سایت کانونم دوباره شروع کرده ! ظاهرا امسال همه ی رتبه ها از کانون بودن !
سایت کانونم دوباره شروع کرده ! ظاهرا امسال همه ی رتبه ها از کانون بودن !
بابا بوشهر که خیلی خوبه.... من خودم بوشهریم....
همون بوشهر بمون به نطر من....
راحت میری خلیج درس میخونی... حالشون ببر....
واسه همشهریم دعا میکنم بهترین حالت ممکن رو قبول بشی... توام برام دعا کن...![]()
اوووووووووووووووووووووومد نتایج !!!
شوخی کردم
آره بخدا.... فقط فرض کنید 100 سال پیش انگیلیس بوشهر رو در دست داشت تبدیلش می کرد به یه کشور مستقل....می دونید اگه چنین کشوری وجود داشت الان من و دوستام چجوری زندگی می کردیم و کجا درس می خوندیم؟؟؟؟ تمام نفت و گاز ما داره به دنیا صادر میشه... اما نه دانشگاه درست حسابی داریم... نا شهر درست حسابی نه جای تفریحی....
دانشکده نفت خلیج که آقای استاندار عزیز سال 88 قول افتتاحس رو برای 89 دادن... امسال هم نگرفت... سرمایه های این منطقه داره نابود میشه.. 100 میلیون تومن دادن یه پرچم ساختن تو بوشهر که 1 ماه عمر نکرد.... بعد حاضر نیستن یه بودجه در اختیار این دانشگاه بدن...
بله صد انتخاب داره ولی میتونه خالی بزارهصد تا انتخاب داره اين درسته ؟
كلا اينا ميشه 7-8 تا مورد
اون 90 تاي ديگه رو چي بزنه ؟
مهم نیست هر 100 تا رو پر کنی ممکنه تو همون اولی قبول شی
هر چی دوست داره و میتونه بیاره
وقتی میگیی نمیخواد از زاهدان خارج شه سعی کنه رشته های شهر های اطراف رو بزنه مثل ایرانشهر و زابل و زاهدان اینا رو بزنه
آخر دفترچه نوشته شده هر دانشگاه خوابگاه داره یا نهراستي دانشگاه پيام نور تو شهرهاي مث سراوان و ايرانشهر و زابل و خاش و .... خوابگاه داره ؟!
اصولا پیام نور خوابگاه داره ولی اگه نداشته باشه هم خوابگاه خودگردان هست تو همه شهر ها
تو دفترچه اگه یکی زده شاید همین یکی رو دارهچرا دانشگاه غيرانتفائي اينجوري شده ؟! من اشتباه ميكنم يا فقط همين يه رشته رو داره ! حسابداري !
من ندیدم والله
خب اگه یه شهر بخواد معمولا بیشتر 10 تا انتخاب نمی مونه
اینکه میاید میگید نتایج اومد خیلی لووووووووووووووسه ... خیلــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــی
دانش آموزان بيش از اين که به رتبه و نمره و تراز فکر کنند بايد به علايق و انگيزه هاي خود و امکانات شغلي فکر کنند.
داوطلبان براي بحث انتخاب رشته دانشگاه سراسري، کار تقريبا راحتي را بايد انجام دهند و آن هم اين که رشته هاي خود را بر مبناي ترجيح فردي که شاخص مهم تري است نسبت به علاقه فردي انتخاب نمايند.
در ترجيح فردي، موضوعات مهم تري از جمله علاقه فردي، محل سکونت و همين طور نظر اوليا و شانس قبولي در آن در نظر گرفته مي شود.
داوطلبان بايد ترجيحات فردي خود را از بهترين به بدترين انتخاب مرتب کنند و اين تنظيمات را با دقت انجام دهند.
براي اين که اين کار خيلي خوب و درست انجام شود، ما به داوطلبان توصيه مي کنيم که:
40 انتخاب اول دانش آموزان بهتر است انتخاب هاي خوش بينانه باشد که از انتخاب اول تا انتخاب چهلم را منظور خواهند کرد.
البته بهتر است که شانس قبولي هم داشته باشند، يعني فاصله رتبه آن ها از آن رشته خيلي زياد نباشد.
چهل انتخاب بعدي داوطلبان، انتخاب متعادل است. در اين جا دقيقا رشته هايي مطرح هستند که دانش آموزاني با رتبه اين شخص سال گذشته آن رشته ها را قبول شدند.
آخرين انتخاب ها که 20 انتخاب انتهايي است به نام رشته هاي کف قابل قبول مطرح خواهند بود. نهايتا داوطلبان 40 انتخاب خوش بينانه خود را به ترتيب علاقه فردي خود مرتب مي کنند، بعد از آن از انتخاب 41 تا 80 را در بازه متعادل را مرتب مي کنند و بعد از آن انتخاب انتهايي 20 انتخاب کف را مرتب مي کنند.
يکبار ديگر به اين انتخاب ها نگاه مي کنند، شايد يک انتخابي در انتخاب هاي متعادل وجود داشته باشد که دانش آموز حتي آن را بيش از انتخاب هاي خودش دوست داشته باشد، شانس قبولي هم در آن رشته زياد است، اما در رده هاي پايين تري قرار گرفته است.
نهايتا اين 100 انتخاب بر اساس ترجيح فردي مرتب شود، پس طبيعي و منطقي اين است که دانش آموزان هر رشته اي را بيشتر دوست دارند، بالاتر قرار دهند.
به نقل از کانون ...
بوشهر زاهدان بندر كرمانما هم بندرعباسیم دست کمی از شما نداریم ... کل کشور همینه بابا .
اصلا انگار اينا جز ايران نيستن !!!!
nafas جان
ممنونم ازت ........
رئیس سازمان سنجش فرمودند جمعه شب ساعت 12 نتایج میاد...
اخه باید اقا زاده ها رتبه 1 تا 500 باشن دیگه...
کانونم اگه چندتا از مریخ بیان و رتبه برتر شن میگه مال ما هستند اخه بگو خجالت نمیکشید...
بندر عباس نفت و گاز داره؟!!
کجاست ؟!!!
شما تو خود خلیج رفتید؟؟؟ با بچه هاش گشتید؟؟؟قبول دارم که دم خونمونه و مشکلاتم خیلی کمتره...اما جووش رو نمی تونم تحمل کنم... البته نسبت به خیلی از دانشگاها بهتره ها....... اما خب بعضی چیزاش مثل حراست پاچه گیرش یا این حکومت نظامی توش یکم تو ذهن ادم میزنه....خصوصا اینکه بسیج دانشگاه تو دانشکده معماریه که می خوام برم....
حالا بزار ببینیم رتبم چند میشه...![]()
حالا باز شما راحتید که 100 انتخاب دارید من بدبخت که فقط پزشکی میخوام فقط 9 انتخاب دارم !!!!! چون باید 10 رو بزنم پزشکی ارتش !!!! که دیگه 100 درصد بیارم .
اینو گفتم یه خورده روحیتون تقویت شه
چه ربطی داره این جملتون عزیزم ؟!بندر عباس نفت و گاز داره؟!!
کجاست ؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)