تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 720 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با کمک آقای حکیم پنل من هم (42v20s) صحیح و سالم از بانه دستم رسید

لطفا راهنمایی کنید که در 100 ساعت اول پنل باید رو چه تنظیماتی باشه؟
    سوال بعدیم در مورد دریافت اینترنت بصورت وایفای میباشد.
    تنظیمات وابرلس در منوی تی وی وجود داره اما وقتی روی وایرلس میذارم پیغام میده که :

Wiirelass LAN adaptor not detected
    please connect wilreless Lan adaptor and select retry

اینجوری که در دفترچه پنل دیده میشه قکر میکنم باید وای فای داشته باشه اما هنوز نتونستم اکتیوش کنم.
    سلام دوست من تبريك ميگم
    طبق نوشته دوستان با تجربه در 100 ساعت اول از مد دايناميك اصلا نبايد استفاده كرد , تنظيمات كانتراست و غيره همه زير 50% و عدم استفاده از تصوير ثابت براي مدت طولاني و يا شبكه هايي كه لوگوي اون براي مدت مديدي ثابت ميمونه.
    اما در رابطه با وايرلس خود تي وي واي فاي نداره بلكه بايد يو اس بي واي فاي به اون وصل كنيد اون موقع ميتونيد از وايرلس اون استفاده كنيد.
    موفق باشيد.

2. 4 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوست من تبريك ميگم
    طبق نوشته دوستان با تجربه در 100 ساعت اول از مد دايناميك اصلا نبايد استفاده كرد , تنظيمات كانتراست و غيره همه زير 50% و عدم استفاده از تصوير ثابت براي مدت طولاني و يا شبكه هايي كه لوگوي اون براي مدت مديدي ثابت ميمونه.
    اما در رابطه با وايرلس خود تي وي واي فاي نداره بلكه بايد يو اس بي واي فاي به اون وصل كنيد اون موقع ميتونيد از وايرلس اون استفاده كنيد.
    موفق باشيد.
    ممنون از پاسختون
    در 100 ساعت اول رو چه حالتی باید بذارم؟
    حالت cinema خوبه؟>
    با اگر آپشنها رو زیر 50 بذارم موضوع حله؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

در بین دوستانی که سری S پلاسمای V20 رو خریداری کردن کسی تا به حال با مشکل فریز شدن تصویر زمانی که از تیونر دیجیتال دستگاه استفاده میکنه شده!؟ پنلی رو یکی از دوستای من خریده که سری S هست و گاهی اوقات که از تیونر دیجیتال دستگاه استفاده میکنه تصویر برای 4-5 ثانیه فریز میشه ولی صدا مشکلی نداره!

ممنون از پاسختون
    حالت cinema خوبه؟>
    مد استاندارد خوب هست اگر حس میکنی تصویر کم نور هست میتونی از مد داینامیک با کنتراست کمتر هم استفاده کنی.
    Last edited by *Alucard*; 31-01-2011 at 18:40.

5. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    حالت cinema خوبه؟>
    مد Normal با تنظيمات زير 50%
    100 ساعت زود ميگذره عوضش ارزشش رو داره , اين مدت اول رو با اين مد تحمل كنيد.

در بین دوستانی که سری S پلاسمای V20 رو خریداری کردن کسی تا به حال با مشکل فریز شدن تصویر زمانی که از تیونر دیجیتال دستگاه استفاده میکنه شده!؟ پنلی رو یکی از دوستای من خریده که سری S هست و گاهی اوقات که از تیونر دیجیتال دستگاه استفاده میکنه تصویر برای 4-5 ثانیه فریز میشه ولی صدا مشکلی نداره!

مد استاندارد خوب هست اگر حس میکنی تصویر کم نور هست میتونی از مد داینامیک با کنتراست کمتر هم استفاده کنی.
    اين مشكل براي من پيش نيومده تا حالا اما ميتونيد يك چيز رو تست كنيد
    ايران براي پخش كانالهاش دو دسته كانالها رو تقسيم كرده كه هر دسته از يك فركانس استفاده ميكنن مثلا شبكه 1و2و3و4و تهران توي يك دسته هستن و چندتا كانال ديگه تو يك دسته جدا امتحان كنيد اين مشكل با هر دو تا فركانس ايجاد ميشه يا فقط با يكي ؟ اگر فقط با يكي ممكنه كه اصلا از تي وي نباشه و مشكل از پخش باشه.
    من يك يو اس بي دارم كه روي يك فركانس عالي كاري ميكنه ولي روي فركانس دوم كه غالبا كانال العالم و الكوثر و استاني روش هست قطع و وصل ميشه, احتمال داره اين شرايط هم اثر بذاره.
    الان من كلا V20 كه خريدم روي Tv Digital اون دارم استفاده ميكنم و هيچ مشكلي نداره.
    Last edited by hakim2020; 31-01-2011 at 21:43.

7. 2 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    بنده هم برای دايی خودم V20 S رو خريدم از بانه.42 اينچ.فعلاً خودم به دليل کمبود بودجه،نتونستم بخرم
    2 تا سؤال داشتم:
    1-شبکه های ايران با تيونر ديجيتال خود دستگاه هم کيفيت خوبی نداره(ديشب که فوتبال نشون ميداد شبکه 3،حتی صورت بازيکنها قابل تشخيص نبود).يه مقدار کمی از Analog بهتره.اين عادی هستش؟
    2-پشت دستگاه يه جورايی صدای ويز ويز ميده! شبیه آداپتور های قديمی که داغ ميشدن!آيا شما هم اين صدا رو شنيدين يا اينکه پنل مشکل داره؟
    شاد باشيد

9. این کاربر از sami_1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

امروز با یکی از نمایندگی های مرکزی بانیان در مورد VT20 صحبت کردم. می گفت به احتمال قوی هفته دیگر می آید و تعطیلات باعث تاخیر بوده.
    خدا می دونه!

11. 2 کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    بنده هم برای دايی خودم V20 S رو خريدم از بانه.42 اينچ.فعلاً خودم به دليل کمبود بودجه،نتونستم بخرم
    2 تا سؤال داشتم:
    1-شبکه های ايران با تيونر ديجيتال خود دستگاه هم کيفيت خوبی نداره(ديشب که فوتبال نشون ميداد شبکه 3،حتی صورت بازيکنها قابل تشخيص نبود).يه مقدار کمی از Analog بهتره.اين عادی هستش؟
    2-پشت دستگاه يه جورايی صدای ويز ويز ميده! شبیه آداپتور های قديمی که داغ ميشدن!آيا شما هم اين صدا رو شنيدين يا اينکه پنل مشکل داره؟
    شاد باشيد

دوست عزیز

من 42V20R دارم. با آنتن هوایی معمولی هم تصویرم از تلویزیون CRT قدیمی ام خیلی بهتره.... با ست تاپ باکس تصویرش در حد کانال های اسمشو نبره..... اون صدای ویز ویز هم مربوط به فن های پشت دستگاهه... البته مال من اصلا صدا نمی ده... نمی دونم فن هاش خرابه یا بی صداست... این طور که رفقا می گفتند فنش بی صدا نیست.... ولی فقط از فاصله 30 سانتی قابل شنیدنه...

13. 2 کاربر از Schahab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مصرف برق 42 اینچ v20 که در پشت تلویزیون نو شته شده چند وات میباشد؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مصرف برق 42 اینچ v20 که در پشت تلویزیون نو شته شده چند وات میباشد؟
    پشت تی وی مصرف برق تی ویو ننوشته حد اکثر قدرت پاور دستگاهو نوشته ضمنا مصرف برق پلاسماها با توجه به محتویات مورد نمایش متغیره.
    ولی در دفترچه دستگاه متوسط مصرف برق رو قکر میکنم حدود 150 وات در حالت استاندارد نوشته.

16. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر می کنم این قضیه مربوط آنتن باشه.

18. 3 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •