خب مگه مثلا باید چه تفاوتی داشته باشن؟
تا جایی که من میدونم این رامها فقط یه مقدار با سیستمهای مخابراطی هر کشوری بهینه تر میشن
و خب ورژن هم که جدیدتر میشه باگها کمتر میشه
دیگه چه تفاوتی باید بکنه مگه؟
خب مگه مثلا باید چه تفاوتی داشته باشن؟
تا جایی که من میدونم این رامها فقط یه مقدار با سیستمهای مخابراطی هر کشوری بهینه تر میشن
و خب ورژن هم که جدیدتر میشه باگها کمتر میشه
دیگه چه تفاوتی باید بکنه مگه؟
سلام.
گوشی من 4.0.4 i9300 xxlh1 و کرنل 3.0.15-928452
احتیاجی به آپگرید هست یا نه ؟ مثلا اینکه اگه 4.1.2 بشه صدای زنگش یدفعه بلند میشه و ایراداتی از این قبیل . مصرف باطریش چجوریه ؟...
چه تفاوتی داره با همین که الان هست ؟ چه حسن و معایبی داره ؟
ممنون اگه راهنمایی کنین .
10 روز دیگه که فایده نداره.هفته ی دیگه کارنامه می دن و باید با گوشیم خداحافظی کنم
راه دیگه به جز فلش زدن برا آپدیت نیست.(ریسکش مثل آپدیت با ota باشه)
اره حتما اپدیت بزن خیلی عالیه.
تغییراتی که من نسبت به 4.0.4 احساس کردم اینا بود:
سرعت گوشی بهتر شده
باطری خیلی بهتر شده
wifi قوی تر شده
مولتی ویندو اضافه شده که باهاش میشه دو تا برنامه رو باهم تو نصفه صفحه باز کنیم.
smart rotation هم اضافه شده.
مقدار رم هم که قبلا 780 اینطورا بود الان شده 832 .
و...
فوتوشاپ برا همین گذاشتن دیگه
بزن کارنامه رو کلا ادیت کن
راهش هموناس که گفتم یا ادین یا صبر کنی و با خوده گوشی بزنی![]()
دو ایراد دیده بودم که با 4.1.2 هم رفع نشد
یکی همین زنگ یهویی بلند شونده
دومی هم face unlock خودش یهو غیر فعال میشه
حداقل برای من یکی که اینطور نیست![]()
سلام
بلاخره آپدیت شد.
پیشنهاد می کنم همه آپدیت کنن.
با ota حجمش حدود 350 مگ هست.
البته بعدش یه ارور می داد که م گفت کنترل کننده ی مدیا بسته شد(یه همچین چیزی) که با فکتوری ریست درست شد.
دوستان و سروران گرامي،
من چند لحظه پيش فايل آپگريد 4.1.2 رو دريافت كردم، ولي نصبش رو به تاخير انداختم. آخه ميترسم اطلاعاتم پاك بشه. دوستان اگر كسي حوصلهش رو داره ميتونه دقيق بهم بگه بايد چه كار بكنم؟ من ميخوام كه موارد زير برام حفظ بشه:
- كانتكتها
- اپليكيشنها
- cacheهاي اپليكيشنها
ضمنا گوشي هم روت نيست. حافظهش هم فقط داخليه.
اگر از همه فولدرهاي موجود در حافظه توسط كامپيوترم يك كپي بگيرم و ذخيره كنم، آيا بعد از آپگريد ممكنه به دردم بخوره؟
من منتظرم دوستان هستم و آپگريد رو عقب ميندازم تا كسي پاسخ بده.
يك دنيا ممنون
اطلاعات پاک نمی شن مگر اینکه بعد آپدیت دستگاه ارور بده که اون موقع خودتون باید ریستش کنین یا می تونین نکنین که مثلا تو مورد من اگه نمی کردم گالری باز نمی شد.دوستان و سروران گرامي،
من چند لحظه پيش فايل آپگريد 4.1.2 رو دريافت كردم، ولي نصبش رو به تاخير انداختم. آخه ميترسم اطلاعاتم پاك بشه. دوستان اگر كسي حوصلهش رو داره ميتونه دقيق بهم بگه بايد چه كار بكنم؟ من ميخوام كه موارد زير برام حفظ بشه:
كانتكتها
اپليكيشنها
cacheهاي اپليكيشنها
ضمنا گوشي هم روت نيست. حافظهش هم فقط داخليه.
اگر از همه فولدرهاي موجود در حافظه توسط كامپيوترم يك كپي بگيرم و ذخيره كنم، آيا بعد از آپگريد ممكنه به دردم بخوره؟
من منتظرم دوستان هستم و آپگريد رو عقب ميندازم تا كسي پاسخ بده.
يك دنيا ممنون
برا بک آپ گرفتن می تونین برین تو سایت سامسونگ بعد برنامه KIES رو دانلود و نصب کنین.(مال کامپیوتره)
بعد گوشیرو با USB وصل کنین و با کامپیوتر بک آپ بگیرین.
یه راه دیگش هم اینه که برنامه GO Backup رو دانلود کنین(این مال گوشیه) بعد باش بک آپ بگیرین و بعد فایل بک آپ گرفته شده رو انتقال بدین به مموری گوشی یا کپی کنین رو کامپیوتر.
در مورد cache هم نمی دونم چطور می شه بک آپ گرفت.شاید با کپی کردن همه چی رو کامپیوتر بشه.(حداقل اگه همه فلدرها رو رو کامپیوتر کپی کنین دیتا بازی ها می مونن ولی با روش های بالا دیتا نمی مونه فقط فایل نصبی می مونه برا همین بهتره همه چی رو رو کامپیوتر کپی کنین بعد با برنامه بک آپ بگیرین تا مشکلی پیش نیاد.)
در ضمن برنامه go backup از kies برا اپلیکیشن ها بهتره چون تبدیل به فایل نصبیشون می کنه و بعد شما هرکدوم رو خاستین می تونین جداگونه نصب کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)