سلام.دوستان sennheiser ie8 قیمت دارین؟چنده؟
خواهش می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]so the E10M is specially for iPod , iPhone and ipad as preference by the letter 'M' which says the IEM is built in mic. But we may as well get a standard IEM E10 (without the letter 'M') that will work with any mp3/ audio player via 3.5mm.
قیمتی که هفتۀ پیش داشتم از نمایندگی نامداران در فروم همسایه:
ie7 هست 1060 درهم
ie8 هست 1230 درهم
ie8i هست 1500 درهم
آها..پس عملا یعنی هندزفریه..چه خوب![]()
یه in ear headphone میخوام تا 50-60 تومن، قبلا 6-7 بار ep-630 کریتیو گرفتم، از بیسش خوشم میومد ولی مید شفافی نداره، 99 درصد اوقات ترنس گوش میدم، چی پیشنهاد میدین؟
(البته امیدوارم الان ep-630 پنجاه تومن نشده باشه) نظرتون راجع به ep-830 چیه؟ قیمتش چنده الان؟
درود
چرا سونی امتحان نمیکنی بنظرم خوبه
کرتیو داشتم همین 630 الان ex35 دارم خیلی بهتر از کرتیو هست قیمت سونی حدود 26 دارم جدیدا
ببین جدید سونی چی داره تو همین ex
خودم دنبال فول سایز هستم که بلیر سونی بتونه درایوش کنه که هیچکی دیگه جواب نداد چی بگیرم موجود باشه تو ایران
رفتم این سایت چاره، 630 رو زده 45 تومن! 830 هم 130 تومن!! چه خبره؟! تو بازار هم همین قیمته الان؟!
میگن کریتیو بهتر از سونیه، من خودم سونی رو تست نکردم
بله ، توی بازار که همینه و یخورده بیشتر ،
کریتیو هم بله بهتر هست ، و بعضی از مدل های سونی خوب از آب در اومده و بقیه مدل هاش رو اگه صداشو بشنوید اصلاً خندتون میگیره!
سلام
E10 رو خریدم .همه چیش خوبه.باسشم هم در حد متعادله نه خیلی قویه و نه خیلی کم.85 تومن با تخفیف.
به به به سلامتیاینطور که از باسش گفتی زیاد به من نچسبید
دوست داشتم باسش مثل سونی در حد خوب باشه نه متوسط کمی دلزده شدم
حالا بلندی و وضوحش چطوریاست؟
از بین هدفون های بیتس بیس کدوم از همه قویتره؟mixr بهتره یاpro ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)