واسه من توی بعضی استادیوم ها که پچ جدید ریخته من میخوام انتخابشون کنم میپره بیرون. غیر از اون فایل 600 مگابایتی فیکس، راهی نیست؟
واسه من توی بعضی استادیوم ها که پچ جدید ریخته من میخوام انتخابشون کنم میپره بیرون. غیر از اون فایل 600 مگابایتی فیکس، راهی نیست؟
بچه ها اگر کسی دانلود کرد بگه چه جوری هست خوبه یا نه
سلام
تفاوت بین پچ 2.1 pesedit و پچ pesedit 2
2.0 لیگ آرژانتین رو نداره ولی 2.1 داره![]()
پچ 680 مگی 2.1 رو دانلود کردم و نصب کردم. اما
هنوز فیلمبردارها و دوربین ها سایه هستن و کاملا سیاه و این مشکل حل نشده
و مشکل بعدی این که مسی و رونالدو رو خیلی تغییر دادن. کسی میتونه یه عکس از مشخصات فنی این دو بازیکن قبل از ریختن پچ ادیت رو بذاره تا من این دو تا رو تغییر بدم؟
من با چلسی رفتم مستر لیگ . تو فصل دوم هستم و این بازیکن ها رو خریدم : کاسیاس - مایکل ریچاردز ( دفاع راست من سیتی ) - آباته - کارلوس توز - وسلی اشنایدر - چسنی ( گلر آرسنال ) - خاوی مارتینز - گنزالو هیگواین - لواندوفسکی ( مهاجم دورتموند ) - ال شراوی - ژاوی - د خه آ - رونالدو برزیلی ...
ادین هازارد که واقعا اعجوبه ست تو این دو فصل که بازی کردم شده 105 ! همه خریدهام عالی بودن اما لواندوفسکی یه چیز دیگه ست . هرکسی مستر بازی میکنه لواندوفسکی رو از دورتموند بخره . واقعا عالیه و زود هم پیشرفت میکنه و یه نیم فصل هست که خریدمش آمارش از 79 رسیده به 88 و 19 تا گل زده . شماره 9 دورتموند هستش
یکی به من بگه که کریس رونالدو و مسی رو چجور بخرم ؟ هر کاری میکنم باشگاه نمیفروششون . همچنین فابرگاس رو .
یکی لطف کن لینک دانلود این پچ 2.1 رو بزاره....هرجا میزنم دانلود نمیشه
زاوی رو چجوری خریدی همونجوری هم مسی و رونالدو رو بخر.
تو نسخه 2013 دیگه نمیشه هر بازیکنی رو راحت بخری مگر اینکه توی اون پست واقعا ضعف داشته باشی.موقع خرید بازیکن توی مشخصاتش درصد شانس خرید رو زده که برای بازیکنان اصلی و مخصوصا کاپیتانها در حد 1% هست.
ولی یه چیز مسخره اینه که این فقط برای ماست من روی ترانسفر normal میرفتم،تیمم منچستر بود.آرسنال اول فصل هم رونالدو رو خرید هم مسی!اون هم چه تیمی آرسنال که بیشتر بازیکن میفروشه تا بخره!دوباره باید منتظر نسخه بعدی باشیم تا مشکلات مستر لیگ رو در ترانسفر و مخصوصا پیشرفت بازیکنان درست کنه ولی مطمئنا باز یه قسمت دیگش رو خراب میکنه.کار هر سال کونامی همین شده...
با دسته های معمولی (غیر از X360) میشه حرکتای تکنیکی رو اجرا کرد؟
دوستان مشکل بیرون پریدن بازی تو بعضی از ورزشگاه ها رو چجوری میشه حل کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)