نمیدونم والا اما فکر خوبی هست.فقط خلاف قوانین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
نمیدونم والا اما فکر خوبی هست.فقط خلاف قوانین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون کدوم قسمتشه؟
اگه منظورتون شماره گذاشتن باشه که می تونید به این تاپیک مراجعه کنید و ببینید که اصلا یه گروه تشکیل شده که فقط با SMS در ارتباطند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ok...........پس اگه اینجور من هستم............
کنسرت محمدرضا شجریان به اتفاق گروه آوا روزهای 30 مهر، اول، سوم و چهارم آبانماه در تالار فردوسی اصفهان برگزار می شود.
مجیددرخشانی با اعلام این خبر گفت : در این کنسرت که در تالار فردوسی دانشگاه آزاد واحد خوراسگان اصفهان برگزارمی شودهمان قطعاتی که در کنسرت تهران اجرا شد ارائه خواهد شد با این تفاوت که دو نوازنده نی و عود به گروه اضافه شده است.
این نوازنده تار و عضو گروه آوا در ادامه افزود: با توجه به اینکه آقای فرجپوری هم به علت سفر در گروه نیست و ما سه نوازنده جدید در گروه داریم تمرینات فشرده ای داشتیم و خوشبختانه قطعات بسیار خوب و پر انرژی از آب درآمده است که امیدوارم در روی صحنه هم چنین باشد.
مهندس رفیعی نیز در گفتگو با مهر در باره نحوه فروش بلیت های این کنسرت گفت : از امروز متقاضیان و علاقه مندان شرکت در این کنسرت می توانند به سایتمراجعه و برای تهیه بلیت اقدام کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وی در ادامه افزود : جزییات بیشتر مربوط به این برنامه در سایت رسمی دل آواز نیز موجود است و ما از بعد از عید فطر نسبت به تحویل بلیت ها اقدام می کنیم.
در این گروه مجید درخشانی تار،محمد رضا ابراهیمی عود،سینا جهان آبادی کمانچه،حسین رضایی نیا دف و دایره ،شاهو عندلیبی نی و همایون شجریان تنبک می نوازند.
لينك خبر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم فقدان سالن در شهر مشکل ساز شد.
خوراسگون !!!
دمشگرم سپاهان چیکار کرد پوز تهرونیا رو به خاکمالید.
سلام.............. واقعا جائی بهتر و با صفاتر و زیباتر از اصفهان سراغ ندارم
شما ليست فيلمها رو اگه لطف كنى يه جا آپ كنى خيلى خوب مىشه.
راستى، سفارش دانلود هم قبول مىكنى؟
خلاف قوانين نيست، خلاف مسائل امنيتيه.
◙
Last edited by Balrog; 09-10-2007 at 16:02.
Last edited by Balrog; 09-10-2007 at 16:08.
سلام
در مورد میدان نقش جهان چرا بعضی از اصفهانیها نام این میدان تاریخی رو به اشتباه می گن میدون امام؟؟؟؟
![]()
سلام
فکر کنم چون الان اسمش میدان امام هست
حتی اگر هم الان نباشه
قبلا بوده..
البته واسه ما که همون میدان شاه هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)