تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 339 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اتفاقات، هواداران سرخابی را به اوج هیجان خواهد رساند

دربی تهران به شماره ۷۱ رسید. بازی بزرگ سال حالا تمام فوتبال ایران را تحت‌تاثیر خودش قرار داده و تمام دوستداران فوتبال منتظر این بازی تاریخی سنتی و حیثیتی هستند. دیداری که به اندازه کل فصل ارزش دارد.
    نزدیک شدن به دربی حال و هوای فوتبال ایران را عوض کرده است. تمام افرادی که به نوعی این بازی بزرگ را درک کرده‌اند از تماشاگران گرفته تا تدارکات تیمها حساسیت این بازی بزرگ را به خوبی می دانند. دربی یک دیدار خاص یا بهتر بگوییم یک جنگ تمام عیار است، جنگی که اعتبار و حیثیت یک تیم و هوادارانش را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و همین حساسیت بالا روی کیفیت بازی به لحاظ فنی تاثیر می‌گذارد تا جایی که گاهی اوقات دربی تهران به اندازه یک بازی محلی افت می‌کند و بازیکنان نمی‌توانند ارزشهای واقعی‌شان را نشان دهند.
    حساسیت دربی از زبان مهدی هاشمی‌نسب که در مقطعی مرد سرنوشت‌ساز دربی‌های تهران بود شنیدنی است. هاشمی‌نسب در این رابطه می‌گوید: حساسیت دربی آنقدر بالا است که اگر یک فرد عادی بخواهد طول زمین را راه برود حداقل ۱۰ بار زمین می‌خورد. در چنین شرایطی باید به بازیکنان حق داد که کادر فنی آنها تحت تاثیر حساسیت دربی قرار بگیرد اما واقعیت این است که در دیگر نقاط دنیا چنین وضعیتی نیست و همواره دربی‌های بزرگ، بازیها زیبا و تماشاگرپسند از آب درآمده است.
    دربی تهران به لحاظ فنی زیبا و تماشاگرپسند نمی‌شود و نباید هم انتظاری بیش از این داشت چراکه فوتبال ایران هرچند یازدهمین سال حرفه‌ای شدنش را پشت سر می‌گذارد اما هنوز هم فقط نام حرفه‌ای را با خودش یدک می‌کشد و در واقع فوتبالی آماتور محسوب می‌شود که البته در بسیاری موارد مثل ایجاد زیرساخت‌ها از حالت آماتور هم پاین‌تر است. در چنین شرایطی نباید انتظار داشته باشیم که بازیکنان استقلال و پرسپولیس که البته جزو ستاره‌های لیگ محسوب می‌شوند و پول حرفه‌ای می‌گیرند عملکرد بهتری داشته باشند. ستاره‌هایی که حرف از حرفه‌ای‌گری می‌زنند اما در زمین بازی حساسیت دربی آنها را ذوب می‌کند و به بازیکنانی معمولی تبدیل می‌شوند.
    دربی تهران هیچگاه زیبا و تماشاگرپسند نبوده و از لحاظ فنی کیفیت بسیار پایینی داشته اما به دلیل وجود همان حساسیتها همواره برای علاقمندان به فوتبال جذاب بوده و هست. دیداری که هر لحظه از آن آبستن حادثه و اتفاق جدیدی است و کوچکترین مسائل آن هم با واکنش هواداران ۲ تیم مواجه می‌شود و عکس‌العملهای خاص آنها را به همراه دارد.
    دربی ۷۱ تهران از راه رسید و خیلی زودتر از آنچه که تصورش را بکنیم این بازی هم تمام می‌شود و به خاطره‌ها می پیوندد. هواداران ۲ تیم باز هم با شور و هیجان خاصی منتظر این دیدار هستند و استادیوم آزادی یکبار دیگر اوج حساسیت، استرس و اضطراب را درک خواهد کرد اما با شرایط موجود، باز هم نباید منتظر یک دیدار زیبا و تماشاگرپسند باشیم.
    دربی تهران مثل سابق تحت تاثیر حساسیتهای خاص خودش قرار خواهد گرفت و به لحاظ فنی چیزی برای عرضه نخواهد داشت بلکه باید از اتفاقات و حوادث آن لذت برد، اتفاقاتی که دوآتشه‌های سرخابی را به اوج هیجان خواهد رساند.

bordobakht

2. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

4. این کاربر از alireza99.99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

در بیرون ورزشگاه آزادی بازار سیاه بلیت به وجود آمده است. برخی، بلیت سه هزار تومانی را به قیمت 15 هزار تومان می فروشند ولی هنوز بلیت های دو هزار تومانی در حال فروخته شدن است. ماموران برخی از عوامل ایجاد بازار سیاه را شناسایی کرده اند.

*بیرون ورزشگاه آزادی در قسمت غربی عکس های بزرگی از ناصر حجازی نصب شده و روی بنری نوشته شده" بزرگمرد ورزش ایران همیشه به یادتیم". همچنین عکس هایی از بهداد سلیمی و تکواندوکارانی که سهمیه المپیک را کسب کردند نصب شده است.

* مسئولان دو روزنامه ورزشی ظاهرا از قبل برنامه ریزی کرده بودند تا روزنامه های خود را به صورت رایگان در ورزشگاه آزادی توزیع کنند اما نیروی انتظامی جلوی این مسئله را گرفت.

* ماموران کنترل اجازه ورود بطری آب به ورزشگاه را نمی دهند.

* شمار زیادی از هواداران درحالی که بلیت دارند هنوز به داخل ورزشگاه نرفته اند و در چمن های اطراف ورزشگاه در حال استراحت هستند.

* ماموران حراست وزارت ورزش برای جلوگیری از بازار سیاه و شناسایی عوامل بازار سیاه با لباس های شخصی در اطراف ورزشگاه حضور دارند.

* یک بوفه ساندویچ فروشی در بیرون ورزشگاه نصب شده که تعداد زیادی از هواداران مقابل آن صف کشیده اند.

* دو ماشین انتقال خون در قسمت در غربی و شرقی مستقر شده و تماشاگران را به اهدای خون دعوت می کند. از این ماشین های انتقال خون استقبال شده است.

* ماموارن نیروی انتظامی از ورود هر گونه بورشورهای تبلیغاتی در ورزشگاه آزادی جلوگیری می کنند.
    دربی 71 ساعت 18:30 برگزار می‌شود.

منبع :ورزش 3

6. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

ناصر خان بلند شو ... اس اس بي قراره : ))

اولين دربي ... بدون حضور مرد جاودانه ي فوتبال ايران : ناصر خان حجازي
    Last edited by Hamid Hamid; 16-09-2011 at 14:25.

8. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ادعای خنده دار محمد نصرتی : مهار فرهاد مجیدی با من !!!

مدافع پرسپولیس می گوید تیمش در بازی با استقلال برنده می‌شود.
    محمد نصرتی درباره بازی با استقلال که ساعاتی دیگر برگزار می شود می گوید:«پرسپولیس آماده است.فکر می کنم همه چیز آمادگی برگزاری این بازی باشد.شاید خیلی ها فکر کنند پرسپولیس از حالا بازنده داربی است اما من می گویم اگر بازی مساوی نشود پرسپولیس،استقلال را شکست می دهد.»
    نصرتی این را می گوید و با اشاره به اینکه حساسیت های زیادی روی فرهاد مجیدی و اینکه او یکی از گل زن های داربی است ادامه می دهد:«فرهاد بازیکن خوبی است.گل های زیادی هم برای استقلال زده است.او سابقه گلزنی در داربی را هم دارد اما باید بگویم که در این داربی من مهارش می کنم و اجازه نمی دهم که فرهاد کاری از پیش ببرد.»

bordobakht

10. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه عکس زیبا از کاپیتان مجیدی.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طالب‌لو: همیشه دلم با استقلال است/من همیشه استقلالی ام

وحید طالب لو در ۱۰ سال حضور خود در دربی فقط یک شکست را با پیراهن استقلال تجربه کرده است. او که در فصل جاری از استقلال جدا شد و به شاهین بوشهر پیوست همچنان هیجان دربی را درک می کند.
    طالب لو در گفت و گویی صحبت های زیر را مطرح کرده است:
    از شرایطت در شاهین راضی هستی؟
    بله. البته سختی های خاص خودش را دارد اما بازیکن حرفه ای باید تحمل هر شرایطی را داشته باشد.
    سال ها در دربی بازی کردی و از حال و هوای دربی به خوبی خبر داری. نظرت در مورد مسابقه روز جمعه پرسپولیس و استقلال چیست؟
    دربی مسابقه ای است که ربطی به شرایط دو تیم در جدول ندارد. در این چند سال تجربه ای که کسب کردم به این نتیجه رسیدم که هر تیم شجاع تر و کم اشتباه تر باشد می تواند برنده این بازی لقب بگیرد. یک مسئله دیگر هم اهمیت دارد. هر تیمی که کری کمتری بخواند و همه تمرکزش را روی تمرینات بگذارد در این مسابقه موفق تر است.
    حالا فکر می کنی کدام تیم کری کمتر خوانده؟
    در این چند روز متاسفانه سرمربی استقلال مصاحبه های طولانی انجام داده و دم از برنده شدن در دربی زده است. فکر نمی کنم چنین روشی درست باشد.
    اما فتح الله زاده هم گفته تیم سیزدهم جدولی کری خواندن ندارد.
    مدیرعامل با سرمربی فرق دارد. سرمربی مسئول اول فنی تیم است. مدیرعامل که تیم را تمرین نمی دهد پس به صحبت های او نمی شود خرده گرفت اما سرمربی هر حرفی بزند بار روانی را روی دوش بازیکنان می گذارد و این گونه تمرکز تیم بهم می ریزد.
    در دربی هایی که بودی آیا بازی را به خاطر می آوری که حق استقلال پیروزی نبوده باشد؟
    یادم می آید یک سال، پرسپولیس با سرمربیگری دنیزلی بازی بهتری انجام داد اما نتیجه مساوی شد. شرایط طوری رقم خورد که به نفع ما شد.
    قبول داری در آن بازی اگر پنالتی معدنچی گل می شد شرایط برای استقلال سخت می شد؟
    البته به شایدها و نبایدها نباید اهمیت داد. مهم نتیجه پایانی مسابقه است.
    در مورد تنها دربی که در آن بازنده شدی چه حرفی داری؟
    در آن بازی پرسپولیس دو بر یک برد. اگر قبل از شوت کریم باقری سید صالحی دروازه خالی را گل کرده بود این شرایط پیش نمی آمد. این اولین و آخرین شکست من مقابل پرسپولیس بود.
    می دانیم که از کادرفنی فعلی استقلال دل خوشی نداری. با این شرایط دوست داری استقلال در دربی برنده شود؟
    ناراحتی از یک نفر را نباید به هواداران ربط داد. مهم این است که من همیشه استقلالی ام. مثل بعضی ها دو سال در استقلال نبودم که خودم را طرفدار این تیم بدانم. من ۱۴ سال در این باشگاه بودم و طبیعی است که به خاطر مردم و روزهایی که خودم در این تیم داشتم دوست دارم این تیم برنده باشد. من معتقدم اگر نیمکت استقلال هوشیار باشد می توانند پرسپولیس را شکست دهند.
    با توجه به شرایط دو تیم در هفته گذشته پیش بینی ات از شرایط فعلی دو تیم چیست؟
    من پرسپولیس را خطرناک می بینم. آنها برای جبران نتایج گذشته خود می آیند. استیلی اگر برنده این مسابقه شود یک نیم فصل خودش را بیمه کرده است. بازی هفته گذشته استقلال و تراکتورسازی هم فرق مربیان دو تیم را نشان داد. تاثیرگذارترین افراد در نتیجه بازی هفته گذشته مربیان بودند. به نظر من تساوی برای استقلال مقابل پرسپولیس کمتر از باخت نیست چون مهره هایی که این تیم در اختیار دارد قابلیت زیادی دارند.

جریمه مظلومی برای بازیکنی که عامل گل خوردن در داربی باشد

سرمربی آبی ها مدعی است که اشتباهات خط دفاعی در چند هفته اخیر استقلال را دچار مشکل کرده است و این مسئله می تواند در دربی به استقلال ضربه بزند.
    به همین دلیل بازیکنی که در این دیدار با شرایط متفاوتی حاضر شده و در گلزنی پرسپولیسی ها مقصر شناخته شود با جریمه سنگینی اعضای کادر فنی و مربیان تیم روبرو می شود و مبلغ ۱۰ میلیون تومان از پیش قرارداد وی کسر می شود که این مبلغ می تواند در ادامه مسابقات به ضرر بازیکنان تمام شود.
    گفتنی است: این جریمه تنها شامل خط دفاعی نیست و هر بازیکنی که مقصر باشد ۱۰ میلیون جریمه می شود.

واکنش به گزارشگری خیابانی و راه ندادن سفیر دانمارک

به گزارش خبرگزاری فارس، هواداران سرخابی وقتی متوجه شدند جواد خیابانی گزارشگر این مسابقه است نسبت به او واکنش منفی نشان و علیه او شعار دادند.
    * علی نظری جویباری، علی امیری معاونان باشگاه استقلال به همراه امیدوار رضایی رئیس فراکسیون ورزش مجلس و رضا رجبی در جایگاه ویژه حضور دارند.
    * مرتضی فنونی زاده بازیکن اسبق سرخپوشان، در جایگاه پرسپولیسی ها حضور دارد.
    * درحالی که سفیر دانمارک در ایران قصد داشت برای تماشای این مسابقه وارد ورزشگاه شود، به دلیل عدم هماهنگی نتوانست به ورزشگاه بیاید و از حضور او ممانعت به عمل آمد.

میثاق دروازه‌بان پرسپولیس در دربی

تا ساعاتی دیگر دربی حساس پایتخت برگزار خواهد شد و دو تیم استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه یکصد هزارنفری آزادی به مصاف هم خواهند رفت.
    دیدار دو تیم آنقدر حساس است که مربیان دو تیم با وسواس خاصی ترکیب تیم‌هایشان را خواهند چیند.
    طی چند روز گذشته صحبت‌هایی شنیده می‌شد مبنی بر اینکه حمید استیلی قرار است از علیرضا حقیقی دروازه‌بان شماره یک خود در دربی استفاده کند تا تجربه این بازیکن به کمک تیم پرسپولیس بیاید. ولی از قرار معلوم حمید استیلی برای بازی امروز، از میثاق معمارزاده که وی هم سابقه بازی در دربی را دارد استفاده کند
    اتفاقاتی که قبل از بازی رخ داده علت این تصمیم استیلی است.

ساعت ۱۷ ، اطراف ورزشگاه خلوت و آرام است !

سایت گل - در حالیکه خبر می رسد منهای فاصله هایی که بین تماشاگران دو تیم تدارک دیده اند ظرفیت ورزشگاه ازادی تکمیل است و به دنبال هشدار مسئولین از طریق تلویزیون مردم دیگر به سمت ورزشگاه آزادی نیامدند و در فاصله یک و ساعت و نیم به شروع دربی ۷۱ اتوبانها و محوطه اطراف استادیوم آزادی به شدت خلوت است و این آرامش عجیب به نظر می رسد اما در درون ورزشگاه آزادی هیجان فوق العاده ای برقرار است

امین منوچهری: برای استقلال آماده‌ایم

سایت گل ـ امین منوچهری مهاجم سایپا در ابتدای مسابقه مقابل مس موفق به گلزنی شد تا یکی از عوامل اصلی پیروزی تیمش مقابل مس باشد. منوچهری که بعد از مدت‌ها پایش به گلزنی باز شده از این موضوع خیلی خوشحال است. او می‌گوید: « در دو، سه هفته گذشته بعد از صحبت‌هایی که آقای صالح با من انجام داد با انگیزه بیشتری تمرین کردم و دوست دارم در بازی استقلال هم با همین فرم و حتی بهتر از آن به میدان بروم.»
    منوچهری می‌گوید:« بازی خیلی سختی با مس داشتیم، مس تیم متحول شد‌ه‌ای است و بازیکنان خیلی خوبی دارد و واقعا خیلی سخت می‌شد پیش‌بینی کرد که ما بتوان ۴ گل به آنها بزنیم اما خدا شکر این اتفاق افتاده و من فکر می‌کنم به هر حال تیم ما صاحب همان شخصیتی شده که مدت‌ها انتظارش را می‌کشیدیم.»
    این مهاجم قدبلند ادامه می‌دهد:« مس بعد از آنکه بازی را به تساوی کشاند واقعا بازی را در دست گرفته بود اما با تغییرات تیم ما در نیمه دوم همه چیز به سود ما تمام شد.»
    منوچهری درباره بردهای یکی در میان سایپا هم می‌گوید:« ما تیم خیلی خوبی هستیم اما به هر حال در سال‌های گذشته مدام در کورس نیفتادن بوده‌ایم و بنابراین کمی سخت است که از این فاز بیرون بیاییم.»
    منوچهری که جای ثابت خود را در سایپا پیدا کرده درباره حضور ثابتش در خط حمله سایپا هم می‌گوید:« آقای صالح اعتقاد دارد که من و کریم انصاری‌فرد می‌توانیم زوج خط حمله سایپا باشیم و من باید قدر این موقعیت را بدانم.»
    او که از رقابت سخت هم تیمی‌ها برای حضور ثابت در ترکیب تیم مقابل استقلال باخبر است حرف‌هایش را با این جمله تمام می‌کند:« خیلی وقت است که مسابقه پخش مستقیم نداشته‌ایم و طبیعتا از این فرصت برای نشان دادن خودمان استفاده خواهیم کرد.»

حاشیه دربی ۷۱/ اتحاد سرخابی ها در خواندن دعای فرج و درگیری طرفداران دو تیم در طبقه دوم

هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس به هنگام پخش اذان ظهر و پخش دعای فرج اتحاد خود را با یکدیگر نشان دادند.
    به گزارش خبرگزاری فارس، با پخش اذان ظهر بانگ الله اکبر توسط موذن در ورزشگاه آزادی طنین انداز شد و بعد از اذان تماشاگران یکصدا دعای فرج را یکدیگر به صورت متحد خواندند.
    *مسوولان برگزاری بازی در حال پخش موزیک برای تماشاگران هستند اما این موزیک ها آنقدر با صدای بلند پخش می شود که به جای گوش نوازی به گوش خراشی تبدیل شده است. برخی از تماشاگران که با پخش موزیک دیگر نمی توانند تیم های خود را تشویق کنند خواستار قطع موسیقی هستند.
    * عباس نقدی زاده رئیس کانون هواداران استقلال در بین طرفداران این تیم حضور داشت و با آنها صحبت می کرد.
    * هواداران تیم استقلال در واکنش به شعارهای طرفداران پرسپولیس علیه دایی و استیلی شعار دادند.
    *درگیری چند تماشاگر تیم استقلال در زیر جایگاه خبرنگاران با هم باعث شد تا ماموران نیروی انتظامی آنها را دستگیر کنند.
    *تماشاگران دو تیم در طبقه دوم با پرتاب سنگ و اشیا مختلف به یکدیگر واکنش نشان دادند که نیروی انتظامی را وارد عمل کرد. این درگیری دقایقی بعد شدت بیشتری گرفت تا جایی که درگیری و پرتاب سنگ به طبقه اول ورزشگاه ها کشیده شد.
    * در حال حاضر طرفداران پرسپولیس بیشتر از تماشاگران استقلال هستند و نزدیک به ۳۵ هزار پرسپولیسی در ورزشگاه آزادی حضور دارند.
    * اسکوربورد ورزشگاه با نشان دادن پیامی هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.
    * بر خلاف دو بازی گذشته طرفداران استقلال در جایگاه های خود نشسته و رو به روی جایگاه دوباره در اختیار پرسپولیسی ها قرار گرفت.
    * تماشاگران تیم استقلال از ساعات اولیه صبح دست از سر علی دایی بر نمی دارند و در مقابل هر تشویق پرسپولیسی ها سرمربی فصل گذشته پرسپولیس را با طعنه تشویق می کنند.

۸۰هزار تماشاگر در ورزشگاه حاضر شده‌اند

به نظر می‌رسد پس از مدت‌ها در دربی پایتخت، طرفداران دو تیم استقلال و پرسپولیس ورزشگاه آزادی را پر کنند.
    به گزارش ایلنا،با توجه به ادامه حضور طرفداران دو تیم پیش بینی می شود تا آغاز بازی ورزشگاه آزادی به جز فاصله اندک طرفداران دو تیم در طبقه دوم، بعد از مدت ها مملو از تماشاگر شود. در چند دربی گذشته ورزشگاه پر نشده بود. در حالی که حدود ۳ ساعت به آغاز بازی باقی مانده جمعیتی نزدیک به ۸۰ هزار نفر در ورزشگاه آزادی هستند.
    *تعدادی از نوجوانان با حضور در محوطه زمین چمن به اجرای ورزش زورخانه ای و پهلوانی پرداختند.
    * دوربین عنکبوتی آماده تصویر برداری از بازی امروز است و هدایت کنندگان این دوربین قبل از آغاز بازی آن را تست کردند.
    * گروه سرود نیروی ارتش به مناسبت هفته دفاع مقدس برای تماشاگران سرود جمهوری اسلامی ایران را اجرا کردند.
    * بعد از پخش سرود ایران تماشاگران استقلال که ظاهرا از شکست های پرسپولیس با دایی مقابل این تیم در فصل قبل خیلی خوشحال هستند باز هم سرمربی این فصل راه آهن را تشویق کردند.

جلسه هماهنگی سرگروه های هواداری استقلال

جلسه هماهنگی سرگروه های هواداری استقلال در محل کمپ باشگاه استقلال برگزار شد .
    به گزارش سایت رسمی کانون هواداران باشگاه استقلال در این جلسه که امروز پنج شنبه برگزار شد، سرگروه ها بر اشاعه فرهنگ والای تماشاگران استقلال و پرهیز از شعارهای نامناسب و حاشیه ای تاکید کردند.
    در ابتدای این جلسه عباس نقدیزاده رئیس کانون هواداران باشگاه ، ضمن تشکر از عملکرد سرگروه های همکار با کانون دربازی استقلال - تراکتورسازی ، ابراز امیدواری کرد با تلاش و هماهنگی ، دیدار تیمهای استقلال و پیروزی نیز در کمال آرامش و بدون مسائل حاشیه ای برگزار شود وی همچنین از آنها درخواست کرد تماشاگران را فقط برای تشویق تیم استقلال.هدایت کنند.
    دیدار دو تیم استقلال و پیروزی ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه امروز جمعه ۲۵ شهریورماه ۱۳۹۰ در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

لحظه به لحظه با حاشیه های دیدار پرسولیس - استقلال ( گزارش شماره ۴)

*برخی هواداران از تغذیه‌های موجود در بیرون ورزشگاه بسیار شاکی هستند و اعلام می‌کنند که خدا کند مسموم نشویم زیرا ساندویچ‌هایی که در اختیارمان قرار می‌گیرد، از نظر بهداشتی مشکل دارند.
    این در حالی است که یک ساندویچ فروشی بیرون در غربی وجود دارد و صف طویلی از هواداران برای خرید ساندویچ تشکیل شده است.
    * در جلوی درب‌های ورودی شرقی و غربی ورزشگاه آزادی چادرهایی تعبیه شده که مخصوص رسیدگی به شکایات مردمی است.
    هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس با مراجعه به این چادرها اعتراض‌های خود را به صورت مکتوب به افراد حاضر در چادر اعلام می‌کنند تا آنها به آن رسیدگی کنند.
    همچنین دادگاه‌هایی مربوط به تخلفات هواداران و درگیری‌های آنها وجود دارد که به دعواهای مردم رسیدگی می‌کنند.
    * بلیت ۵ هزار تومانی که فروش آن از گیشه‌ها پایان یافته در بازار سیاه با قیمت ۲۵ هزار تومانی فروخته می‌شود.
    * جلوی درب ورودی غربی بازرسی یگان سوم امام خمینی (ره) ناجا، حضور پیدا کرده و نسبت به ورود هواداران به ورزشگاه حساسیت نشان می‌دهند. ماموران از ورود اشیا و وسایل گوناگون به ورزشگاه ممنوعیت قائل می‌شوند.
    * حدود ۲۰۰ نفر با کاور سفید در اطراف ورزشگاه حضور دارند که روی پیراهن آنها نوشته شده "همیار هواداران". این افراد مسئول کمک به تماشاگران و هدایت آنها به داخل ورزشگاه هستند.
    * در اطراف ورزشگاه ماموران نیروی انتظامی حضور دارند و از توقف وسایل نقلیه در این قسمت جلوگیری می‌کنند تا ترافیک سنگینی در این قسمت به وجود نیاید. هم اکنون ترافیک روانی در اطراف درب غربی وجود دارد.
    * سرویس بهداشتی سیار، در بیرون درب غربی ورزشگاه تعبیه شده تا هواداران پیش از ورود به ورزشگاه با مشکل خاصی روبه‌رو نشوند.
    *درگیری تماشاگران دو تیم استقلال و پرسپولیس در طبقه دوم آنقدر زیاد شد که ماموران نیروی انتظامی مجبور شدند فاصله بین تماشاگران را زیاد کنند و از همین رو یک قسمت جایگاه طرفداران پرسپولیس را کم کردند. جالب اینجاست که این اتفاق در طبقه اول هم رخ داد و این بار رو به روی جایگاه خالی شد تا به این ترتیب سنگ پرانی ها متوقف شود. البته پس از دقایقی به خاطر اعتراض پرسپولیسی ها جایگاه طبقه اول آنها باز شد و تماشاگران به جایگاه های خود برگشتند.
    * به دلیل پرتاب اشیای مختلف ۴ نفر از تماشاگران دو تیم آسیب دیدند و برای مداوا به چادرهای امداد منتقل شدند.
    *درگیری طرفداران دو تیم باعث شد تعداد یگان های ویژه در قسمت های درگیری بیشتر شود.
    * یکی از تماشاگران استقلال که از خوزستان به تهران آمده با نواختن "نی انبان" شور و حال خاصی در بین طرفداران این تیم ایجاد کرده است.
    *تعداد زیادی از صندلی های رو به روی جایگاه به دلیل درگیری تماشاگران دو تیم تخریب شد.
    * مسئولان ورزشگاه آزادی در کنار جایگاه خبرنگاران جایگاهی را برای جانبازان و معلولان احداث کرده اند تا آنها از امکانات این جایگاه استفاده کنند. محمد حسین اسماعیلی مدیر روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی در این باره گفت: این عزیزان از این پس می توانند به همراه یک نفر بدون تهیه بلیت وارد ورزشگاه شوند.
    وی همچنین از نصب دو تلویزیون بزرگ ال سی دی در جایگاه خبرنگاران خبر داد و گفت: این تلویزیون ها تهیه شده ولی تنها مشکل ما برای نصب آنها است. قرار است سقف جایگاه خبرنگاران ترمیم شود تا از چکه کردن آب جلوگیری شود. پس از نصب و ترمیم سقف با برداشتن شیشه جایگاه اصحاب رسانه به زودی تلویزیون های بزرگ در این جایگاه نصب می شود.
    *اعضای تیم استقلال ساعت ۱۱ صبح امروز یک تمرین سبک را در محوطه هتل آکادمی انجام دادند.
    *ترکیب تیم استقلال تا ساعت ۱۵ توسط مظلومی اعلام می شود و ۲ بازیکن از جمع ۲۰ نفر حاضر در اردو خط می خورند.
    * هم اکنون نزدیک ۷۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.

شهرآورد ۷۱ : شهرآورد سرخابی های پایتخت در آیینه آمار

تهران - تیم های استقلال و پرسپولیس تهران تا ساعاتی دیگر هفتاد و یکمین شهرآورد پایتخت را در مقابل بیش از ۷۵ هزار هوادار خود برگزار می کنند.
    شهرآورد سرخابی های پایتخت در آیینه آمار
    به گزارش ایرنا؛ درگزارش زیر عملکرد دو تیم در هفتاد بازی گذشته مورد بررسی قرار گرفته است:
    * در هفتاد دیدار گذشته تیم های استقلال و پرسپولیس ۸۵ بازیکن دو تیم موفق به گل زدن شدند که سهم تیم استقلال ۴۱ بازیکن و سهم تیم پرسپولیس ۴۴بازیکن است.
    * در تیم استقلال علی جباری و غلامحسین مظلومی هر کدام با ۵گل؛ عباس مژدهی ۴ گل و حسن روشن ؛ صمد مرفاوی ؛ صادق ورمزیار و فرهاد مجیدی هر کدام با ۳گل به ترتیب در صدر گلزنان این باشگاه قرار دارند.
    در تیم پرسپولیس تهران نیز مرحوم صفر ایرانپاک با ۷ گل، حسین کلانی ۶ گل، همایون بهزادی و مهدی هاشمی نسب هر کدام با ۴گل و فرشاد پیوس با ۳ گل، گلزنان برتر پرسپولیس به تیم استقلال محسوب می شوند.
    * غلامرضا فتح آبادی ، شاهرخ بیانی و مهدی هاشمی نسب از بازیکنانی هستند که در هر دو تیم بازی کردند و موفق به گلزنی شدند.
    فتح آبادی ۲ گل به پرسپولیس و یک گل به استقلال، بیانی ۲ گل به استقلال ویک گل به پرسپولیس و مهدی هاشمی نسب وقتی درتیم پرسپولیس بود ۴ گل به استقلال زد و زمانی که عضو تیم استقلال بود یک گل برای این تیم به ثمررساند.
    * تیم های استقلال و پرسپولیس از فروردین ماه سال ۱۳۴۷ که نخستین دیدارخود را برگزار کردند تا به حال در مجموع ۷۰ بار مقابل یکدیگر صف آرایی کردند که در مجموع تیم استقلال در ۲۲ بازی و پرسپولیس در ۱۷ دیدار برنده شدند و ۳۱ بازی نیز با نتیجه تساوی خاتمه یافته است.
    * پرگل ترین دیدار این دو تیم ؛ شهرآورد ۱۶ شهریور ۱۳۵۲ است که با نتیجه شش بر صفر به سود تیم پرسپولیس به اتمام رسید.
    * در طول ۴۴ سال گذشته، دیدارهای چهارم، ششم و سی و هشتم دو دیدار ناتمام ماند که فدراسیون فوتبال هر سه دیدار را به سود تیم استقلال اعلام کرد.
    * تاکنون ۱۴۱ گل در ۷۰ دیدار بین تیم های استقلال و پرسپولیس رد و بدل شده است که سهم استقلال با ۷۲ گل برابر با ۱۰/۵۱ درصد و سهم پرسپولیس با ۶۹گل یعنی ۹۰/۴۸ درصد است.
    * تنها دیدار سی ام دو تیم که در روز ۱۹ اسفندماه سال ۱۳۶۷ برگزار شد، ضربات پنالتی تعیین کننده تیم پیروز میدان بود که پرسپولیس با نتیجه ۴ بر ۲استقلال را پشت سر گذاشت.
    * از نظر سرعت در زدن گل، تیم استقلال رکورد دار است. علی سامره در دیدارپنجاه و سوم در دقیقه اول بازی، رضا عادل خانی و داود سید عباسی به ترتیب در شهرآوردهای یازدهم و پنجاه و ششم در دقیقه سوم و امید روانخواه دردقیقه چهارم دیدار شصت و چهارم برای استقلال تهران گل زدند، حسین کلانی مهاجم سرخ پوشان در دقیقه دوم دیدار ششم برای پرسپولیسی ها گلزنی کرد.
    * تیم پرسپولیس تهران از نظر گل زدن در دقایق پایانی بازی رکورد دار این دیدارهاست. مازیار زارع در دقیقه ۴+۹۰ دیدار شصت و ششم گل تساوی بخش تیمش را به ثمر رساند.همچنین صفر ایرانپاک در دیدار هفتم ، حسین کلانی در دیدار هشتم و همایون بهزادی در شهرآورد دوازدهم در دقیقه ۹۰ بازی برای تیم پرسپولیس گلزنی کردند . پیروز قربانی مدافع استقلال نیز در دقیقه ۲+۹۰ در دیدار پنجاه و هشتم گل پیروزی بخش آبی پوشان را به ثمر رساند.
    * تیم استقلال تهران از شهرآورد چهل و دوم در روز ۲۷ مهر ماه سال ۱۳۷۵ تا دیدار چهل و نهم در نهم دیماه ۱۳۷۹ در هشت دیدار متوالی موفق به شکست پرسپولیس نشد.
    * شش دیدار سرخ آبی پایتخت ( بازی ۶۲ تا ۶۷) نیز با نتیجه مشابه یک بر یک به پایان رسید

اعتراض به وضعیت امکانات استادیوم آزادی

به گزارش فوتبال آنلاین، برخی هواداران از تغذیه‌های موجود در بیرون ورزشگاه بسیار شاکی هستند و اعلام می‌کنند که خدا کند مسموم نشویم زیرا ساندویچ‌هایی که در اختیارمان قرار می‌گیرد، از نظر بهداشتی مشکل دارند.
    این در حالی است که یک ساندویچ فروشی بیرون در غربی وجود دارد و صف طویلی از هواداران برای خرید ساندویچ تشکیل شده است.
    * در جلوی درب‌های ورودی شرقی و غربی ورزشگاه آزادی چادرهایی تعبیه شده که مخصوص رسیدگی به شکایات مردمی است.
    هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس با مراجعه به این چادرها اعتراض‌های خود را به صورت مکتوب به افراد حاضر در چادر اعلام می‌کنند تا آنها به آن رسیدگی کنند.
    همچنین دادگاه‌هایی مربوط به تخلفات هواداران و درگیری‌های آنها وجود دارد که به دعواهای مردم رسیدگی می‌کنند.
    * بلیت ۵ هزار تومانی که فروش آن از گیشه‌ها پایان یافته در بازار سیاه با قیمت ۲۵ هزار تومانی فروخته می‌شود.
    * جلوی درب ورودی غربی بازرسی یگان سوم امام خمینی (ره) ناجا، حضور پیدا کرده و نسبت به ورود هواداران به ورزشگاه حساسیت نشان می‌دهند. ماموران از ورود اشیا و وسایل گوناگون به ورزشگاه ممنوعیت قائل می‌شوند.
    * حدود ۲۰۰ نفر با کاور سفید در اطراف ورزشگاه حضور دارند که روی پیراهن آنها نوشته شده "همیار هواداران". این افراد مسئول کمک به تماشاگران و هدایت آنها به داخل ورزشگاه هستند.
    * در اطراف ورزشگاه ماموران نیروی انتظامی حضور دارند و از توقف وسایل نقلیه در این قسمت جلوگیری می‌کنند تا ترافیک سنگینی در این قسمت به وجود نیاید. هم اکنون ترافیک روانی در اطراف درب غربی وجود دارد.
    * سرویس بهداشتی سیار، در بیرون درب غربی ورزشگاه تعبیه شده تا هواداران پیش از ورود به ورزشگاه با مشکل خاصی روبه‌رو نشوند.

به جای تهدید سرخابی ها از تراکتورسازی کسر امتیاز می شود ؟

اختصاصی استقلالی - تولد شدن سپاهان و ذوب آهن به عنوان قدرت های فوتبال و در ادامه ی آن قهرمانی فولاد خوزستان تیم های خارج از پایتخت را که خصوصا حمایت های خوب صنعت و تشکیلات دولتی و نظامی را توانستند جذب کنند سبب شد که آن ها هم بتوانند به مطرح کردن خود در فوتبال کشور بپردازند و یکی از این تیم ها که با شایستگی توانست به لیگ برتر صعود کند تیم تراکتورسازی تبریز بود . ولی با سیاست های غلطی که مدیران این تیم طی کردند . سعی کردند در مقابل هر رخدادی موضع بگیرند . و به طرز بسیار اشتباهی هر کس که اشتباهات مسلم این تیم را بیان می کرد مقابل مردم آذربایجان قرار دادند . در حالی که تراکتورسازی یک تیم است مانند سایر تیم ها و باید در مقابل قانون مساوی باشد اگر تماشاگری از این تیم قانون شکن است نباید صدا و سیمای این شهر فیلم تخلفات را به نود نفرستد و پلیس به جای بازداشت افرادی که با آسایش صندلی ها را خرد می کنند و سر هم استانی ها خود را می شکنند بی تفاوت باشد و مدیرعامل این تیم بگوید تنها افراد معدودی این همه صندلی را خرد کردند . یا شایسته ی یک پلیس عزیز هموطنمان نیست که بازیکنی که اخراج شده است را ببوسد . ( تمام موارد گفته شده به استناد برنامه های گذشته ی نود است . ) به هر حال آنچه باعث شد در قبل از شهرآورد این مقاله ی کوتاه نوشته شود این است که ریاست کمیته ی داوران نمی تواند دو تیمی که به هیچ عنوان با توجه به حتی تعداد زیاد هوادارانشان و قابل کنترل نبودن آن ها هیچ کدام از این موارد را به این گستردگی انجام نداده اند را تهدید به کسر امتیاز کند ( قصاص قبل از جنایت ) . بعد در حالی که تیمی تخلف کرده است . تخلفش بخشیده شود برای این تیم از بیرون از ساختار ورزش کشور سفارش شود ! این تیم کسر امتیاز نمی شود و برای این تیم عملا مصونیت صادر می شود ! نتیجه این می شود که با وجود اینکه محرومیت بخشیده شده ی این تیم تازه تمام شده است دوباره مربی آرامی مثل فرکی باید با سنگ وارد اتاق مطبوعاتی شود و آرزو کند که ای کاش بازی را نبرد ولی سنگ نبیند که به سمت آن ها پرتاب می شود . و حادثه ی تاسف بار اینکه کمک داور بازی در پمپ بنزین در حالی که فکر می کند امنیت وجود دارد کتک می خورد . شخصا چهره ی خیلی از کمک داوران محترم را نمی شناسم و مطمئن هستم کسی که این قدر دقیق می زند جز طرفدار غیر منطقی یک تیم ورزشی نمی تواند کس دیگری باشد . به هر حال به جای شعار های عامه پسند مانند پرشورترین تماشاگران و ... سعی کنید عدالت را رفتار کنید . بررسی کنید چرا تماشاگران تراکتورسازی لیگ پایین تر این واکنش ها را نداشت ؟ چرا عوامل غیر ورزشی سعی کرده اند تماشاگران تراکتورسازی تبریز را تحت تاثیر قرار داده و حتی شعارهایشان را به سمت مورد دلخواه هدایت کنند ؟ مسئله تیم تراکتورسازی نیست مسئله این است که این برخورد های دوگانه باید پایان پذیرد و با همه ی تیم ها از جمله تراکتورسازی عادلانه برخورد شود . تماشاگران خوب تراکتورسازی اولین کسانی هستند که باید به پاکسازی چهره ی ارائه شده از آن ها در افکار سایر تماشاچیان پیش قدم شوند . بهترین و موثرترین روش این است که در بازی های آینده در مهمان نوازی خاطرات شیرینی را از خود به یادگار بگذارند . امید است که کمک داور مورد اشاره هم آسیب چندانی ندیده باشد و افراد خاطی هم سریع تر شناسایی شده باشند . شعار جوانمردی مورد اشاره ی فیفا این مسائل است که مطمئن هستم با کمی دقت می توانیم در همه جای کشور و با مساوی بودن همه در برابر قوانین فوتبال به آن دست پیدا کنیم .

درگیری ناشایست هواداران استقلال و پرسپولیس/ سنگ‌ها از کجا می‌آیند؟

در شرایطی که ماموران امینتی برای هر چه بهتر برگزار شدن دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس تدابیر لازم را در نظر گرفته اند و تماشاگران را قبل از ورود به ورزشگاه بازرسی بدنی می کنند، اما ساعاتی قبل از شروع این بازی هواداران دو تیم با سنگ به جان هم افتادند!
    به گزارش خبرنگار مهر، کار آماده سازی چمن ورزشگاه آزادی که از پیش ازظهر امروز جمعه آغاز شده بود درفاصله چهار ساعت و نیم تا شروع بازی با خط کشی زمین به اتمام رسید. در حال حاضر زمین چمن ورزشگاه آزادی آماده میزبانی از دیدار هفتادویکم پرسپولیس و استقلال است. حواشی پیش از آغاز این بازی در زیر می آید:
    * هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس به شدت برای هم کری می خوانند. در این بین گاهی اوقات توهین و اهانت جای کری خوانی را می گیرد.
    * در طبقه دوم ورزشگاه آزادی و روبه روی جایگاه هواداران دو تیم توسط نیروهای انتظامی از هم جدا شده اند. در ساعت ۱۳:۳۰ به ناگاه این بخش از هواداران حاضر در ورزشگاه باهم درگیر شدند. هواداران از پرتاب سنگ و اشیاه مختلف به سمت هم دریغ نمی کردند. درگیری ها به حدی است که نیروهای انتظامی هم توان کنترل تماشاگران را ندارند. نکته جالب اینکه مشخص نیست با وجود بازرسی هایی که صورت می گیرد این سنگ ها از کجا به داخل ورزشگاه می آیند؟!
    * در بخش های مختلف ورزشگاه پرسنل اورژانس حضور دارند.
    * حامیان مالی سازمان لیگ برتر از کلیه ظرفیت مکانی ورزشگاه برای تبلیغات استفاده کرده اند.
    * در زمانی که توهین و شعارهای زشت هواداران افزایش پیدا می کند از بلندگوهای ورزشگاه آهنگ های شاد پخش می شود به نحوی که صدا به صدا نمی رسد!
    * تماشاگرانی که مشرف به هم نشسته اند به طرف هم سنگ و اشیای مختلف پرتاب می کنند. این حرکت زشت از سکوهای طبقه دوم آغاز شد و به طبقه اول ورزشگاه کشیده شد.
    * تماشاگران استقلال برای تحریک تماشاگران پرسپولیس علی دایی را تشویق می کنند و پرسپولیسی ها مقابله به مثل کرده و قلعه نویی را تشویق می کنند.
    * در حال حاضر که کمتر از پنج ساعت به آغاز هفتادویکمین دربی شهر تهران باقی مانده است، بیش از ۶۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.

پایان بلیت فروشی در فاصله چهار ساعت به آغاز دیدار

به گزارش خبرنگار ایرنا در ورزشگاه آزادی، بلیت فروشی دیدار تیم های پرسپولیس و اسقلال از ساعت ۶ صبح امروز آغاز شد و دقایقی قبل به پایان رسید و دیگر هیچکدام از باجه های ورزشگاه آزادی به هواداران بلیت ارایه نمی کنند.
    این در حالی است که حدود هفتاد هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی مستقر شده اند و حدود ۳۰هزار جایگاه خالی در ورزشگاه وجود دارد.
    نکته جالب دیدار فوق این است که بسیاری از هوادارانی که بلیت این دیدار را تهیه کرده اند اجازه ورود به ورزشگاه را پیدا نمی کنند و از سوی ماموران به آنها گفته می شود که ظرفیت تکمیل است در حالی که تنها هفتاد هزار تماشاگر در جایگاه های مختلف حضور دارند.
    کنترل نامناسب سازمان لیگ و ماموران حاضر در ورزشگاه آزادی باعث شد تا بلیت های پنج هزار تومانی این دیدار در بازار سیاه به قیمت های بیست و پنج و حتی سی هزار تومان به فروش برسد.
    از نکات تحسین برانگیزی که از سوی مجموعه آزادی برای این دیدار در نظر گرفته شده است ایجاد چادرهایی برای مصدومان احتمالی است که در این راستا چند هواداری که بر اثر سنگ پرانی دچار شکستگی جزئی از ناحیه سر شدند دراین چادرها مورد درمان قرار گرفتند.
    اما هواداران حاضر در ورزشگاه آزادی همچون سالیان اخیر از کیفیت غذاهایی که در ورزشگاه به فروش می رسد و همچنین از شرایط نابسامان آب خوری ها گله مند هستند.
    به نظر می رسد این مشکل در ورزشگاه آزادی همیشگی و غیر قابل برطرف شدن است.

حاشیه دربی ۷۱/ کمبود جا برای پرسپولیسی‌ها/ مصدومیت ۴ نفر /حضور ۷۰ هزار تماشاگر

به گزارش خبرگزاری فارس، درگیری تماشاگران دو تیم استقلال و پرسپولیس در طبقه دوم آنقدر زیاد شد که ماموران نیروی انتظامی مجبور شدند فاصله بین تماشاگران را زیاد کنند و از همین رو یک قسمت جایگاه طرفداران پرسپولیس را کم کردند. جالب اینجاست که این اتفاق در طبقه اول هم رخ داد و این بار رو به روی جایگاه خالی شد تا به این ترتیب سنگ پرانی ها متوقف شود. البته پس از دقایقی به خاطر اعتراض پرسپولیسی ها جایگاه طبقه اول آنها باز شد و تماشاگران به جایگاه های خود برگشتند.
    * به دلیل پرتاب اشیای مختلف ۴ نفر از تماشاگران دو تیم آسیب دیدند و برای مداوا به چادرهای امداد منتقل شدند.
    *درگیری طرفداران دو تیم باعث شد تعداد یگان های ویژه در قسمت های درگیری بیشتر شود.
    * یکی از تماشاگران استقلال که از خوزستان به تهران آمده با نواختن "نی انبان" شور و حال خاصی در بین طرفداران این تیم ایجاد کرده است.
    *تعداد زیادی از صندلی های رو به روی جایگاه به دلیل درگیری تماشاگران دو تیم تخریب شد.
    * مسئولان ورزشگاه آزادی در کنار جایگاه خبرنگاران جایگاهی را برای جانبازان و معلولان احداث کرده اند تا آنها از امکانات این جایگاه استفاده کنند. محمد حسین اسماعیلی مدیر روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی در این باره گفت: این عزیزان از این پس می توانند به همراه یک نفر بدون تهیه بلیت وارد ورزشگاه شوند.
    وی همچنین از نصب دو تلویزیون بزرگ ال سی دی در جایگاه خبرنگاران خبر داد و گفت: این تلویزیون ها تهیه شده ولی تنها مشکل ما برای نصب آنها است. قرار است سقف جایگاه خبرنگاران ترمیم شود تا از چکه کردن آب جلوگیری شود. پس از نصب و ترمیم سقف با برداشتن شیشه جایگاه اصحاب رسانه به زودی تلویزیون های بزرگ در این جایگاه نصب می شود.
    *اعضای تیم استقلال ساعت ۱۱ صبح امروز یک تمرین سبک را در محوطه هتل آکادمی انجام دادند.
    *ترکیب تیم استقلال تا ساعت ۱۵ توسط مظلومی اعلام می شود و ۲ بازیکن از جمع ۲۰ نفر حاضر در اردو خط می خورند.
    * هم اکنون نزدیک ۷۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.
    دربی ۷۱ ساعت ۱۸:۳۰ آغاز می‌شود.

تشویق علی دایی توسط استقلالی ها/پرسپولیسی ها هم نام قلعه نویی را فریاد می زنند

تشویق علی دایی و امیر قلعه نویی توسط سرخابی ها در ورزشگاه آزادی ادامه دارد.
    در حالی که تقریبا ظرفیت طبقه اول ورزشگاه آزادی پر شده است هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس حسابی علیه یکدیگر شعار می دهند.هواداران استقلال به شدت علی دایی را تشویق می‌کنند. آنها عکسی از ناصر حجازی به ورزشگاه آوردند که روی آن نوشته‌اند « ناصر خان همیشه به یادت هستیم.»
    این در حالی است که هواداران پرسپولیس هم آرام نشسته اند.آنها با تشویق امیر قلعه‌نویی و تراکتورسازی تبریز نتیجه باخت هفته گذشته این تیم را به رخ استقلالی‌ها می‌کشند.

حاشیه دربی ۷۱ / تشویق حجازی از سوی هواداران استقلال

به گزارش خبرگزاری فارس، این اولین دربی‌ای است که بدون حضور ناصر حجاری برگزار می شود. هواداران استقلال مرحوم ناصر حجازی را تشویق می کنند.
    *یک بنز و هیوندای کوپه زرد رنگ در استادیوم است. این دو ماشین برای یک شرکت تبلیغاتی اپراتور تلفن همراه است.
    * مسئولان ورزشگاه آزادی اینترنت در اختیار خبرنگاران قرار داده اند.
    *فتح الله زاده شب گذشته در اردوی استقلال حضور پیدا کرد و به بازیکنان این تیم گفت با غیرت خود بازی کنید. چشم این هواداران به شماست. آنها را و ما را سربلند کنید. ما دو دربی را برده ایم و روحی بهتر از پرسپولیس هستیم.
    *منصور پورحیدری سرپرست تیم استقلال شب گذشته از حضور افراد غیر متفرقه مقابل هتل جلوگیری کرد.
    * هواداران استقلال همچنان دایی و تماشاگران پرسپولیس قلعه نویی را تشویق می کنند.

حاشیه‌های جذاب دربی ۷۱ در شب قبل از بازی !

هواداران پرسپولیس و استقلال شب گذشته در مقابل مجموعه ورزشی آزادی حضور یافتند و برای یکدیگر کری خواندند.
    *طبق روال همیشگی که شب قبل از مسابقه تیم های پرسپولیس و استقلال شمار زیادی از هواداران دو تیم از شهرستان های مختلف مقابل در ورزشگاه آزادی شب را به صبح می رسانند، شب گذشته هم شماری از این هواداران مقابل در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کردند.
    *شهرداری تهران برای ارائه تسهیلات مناسب به هواداران علاوه بر اینکه مکان هایی را برای استقرار این تماشاگران در نظر گرفت بود در زمینه جمع آوری زباله ها نیز سرعت زیادی داشت و اجازه نمی داد زباله ای روی زمین بماند.
    * در دست هواداران دو تیم ووووزلا دیده می شد.
    * برای استقرار هواداران در یک مکان مشخص داربست بزرگی ایجاد شده بود که حدود پنج هزار نفر در این قسمت مستقر شده بودند.
    * محلی را برای اقامه نماز ایجاد کرده بودند که تمامی هواداران پرسپولیس در این مکان حضور پیدا کرده بودند.
    * یک هوادار با ماشین شخصی خود با شماره پلاک ایران-۲۴ برای تشویق استقلال از شب گذشته در مقابل در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کرده بود. روی ماشین وی نوشته شده بود" ۱۰۰۰ کیلومتر به عشق استقلال - خوزستان، امیدیه"
    * در اطراف ورزشگاه آزادی اتومبیل های زیادی با شماره پلاک های مختلف از شهرستان های سرتاسر ایران حضور داشت. شماره پلاک هایی مثل ایران ۵۳، ۹۸، ۷۳، ۹۴، ۲۴، ۸۶، ۸۳، ۲۷، ۲۱
    * کامیونی که ویژه حمل فراورده های منجمد در استان خراسان رضوی بود حدود ۴۰ نفر هوادار را در خود جای داده بود.
    * هواداران دو تیم از ساعت ۲۳:۳۰ شب گذشته به طور مداوم برای هم کری می خواندند. هر کدام از طرفین با تشویق علی کریمی و فرهاد مجیدی بازیکنان تاثیرگذار خود را به رخ هم می کشیدند.
    * تماشاگران هر گاه دوربین تلویزیونی را مشاهده می کردند به سمت گزارشگر می رفتند و از عدم امکانات مناسب گلایه می کردند. یکی از هواداران مقابل دوربین می گفت آب نداریم. البته بعضی ها می گفتند تا بعد از ظهر روز گذشته رسیدگی به هواداران بهتر بوده است.
    *برخی از هواداران در ماشین های خود ظرف های یک بار مصرف با بسته های غذایی آماده همراه داشتند تا به سایرین بفروشند.
    * نکته قابل توجه در اطراف ورزشگاه آزادی مستقر شدن آمبولانس برای مواقع ضروری بود. ماشین های آتش‌نشانی هم حضور داشت.
    * چادرهایی برای اسکان عوامل اجرایی و سرویس های بهداشتی سیار وجود داشت.
    * تماشاگرانی از شهرهای رشت، مسجد سلیمان، امیدیه، قائمشهر، گیلان‌غرب، قم، ساوه، بندرانزلی، خرم آباد، شیراز و مشهد حضور پیدا کرده بودند. یکی از نکات قابل توجه در دست داشتن پرچم تیم های فولاد و ابومسلم در دست برخی تماشاگران بود.
    * وقتی کری خوانی بین تماشاگران زیاد می شد ماموران نیروی انتظامی که همکاری بسیار خوبی با خبرنگاران داشتند وارد عمل شده و افراد را به جایگاه های مورد نظر هدایت می کردند.
    * نیروی انتظامی برای برقراری نظم مدام بین هواداران در حال رفت و آمد بودند و از همه می خواستند مراقب جیب های خود باشند.
    * پشت شیشه ماشین هواداران استقلال عکس های مرحوم ناصر حجازی چسبانده شده بود.
    * یکی از نکات قبال توجه حضور چند هوادار فوتبالی از کشور عراق و شهر سلیمانیه بود. آنها می گفتند به عشق جاسم کرار بازیکن استقلال به ورزشگاه آزادی آمده اند.
    * یکی از هواداران مشغول پخت آش بود تا آن را به سایر هواداران بفروشد.
    * تماشاگری می گفت برای رسیدن به تهران و تماشای بازی دربی ۶۰ هزار تومان پول بنزین داده است.
    *درحالی که ساعت های پایانی شب گذشته در حال طی شدن بود بسیاری از هواداران دو تیم از شهرستان های مختلف با پای پیاده در حال رفتن به سمت درهای ورزشگاه آزادی بودند. این هواداران چهره های شادی داشتند و با جشن و پایکوبی این مسیر های منتهی به ورزشگاه آزادی را طی می کردند.
    دربی ۷۱ ساعت ۱۸:۳۰ امروز برگزار می شود.

استقلالی‌ها دایی را تشویق کردند، پرسپولیسی‌ها قلعه‌نویی را

به گزارش خبرگزاری فارس، حاشیه‌های دیدار پرسپولیس و استقلال را در زیر می‌خوانید:
    * گروه‌های پزشکی با آمبولانس‌های مخصوص در دور تا دور ورزشگاه آزادی حضور دارند. همچنین افرادی که با لباس‌های امداد و نجات هستند، در میان جمعیت مستقر شده‌اند. حدود ۲۰ دستگاه آمبولانس در ورزشگاه آزادی دیده می‌شود.
    * ماموران آتش نشانی نیز در اطراف ورزشگاه آزادی مستقر هستند.
    * ماموران راهنمایی و رانندگی از اتوبان تهران- کرج هوادارانی را که به سمت ورزشگاه آزادی حرکت می‌کنند، راهنمایی می‌کنند.
    * هواداران استقلال به شدت علی دایی را تشویق می‌کنند. آنها عکسی از ناصر حجازی به ورزشگاه آوردند که روی آن نوشته‌اند "ناصر خان همیشه به یادت هستیم."
    * هواداران پرسپولیس با تشویق امیر قلعه‌نویی و تراکتورسازی تبریز نتیجه باخت هفته گذشته این تیم را به رخ استقلالی‌ها می‌کشند.
    * هواداران دو تیم همچنین شعارهایی علیه یکدیگر در ورزشگاه سر می‌دهند.
    دربی ۷۱ ساعت ۱۸:۳۰ آغاز می‌شود.

پنجعلی‌‌: استقلال شانسی برای برد ندارد

پنجعلی ضعف استقلال مقابل تراکتورسازی را برجسته می‌داند و می‌گوید: کادر فنی پرسپولیس از نقاط ضعف این تیم به راحتی نمی‌گذرد.
    «محمد پنجعلی»، عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، شرایط این تیم را در آستانه دربی بسیار مطلوب می‌داند و مدعی شد استقلال در بازی روز جمعه شانسی برای پیروزی ندارد. شاید این ادعا بسیار متعصبانه باشد اما مدافع اسبق پرسپولیس دلایل خاص خودش را دارد.
    *در آستانه دربی شرایط پرسپولیس را چطور می‌بینید؟
    فکر می‌کنم با بازی‌های خوب پرسپولیس خیلی از حاشیه‌هایش کم شده و روز جمعه بازی خوبی مقابل استقلال انجام خواهد داد.
    *مقابل ذو‌ب‌آهن در اصفهان پرسپولیس نمایش بسیار خوبی داشت، چه اتفاقی برای تیم افتاده که چنین تغییراتی را شاهد هستیم؟
    یکی از دلایل آن حمایت مردم و تماشاگران بود که خیلی تاثیر دارد. خیلی از مشکلات تیم در سه خطوط حل شده که کمک کرد بازی قشنگی را از پرسپولیس شاهد باشیم. فکر می‌کنم هیچ تیمی در لیگ بهتر از پرسپولیس بازی نمی‌کند اما مشکلات و حاشیه‌ها باعث می‌شد که تیم گل‌های زودهنگام بخورد البته با حمایت تماشاگران فشارها کم شده و کمک کرده که بچه‌ها خودشان را پیدا کنند. بعد از گل زودهنگامی که مقابل ذوب‌آهن خوردند با آن فوتبالی که بازی کردند اعتماد به نفس‌شان بالا رفت. در فوتبال از این اتفاقات می‌افتد اما بچه‌ها با فوتبالی که بازی کردند نشان دادند خودشان را باور دارند.
    *دربی پیش‌رو را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟
    طبیعی است که روی هر دو تیم فشار است چون همه فوتبال ما تحت تاثیر این بازی است. ممکن است این فشار باعث شود که دو تیم یک مقدار با استرس بازی کنند اما معتقدم که بازی قشنگی می‌شود.
    *در مورد شرایط استقلال چه صحبتی دارید؟
    فکر می‌کنم استقلال در مجموع خوب ظاهر شده اما نقاط ضعف‌شان مقابل تراکتورسازی خیلی برجسته شد و مطمئناً کادرفنی پرسپولیس از این نقاط ضعف به راحتی نمی‌گذرد.
    *شکست استقلال مقابل تراکتورسازی چه تاثیری روی این تیم برای حضور در دربی دارد؟
    نمی‌تواند بی‌تاثیر باشد اما دربی شرایط خاص خودش را دارد چون یک بازی خاص است و با بازی‌های دیگر فرق دارد. معمولاً در هر تیمی اگر خط میانی‌اش در دربی بازی را در اختیار بگیرد بازی را می‌برد. برگ برنده هر تیمی وسط زمین است. فکر می‌کنم با آن پتانسیلی که بچه‌ها دارند شانس برد پرسپولیس بیشتر از حریف است.
    *برای برد استقلال شانسی قائل نمی‌شوید؟
    معتقدم با این بازی که پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن انجام داد شرایط تیم روز به روز بهتر می‌شود و از شرایط سخت خارج شده است و در این وضعیت استقلال شانسی برای بردن ندارد.

bordobakht

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

الان نیمه اول تموم شده
    خداییش اگه دقت میکردیم میلاد میتونست گل بزنه یکم هم اگه شانس داشتیم شوت مجتبی گل میشد
    ایییییییییییییییییول جاسم

14. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

استقلال عالی بود! من واقعا لذت بردم.البته توی یکی دو صحنه حسینی سوتی داد.البته کیانوش هم از این قاعده مستثنی نبود.فرصت برای میلاد پیش نیامد و گرنه حال پرسپولیس زار بود...کرار هم روز خوبشه.امیدوارم این روند در نیمه دوم هم ادامه داشته باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امیدوارم نیمه دوم بتونیم یه گل دیگه بزنیم و گل نخوریم و نتیجه رو حفظ کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •