s3 بگیر بهتره - به آیفون هم فکر نکن من قبل این نکسوس 4 گرفتم 2 هفته بعد با کلی ضرر فروختمش ! رفتم نکسوس گرفتم کلی هم راضیم - آیفون کلا دردسر بیخودیه![]()
s3 بگیر بهتره - به آیفون هم فکر نکن من قبل این نکسوس 4 گرفتم 2 هفته بعد با کلی ضرر فروختمش ! رفتم نکسوس گرفتم کلی هم راضیم - آیفون کلا دردسر بیخودیه![]()
salam man gushim yakjujp hast mikham yakju konam chejuri inkaro bokonam!?
yani hishki nemidune aslan?!
با عرض سلام خدمت اساتید بزرگوار
گوشی من روت نیست من اندروید گوشیم رو که 4.0.4 بود با gprs گوشی به 4.1.1 اپدیت کردم ولی به 4.2 اپدیت نمیشه ومیگه your system up to date حالا میخوام خودم یک رام رسمی نصب کنم میشه راهنماییم کنید در ضمن واسه نصب رام رسمی گوشی باید روت بشه یا نه؟
با تشکر فراوان
دوستان قیمت روز دارید؟
حدود 1200
-----------------------------------
من که اگه کسی 1 تومن بخره میفروشم گوشیمو
دوستان یه سوالاین وایرلس Galaxy Nexus ضعیف نیست؟من از تو اتاق که Router هست میام بیرون تعداد بار های وایرلس یک میشه و بعد از اینکه در فاصله ی 6 7 متری روتر قرار میگیرم کلا قطع میشه.چرا اینجوری هست رام 4.0.1 بوده آپدیت کردم 4.1.2 گفتم شاید حل بشه نشد.تو فروم های خارجی خوندم Radios رو عوض کنیم یه چیز تو این مایه ها.کسی دیگه ای این مشکل رو نداشته؟ راه حلی داره؟ با آیفون چک کردم تو همین فاصله اصلا مشکلی وجود نداره!ممنون میشم پاسخ بدید.
آره
از iPhone 4S که ضعیف تره
خب دوستان راهی برای حل این مشکل نیست؟مثلا آپدیت بیس باند؟
دوستان کاستوم 4.2 خوب داریم که پراجکت باتر هم کار کنه و از رام رسمی بهتر باشه ؟ از نظر مصرف و اینجور چیزا.
یا این که همین 4.2.1 بمونم و کرنل عوض کنم ؟ مثل فرانکو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)