والا نمی دونم چی کار کردی لینک هات فایل که ریزیوم نداره چه جوری ادامشو زدی دانلود؟ اگر اینترنت نا محدود داری از این لینک جدید از اول بگیر یهو می بینی اون ناقص دانلود میشه و اکسترکت نمیشه
والا نمی دونم چی کار کردی لینک هات فایل که ریزیوم نداره چه جوری ادامشو زدی دانلود؟ اگر اینترنت نا محدود داری از این لینک جدید از اول بگیر یهو می بینی اون ناقص دانلود میشه و اکسترکت نمیشه
آخه دانلود منیجر یه سیستم داره برای فابلهایی که ریزوم نداره.وقتی لینک رو گم کنه پیام میداد واست که میخوای لینک جدید بهش بدی که no yes داره من yes رو زدم و منتظر لینک جدید شد منم رو همین لینکی که شما دادی کلیک کردم یهو دیدم ادامشو از 50% که قبلا گرفته بودم رفت .انشالله که مشکلی نیست.اینترنت نامحدود ندارم باید تا شب منتظر بمونم برای رایگانش
ما به مصیبت بعد از جند بار دانلود رامشو دانلود کردیم
اقا بعد فلش اگه خواستیم میشه به ورژن پاینتر فلش کرد مثلا اندریود 4
Last edited by mnik7; 10-12-2012 at 13:57.
لطف میکنی این قسمتو یکم توضیح بدی ؟؟
نصب نکردی هنوز؟آره بعدش میشه ورژن پایین تر حتی 2.3.6 فلش کرد
ببین فایل اولی رو دانلود کن و تو قسمت PDA برنامه ادین اد کن و استارت(گوشی به حالت دانلودینگ)
فایل دوم رو قبل فلش کپی کن تو حافظه داخلی و با استفاده از گزینه install zip file from sd card نصب کن و ریبوت
من تو این قسمتش موندم
فایلو کپی کردم تو حافظه
ولی نمیشه که نصب کرد؟
unable eror میده
install zip file from sd card هم نداره
راستی بعدش که این نصب شد دوباره باید با این فلش کنم PhilZ-cwm6-XXLSA-XJB-3.71.tar.md5 یا دیگه حله
یخورده گیج شدم
عزیزم دقت نمی کنی دیگه وقتی گزینه اینستال فرام اس دی رو نداره یعنی شما ریکاوری نداری اون فایل با پسوند tar رو باید اول فلش کنی بعد از فلش ریبوت می کنی و این بار با ولوم بالا+هوم + پاور میری به ریکاوری و ادامه داستان
چرا قبلش همون فایلی که باپسونده TAR هستو فلش کردم یعنی همین
PhilZ-cwm6-XXLSA-XJB-3.71.tar.md5
ریکاوری تاچ نداری الان؟ اون گزینه هم الان دیدم فقط Install Zip نوشته
میگم به اندریود 4.1 ارتقاع پیدا کرد ولی هنوز انگار قاطیه
باز یه بار خاموش کرد
علامت اخطار زدرنگ اولش میاد میدونی از چیه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)