بابا شوخی کردم
بله
خير
بابا شوخی کردم
خدا بیامرزتش
اینقدر تعصب و وابستگی به فوتبال هم زیاد جالب نیست. یعنی گل زدن تیم اینقدر ارزش و هیجان داشته که طرف بخاطرش جونشو گذاشته؟ من که والا اگر تیم ایران در آسیا هم قهرمان میشد اینقدر هیجانزده نمیشدم که فشارخون و زندگیم درخطر بیفته.
![]()
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از شکست مقابل ملوان گفت: در نيمه اول استقلال بازي بهتري مقابل ملوان انجام داد و چنانچه از دو موقعيت ايده آل به دست آمده بهره مي برديم نتيجه بهتري برايمان رقم مي خورد.
ناصر حجازي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر با تقدير از تلاش بازيکنانش، ملوان را در دقايق پاياني، تيم برتر ميدان دانست و اظهار كرد: اگر بخواهيم اين ديدار را به دو نيمه تقسيم کنيم نيمه اول متعلق به استقلال بود که علاوه بر هدر دادن دو فرصت خوب نمايش بهتري را نسبت به ملوان ارائه داديم، ولي در نيمه دوم و به خصوص در 20 دقيقه پاياني بازيکنان حريف ابتکار بازي را در دست گرفتند و توانستند به گل دست يابند.
وي افزود: علي رغم اين شکست ما روند خودمان را ادامه مي دهيم و به اميد کسب پيروزي در ديدارهاي آينده به ميدان مي رويم و چنانچه بازيکنان استقلال به آمادگي صد در صد و ايده آلي دست يابند، قطعا بهتر از اين ظاهر خواهيم شد.
سرمربي استقلال در پايان در خصوص گل دوم حريف در دقايق پاياني خاطر نشان کرد: در اين گل يکي از بازيکنان باتجربه استقلال در خط دفاع دچار اشتباه شد و در حالي که به خط حمله تيم اضافه شده بود جايش خالي شد که همين مورد منجر به گل ملوان شد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواد نكونام هافبك ايراني تيم فوتبال اوساسونا اسپانيا پنج شنبه زانوي مصدوم خود را به تيغ جراحان سپرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نكونام روز گذشته زانوي پاي راست خود را در آلمان مورد جراحي قرار داد.
هافبك مليپوش تيم ملي ايران كه در ديدار دوستانهي پيش فصل اوساسونا برابر ويارئال در اوايل ماه جاري از ناحيهي رباط پاي راست دچار پارگي شد بعد از جراحي ديروز حداقل تا شش ماه دور از ميادين خواهد بود.
هافبك بيست و شش سالهي تيم اوساسونا كه تابستان گذشته به عضويت اين تيم درآمد، بيست و چهار بازي براي اين تيم در لاليگا انجام داد و عامل اصلي صعود اين تيم به مرحلهي نيمه نهايي جام يوفا نيز بود.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسیا هم چیزی نسیت حالا اگه جام جهانی بود یه چیزیاینقدر تعصب و وابستگی به فوتبال هم زیاد جالب نیست. یعنی گل زدن تیم اینقدر ارزش و هیجان داشته که طرف بخاطرش جونشو گذاشته؟ من که والا اگر تیم ایران در آسیا هم قهرمان میشد اینقدر هیجانزده نمیشدم که فشارخون و زندگیم درخطر بیفته.
نهههههههههههههههههههههههه هه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا رحمتش كنه ولي اينقدر بي جنبه..شايد مشكل قلبي داشته و در اثر هيجان شوك بهش دست داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)