تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 421 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام .دوستان باهمکلاسیهای آقاتون چطوری رفتار میکنین راجب سلام وعلیک واین چیزا ]چرابه بعضی سوالا بیتوجهی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    ما که سعی خودمون رو میکنیم عین بچه آدمیزاد سلام علیک کنیم! ولی شما (جسارتا) هم سعی کنید همینطوری سلام علیک کنید، دیگه سلام علیک مگه فرق داره آقا و خانم؟

2. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

یه سوال روم نمیشه بپرسم .
    وقتی میخوای که از کسی تعریف کنی . مثلا دو تا برادر باشن
    . یکی از برادر ها رو دیدیدم وقتی گفت که برادرم تعریف شما رو کرده و شما خیلی خوب و .... هستید
    اگر ما بخواهیم مقابله به مثل کنیم و ما هم از برادر دیگش تعریف کنیم باید چه جملات تعریف با کلاس استفاده کنیم ؟

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

. یکی از برادر ها رو دیدیدم وقتی گفت که برادرم تعریف شما رو کرده و شما خیلی خوب و .... هستید
    اگر ما بخواهیم مقابله به مثل کنیم و ما هم از برادر دیگش تعریف کنیم باید چه جملات تعریف با کلاس استفاده کنیم ؟
    حالت نرمالش: ایشون لطف دارن، (خوبی/معرفت/کاردرستی/هر صفت دیگه ای که مطرح شده) از خودشونه.
    حالت ذلیل بازی : البته لطف ایشون بیش از لیاقت ماست.

5. 4 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام .دوستان باهمکلاسیهای آقاتون چطوری رفتار میکنین راجب سلام وعلیک واین چیزا ]چرابه بعضی سوالا بیتوجهی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    بستگی داره به اون همکلاسیتون و میزان برخوردی که با ایشون داشتید یا دارید
    اگر صرفا همکلاسی هستید و در گروه هایی مثلا ازمایش/کارگاه/تحقیق با هم همکاری ندارید و رد و بدل جزوه و این مسائل هم ندارید نیازی نیست بخواید باهاشون سلام و احوال پرسی داشته باشید
    فقط در اون مواردی که گفتم و بعد از کمی مراوده (از نوع همکاری و امثالهم) هستش که بعد از اون باید سلام علیک داشت
    و یک حالت دیگه هم در مواردی که خودتون مایل به ارتباط بیشتر هستید
    وگرنه اگر قرار باشه با همه ی همکلاسی هامون سلام علیک داشته باشیم که نمیشه! (البته نظر شخصیمه)
    من فقط معدودی از همکلاسی هام رو میدیدم و بقیه انگار کلا نبودن

7. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان من هر موقع یه اتفاقی برام بیوفته مثلا پارسال زدم دسته یه پسره جر خورد مدیر مدرسه اومد گفت توضیح بده من در حین اینکه توضیح میدادم زبونم بند میومد و اشکم میومد . واقعا بده خیلی ازیت میشم .یا اینکه دارم بحث میکنم بحثه جدی اشکم میاد موقع حرف زدن یا اینکه با یکی دعوا کردم هر موقع از جلو مغازش رد میشم میترسم پاهام میلرزه و این حرفا . من چیکار باید بکنم واقعا ؟ یه راهنمایی دوستان
    همون طور که دوست خوبم اتقیا جان گفتند شما باید به یک مشاور مراجعه کنید.
    حتی میتوانید توی نت سرچ کنید دکتر حبشی...توی سایت شاهدان سوالتون رو از ایشان بپرسید.من انجا دیدم کسانی که مشکل شما رو داشتند و ایشان به انها مشاوره داده اند

سلام.چندتا اصطلاح ميخوام براي وقتي كه يك دوست صميمي رو بعد از چند مدت ميبينم. مثل پارسال دوست امسال آشنا - يا توي آسمونا دنبالت ميگشتيم رو زمين پيدات كرديم.
    پارسال دوست امسال اشنا
    ستاره ی سهیل شدی
    چه عجب!چشم ما به جمال شما روشن شد
    رفتی حاجی حاجی مکه
    اگر به منزلتان امدند :از این طرفا ...راه گم کردی؟
    با همکلاسی دختر توی دانشگاه چه طور باید رفتار کرد؟؟من باهاشون سلام زیاد نمیکنم رفتن پشت سرم گفتن فلانی اصلا تو فکر خودشو و محل نمیزاره..
    نمیگم از دخترا بدم میاد ولی نمیتونم درست حسابی روابط برقرار کنم...
    ببینید یا شما براتون مهمه که دیگران پشت سرتون چی میگن ...یا مهم نیست
    اصولا ایرانی جماعت پشت سر دیگران حرف در میارن
    شما اگر بهشون محل هم بذارید میگن طرف چقدر پر روئه!همش دنبال دختراست!

بهترین کار اینه که شما خودتون باشید.به صحبت های اطرافیان توجه نکنید

راستش سوای کمال گرایی که همه دوست دارند اطرافیانشون در بهترین حالت ممکن از لحاظ صفات اخلاقی باشند، یکسری افراد هستند که چون خودشون یک صفتی رو دارند و میدونن چقدر بده دیگران رو منع میکنند مثالش طرف خودش چشم چرونه واسه همین دوست نداره خواهرش بره سر کار! چون فکر میکنه همه مثل خودش رفتار میکنن((حالا مثال بود این مورد)) ولی شخصا به این نتیجه رسیدم که این اخلاقیات زیاد هست
    به نظر من دلیلش اینه که ما همیشه گناه و اشتباه خودمون رو توجیه میکنیم و خودمون رو تبرئه میکنیم ولی برای مردم قاضی میشیم و قضاوت میکنیم
    مثلا من اگر بم یه لباس گران بخرم میگم :دلم میخواد شیک بپوشم
    ولی اگر خواهرم بره یه لباس گران بخره میگم خیلی ولخرجی میکنه

من اگر چشم چرانی میکنم میگم به زیبایی ها باید نگاه کرد!ولی دلم نمیخواد یکی به خواهرم نگاه کنه (حتی با همین استدلال)
    من اگر دزدی میکنم میگم باید خرجم رو یه جوری در بیارم دیگه...ولی اگر یکی دیگه از من دزدی کنه کلی شاکی میشم
    اشتباه ما اینجاست که فکر میکنیم داریم زرنگی میکنیم...ولی مسئله اینه که هر کاری ما میکنیم به خودمون برمیگرده...!!!ما هنوز این حقیقت رو باور نکردیم

خیلی ممنون..ایشان خیلی به بنده لطف دارند...خوبی از خودشونه...خودشون خوب هستند همه رو خوب میبینند

9. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان من هر موقع یه اتفاقی برام بیوفته مثلا پارسال زدم دسته یه پسره جر خورد مدیر مدرسه اومد گفت توضیح بده من در حین اینکه توضیح میدادم زبونم بند میومد و اشکم میومد . واقعا بده خیلی ازیت میشم .یا اینکه دارم بحث میکنم بحثه جدی اشکم میاد موقع حرف زدن یا اینکه با یکی دعوا کردم هر موقع از جلو مغازش رد میشم میترسم پاهام میلرزه و این حرفا . من چیکار باید بکنم واقعا ؟ یه راهنمایی دوستان
    شما اعتماد به نفست کمه.احتمالا یه ترس دایمی هم از یه موضوع خاصی داری که شاید خودت ندونی باید بری مشاوره تا با کمک اون بتونی بهش غلبه کنی.نقاط قوتت را تقویت کن تا اعتماد به نفست بره بالا.

فرستاده شده از LT29iِ من با Tapatalk

11. این کاربر از mehrdad_zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام. یه توضیح بدم بعد یه سوال معاشرتی دارم
    یه بنده خدا میگفت موقع دست دادن اول بزرگتر باید دست بده (یعنی بزرگتر داره افتخار میده به ما دس میده)
    و از آداب معاشرت اونور آبیا میگفت که خانما اول باید دستشونو دراز کنن اگر کردن بعد آقا دست میده نه که اول آقا دست بده

ما که دیدیم دست دادن فنون خاص خودشو داره سوال برامون پیش اومد سلام کردن خانم و آقا قاعدش چیه؟
    خانم و آقایی که همو میبینن آقا اول سلام کنه به نشانه ادب یا باید وایسه خانم سلام کنه بعد جواب بده ؟
    اونوقت تو دانشگاه مثلا پسر و دختر همکلاسی تو راهرو یا کلاس به هم بخورن (صحبت و کاری با هم ندارن) کی باید سلام کنه؟ (البته به نظرم بیشتر به جو دانشگاه بستگی داره : دی)
    الان خانمای فروم تو دانشگا همکلاسیتون (آقا) که میشناسیدش بهتون سلام کنه معنیش بده از دیدتون آیا؟ شما خودتونم سلام میکنید؟
    بعد اونوقت سر صبح وارد شرکت یا محل کارت میشی نباید سلام کنی به خانمای همکار؟: دی

خلاصه سلام کردن هم مثل دست دادن ترتیب داره بین جنسیت ها؟(از نظر کوچکتر بزرگتری که فک کنم اولویت با کوچکتره تو سلام کردن ؟: دی)
    موندم وقتی طرفو میشناسی سلام نکنی بی ادبی یا غرور نباشه سلام بکنی بی حیایی نباشه چکا کنیم خلاصه که آداب معاشرت زیر پا له نشه : دی

پ.ن بعد ویرایش: بالاترو نیگا کردم اخیرا چقد سوال در مورد سلام مطرح شده : دی البته سوال من فرق داره در مورد ترتیب سلامه ولی این سلام کردن یه رساله میخوادا
    Last edited by eshghe abi; 13-01-2014 at 19:31.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام. یه توضیح بدم بعد یه سوال معاشرتی دارم
    یه بنده خدا میگفت موقع دست دادن اول بزرگتر باید دست بده (یعنی بزرگتر داره افتخار میده به ما دس میده)
    و از آداب معاشرت اونور آبیا میگفت که خانما اول باید دستشونو دراز کنن اگر کردن بعد آقا دست میده نه که اول آقا دست بده

ما که دیدیم دست دادن فنون خاص خودشو داره سوال برامون پیش اومد سلام کردن خانم و آقا قاعدش چیه؟
    خانم و آقایی که همو میبینن آقا اول سلام کنه به نشانه ادب یا باید وایسه خانم سلام کنه بعد جواب بده ؟
    اونوقت تو دانشگاه مثلا پسر و دختر همکلاسی تو راهرو یا کلاس به هم بخورن (صحبت و کاری با هم ندارن) کی باید سلام کنه؟ (البته به نظرم بیشتر به جو دانشگاه بستگی داره : دی)
    الان خانمای فروم تو دانشگا همکلاسیتون (آقا) که میشناسیدش بهتون سلام کنه معنیش بده از دیدتون آیا؟ شما خودتونم سلام میکنید؟
    بعد اونوقت سر صبح وارد شرکت یا محل کارت میشی نباید سلام کنی به خانمای همکار؟: دی

خلاصه سلام کردن هم مثل دست دادن ترتیب داره بین جنسیت ها؟(از نظر کوچکتر بزرگتری که فک کنم اولویت با کوچکتره تو سلام کردن ؟: دی)
    موندم وقتی طرفو میشناسی سلام نکنی بی ادبی یا غرور نباشه سلام بکنی بی حیایی نباشه چکا کنیم خلاصه که آداب معاشرت زیر پا له نشه : دی

پ.ن بعد ویرایش: بالاترو نیگا کردم اخیرا چقد سوال در مورد سلام مطرح شده : دی البته سوال من فرق داره در مورد ترتیب سلامه ولی این سلام کردن یه رساله میخوادا
    سلام
    در مورد دست دادن ها که خودتون هم گفتید تایید میشه

1- اول بزرگتر باید دستشو بیاره کنه بعد کوچیکتر دست بده
    2- اول خانومها باید تمایل به دست دادن نشون بدن بعد اقا دست بده بهش

در مورد سلام هم عقیده ها متفاوته نظرم رو چندپست قبل گفتم:

1- اگه اقا صرفا همکلاسی باشه بدون هیچگونه ارتباط درسی/گروهی و غیره من اصلا لزومی به سلام کردن نمیبینم
    2- اگر همکلاسی با شرایط شماره 1 بهم سلام کنه جواب سلام که میدم ولی برام خوشایند نیست زیاد یک سلام سربالا
    3- در مورد ترتیب هم اگر باکسی از جنس مخالف سلام علیک داشته باشم ترتیبی قائل نیستم(مثل قضیه دست دادن نیست) یا من یا ایشون فرقی نمیکنه ترتیبش برای سلام گفتن

4- قضیه همکارها فرق داره باید با همشون سلام علیک کرد بنظرم چون جو کار کلا با دانشگاه متفاوته

14. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه برای یکی کاری انجام بدی بعد چون روز اون طرف زنگ بزنه بگه کارم درست شد (که تو اون کار من بهش کمکش کردم) و دستت درد نکنه!
    مثلا برای یکی کار های تحقیقش (تایپ کردن و ورد و اکسل و اینا) رو انجام دادم اون بعد چند روز زنگ زد و گفت کارم و درست شد و اینا موندم چی بگم
    این مواقع باید چی بگیم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگه برای یکی کاری انجام بدی بعد چون روز اون طرف زنگ بزنه بگه کارم درست شد (که تو اون کار من بهش کمکش کردم) و دستت درد نکنه!
    مثلا برای یکی کار های تحقیقش (تایپ کردن و ورد و اکسل و اینا) رو انجام دادم اون بعد چند روز زنگ زد و گفت کارم و درست شد و اینا موندم چی بگم
    این مواقع باید چی بگیم؟
    ممنون
    یعنی در جواب تشکر چی بهش بگید؟

خواهش میکنم نه بابا کاری نکردم
    خواهش میکنم خوشحالم کمکی از دستم براومد
    خواهش میکنم کمک دیگه ای هم خواستی در خدمتیم
    خواهش میکنم شما بیشتر از اینا گردن ما حق داری

از جنبه شوخی:
    خواهش،ایشالله جبران میکنی برام دیگه
    خواهش،منتظر جبرانش هستم

17. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •