تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 280 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض خبر بد دیگری برای پرسپولیس : دوری 4 ماهه ی نوروزی از فوتبال

دوري 4ماهه نوروزي از فوتبال

هادي نوروزي مهاجم پرسپوليس پس از ديدار مقابل سپاهان از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شديد شد و به همين دليل از پاي خود MRI گرفت.

از همین رو کمیته پزشکی پرسپولیس ظهر امروز تشکیل جلسه داد و مصدومیت نوروزی را بررسی کرد و به این نتیجه رسید که این بازیکن باید پای خود را به تیغ جراحان بسپارد.

چشمه‌سری پزشک تیم پرسپولیس در این باره گفت: هنوز نوع جراحی نوروزی مشخص نیست اما او حتما جراحی می‌شود و دوری حدود ۴ ماهه نوروزی از میادین قطعی است.

منبع : ورزش 3

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من نظر شخصیم اینه با توجه به اینکه مربی داخلی خوبی نداریم گزینه ی خارجی بیکار و خوب با قیمت کم هم که مهمتر از همه حاضر باشه بیاد ایران فعلا نیست همین کی روش یادتونه چقدر اذیت کرد تا حاضر شد به شرط دادن کلی مرخصی بیاد ایران الانم بعد بازی ها میره اروپا
    حالا کاری به اینش ندارم منصفانه بخوایم بگیم شانس ما برا لیگ کمه میمونه حذفی و اسیا حذفی کار سختی داریم اما تو اسیا بنظرم اومدن اریکسون میتونه شوک مثبتی بده و به نوعی بار روانی رو سایر تیم ها خصوصا عربی بزاره همونکاری که اومدن کی روش انجام داد و شاید بتونیم اونور نتایج خوبی بگیریم
    البته نباید از این غافل شد که شاید با اومدن اشخاصی مثل اریکسون کرانچار بلاژ و کیروش به فوتبالمون سطحمون بالاتر بره و حتی در اینده مربی های بهتری بیان به کشورمون اما درحال حاضر با شرایطی که همتون میدونید کمتر کسی هست بیاد ایران اونم تو یه باشگاهی که فعلا وضع خوبی از هیچ نظر نداره ریسکش هم بالاست

4. این کاربر از sfaiazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام کرد که دنيزلي به علت مشکلات خانوادگي، پيشنهاد سرمربيگري اين تيم را نپذيرفته است.

''محمد رویانیان'' افزود: چهار مربی مطرح خارجی همراه با استیلی از گزینه هایی هستند که قرار است فصل آینده هدایت تیم فوتبال پرسپولیس به آنها سپرده شود.

وی در خصوص مذاکره با ''دنیزلی'' سرمربی سابق تیم سرخپوشان، توضیح داد: دنیزلی از گزینه های جدی بود که برای سرمربیگری فصل آینده این تیم در نظر گرفته شده بود و به همین منظور ''جمشید زارع'' قائم مقام باشگاه پرسپولیس برای مذاکره با وی عازم ترکیه شد.

رویانیان با بیان اینکه دنیزلی پیشنهاد مطرح شده را نپذیرفت، تأکید کرد: دنیزلی در تماس تلفنی که روز عید قربان با من داشت، دلیل نپذیرفتن این پیشنهاد را مشکلات خانوادگی و همچنین برای حفظ سلامتی و دوری از کارهای پر فشار و استرس زا عنوان کرد.

مدیر عامل باشگاه فوتبال پرسپولیس به مذاکره انجام شده با اریکسون نیز اشاره کرد و گفت: در این نشست که امشب (چهارشنبه) در هتل مارین جزیره زیبای کیش انجام شد، معارفه اولیه صورت گرفت.

وی افزود: اریکسون در ارتباط با باشگاه پرسپولیس، تیم های پایه و پتانسیل های این باشگاه پرسش هایی را مطرح کرد که ما نیز به طور شفاف به همه آنها پاسخ دادیم.

رویانیان در پاسخ به این پرسش که ''استیلی از جریان این مذاکرات، اظهار بی اطلاعی کرده است''، اظهارداشت: به نظر من استیلی، در جریان مذاکرات من با افراد مختلف هست و تأکید می کنم این مذاکرات مغایرتی با وضع موجود ندارد و هیچ تأثیری هم نباید بر روی بازی ها داشته باشد.

مدیرعامل تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه ما برای انتخاب سرمربیگری فصل آینده این تیم معیارهایی را در نظر گرفته ایم، ادامه داد: استیلی همراه با چهار مربی دیگر در لیست من ''بودند'' و ''هستند''، طبیعتاً هر کدام از این افراد با معیارهای ما مطابقت بیشتری داشته باشد، انتخاب خواهد شد.

وی در پایان با تاکید بر این مطلب که ''پرسپولیس این فصل، تیم من نیست''، یادآور شد: فصل من، فصل آینده است؛ فصلی که در آن من بتوانم پیش بینی کنم، انتخاب کنم، تصمیم بگیرم و تیم را ببندم.

گفتنی است؛ اسون گوران اریکسون امروز (پنجشنبه) کیش را به مقصد دوبی ترک و نظر خود را در مورد پیشنهادات مطرح شده از سوی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس متعاقباً اعلام خواهد کرد.

منبع: ورزش 3

6. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من واقعا نمیدونم. مدیر غیر فوتبالی یعنی همین.
    اخه یعنی چی که دارن مذاکره میکنن برای فصل بعد. اصلا مگه میشه از الان مذاکره کنن برا فصل بعد یعنی حدود 8 ماه دیگه ؟
    یعنی اون مربی 8 ماه بیکار بمونه به خاطر پرسپولیس ؟ بعدش هم فرضا از الان باهاش قرار داد ببندند باید بهش پول بدن و اون موقع میشه حیف کردن بیت المال و یه تیم و دو مربی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    واقعا از این کارهای غیر فوتبالی خسته شدیم.
    بعدش هم آخه کی گفته اریکسون خوبه ؟ چون مربی چند تا تیم خوب بوده ، خوبه ؟
    بابا مربی باید کارنامه خوبی داشته باشه نه اینکه مربی چند تا تیم مطرح باشه. تازه مشکلات اخلاقیش هم که از هیچ کس پوشیده نیست و وقتی بیاد ایران خانومها و دخترهای ایرانی باید خیلی هواسشون رو جمع کنن.

8. 5 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

همونطور که تو صفحه ی قبل گفتم آقای رویانیان توی این مقطع میخواد کاری کنه که مقبولیت به دست بیاره

مقبولیتی بین طرفداران اهالی فوتبال رسانه ها و مسئولان

توی اینکه اریکسون مربی بزرگیه شکی نیست ، اما اینکه به درد پرسپولیس بخوره - اونم توی این مقطع - یا نه و اینکه اصلا بتونه توی ایران کار کنه یا نه بحث اصلیه
    باید منتظر موند دید آقایون چه تصمیماتی میگیرند

10. این کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

شيث با توئنته تمرين مي کند

مشخص نيست اگر راي فدراسيون به محروميت شيث باشد او مي تواند به فوتبالش در هلند ادامه بدهد يا نه؟

به گزارش سایت گل، شیث رضایی بازیکن محروم پرسپولیس به هلند سفر کرده است و با تیم مطرح توئنته تمرین می کند و امیدوار است تا با تائید کادرفنی این تیم ادامه فوتبالش را در هلند بگذراند.
    شیث چند روزیست که در تمرینات این تیم هلندی حضور دارد ولی هنوز مشخص نیست توئنته با مدافع پرسپولیس قراردادی به امضا برساند.
    او چند سال قبل هم در تمرینات اشتوگارت آلمان حضور پیدا کرد اما رضایت این باشگاه را برای امضای قرارداد جلب نکرد.
    هنوز فدراسیون فوتبال ایران حکم انضباطی شیث و نصرتی را اعلام نکرده است.

منبع:ورزش 3

12. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سرانجام رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام شد

محرومیت 20 ماهه و جریمه 30 میلیونی شیث/ نصرتی 10 ماه محروم شد

خبرگزاری فارس: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای خود را در خصوص تخلف محمد نصرتی و شیث رضایی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم پرسپولیس و داماش گیلان در حالی مورخ 7/8/90 برگزار شد که از سوی محمد نصرتی و شیث رضایی تخلفاتی صورت گرفت.

بر همین اساس شیث رضایی به مدت 20 ماه از کلیه فعالیت های ورزشی محروم (4 ماه برای ارتکاب عمل زننده و 16 ماه برای جریحه دار نمودن اخلاق عمومی) و به پرداخت 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

محمد نصرتی نیز به مدت 10 ماه از کلیه فعالیت های فوتبالی محروم (4 ماه ارتکاب عمل زننده و 6 ماه برای جریحه دار شدن اخلاق عمومی) و به مبلغ 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. ضمن اینکه در احتساب محرومیت های فوق، محرومیت ناشی از صدور دستور موقت نیز محاسبه می شود.

کمیته انضباطی بروز رفتارها و اعمال مغایر شأن این دو متخلف را ناشی از مسامحه مسئولان باشگاه فرهنگی پرسپولیس دانسته و این باشگاه را به پرداخت 200 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

14. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

خب اول تبریک میگم که بردیم.
    دوم خدا رو شکر که پرسپولیس برنده شد تا یه خورده فشار بر روی استیلی کم بشه.
    و سوم این که با حترام به نظرات محمدحسن انصاری فر عزیز تو برنامه فوتبال برتر اما من معتقدم که اگه برخلاف بازی سپاهان که کاظمیان تعویض نباید می شد و شد ، اینجا زودتر تعویض می شد بیشتر به نفع پرسپولیس بود.

16. 4 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

با فسخ قرارداد شیث و نصرتی، پرسپولیس می تواند دو بازیکن جدید بگیرد

سایت گل- علیرضا علیپور رئیس کمیته نظارت، بازرسی و ارزشیبابی سازمان لیگ درباره رای محرومیت دو مدافع پرسپولیس گفت: باشگاه پرسپولیس می‌تواند به جای اعتراض به رای کمیته انضباطی در مورد این دو بازیکن همین امروز درخواست ابطال قرارداد شیث رضایی و محمد نصرتی را کند.
    وی ادامه داد: در این صورت قرارداد این دو بازیکن با باشگاه پرسپولیس فسخ شده و اگر نصرتی و رضایی پولی بابت قرارداد امسال دریافت کرده باشند، از آنها پس گرفته می‌شود و پرسپولیس می‌تواند دو بازیکن جدید به جای آنها جذب کند؛ دو بازیکنی که هم می‌توانند در لیگ برتر و هم در مسابقات آسیایی برای پرسپولیس بازی کنند.

اگه قرار باشه قرارداد این دو نفر فسخ بشه و ۲ تا بازیکن به درد نخور برای نشستن روی نیمکت جذب کنند بهتره برای اینکه دو تا جای الکی روی نیمکت پر نشه قراردادها فسخ نشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

چند روزی هست که به خاطر برگزار نشد رقابتی اینجا هم سوت و کور شده.
    یه سوالی بعد از بازیهای جام حذفی برام پیش اومده بود گفتم بپرسم شاید کسی بدونه.
    قبل از انجام بازیهای این مرحله از جام حذفی یادم هست که استیلی گفته بود اگه توی جام حذفی هم به استقلال بخوریم ایرادی نداره و با جذب بازیکن توی نیم فصل قویتر میشیم.این به این معنا بود که دربی احتمالی جام حذفی بعد از نیم فصل انجام میشه.
    اما بعد از اینکه ذوب آهن رو بردیم ناگهان اعلام شد که دربی احتمالی (که با برد استقلال حتمی شد)باید ۱۸ آذر برگزار بشه.رایزنی ها هم جواب نداد و تاریخ مسابقه تغییر نکرد.
    بهانه ای هم که برای این تاریخ اعلام شد تعدد بازی در آزادی بود.
    حالا من متوجه نمیشم که چطوری بازی که قرار بود با راه آهن توی لیگ داشته باشیم ناگهان تاریخش عوض میشه و تبدیل میشه به دربی حذفی.
    کسی بتونه منو روشن و آگاه کنه خیر دنیا و آخرت رو برای خودش خریده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •