سرعت شبانه همه شما کم شده؟؟؟
سرعت شبانه همه شما کم شده؟؟؟
سلام. سرعت کلا کم شده. نمیدونم چرا قاطی کرده. دیدن مشتریاشونو جمع کردن دیگه اهمیت نمیدن![]()
دیشب هم از شب هایی بود که سرعتم خیلی خوب بود!
8 لینک رو همزمان هر لینک حدودا با 60 تا دانلود میکرد ... میشه چیزی بین 480-500 کیلوبایت بر ثانیه !
واقعا سر از کار مخابرات نمیشه در اورد ... بعضی شب ها سرعت کلا بالای 20 هم نمیرسه بعد یک دفعه خوب میشه ...
بعضی شب ها انقدر دیسکانکت میشه که کلا قید دانلود رو باید زد !
یک وقت هم مثل دیشب نه سرعت کم میشد نه دی سی ! دیشب حدود 8 گیگ و بیشتر دانلود کردم !
همه دارن میگن سرعت خیلی کم شده. شما چه طور سرعتت عالیه؟
یه عکس میگیری ببینیم چهقدر دانلود داشتی؟
تعداد user ها زیاد شده و متاسفانه پهنای باند هنوز اضافه نشده،چون reuest time out داره،نشون دهنده این هستش که پهنای باند کم آوردن،سرعت تک لینک از ساعت 6 تا 11 صبح مشکلی نداره و 460 هستش،اما از ساعت 1 بعد از ظهر time out آ شروع می شه تا ساعت 1 شب و سرغت تک لینک میاذ روی 80.تا آخر تایستون سرعتا عالی بود،اما از مهر این طوری شده،من که قراردادم 1 ماهه هستش و اگه مشکل برطرف نشه جمع آوری می کنم،گزینه بعدی نوین نت هستش،هم پینگ خوبی داره و هم سرعت و هنوز کاربراشم زیاد نیستن و گزینه مناسبی هستش،و از شرکت های با کیقیت محسوب می شه.
منم مشکلی با دانلود ندارم بالای 6 گیگ دانلود دارم الانم 2-3 روزه سرعت روزانه هم دوباره تقریبا خوب شده وب گردی زیاد ازار نمیده ادمو
سلام و عرض ادب
سرعت دانلود شبانه برا من کم شده ولی زیاد به چشم نمیاد، قبلاً راحت 7-8 گیگ دانلود میکردم، ولی الان 6 گیگ بیشتر نمیشه
در طی روز که من هیچ انتظاری از مخابرات ندارم, از روز اوّل سرویسم خراب بود
![]()
اونی که تو مخابرات محل ماست میگه تمام شرکتا دارن جمع میکنن. چون همه اومدن سنت مخابرات.
اگه برم نوین نت بگیرم بعد جمع بشه چی؟
من تست یکی از بچه ها رو دیده بودم،پینگ نوین نت با سرور تهران زیر 50 بود در صورتی که پینگ مخابرات بالای 50 و 60 هستش،up stream هم دیدم روی 1 مگ بود،نه جمع نمی شن،حالا صبر کن قراردادت با مخابرات تموم شه،شاید تا اون موقع درست شه،اما اگه درست نشد به نظرم نوین نت گزینه مناسبیه.
سایت دیتای مازندران هم قطع شده. ایمیل اونارو ندارین؟
اگه همه ایمیل بزنیم که چرا اینترنت این طور شده شاید پیگیری کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)