تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 139 از 325 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز من 19/12/1390 اعزاممه و با یه حساب کتاب سرانگشتی فک کنم تا برج 7 سال 93 خدمتم تموم شه یعنی تا اعلام نتایج کنکور سال 93.به نظرتون شرکت کنم؟
    بله اگر شما مطمعن هستی که اضافه خدمت نمیخوری و تا وسطای مهر 93 میتونی تموم کنی بله برای کنکور 93 شرکت کن.

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز من 19/12/1390 اعزاممه و با یه حساب کتاب سرانگشتی فک کنم تا برج 7 سال 93 خدمتم تموم شه یعنی تا اعلام نتایج کنکور سال 93.به نظرتون شرکت کنم؟
    میگم چه راحت میگی برج 7 سال 93 ... آقا به چه امیدی ؟؟؟ راستی پایان خدمت شما در صورتی که 91/12/19 روز اعزامتون باشه
    برج 9 سال 93 هست به امید خدا (خدمت فعلا 21 ماه هست .)
    شما کنکور 93 رو بده در صورت پذیرفته شدن ترم بهمن رو انتخاب کن نه مهر.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

میگم چه راحت میگی برج 7 سال 93 ... آقا به چه امیدی ؟؟؟ راستی پایان خدمت شما در صورتی که 91/12/19 روز اعزامتون باشه
    برج 9 سال 93 هست به امید خدا (خدمت فعلا 21 ماه هست .)
    شما کنکور 93 رو بده در صورت پذیرفته شدن ترم بهمن رو انتخاب کن نه مهر.
    بسیاری مناطق 17-18 ماه خدمت میکنن. ضمنا کسی که دانشگاه پذیرفه میشه و از خدمتش کم(در هد یه هفته ) مونده باشه فرماندهی کل ناجا اون مقدار خدمتش رو مرخصی در نظر میگیره و طرف میره ثبت نام میکنه.

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

عزیز گرامی ... شما میخواید چه چیزی رو اثبات کنید ؟؟ ...
    پسوند هایی که واژه مشتق میسازند به این صورت هستند :
    اسم + ی = صفت ====> سیاس + ی = سیاسی = صفت نسبی
    صفت + ی =اسم
    اسم + ی = اسم
    اسم+گر = اسم (صفت شغلی)
    صفت +گری =اسم
    اسم / صفت + ــیّت =اسم
    و....

راستی کی گفته که کلمه سیاس بی معنا هست؟؟ ...
    کلمه سیاس یعنی : سیاست مدار

تعجبم که شما فهمیدی سیاسی صفت نسبی هست! اما نفهمیدی کلمه سیاس معنی میده ؟؟؟؟؟ پس صفت سیاسی به چه کسی نسبت داده میشه الان ؟؟؟؟ حتما به نجار یا بقال ؟؟!!
    ممنون از پاسخ‎گویی شما، ولی مشکل هم‎چنان پابرجاست! سیّاس (با تشدید یا) به معنای سیاست‎مداراست ولی فکر نمی‎کنم کسی سیاست را با تشدید یا به کار ببره! می‎تونید به لغت‎نامه‎ها مراجعه کنین، من فرهنگ عمید را نگاه کردم، سیاسی یعنی منسوب به سیاست، نه منسوب به کسی که به کار سیاسی می‎پردازد.
    اصلا سیاسی به کنار، شما درباره‎ی ملی نظرتون چیه؟ یا انتساب‎هایی که به اسم مکانها صورت می‎گیره، مثل رازی یا غزنوی؟ یا واژه‎ی مثل معنوی؟
    Last edited by Haj_Amoo; 16-02-2013 at 19:13.

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بسیاری مناطق 17-18 ماه خدمت میکنن. ضمنا کسی که دانشگاه پذیرفه میشه و از خدمتش کم(در هد یه هفته ) مونده باشه فرماندهی کل ناجا اون مقدار خدمتش رو مرخصی در نظر میگیره و طرف میره ثبت نام میکنه.
    ایشالا جزو اونایی نباشی که 18 ماه خدمت میکنن تو این دوره!! عزیز ... لب مرز! جزیره های وحشتناک ... آدم روزی 1000 بار آرزوی مرگ میکنه!! توی اون مناطق ! در ضمن خدمت هیچ جا 17 ماه نیست! مناطق عملیاتی و درگیر که حداقل ماهی چند کشته میده!! 18 ماه هست خدمت مناطق بد آبو هوا مثل جزایر سیری و ... 19 ماه
    مناطق عادی 21 ماه!
    حالا شما اگر دوست داری میتونی برای 18 ماه خدمت گردن بری اون مناطق و افتخار شهادت رو نصیب خودت یا خونوادت کنی عزیز گرامی! ( خدا نکنه عزیز شوخی میکنم)
    کسی که اضاف دفترچه داره تحت هیچ شرایطی نمیتونه از معافیت تحصیلی استفاده کنه! تحت هیچ شرایطی.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ایشالا جزو اونایی نباشی که 18 ماه خدمت میکنن تو این دوره!! عزیز ... لب مرز! جزیره های وحشتناک ... آدم روزی 1000 بار آرزوی مرگ میکنه!! توی اون مناطق ! در ضمن خدمت هیچ جا 17 ماه نیست! مناطق عملیاتی و درگیر که حداقل ماهی چند کشته میده!! 18 ماه هست خدمت مناطق بد آبو هوا مثل جزایر سیری و ... 19 ماه
    مناطق عادی 21 ماه!
    حالا شما اگر دوست داری میتونی برای 18 ماه خدمت گردن بری اون مناطق و افتخار شهادت رو نصیب خودت یا خونوادت کنی عزیز گرامی! ( خدا نکنه عزیز شوخی میکنم)
    کسی که اضاف دفترچه داره تحت هیچ شرایطی نمیتونه از معافیت تحصیلی استفاده کنه! تحت هیچ شرایطی.
    درسته همینطوره حق با شماست ولی خب خیلی ها هم تو همین مناطق میتونن راحت خدمتشون رو انجام بدن پسرخاله من تو شهرهای مختلف سیستان بلوچستان خدمت کرده بود ولی هیچ سختی تحمل نکرده بود.
    البته منظور من این نبود که معافیت تحصیلی بگیره منظورم این بود که میتونه چند روز باقی خدمتش رو مرخصی تشویقی درخواست کنه و پایان خدمتش رو بگیره نه اینکه ترخیص شه برای معافیت تحصیلی. هرچند معافیت تحصیلی رو هم میشه درخواست کرد و گرفت پارسال توی سفر هیئت دولت به شهر ما چند نفر رفتن و به سردار نجار نامه دادن وایشون هم گفت که از نظام وظیفه درخواست معافیت تحصیلی براشون خواهد کرد. کلا این چیزا دست ناجا هست حتی بدون پارتی داشتن هم خیلی ها تونستن که از معافیت تحصیلی استفاده کنن. من خودم وقفه تحصیلی در مقطع متوسطه داشتم و هیچ راهی برای ادامه تحصیلم نبود بدون استفاده کردن از پارتی رفتم و تونستم معافیت تحصیلی دریافت کنم و پیش دانشگاهی رو بخونم و کنکور بدم. آدم تو اینجور جاها زرنگ باشه و بتونه خوب دروغ سرهم کنه احتمال بالای 25% داره که کارش راه بیافته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

دوستان من برا زبان ثبت نام کرده بودم میتونم وقت ویرایش عوض کنم بکنم هنر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام

به نظرتون کنکور امسال هنر تخصصی ها برای رشته نمایش به غیر از درس های درک عمومی هنر ، خلاقیت نمایشی ، خلاقیت تصویری ، کدوم کتاب ها رو بیشتر بخونم ؟
    میگن خواص و مواد اصلا تاثیری نداره ، درسته ؟
    در ضمن ، به نظر شما امسال درک عمومی هنر و خلاقیت تصویری بیشتر از کدام بخش ها سوال میاد ؟ چیزی در موردش شنیدید ؟

به نظر شما عمومی رو اگه زبان انگلیسی بالا 70 فکرش باشم و عربی فقط به ترجمه بسنده کنم ، خوبه ؟
    در کل میشه یه راهنمایی کنید برای اینکه بتونم دانشگاه دولتی تهران قبول شم ؟
    باید رتبه ام چند باشه ؟

ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من برا زبان ثبت نام کرده بودم میتونم وقت ویرایش عوض کنم بکنم هنر؟
    هنگام ویرایش که ساید نشه چون برای فعال کردن هنر باید شماهر کارت وارد کنی و چون کارت قبلیت رو برای زبان استفاده کردی شاید اجازه درج مجددش برای هنر نباشه
    ولی از طریق خریدن یه کارت جدید قطعا میشه. همچنین از طریق مکاتبه با بخش رفع نواقص سازمان سنجش احتمالا بشه.

داره خودمونی میشه lotin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

دوستان مگه اینجوری نیست که هرکسی تو خدمت کنکور قبول بشه فرداش ترخیصش میکنن.؟ حالا با فرض اینکه من قبول شم با اینکه غیبت دارم و بر حسب سال های گذشته رهبر غیبت های سنواتیو ببخشه اونوقت منو ترخیص میکنن به نظرتون؟یا اصلا ترخیص نکنن من به کسی وکالت تام الاختیار بدم واسم ثبت نام کنه اونوقتم امیدی هست آیا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •