با سلام
آقا اول معذرت م یخوام اگه همه ی پوست ها رو نخونده سوال می کنم آدم تو صفحه ی 20 یا 22 دیگه مغزش صوت می شکه البته بعد از نوشتن این پست یه سرچی مجدد می کنم و اگه حل شد می گم. و اما مشکل:
من چند تا کار و با هم انجام دادم وو اونا شامل 1) افزایش ظرفیت اس ام اس هام بود که بعدش گوشی بالا اومد 2) رفتم سراغ بازگردوندن اس ام اس های قبلیم که الان که نگاه می کنم فولدری که تو هاردم بک آپشو گرفتم خالیه و گوشیم هم تو این باکسش جز یه اس ام اس جدید چیزی نیست که البته زیاد همن مهم نیست بک آپ با سل فون منیجر یا موبایل ادیت گرفتم صبحی 3) برداشتن آرم یا نام اپراتور (بدون خروج قبلی یعنی خروج از فار این و قبلی و بعدیها رو انجام دادم یادتون باشه)، 4) رفتم و از صدای شاتر گوشبیم تو هاردم کپی گرفتم 5) بعد رفتم دوربینمو عوض کنم که در این مرحله درایور دوربینو عوض کنم که فقط اون فایلی که تو فایل پی دی اف، با نام camdrive0.dat هست رو جابجا کردم و از مال خودم هم بک آپ گرفتم. همین بعدش خارج شدم
البته دوباره تکرار می کنم مراحل 2 تا 5 رو بدون خروج از فار پشت سر هم انجام دادم.
و اما مشکل
گوشیم بالا میاد ولی هیچ عکسی برای بک گروند نداره و اینکه نوشته های cal و menu می ره بالا و اما مشکل اینه که دیگه دگمه هام درست کار نمی کنه. فقط یه مرحله جلو میرن یعنی تو منو یا فون بوک بعدش نه میشه تلفنی چیزی رو باش تماس گرفت نه کار دیگه ای کرد. هم با فشار navigator امتحان کردم هم دگمه ی سمت چپ و راست که مال انتخاب و تنظیماته....
اما مشکل اصلی تر اینکه دیگه گوشیم با فار بالا نیمی آد باطریشم در آوردم امتحان کردم.
یعنی وقتی می خوام به فار وصل کنم انگار نه انگار که گوشی به دستگاه وصله.... حتی ارور usbrap رو نمی ده یا ...
لطفا کمکم کنید یا ارجاعات مناسب بدید
خیلی ممنون