تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 475 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اما پشتیبانی سامسونگ ضعیف تر از نکسوس هست

داره خودمونی میشه mojtabap99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

فکر نمی کنم پردازندهای دو هسته ای mali قابل رقابت باشه با تگرا3!!!!!!
    Last edited by mojtabap99; 05-09-2012 at 00:28.

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان این تبلتای چینی ایران شیپینگ چطوره؟
    دوستان سوال منم هست !
    با توجه به اینکه بودجه من 650 تومنه که فکر کنم هیچ تبلت نام داری تو این رده قیمت نباشه میخوام از این چینی ها بخرم که ظاهرا سخت افزارشون هم خوبه ؟
    یه توضیح کلی در موردشون میدید ؟
    مثلا تاچ شون چطوریه و کیفیت صفحه نمایششون چطوریه و ایا با اختلاف زیادی از سامسونگ و اینها عقبترن ؟ از لحاظ نرم افزاری چطوری ؟ هنگ نمیکنن ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان سوال منم هست !
    با توجه به اینکه بودجه من 650 تومنه که فکر کنم هیچ تبلت نام داری تو این رده قیمت نباشه میخوام از این چینی ها بخرم که ظاهرا سخت افزارشون هم خوبه ؟
    مثلا تاچ شون چطوریه و کیفیت صفحه نمایششون چطوریه و ایا با اختلاف زیادی از سامسونگ و اینها عقبترن ؟ از لحاظ نرم افزاری چطوری ؟ هنگ نمیکنن ؟

چرا آخه تبلت چینی شما با این بوجه ای که دارین می تونین نکسوس 7 8GB بخرین مشکل حافظه هم با یه کابل ogt حله البته باید اینم در نظر داشته باشین که یه تبلت چینی با قابلیت زیاد مثل حافظه جانبی سوکت های متعدد ولی کیفیت ضعیف یا یه تبلت خوب مثل نکسوس7 ولی با حافظه داخلی کم(حدود5GB در دسترس ) و قدرت پردازشگر فوق العاده اگه بتونین بوجتونو حدود 100 تومن بیشتر کنین مدل 16GB نکسوس7 رو هم می تونین بخرین که از لحاظ نرم افزارو بازی به نظر من حافظه کمی نیست این مدلو توی سایت های متعددی من دیدم که قراره هفته آینده بیارن و با قیمت 730 تومن به فروش برسه

5. این کاربر از mojtabap99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان سوال منم هست !

چرا آخه تبلت چینی شما با این بوجه ای که دارین می تونین نکسوس 7 8GB بخرین مشکل حافظه هم با یه کابل ogt حله البته باید اینم در نظر داشته باشین که یه تبلت چینی با قابلیت زیاد مثل حافظه جانبی سوکت های متعدد ولی کیفیت ضعیف یا یه تبلت خوب مثل نکسوس7 ولی با حافظه داخلی کم(حدود5GB در دسترس ) و قدرت پردازشگر فوق العاده اگه بتونین بوجتونو حدود 100 تومن بیشتر کنین مدل 16GB نکسوس7 رو هم می تونین بخرین که از لحاظ نرم افزارو بازی به نظر من حافظه کمی نیست این مدلو توی سایت های متعددی من دیدم که قراره هفته آینده بیارن و با قیمت 730 تومن به فروش برسه
    Last edited by mojtabap99; 05-09-2012 at 00:24.

7. این کاربر از mojtabap99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

فکر نمی کنم پردازندهای دو هسته ای mali قابل رقابت باشه با تگرا3!!!!!!

چیپ گرافیکیش mali-400 هست نه پردازندش.این چیپ اونقدر قوی هست که نوی گلکسی نوت 10.1 هم که از همان چیپ گرافیکی برای پردازش استفاده شده.

پردازنده ی سامسونگ7.7 هم سرعت بیشتری داره نسبت به تگرا3 نکسوس ولی 2 تا هسته کمتر داره

وجود 2 هسته بیشتر برای نکسوس فقط برای کار های موازی تاثیرگذار هست وگرنه در کار های پردازشی مهم سرعت سی پی یو می باشد.

باتشکر

9. 2 کاربر از magh-magh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saadatpor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من هم میخوام 16GB نکسوس7 بخرم اما این تبلت در خاورمیانه عرضه نشده به همین دلیل صد دلار گرون تر برای ما در میاد میخواستم بدونم کی در خاورمیانه عرضه مشه و چقدر قیمت رو پایین میاره

11. این کاربر از saadatpor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کاملا درسته ولی با این وضعیت دلار فکر کنم تا هفته اینده زیر 770 -760 پیدا نشه
    این تبلت ساخت شرکت asus هست دیگه ؟ پس شرکت های وارد کننده asus هم در اینده وارد میکنن ؟ مثلا شرکت های سازگار ارقام و الماس ؟ شاید در این صورت قیمتش کمی متعادل بشه

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام چرا باید این تبلتو با این قیمت بخریم اخهههههههه؟ بهتر نیست بریم ipad 2 16 gig بخریم دست دوم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام ارزونترین تب سیم کارت خور رو میشه معرفی کنی چینی سیم کارت خور چی به درد می خوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •