تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 279 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

5 مشکل عدم کار کردن دگمه ها گوشی بعد از اعمل چند تغییر

با سلام
    آقا اول معذرت م یخوام اگه همه ی پوست ها رو نخونده سوال می کنم آدم تو صفحه ی 20 یا 22 دیگه مغزش صوت می شکه البته بعد از نوشتن این پست یه سرچی مجدد می کنم و اگه حل شد می گم. و اما مشکل:
    من چند تا کار و با هم انجام دادم وو اونا شامل 1) افزایش ظرفیت اس ام اس هام بود که بعدش گوشی بالا اومد 2) رفتم سراغ بازگردوندن اس ام اس های قبلیم که الان که نگاه می کنم فولدری که تو هاردم بک آپشو گرفتم خالیه و گوشیم هم تو این باکسش جز یه اس ام اس جدید چیزی نیست که البته زیاد همن مهم نیست بک آپ با سل فون منیجر یا موبایل ادیت گرفتم صبحی 3) برداشتن آرم یا نام اپراتور (بدون خروج قبلی یعنی خروج از فار این و قبلی و بعدیها رو انجام دادم یادتون باشه)، 4) رفتم و از صدای شاتر گوشبیم تو هاردم کپی گرفتم 5) بعد رفتم دوربینمو عوض کنم که در این مرحله درایور دوربینو عوض کنم که فقط اون فایلی که تو فایل پی دی اف، با نام camdrive0.dat هست رو جابجا کردم و از مال خودم هم بک آپ گرفتم. همین بعدش خارج شدم
    البته دوباره تکرار می کنم مراحل 2 تا 5 رو بدون خروج از فار پشت سر هم انجام دادم.
    و اما مشکل
    گوشیم بالا میاد ولی هیچ عکسی برای بک گروند نداره و اینکه نوشته های cal و menu می ره بالا و اما مشکل اینه که دیگه دگمه هام درست کار نمی کنه. فقط یه مرحله جلو میرن یعنی تو منو یا فون بوک بعدش نه میشه تلفنی چیزی رو باش تماس گرفت نه کار دیگه ای کرد. هم با فشار navigator امتحان کردم هم دگمه ی سمت چپ و راست که مال انتخاب و تنظیماته....
    اما مشکل اصلی تر اینکه دیگه گوشیم با فار بالا نیمی آد باطریشم در آوردم امتحان کردم.
    یعنی وقتی می خوام به فار وصل کنم انگار نه انگار که گوشی به دستگاه وصله.... حتی ارور usbrap رو نمی ده یا ...
    لطفا کمکم کنید یا ارجاعات مناسب بدید
    خیلی ممنون

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه سوال
    گوشی من ریجستر قانونی نیست اگه تبدیل به واکمن کنم وبعد پیام No service بده میشه دوباره در اون حالت بدون ریجستر کردن دوباره به حالت اول برگردوند؟چجوری؟
    وآیا وقتی به حالت اول یرگشت بدون مشکل کار میکندو پیام No service نمیدهد؟
    با تشکر.

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

بهنازی جون سلام من تا اون جایی که این 1382 پست این تاپیک رو خوندم شما نمی تونی کار بکنی و باید یه کم پول خرج کنیو دوباره گوشی رو ریجستر دستی کنی بعد برو حال کن اگه مشکلی بود بگو بای

آخر فروم باز majjidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مـــــشـــــهـــــد

پيش فرض

آقا اینم یه منوی جدید واسه کا750 که خودم درست کردم امیدوارم خوشتون بیاد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    جالب بود
    چه جوری درست کردی (منظورم با چه نرم افزاریه )

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سوال من بیشتر در مورد برگشت به حالت اول بدون ریجستر هستش.ممنون میشم جواب بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

4 آقا مشکل حل شد

با سلام
    آقا اول معذرت م یخوام اگه همه ی پوست ها رو نخونده سوال می کنم آدم تو صفحه ی 20 یا 22 دیگه مغزش صوت می شکه البته بعد از نوشتن این پست یه سرچی مجدد می کنم و اگه حل شد می گم. و اما مشکل:
    من چند تا کار و با هم انجام دادم وو اونا شامل 1) افزایش ظرفیت اس ام اس هام بود که بعدش گوشی بالا اومد 2) رفتم سراغ بازگردوندن اس ام اس های قبلیم که الان که نگاه می کنم فولدری که تو هاردم بک آپشو گرفتم خالیه و گوشیم هم تو این باکسش جز یه اس ام اس جدید چیزی نیست که البته زیاد همن مهم نیست بک آپ با سل فون منیجر یا موبایل ادیت گرفتم صبحی 3) برداشتن آرم یا نام اپراتور (بدون خروج قبلی یعنی خروج از فار این و قبلی و بعدیها رو انجام دادم یادتون باشه)، 4) رفتم و از صدای شاتر گوشبیم تو هاردم کپی گرفتم 5) بعد رفتم دوربینمو عوض کنم که در این مرحله درایور دوربینو عوض کنم که فقط اون فایلی که تو فایل پی دی اف، با نام camdrive0.dat هست رو جابجا کردم و از مال خودم هم بک آپ گرفتم. همین بعدش خارج شدم
    البته دوباره تکرار می کنم مراحل 2 تا 5 رو بدون خروج از فار پشت سر هم انجام دادم.
    و اما مشکل
    گوشیم بالا میاد ولی هیچ عکسی برای بک گروند نداره و اینکه نوشته های cal و menu می ره بالا و اما مشکل اینه که دیگه دگمه هام درست کار نمی کنه. فقط یه مرحله جلو میرن یعنی تو منو یا فون بوک بعدش نه میشه تلفنی چیزی رو باش تماس گرفت نه کار دیگه ای کرد. هم با فشار navigator امتحان کردم هم دگمه ی سمت چپ و راست که مال انتخاب و تنظیماته....
    اما مشکل اصلی تر اینکه دیگه گوشیم با فار بالا نیمی آد باطریشم در آوردم امتحان کردم.
    یعنی وقتی می خوام به فار وصل کنم انگار نه انگار که گوشی به دستگاه وصله.... حتی ارور usbrap رو نمی ده یا ...
    لطفا کمکم کنید یا ارجاعات مناسب بدید
    خیلی ممنون
    حل شد
    رفتم و فایل لایوتی رو که بک آپ کرده بودم ری استور کردم . اما در مورد اینکه چطور به فار وصل شدم اینکه نمی دونم
    چند بار امتحان کردم شد دیگه
    یه مشکل اصلی تر دارم و اون اینکه من تو ویستا نمی تونم درایور فلاش رو نصب کنم چون این کارو اتوماتیک انجام می ده و به من آپشنی برای مشخص کردن دستی محل فایل ای ان اف (درایور) نمی ده
    کسی تا خالا با این مشکل برهورد کرده تا حالا؟؟؟
    من مجبورم با pc خونه که xp داره کارامو انجام بدم چون رو نوت بوکم vista ultimate ورژن تجاری ( نه این آخریه که 30 ژانویه اومد) رو دارم.
    قبل از جواب احتمالی هم ممنونم کلی تنکس

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

عزیزم من هم این مشکل رو داشتم ولی حلش کردم وقتی داره برای پیدا کردن یو اس بی گوشی میگرده تو یه قسمت از شما می پرسه می گه به صورت آنلاین بگردم دنبال درایور شما تایید کن بعد خودش یه کاراریی می کنه بعد برو تو قسمت آبدیت ویندوز اون جا 100% یه آبدیت هست که نوشته USB Driver و یه اینجور چیزایی هست بعد اون رو نصب کن که موقع نصب سی دی رو از تو می خواهد حتی بعد از نصب مودم موبایلت هم می شناسه و می تونی تو ویستا به اینترنت وصل بشی البته با ایرانسل اینم چند تا عکس نمونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

12 تشکر چک می کنم خبرشو می ذارم

عزیزم من هم این مشکل رو داشتم ولی حلش کردم وقتی داره برای پیدا کردن یو اس بی گوشی میگرده تو یه قسمت از شما می پرسه می گه به صورت آنلاین بگردم دنبال درایور شما تایید کن بعد خودش یه کاراریی می کنه بعد برو تو قسمت آبدیت ویندوز اون جا 100% یه آبدیت هست که نوشته USB Driver و یه اینجور چیزایی هست بعد اون رو نصب کن که موقع نصب سی دی رو از تو می خواهد حتی بعد از نصب مودم موبایلت هم می شناسه و می تونی تو ویستا به اینترنت وصل بشی البته با ایرانسل اینم چند تا عکس نمونه
    ممنون خبرشو همین جا می ذارم.می ترسم مسخره باشه ون حدود 40 صفحه ای رو خوندم تا حالا ولی نکته اینه که تا با مشکلی اگه آدم خودش برخورد نکرده باشه نمی فهمه به چه دردی می خوره و این یعنی باید صفحات رو چند بار درور زد مخصوصا وقتی این جستجوی تاپیک هم کار نکنه.
    ولی من نمی تونم فایل های پچی که توی topsony.net\هست رو دانلود کنم با هیچ چی؟؟؟؟
    اگه چیز ساده ای یا لینکی هست ممنون البته هنوزم دارم خوندن پست ها رو ادامه می دم
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

10 فایل های پچی که قبلا توی تاپ سونی بوده الان کجان؟؟

من تو پیغام قبل گفتم نمیشه فایل های پچ رو دانلود کرد، دیدم 2 صفحه قبل آقا سیاوش نوشته پولی شده و تعطیله و باید رفت انجمن ...؟
    کسی این فایل ها رو جای آپلود نکرده لینک بده؟؟؟
    ممنون میشم.
    راستی اگه میشد توی ورژن بعدی نرم افزار این فروم (با توجه به باز بودن سرسش، همت یکی) می شد امکان تعیین پوییایی یا ایستایی پست ها رو داد که برای تغییر ورژن یا لینک دیگه پست بازی جدیدی نیاز نباشه چه خوب می شد نه؟؟؟
    یکم پیچیدش ولی میشه
    شب بر همه خوش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

1 حل نشد

نمی دونم مشکل کجاست
    من درایورها رو هم رو نصب کردم. قبلا و با کلی نرم افزار موبایل منیجر هم کار می کنم تو نوت بوکم ولی این فلش یو اس پی رو نمی دونم چی کار کنم.
    روش شما رو رفتم (البته نتونستم رو از طریق ویندوز آپ دیت اقدام کنم چون اینقدر طریع می آد که نمی تونم روش کا کنم) ولی update کردن درایور رو از طریق ایکون گوشی (یا هر قطعه ی اکسترنال دیگه ای) گف که همه چی حله
    من می گم البته با سی در گوشی این کار نگردم از خود usb w800 driverاستفاده کردم.
    اینم عکس وقتی که درایو usb flash رو می خواد میبینی add new hard.... با گوشی کاری نداره!!!!
    روش کلیکم می کنمینقدر صریعه که نمیشه کاریش کرد نمی دونم شاید جایی خودم این اجازه رو ازش گرفته باشم که ازمن بپرسه چطوری نصبش کنم. بازم روش کار می کنم.
    ببین می تونی کمکم کنی یا دوستان دیگه چطور
    [/QUOTE]

ممنون میشم
    بای
    Last edited by mahhdy; 03-04-2007 at 03:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •