تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 457 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    آقا بنده این آخرین ورژن اینترنت سکوریتی رو نصب کردم و طبق تنظیمات کاربری مبتدی رو هم روش اعمال کردم(یکی از تایپک های پست 2 صفحه ی اول) ولی هم خود برنامه دیر باز میشه هم اینکه اصلا نمی ذاره بعضی از برنامه ها باز بشن و یا اینکه بیشتر برنامه ها دیر باز میشن و پشت سر هم به چیزایی که میدونم چیه گیر میده و وقتی میزنی اجازه میدم و تیک پیام من را به خاطر داشته باش رو هم میزنی ، انگار نه انگار.

پشت سر هم پیام میده و خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه. هنوز به نتم وصلش نکردم که اگه اگه وصل کنم ، فکر کنم کلا سیستم رو بفرسته هوا.
    کم کم راه حلی جزء حذفش دیگه پیش روم نذاشته . (خودش خیلی کند باز میشه و اصلا نمی تونم تو تنظیماتش تا مثلا برنامه ای به بخش استثنائات بدم و .....) که اگه اینطور باشه باید کل ویندوز رو بفرستم تو بخش استثنائات که .

کلا الان باید چیکار کنم؟
    ببخشید شما دقیقا دارید چکار میکنید

کمودو نصب میکنی و پاک میکنی و میگی قیدشو زدم زون الارم نصب میکنی پاک میکنی بعد میری درباره کاسپر و بیت و ام سی سافت سوال میکنی و دوباره کمودو نصب میکنی

یکم مشکوک میزنی

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    از دوستان عزیز خواهش میکنم یک نفر 1 توضیح کامل بده در مورد اینکه:
    وقتی یک فلش رو به سیستم متصل میکنیم باید چه تنظیماتی روی کومودو انجام بدیم تا احیانا اگه ویروسی درون فلش وجود داره و ما بیخبریم اجازه فعالیت پیدا نکنه... همینطور چجوری باید نسبت به پاکسازی ویروس یا تروجان توسط کومودو اقدام کرد؟...از کجا مطمئن بشیم ویروس پاک شده؟ فکر میکنم توضیحات مصور و دقیقی باید در مورد این سوالات داده بشه چرا که میتونه سوال خیلی از دوستان باشه... با تشکر.

3. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    وقتی یک فلش رو به سیستم متصل میکنیم باید چه تنظیماتی روی کومودو انجام بدیم تا احیانا اگه ویروسی درون فلش وجود داره و ما بیخبریم اجازه فعالیت پیدا نکنه... همینطور چجوری باید نسبت به پاکسازی ویروس یا تروجان توسط کومودو اقدام کرد؟...از کجا مطمئن بشیم ویروس پاک شده؟ فکر میکنم توضیحات مصور و دقیقی باید در مورد این سوالات داده بشه چرا که میتونه سوال خیلی از دوستان باشه... با تشکر.
    وقتی فلش رو به کامپیوتر وصل کردی توی فلش نمیری اول رو فلش کلیک راست میکنی و اسکن میکنی هرچی ویروس پیدا کرد پاکسازی بزنید و بعد اتوسندباکس و hips هم فعال باشه تمام که وقتی ویروس ناشناخته خواست اجرا بشه جلوش گرفته بشه

5. 3 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

خب به کدوم لییست استثنائات؟ لیست آنتی ویروس؟ اگر به لیست آنتی ویروس اضافه کردید که باز هم HIPS از شما سوال میپرسه و این "آنتی ویروس" هست که با پوشه معرفی شده از این به بعد کاری نداره! ولی سوال های HIPS همچنان هست و باید جواب داده بشه یا اینکه رول مناسب برای برنامه ساخته بشه تا مجوز استفاده برنامه داشته باشه.
    این بخش ها از هم جدا هستن هر کدوم جداگانه کار میکنن. HIPS وظیفه اش سوال و پرسش هست تا سیستم با نظارت شما مدیریت بشه.
    من پیشنهاد میکنم اگر سیستمتون ویروسی نیست کلا آنتی ویروس رو غیرفعال کنید تا با خیال راحت به سوال های HIPS جواب بدید . بعد که جواب دادید آنتی ویروس رو موقع فلش زدن مثلا روشن کنید و اسکن انجام بدید.
    بدون آنتی ویروس هم امنیت سیستم شما روی 99 درصد هست چون HIPS فوق العاده قدرتمند هست.
    به همین بخش hips اضاف کردم ولی نشد.کلا به همه ی فایل ها گیر داده. در ضمن سیستم آلوده نیست.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    اولین کاری که من پیشنهاد میکنم غیرفعال کردن خاصیت اتوران فلش هست. از طریق گزینه AutoPlay در کنترل پنل.
    وقتی فلش ویروسی زده میشه اینطوری دیگه اجرا نمیشه. وقتی هم که فلش زده شد با آنتی ویروس و HIPS روشن به راحتی وارد فلش بشید. اگر آنتی وروس بشناسه که توی 80-90 درصد میشناسه و تمام. اگر هم نشناخت HIPS میاد جلو و از شما برای اجرای فایلی با اسم غیر معمول مثل fgdgdg.exe اجازه میگره و شما هم بلاک می کنید.

به همین بخش hips اضاف کردم ولی نشد.کلا به همه ی فایل ها گیر داده. در ضمن سیستم آلوده نیست.
    تمام رول های داخل بخش Applications Rules در HIPS رو پاک کنید. بعد سیستم رو ریستارت کنید. ضمنا HIPS رو دقت کنید روی Safe Mode تنظیم شده باشه. بعد از ریستارت، هر برنامه امنی برخورد کردید که کومودو پیغام میده گزینه Allowed بزنید و تیک Remember هم بزنید. در واقع هر برنامه رو فقط از طریق Alert به کومودو امن بشناسونید.
    Last edited by pcsoft; 23-04-2013 at 13:37.

8. 6 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خوب شما که خودت راه حل را پیدا کردی. انجام دادی؛ حل نشد؟
    چرا.تمام مراحل رو انجام دادم.یکی از مراحل گفته بود فایل inspect.sys رو پاک کنید تا بعد کومودو دوباره خودش بسازه...
    منم پاک کردم ولی کومودو خراب شد و نتونست خودش رو تعمیر کنه.مجبور شدم دوباره نصبش کنم...
    نتیجه رو نمیتونم بگم چون گاهی اوقات صفحه آبی میومد و اونم مربوط به کومودو بود.
    به حر حال مشکل از کومودو هست و امیدوارم مشکل حل بشه.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

یک نکته ای را در باره پیغامها و نحوی پاسخ عرض کنم، اینکه وقتی شما "اجازه دادن" یا "مسدود کردن" را انتخاب میکنید، کومودو فقط همون عمل یا دسترسی را اجازه میده یا مسدود میکنه، و فایل میتونه به فعالیتش ادامه بده که البته باز پیغام پشت پیغام خواهید داشت، که البته خوب هست و میشه فایل را مدیریت کرد یا فعالیتهاشو زیر نظر گرفت..... که البته اینجا نمیخوام در مورد این قابلیت صحبت بکنم.(مثلا میشه یک ویروس/فایل ناشناخته را اجار کرد و دائماً پیغامها را مسدود کرد و در کنارش حرکات فایل را زیر نظر گرفت و تحلیل کرد، شما برای تست این کار را انجام بدین، و بینید چقدر مفید است...... خودتون یک انلایزر حرفه ای میشید!)

به هر حال، اینجا میخواهم عرض کنم که اگر میدونید فایل امن هست، برای اینکه در گیر پیغامهای بیشتر نشوید، باید به فایل یک قانون بدهید، برای این کار وقتی CIS پیغام داد از قسمت "انتخاب قوانین" قانون "مجاز" را برای فایل انتخاب کنید و تیک به خاطر داشتن را بزنید و تمام. اگر هم مطمئن نیستید فایل امن هست ک قبلا عرض کردم چه مسیری را طی کنید.

یکبار دیگر مرور بکنیم:

اولین پیغام که مربوط به اجرا شدن فایل/برنامه هست را فقط "اجازه دادن" را انتخاب کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در سوال دوم اگر فایل امن هست بهش قانون "مجاز" بدهید، تیک به خاطر داشتن را هم بزنید تا در بخش قوانین HIPS ثبت بشه:

توجه: اینجا اگر "اجازه دادن" یا "مسدود کردن" را انتخاب کنید فقط برای همین دسترسی/عمل شما اجازه دادید و نه برای همه فعالیتهای اون فایل، بنابراین سوالها ادامه پیدا میکند:

مسدود کردن هم دو حالت دارد،

"فقط مسدود"=>از همان عمل مورد نظر که کومودو بهتون پیغام داده جلوگیری میشه
    و مورد دیگر" مسدود و قطع فایل"=> علاوه بر جلوگیری و مسدود کردن فایل از انجام عمل مورد نظر، کومودو فایل را Kill میکنه، یعنی از رم پرت میکنه بیرون. و فایل دیگه اکتیو نیست

نکته: هر گاه تیک "پاسخ من را به خاطر داشته باش" را بزنید، اون پاسخ در قسمت قوانین HIPS ثبت میشه، و کومودو در مراحل بعدی با در اختیار داشتن جواب، دیگر از شما سوال نمیپرسه.
    Last edited by Jadda; 23-04-2013 at 18:18.

11. 12 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

بنده کل پوشه فتوشاپ رو به بخش استثنائات اضاف کردم انگار نه انگار بعدشم در مورد این کند اجرا شدن چه نظری دارید.میزنم بخش تنظیمات 3 دقیقه بعد پنجرش باز میشه.رو یه پوشه کلیک راست کردم و زدم اسکن که ببینم اسکنش چطوره .اصلا اسکن نکرد.
    سلام :

شما اول بگین روی ویندوز تمیز کومودو نصب کردین یا ویندوزی که اینجوری که من دیدم چند بار انتی ویروسهای مختلف نصب و عزل کردین؟؟
    Last edited by aylar6888; 23-04-2013 at 18:14.

13. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام :

شما اول بگین روی ویندوز تمیز کومودو نصب کردین یا ویندوزی که اینجوری که من دیدم چند بار انتی ویروسهای مختلف نصب و عزل کردین؟؟
    رو این ویندوز که وین 7 هست فقط یک بار زوم آلارم آنتی ویروس + فایروال نصب بود که بنده عزلش کردم و اقدام به نصب کومودو و دیگر هیچ .

15. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یک نکته: هر گاه تیک "پاسخ من را به خاطر داشته باش" را بزنید، اون پاسخ در قسمت قوانین HIPS ثبت میشه، و کومودو در مراحل بعدی با در اختیار داشتن جواب، دیگر از شما سوال نمیپرسه.
    میخواستم بدونم چجوری میشه جوابی که به HIPS در مورد یه فایل دادیم رو تغییر داد؟ یعنی مثلا HIPS یه پیغام داده ما هم به جای اینکه قانون بسازیم برای فایل و گزینه های Allowed و windows system application و ... رو انتخاب کنیم اومدیم فقط برای اون عمل Allow یا Block رو انتخاب کردیم و تیک remember هم زدیم، حالا اگه خواستیم جوابمون رو تغییر بدیم ( مثلا allow زده بودیم حالا میخوایم Block رو بزنیم) چجوری باید این جواب رو تغییر بدیم؟چون تو HIPS در قسمت قوانین فایل ها فقط قوانینی ثبت شده که مربوط به 5 گروه Allowed و Blocked و restricted و ... هست و جواب های تکی که به فایل ها دادیم رو من توش ندیدم، قسمتی هست که این جواب ها رو به ما نمایش بده و ما بتوینم جواب هامون رو تغییر بدیم؟

17. این کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •