تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 503 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون من اول تابستون قصد خریدش رو داشتم 88 فک کنم حدود 14-15 بود!
    من گفتم ماشین آلمانیه لابد استهلاکش هم پایینه و به طبع هزینه نگهداریش
    بیشتر قطعات گل (حدود 60 درصد ) ساخته شده در چین هست اما کیفیت خوبی نسبتا دارد .

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا یه سوال؟

با وجود فروش نقدی توسط ایرانخودرو..............امکان داره قیمت پرشیا پایین تر بیاد؟منظورم قیمت بازاره

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا یه سوال؟

با وجود فروش نقدی توسط ایرانخودرو..............امکان داره قیمت پرشیا پایین تر بیاد؟منظورم قیمت بازاره
    فروش نقدی ایرانحودرو تحویل چند روزه هست که 99 درصد سر موعد ماشین رو تحویل نمیدن ، نه تنها ایرانخودرو بلکه تمام نمایندگیهای مختلف .به همین دلیل بازار با وجود گرانتر بودن به نسبت کارخانه رونق بیشتری دارد و مسلما قیمت ها هم بالاتر هست . من 25 مرداد مگان 45 روزه ثبت نام کردم 37.200 و 400 تومن هم زیر میزی دادم که سر موعد تحویل بدن ، امروز چندمه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فروش نقدی ایرانحودرو تحویل چند روزه هست که 99 درصد سر موعد ماشین رو تحویل نمیدن ، نه تنها ایرانخودرو بلکه تمام نمایندگیهای مختلف .به همین دلیل بازار با وجود گرانتر بودن به نسبت کارخانه رونق بیشتری دارد و مسلما قیمت ها هم بالاتر هست . من 25 مرداد مگان 45 روزه ثبت نام کردم 37.200 و 400 تومن هم زیر میزی دادم که سر موعد تحویل بدن ، امروز چندمه ؟
    نمیدونم چی بگم اما یکی از آشناهای ما تیر ثبت نام کرد با 15 روز تاخیر تحویلش دادن...تحویلش 30 روزه بود که شد 45 روز.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

نمیدونم چی بگم اما یکی از آشناهای ما تیر ثبت نام کرد با 15 روز تاخیر تحویلش دادن...تحویلش 30 روزه بود که شد 45 روز.
    دوست من تو این وضعبت تولید و تامین نشدن به موقع قطعات حتی ثبت نام در یک رو هم تفاوت داره.
    الان شرایط در یک روز اول میشه چه برسه به تیر و مرداد که یک ماه هست

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام.405 مدل 90 خاکستری متالیک توزرد کارکرد 60هزار تا(بیشتر تو جاده بوده تا و شهر) چنده الان.البته اسفند 89 خریداری شده.ممنون

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.405 مدل 90 خاکستری متالیک توزرد کارکرد 60هزار تا(بیشتر تو جاده بوده تا و شهر) چنده الان.البته اسفند 89 خریداری شده.ممنون

Sent from my LT15i using Tapatalk 2
    پژو 405 مدل 90 ---->17.600.000 تومان

9. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض این ماشین چقدر میرزه؟

سلام
    206 تیپ 2 کلاس 21 (جدید) رنگ سفید با رینگ آلمینیومی اصل فرانسه و دستگیره های اصل پژویی هم رنگ بدنه، زه های اطراف و سپر ها هم رنگ بدنه چراغ های جلو شفاف چراغ های عقب نیمه شفاف صادراتی داخل طرح چوب ضبط فابریک 206، موکت کف ( دست نخورده )، لاستیک های میشلن آلمانی، کپسول آتش نشانی که همه اینایی که نوشتم به صورت فابریک روش بوده.
    روکش صندلی ها چرم و کفی زیر پاها و کفی لبه دار صندوق عقب و دزد گیر IKA با سوکت فابریک و برچسب دودی شیشه ها رو هم خودم گذاشتم روش.
    ماشین مثل ساعت کار میکنه مدلش آبان 89 هست. بیمه بدنه و شخص ثالثش دو سه روز دیگه تموم میشه و بیمه بدنه اش یه سال تخفیف و ثالثش دو سال تخفیف داره. یه بار خورده به جدول که باعث شده دو تا رینگ جلو بالانس بشن و کف کارتل روغن چون به جدول خورده بود و کج شده بود عوض بشه و یکی از این چیزایی هم که شبیه بازو هست و به چرخ جلو متصله و سپر جلو و یکی از چراغ های مه شکن جلو به خاطر برخورد با جدول عوض شد ( تمامش فابریک و اصل ) صافکاره میگفت یه تیکه اش رو هم اون زیر میرا... رنگ کرده ولی ما که چیزی ندیدیم.
    دیگه هیچ جاش رنگ نداره و در حد یه خط و خش جزئی در بعضی جاهاش هست که تا خودم به کسی نشون ندم اصلا دیده نمیشه! ( فقط رکاب سمت راست تو همون تصادفه خورد به جدول و یکم رفت تو که تو صافکاری درستش کردن و اونم بدون رنگ هست و خیلی معلوم نیست)، لاستیک زاپاسش هم پاره شده!
    55000 تا هم رفته، هر 5000 کیلومتر هم کامل سرویس شده و تمام فیلتر ها و روغن و... اش عوض شده ( روی اون خانوم دکتره رو که از مطب میره خونه و از خونه میره مطب رو کم کردم! )
    ماشین تو شهرستانه و پلاک شهرستان هم هست.
    تا این لحظه هم حتی یک قطره بنزین غیر سوپر تو باکش ریخته نشده.
    این ماشین چقدر میرزه؟ ( حد اقل و حد اکثر )
    ممنون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    تغییر رنگ ماشین قبل از ارسال حواله امکان پذیر هست؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    206 تیپ 2 کلاس 21 (جدید) رنگ سفید با رینگ آلمینیومی اصل فرانسه و دستگیره های اصل پژویی هم رنگ بدنه، زه های اطراف و سپر ها هم رنگ بدنه چراغ های جلو شفاف چراغ های عقب نیمه شفاف صادراتی داخل طرح چوب ضبط فابریک 206، موکت کف ( دست نخورده )، لاستیک های میشلن آلمانی، کپسول آتش نشانی که همه اینایی که نوشتم به صورت فابریک روش بوده.
    روکش صندلی ها چرم و کفی زیر پاها و کفی لبه دار صندوق عقب و دزد گیر IKA با سوکت فابریک و برچسب دودی شیشه ها رو هم خودم گذاشتم روش.
    ماشین مثل ساعت کار میکنه مدلش آبان 89 هست. بیمه بدنه و شخص ثالثش دو سه روز دیگه تموم میشه و بیمه بدنه اش یه سال تخفیف و ثالثش دو سال تخفیف داره. یه بار خورده به جدول که باعث شده دو تا رینگ جلو بالانس بشن و کف کارتل روغن چون به جدول خورده بود و کج شده بود عوض بشه و یکی از این چیزایی هم که شبیه بازو هست و به چرخ جلو متصله و سپر جلو و یکی از چراغ های مه شکن جلو به خاطر برخورد با جدول عوض شد ( تمامش فابریک و اصل ) صافکاره میگفت یه تیکه اش رو هم اون زیر میرا... رنگ کرده ولی ما که چیزی ندیدیم.
    دیگه هیچ جاش رنگ نداره و در حد یه خط و خش جزئی در بعضی جاهاش هست که تا خودم به کسی نشون ندم اصلا دیده نمیشه! ( فقط رکاب سمت راست تو همون تصادفه خورد به جدول و یکم رفت تو که تو صافکاری درستش کردن و اونم بدون رنگ هست و خیلی معلوم نیست)، لاستیک زاپاسش هم پاره شده!
    55000 تا هم رفته، هر 5000 کیلومتر هم کامل سرویس شده و تمام فیلتر ها و روغن و... اش عوض شده ( روی اون خانوم دکتره رو که از مطب میره خونه و از خونه میره مطب رو کم کردم! )
    ماشین تو شهرستانه و پلاک شهرستان هم هست.
    تا این لحظه هم حتی یک قطره بنزین غیر سوپر تو باکش ریخته نشده.
    این ماشین چقدر میرزه؟ ( حد اقل و حد اکثر )
    ممنون
    پزو 206 تیپ 2 سفارشی مدل 89 قیمت 20 میلیون تومان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •