تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 139 از 269 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

ممنون از تمام کسانی که تونستن شکست مقابل عمان با 3 گل رو برای ما باور پذیر کنند!!

یوسفی هی میگه تیم دوم!!! ببینین حالا چند تا از همین بازیکن ها در بازی های آینده بازی خواهند کرد! عمان هم وضعیتش مثه ما بود ! اگه ما نیمکت نشین اوساسونا رو که داره سقوط میکنه همراه همون نداشتیم اونا دروازه بان قهرمان جام حذفی انگلیس(و البته سقوط کرده) رو همراه شون نداشتن!!

2. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فقط میشه گفت:

تیم ملی منهای استقلال و رحمتی با سه گل از عمان باخت

4. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض شکست ایران مقابل عمان/ دروازه‌ تیم ملی «سید مهدی» را فریاد زد

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تیم ملی فوتبال ایران از ساعت 17:35 در ورزشگاه سلطان قابوس شهر مسقط که تقریبا خالی از تماشاگر بود و در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم عمان رفت که بازی با نتیجه 3 بر یک به سود تیم عمان به پایان رسید.

عبدالعزیز المقبلی در دقیقه 20 با یک شوت محکم از داخل محوطه جریمه برای عمان گلزنی کرد.
    عبدالله سلام عامر در دقیقه 29 با یک شوت از راه دور گل دوم عمان را به ثمر رساند.
    جابر الویسی در دقیقه 61 با یک ضربه سر از روی کرنر ارسالی گل سوم عمان را زد تا جای خالی سید مهدی رحمتی در تیم ملی به شدت احساس شود.
    نیمه دوم را تیم ملی ایران با سه تغییر آغاز کرد و کریم انصاری‌فرد، محسن مسلمان و محمد غلامی وارد میدان شدند و حملات زیادی هم انجام دادند اما از این حملات سودی نبردیم زیرا بیشتر حملات تیم ما بدون برنامه خاص تاکتیکی انجام شد.

در ادامه مسابقه نیز چند بازیکن دیگر هم به ترکیب تیم ملی اضافه شدند اما هیچکدام از این تغییرات باعث نشد که به گل برسیم. تعداد تعویض در این بازی نامحدود بود. تا اینکه محسن مسلمان در دقیقه 92 از روی یک ضربه کاشته تنها گل ایران را در این بازی به ثمر رساند.
    رحمان احمدی در نیمه دوم هم دو سه واکنش ضعیف نشان داد تا مشخص شود بدون مهدی رحمتی تیم ملی ایران درون دروازه ضعف‌های زیادی دارد. دروازه تیم ملی ایران در این بازی سید مهدی رحمتی را فریاد زد!
    فهد الکسار داور اماراتی به همراه دو کمک داور عمانی این بازی را قضاوت می‌کنند.
    اگرچه این بازی تدارکاتی بود و نتیجه مسابقه خیلی مهم نیست اما شیوه بازی تیم ملی ایران حتی بدون بازیکنان اصلی باعث نگرانی فوتبال‌دوستان ایرانی است.
    در این بازی 4 ملی پوش استقلال یعنی جواد نکونام، پژمان منتظری، خسرو حیدری و مجتبی جباری و همچنین لژیونرهایی مثل آندارنیک تیموریان، مسعود شجاعی و همچنین محمدرضا خلعتبری بازیکن سپاهان غایب بودند.
    پیش از این مقابل عمان باخت 4 بر 2 را هم تجربه کرده بودیم.
    کارلوس کی‌روش شکست‌‌های نوبرانه دیگری مقابل لبنان و ازبکستان هم با تیم ملی ایران داشته است که آن دو باخت در مقدماتی جام جهانی بوده است.
    تیم ملی فوتبال ایران خود را برای سه دیدار مهم با قطر، لبنان و کره جنوبی در مقدماتی جام جهانی برزیل آماده می‌کند.
    عمان هم در گروه دیگر رقابت‌های مقدماتی جام جهانی شانس صعود دارد.
    ترکیب تیم ملی ایران:
    رحمان احمدی، حسین ماهینی (از دقیقه 73 محمد خانزاده)، محمد نصرتی، شجاع خلیل‌زاده، پژمان نوری، امید ابراهیمی، محمد نوری (از دقیقه 46 کریم انصاری‌فرد)، قاسم حدادی‌فر (از دقیقه 46 محسن مسلمان)، غلامرضا رضایی (از دقیقه 61 رضا حقیقی)، مهرداد اولادی (از دقیقه 46 محمد غلامی) و احسان حاج صفی
    سرمربی: کارلوس کی‌روش

6. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به نظر میرسه خیلی از ایرانی ها بیشتر از عمانی ها از این باخت خوشحال شدن!!!

8. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب تیم ملی ایران:

رحمان احمدی، حسین ماهینی (از دقیقه 73 محمد خانزادهمحمد نصرتی، شجاع خلیل‌زاده، پژمان نوری، امید ابراهیمی، محمد نوری (از دقیقه 46 کریم انصاری‌فرد)، قاسم حدادی‌فر (از دقیقه 46 محسن مسلمان)، غلامرضا رضایی (از دقیقه 61 رضا حقیقیمهرداد اولادی (از دقیقه 46 محمد غلامی) و احسان حاج صفی

خوشحالم که در این ننگ تاریخی حتی یک استقلالی هم شریک نبود

10. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بخدا قسم کیروش هم مقصره .. کاملا مشخصه که هیچ برنامه تاکتیکی نداره و یه مربی توخالیه.با خودش گفته ایرانو کی تحویل میگیره اخه پول در بیارم برم پرتغال .
    من خودم میدونم شما هم میدونید که بازیکنای ایران ضعیف هستند اما اینم میدونیم که ضعیف ترین بازیکنا هم اگه مربی خوب بالا سرشون باشه میتونند حداقل دو تا پاسکاری قشنگ رو زمین انجام بدند و بازی زیر توپ رو کنار بزارند . وقتی بازیکن تا توپ میرسه بهش میزنه زیر توپ نشان از چیه ؟ یعنی مربی هیچ هدف درستی براش مشخص نکرده .

12. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

بار كج به مقصد نميرسه اين تيم نه تاكتيك داره نه تكنيك نه طراوت
    تيم اصلي هم فاصله زيادي با اين تيم نداره يادمون نرفته تيم اصليمون در مقابل لبنان مثل اب خوردن باخت و توي 5 بازي دو گل زد!

من قبلا هم گفتم بهترين كار اين بود كه بعد از باخت مقابل لبنان كيروش روعوض ميكرديم تا مربي جديد زمان و فرصت مناسبي در اختيار ميداشت كه تيمو هماهنگ ومچ كنه. البته شايد با اين كار اوضاع ونتايج فرقي هم نميكرد چون فوتبال ما مدتهاست داره راهو اشتباه ميره تا وقتي كه ريشه فساد توي اين فوتبال خشكيده نشه و ادمهاي مفسد دست از سر اين فوتبال بر ندارند انتظار بيشتر از اين نميشه داشت.

14. 5 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به نظر میرسه خیلی از ایرانی ها بیشتر از عمانی ها از این باخت خوشحال شدن!!!
    یکی از این افراد خود من بودم که بسیار شاد و خرسند شدم از شکست خفت بار تیم ملی خودم در برابر یه تیم نسبتا معمولی .. خدایا این شادی ها رو از ما نگیر

بار كج به مقصد نميرسه اين تيم نه تاكتيك داره نه تكنيك نه طراوت
    تيم اصلي هم فاصله زيادي با اين تيم نداره يادمون نرفته تيم اصليمون در مقابل لبنان مثل اب خوردن باخت و توي 5 بازي دو گل زد!

من قبلا هم گفتم بهترين كار اين بود كه بعد از باخت مقابل لبنان كيروش روعوض ميكرديم تا مربي جديد زمان و فرصت مناسبي در اختيار ميداشت كه تيمو هماهنگ ومچ كنه. البته شايد با اين كار اوضاع ونتايج فرقي هم نميكرد چون فوتبال ما مدتهاست داره راهو اشتباه ميره تا وقتي كه ريشه فساد توي اين فوتبال خشكيده نشه و ادمهاي مفسد دست از سر اين فوتبال بر ندارند انتظار بيشتر از اين نميشه داشت.
    کاش بودی اینجا لباتو میبوسیدم به خاطر این تحلیل درست
    با اومدن تقی و نقی و .... تیم ملی درست نمیشه .... تیم از ریشه مشکل داره ..... تا وقتی این وضع ادامه داشته باشه ما در فوتبال رنگ خوشی و خوشحالی رو نخواهیم دید .....
    اگرم به جام جهانی صعود کنیم از روی شانسه و هیچ تاکتیک و امیدواری در تیم دیده نمیشه و نباید بعد از صعود هم شاد بود ....
    رفتن به جام جهانی به چه قیمتی؟
    از روی شانس و نذر و نیاز .... دیگه ائمه و امامان رو هم خسته کردیم از بس دعا کردیم

من که خیلی خوشحالم از این شکست ....

16. 2 کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چرا بعضی ها نبودن؟خلعتبری؟سید جلال؟انصاری فر؟بازیکنان سپاهان؟

18. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

من کوییروش رو خیلی قبول داشتم و دارم...اما حالا که فکر میکنم میبینم واقعا تیم ملی روز به روز ضعیف تر داره میشه...یعنی دریغ از دو تا ( واقعا دو تا) پاسکاری..دو تا حرکت هماهنگ .
    5 6 سال پیش مثلا با برانکو که اعتبارش خیلی کمتر از کوییروش هست چه بازی های قشنگ تری انجام میدادیم...اما الان...:(
    دیگه 2 سال هم که کم زمانی نیست...
    صعود هم که نکنیم (که 99 % نمیکنیم) کوییروش راحت یه عذرخواهی و میره کشورش...
    من خودم پرسپولیسیم اما وقتی میبینم کسی مثل ماهینی ( که به نظر من درک فوتبالش در حد جلبکه )و دفاع راست پرسپولیس رو یک فصل به فنا داد و تو فینال هم پاس اشتباه داد رو فیکس میزاره ادم چی بگه اخه !
    یا مثلا ممد نوری و انصاری فرد و...

20. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •