بدون شک پاویلون
فقط به عیب بزرگ داره که اگه یکی ازت بپرسه مدل لپتابت چیه؟ تلفظ کاملش چند دقیقه طول میکشه![]()
بدون شک پاویلون
فقط به عیب بزرگ داره که اگه یکی ازت بپرسه مدل لپتابت چیه؟ تلفظ کاملش چند دقیقه طول میکشه![]()
مرسی دوست عزیز![]()
فقط میشه بگی از چه نظرایی بهتره؟![]()
پسhp support assistant چی بود؟
سلام
دوستان گارانتی لپ تاپ من سریر هست
سریالی که روی لوگوی سریر هست رو تو سایت سریر وارد می کنم (اصالت کالا)
ولی میگه این سریال تحت پوشش سریر نیست ؟
دوستانی که گارنتی لپ تاپشون سریر هست از قسمت (اصالت کالا) یک تست کنن و نتیجه رو بگن که چه پیامی میده
ص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راهنمایی کنید که چطوری باید اینکارو کنم![]()
گرافیک قوی تر
مانیتور با کیفیت تر، وبراق(شخصا معتقدم صفخه مات با وجود راحتی استفاده؛ به شدت رنگ و کنتراست و زاویه دید رو تضعیف میکنه)
رده بالاتر از لحاظ مدل(کلا سری پاولیون یه کلاس و جلوه خاصی داره)
زیبایی بیشتر
-----------در همین رنج قیمت اگه حاضرید زیبایی رو فدای کارایی کنید پیشنهاد بنده: IBM Lenovo IdeaPad Z500
در استارت msconfig تایپ و اینتر بزنید
در پنجره باز شده ابتدا تب start up و اگه اونجا نبود از تب services
دقت کنید که سرویس اشتباهی رو غیرفعال نکنید.
این شیوه 100% نمیباشد!
Last edited by mosi_alfa; 12-10-2013 at 16:38.
درود
من این لپ تاپو امروز خریدم
همه درایورها رو هم دانلود کرده و نصبشون کردم
ویندوزم هم 8.1 ــه
اما هرکاری میکنم کارت گرافیک سوئیچ نمیشه! دکمه های هات کی کم وزیاد کردن نور صفحه هم کار نمیکنن
کسی راه حلشو میدونه؟!!
سلام خوش آمدید مبارک باشه
آیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کردید؟
از کجا میدونید سویچ نمیشه؟! اگر درایور ها رو درست نصب کرده باشید، عمل سویچ در ویندوز8 اغلب موارد خودکار انجام میشه، برای اطمینان از داخل نرم افزار AMD Catalyst Control Center چک کنید که بازی مورد نظر روی high performance باشه.
جهت راهنمایی بیشتر جستجو صفحات قبلی تاپیک برای شما بسیار مفید خواهند بود![]()
آقا من برای راه اندازی قابلیت تشخیص چهره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و HP ProtectTools Security Manager 7.0 رو نصب کرده بودم.ایا نیاز به وبکم جداگانه هم داره یا همونی که خود دستگاه داره کافیه؟
لطفا راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)