کارهام خواهد شد
    این هم از آخرین عکس های من

عکس دوم در مسابقه یک ماه پیش دریا برنده از نگاه داوران بود
    آخرین حرف من : هیچ ادعایی ندارم و مثل شما هنوز در مرحله یادگیری هستم
    موفق باشید

Last edited by Переклад не; 13-01-2014 at 17:02.

18. 12 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان

احساس می کنم قبلاً یکیشون رو گذاشتم

سلام
    سعی کنید در عکساتون زیاد کادر رو نبندید
    ضمنا به بوکه عکس که زیبایی بیشتر عکس هم به اون مربوط میشه توجه کنید
    منظور از بوکه در اصطلاح ساده همان پشت زمینه عکسه که با انتخاب پایین تر f دوربین به دست میاد
    عکس اول کادرش خیلی بسته هست به طوری که تمام سوژه کادر رو پر کرده
    عکس دوم هم که تا حدودی کادر بسته داشته و از آن مهم تر بوکه مناسبی نداره و اصلاحا عناصر مزاحم زیادن

اگر می خواهید از عکاسی لذت ببرید 3 توصیه طلایی بهتون دارم
    1- اندکی مطالعه کنید در زمینه مفاهیم اولیه عکاسی
    2- در کنار آن عکس خوب ببینید
    3- چون عکاسی به ناچار به سمت حذف آنالوگ پیش میره ( در مقیاس عمومی ) پس بهتره که شروع کنید به یادگیری علمی فرایند ادیت
    منظور از علمی اینه که به جای اینکه چند تا پلاگین آماده رو استفاده کنید و یا همین طوری غربال ها را تکان دهید تا به نتیجه دلخواه برسید بی آن که متوجه شوید در انتها عکسی تخریب شده دارید
    به جایش یاد بگیرید که هر کدوم از مولفه هایی که تغییر می دهید در کجا و چگونه و چقدر باید به کار روند تا عکس از حالت تعادل خارج نشه

اگر صرفا برای اشتراک با دوستان عکس می گیرید در آن صورت من لازم نمی بینم وارد این فرایندهای سخت شوید زیرا که هدف شما مقدس است یعنی اشتراک عکس برای بیان احساستون با دوستان و این کافیست به نظر من/ موفق و شاد باشید

20. 8 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •