تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 154 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایجنت : آکوئیلانی؟ باید صبر کرد و دید!

ایجنت وی در تازه ترین صحبت های خود اعلام کرد که مشخص نیست موکلش در میلان خواهد ماند یا نه اما .....

ایجنت وی در تازه ترین صحبت های خود اعلام کرد که مشخص نیست موکلش در میلان خواهد ماند یا نه اما هرگونه احتمالی مبنی بر بازگشت به رم را رد کرد.

طبق آخرین گزارشات منتشره در ایتالیا گفته میشد که میلانی ها قصد ندارند تا قرارداد آکوئیلانی را دائمی سازند و از این رو,وی ممکن است به لیورپول بازگردد.

اما از طرفی اگر ماکس آلگری در 5 بازی پیش رو تنها در 4 بازی از او استفاده کند میلان باید بر اساس بند موجود در قرارداد وی ,او را به مبلغ 6 ملیون یورو خریداری کند.

فرانکو زاواگلیا در این رابطه ادامه داد"من نمیدانم که آیا میلان وی را میخواهد یا نه و باید صبر کرد و دید"

"او از مصدومیت بازگشته است و برای بازی کردن در دسترس مربی تیم است.او تنها 3 بازی دیگر نیاز دارد تا قراردادش دائمی شود"

" آیا او ممکن است راهی باشگاه سابق خود ,رم شود؟ او با توجه به سیستم و سیاست باشگاه رم ,برای آنها بسیار گران است"

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میلان-جنوا : اسامی بازیکنان دعوت شده

در اینجا میتوانید اسامی بازیکنان دعوت شده روسونری را مشاهده کنید.

در این بازی ماکس آلگری بازیکنانی چون روبینیو و سیدورف را دعوت نکرده است.

تیاگو سیلوا,آمبروزینی,پاتو,زامبر تا,اینزاگی و فلاویو روما به دلیل مصدومیت به این بازی دعوت نشده اند.

بونرا نیز محرومیت خود را سپری میکند در حالی که مکسس نیز از علائم انفولانزا رنج میبرد.

اسامی بازیکنان دعوت شده
    ------------------------------------
    دروازه بانان : آبیاتی و آملیا

خط دفاعی : آباته, آنتونینی,مصباح,نستا,یپس

خط میانی : آکوئیلانی,بوآتنگ,امانوئلسو ن,گتوزو,مرکل,مونتاری,نوچرین و,استراسر و مارک فن بومل

خط حمله : کاسانو,ال شاراووی,زلاتان و ماکسی لوپز

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان , گزینه ای برای کریستین اریکسن

در اینجا میتوانید آخرین اخبار پیرامون نقل و انتقالات روسونری را مشاهده کنید.

ایجنت ستاره جوان آژاکس در تازه ترین صحبت های خود اعلام کرد انتفال احتمالی موکلش به میلان میتواند یک انتقال مثبت و خوب باشد اگر چه او از منچستر یونایتد به عنوان یک رقیب جدی برای میلان نام میبرد.

کریستین اریکسن جوان یکی از ستاره های نو ظهور حال حاضر اروپا میباشد و در آینده نه چندان دور او به باشگاه بزرگی برای پیشرفت نقل و مکان خواهد کرد.

باشگاه هایی چون میلان و منچستر یونایند از جدی ترین خواهان این ستاره 20 ساله دانمارکی هستند و هر کدام قصد دارند این هافبک را به رختکن خود بکشانند.

اریکسون در برابر منچستر یونایتد این فصل در یورو لیگ در هر دو دیدار رفت و برگشت به میدان رفت و مطمئنا با عملکرد خود سر الکس فرگوسن را تحت تاثیر خود قرار داده است.

طبق گفته مارتین اسکوتز ,انتقال وی به میلان ایتالیا میتواند یکی از گزینه های مد نظر موکلش باشد اما ظاهرا این ستاره دانمارکی مدتی دیگر در امستردام هلند باقی خواهد ماند.

ایجنت وی در این رابطه گفت "انتقال او به میلان میتواند یک انتقال خوب و رو به جلو باشد"

"من نمیدانم که آیا او اماده بازی کردن در یک باشگاه مهم و بزرگ است یا نه اما او بدون شک دارای کیفیت بسیار خوبی برای بازی در تمام لیگ ها میباشد"

"در حال حاضر او در حال رشد و نمو در آژاکس میباشد"

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

میلان بازی امشبش با جنوا را با گل دقیقه86بوآتنگ 0-1برد اما با برد یوونتوس فاصله همون 3امتیاز باقی موند گل یوونتوس رو هم بوریلو بازیکن سابق میلان زد ای کاش پیرلو از دست نمیدادیم اگه یوونتوس قهرمان بشه الگری به خاطر این اشتباهش در عدم تمدید قرارداد پیرلو نباید خودش ببخشه

6. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر کردیم چزنا برابر یوونتوس به تساوی دست یافته است!

کوین پرینس بوآتنگ در تازه ترین صحبت های خود اعلام کرد که پس از به ثمر رساندن تک گل بازی او و هم تیمی هایش بر این باور بودند که چزنا برابر یوونتوس موفق به کسب تساوی شده است در حالی که آن ها بازی را در نهایت 1-0 به پایان رساندند.

کوین پرینس بوآتنگ در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت "زمانی که ما تشویق و هیاهوی هواداران را شنیدیم فکر کردیم که چزنا برابر یوونتوس به تساوی دست یافته است اما پس از آن آۀگری به من گفت که اتفاقی رخ نداده است و یوونتوس 1-0 پیروز شده است"

" اما 3 امتیاز این بازی برای ما بسیار ارزشمند بود و من هنوز به اسکودتو ایمان دارم و قصد فتح آن را دارم.هنوز چهار بازی دیگر باقی مانده است بنابراین میتوانیم برای هدفمان بجنگیم"

"با تمام مصدومیت هایی که داشتیم یک فصل عجیب و غریبی را سپری کردیم اما در حال حاضر من خوشحال هستم و می خواهم تمام بازی های فصل را بازی کنم"

با کسب پیروزی یوونتوس برابر چزنا در دینو مانوتزی ,میلان همچنان با 3 امتیاز اختلاف در رده دوم جدول قرار گرفته است.

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کاپلو شايعه حضورش در ميلان را تکديب کرد

شايعات اخير حاکي از اين است که در صورت ناکامي ميلان در رسيدن به قهرماني در رقابت هاي اين فصل سري آ، ماکسي آلگري از اين باشگاه اخراج خواهد شد و کاپلو جاي او را خواهد گرفت.

فابيو کاپلو، سرمربي سابق تيم ملي انگليس، اعلام کرد که دوست دارد بار ديگر هدايت يک تيم باشگاهي را برعهده بگيرد اما احتمال بازگشتش به ميلان را رد کرد.

شايعات اخير حاکي از اين است که در صورت ناکامي ميلان در رسيدن به قهرماني در رقابت هاي اين فصل سري آ، ماکسي آلگري از اين باشگاه اخراج خواهد شد و کاپلو جاي او را خواهد گرفت.

اما اين مربي 65 ساله اعلام کرد تماسي با باشگاه ميلان نداشته اما از حضور در يک تيم باشگاهي استقبال کرد.

او در گفتگو با اسکاي اسپورت گفت:" من شايعه پيوستنم به ميلان را در رسانه ها خواندم اما هيچ يک از اينها درست نيست. من هيچ تماسي با آنها نداشتم.

من احترام زيادي براي ميلان قائل هستم؛ به خاطر همه چيزهايي که با آنها به دست آوردم اما چيز بيشتري بين ما نيست. من تنها براي همراهي نوه هايم به سن سيرو رفتم. آنها طرفدار ميلان هستند و تا به حال به سن سيرو نرفته بودند.

مي خواهم تا دو سال ديگر مربيگري کنم اما نه در يک تيم ملي. به دنبال يک باشگاه هستم. مي خواهم در خارج از ايتاليا به کارم ادامه بدهم. تنها در صورتي در ايتاليا مربيگري مي کنم که پروژه جذابي ارائه شود."

کاپلو بين سال هاي 1991 تا 1996 هدايت ميلان را برعهده داشت و در فصل 98-1997 نيز بار ديگر در اين تيم مربيگري کرد.

10. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازگشت تیاگو سیلوا به میادین پس از یک ماه

در اینجا میتوانید از آخرین وضعیت مصدومین روسونری مطلع شوید..

تیاگو سیلوا می تواند در بازی آخر هفته ی میلان برابر سیه نا به میدان برود . بر اساس خبر منتشر شده از وب سایت رسمی باشگاه میلان سیلوا دوران آسیب دیدگی خود را به پایان رسانده است و آماده ی حضور در میدان است.

او 23 مارچ سال جاری در جریان پیروزی 2-1 میلان در برابر رم تا کنون به میدان نرفته است.

او برای اولین امروز ( پنجشنبه ) در تمرینات گروهی حاضر شد و به نظر می رسد روز یکشنبه در ترکیب اصلی میلان حاضر شود.

گزارش -بوتافوگو به دنبال سیدورف

ملی پوس سابق تیم ملی هلند در انهای فصل آزاد است تا به عنوان بازیکن آزاد به وطن همسرش نقل مکان کند اگر چه تفاوت های اقتصادی در مذاکرات بازیکن با این باشگاه میتواند وجود داشته باشد.

آخرین گزارشات حاکی از آن هستند که کلارنس سیدورف یک بار دیگر در تیررس این باشگاه برزیلی میباشد و ظاهرا بوتافوگو قصد دارد تا در تابستان یک هافبک به ریو دو ژانیرو بکشاند.

کلارنس سیدورف در انتهای فصل قراردادش با باشگاه روسونری به اتمام میرسد و در ژانویه بیش از اینکه در میلان یک سال دیگر ابقا شود نیز به شدت شایعه حضور او در امریکای جنوبی به گوش میرسید.

همسر سیدورف یک برزیلی است و با این اوصاف شایعات از هم اکنون پیرامون وی شدت گرفته است که این هافبک کهنه کار با نزدیک شدن به دوران حرفه ای گری خود قصد دارد تا به زادگاه همسرش نقل مکان کند.

طبق گزارش های منتشره در خبرگزاری گلوب اسپورت بوتافوگو یک بار دیگر قصد دارد تا پیشنهاد خود را به ستاره سابق رئال مادرید و اینتر ارائه دهد.با این حال بوتافوگو باید تا آگوست صبر کند.

ظاهرا سیدورف در حال حاضر با این باشگاه برزیلی در ارتباط است ,کسی که با او و نماینده او از طریق ایمل و تلفن صحبت شده است و همچنین مالک باشگاه مائوریسیو در سفرش به ایتالیا در سال 2011 شخصا با این بازیکن صحبت کرده بود.

با این اوصاف احتمال انتقال سیدورف به ریو دو ژآنیرو وجود دارد جایی که او صاحب یک آپارتمان خواهد شد و باشگاه آماده است تا مطالبات او را فراهم آورد.

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

حضور چزاره پراندلي در تمرينات ميلان

چزاره پراندلي در تمرينات ميلان حضور پيدا کرد تا شرايط ملي پوشان ميلان را بررسي کند.

چزاره پراندلي،سرمربي تيم ملي ايتاليا ، سفر هاي خود را آغاز کرده و از اردوي تيم هاي مختلف بازديد مي کند تا بتواند ليست نهايي بازيکنان ايتاليا براي حضور در بازي هاي يورو 2012 را آماده کند.

کاسانو تا پيش از انجام عمل جراحي خود در پاييز سال گذشته ، يکي از بازيکنان اصلي ايتاليا بود؛ بعد از مشکلات فيزيکي و انجام عمل جراحي برروي قلبش به مدت 6 ماه از ترکيب تيم ملي ايتاليا به دور بود.

پراندلي بعد از بازديد از جلسه تمريني روسونري،به شبکه ي اختصاصي باشگاه ميلان گفت: " من به خوبي مي بينم که آنتونيو هر هفته بيشتر براي ميلان بازي مي کند. اين براي بازيکني مثل او بسيار مهم است. او از لحاظ رواني در شرايط بسيار خوبي قرار دارد. پيش از ورود به کمپ ميلان بسيار هيجان زده بودم تا انگيزه ي او را ببينم . من از چيزي که امروز ديدم بسيار راضي هستم."

کاسانو که در سه بازي از چهار بازي گذشته ميلان به ميدان رفته ، به شدت مورد تمجيد پراندلي قرار گرفته و اين مربي باتجربه، از تمايل شديدش براي حضور کاسانو در تيم ملي ايتاليا بارها سخن به ميان آورده است.

پراندلي در مورد ساير بازيکنان ميلان نيز صحبت کرد و گفت:" تنها آنتونيو نيست. آلبرتو ( آکوئيلاني) نيز بازيکن خوبي است. آباته نيز پس از بازگشت از مصدوميتش پيشرفت قابل توجهي داشته و به نظر من مي تواند همراه تيم ملي ايتاليا سفر کند. نوچرينو نيز فصل خوبي را پشت سر گذشته است و به نظر مي رسد که او نيز به تيم ملي دعوت شود. ما منتظر پايان فصل هستيم تا بهترين شرايط را براي ايتاليا ايجاد کنيم"

14. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاپلو و رد شایعه حضورش در میلان

مصاحبه فابیو کاپلو با اسکای اسپورت ایتالیا

سرمربی سابق تیم ملی انگلستان,فابیو کاپلو در تازه ترین صحبت های خود اعلام کرد که او مشتاق است به پست مدیریتی در باشگاه بازگردد اما هر گونه احتمالی مبنی بر حضورش در سمت مربی گری روسونری را رد کرد.

طی روزهای اخیر در رسانه های ایتالیایی گزارشاتی مبنی بر حضور یک مربی جدید ,درصورت عدم موفقیت میلان در کسب اسکودتو به گوش میرسد و از فاپیو کاپلو به عنوان یکی از گزینه های احتمالی یاد میشود.

با این اوصاف این ایتالیایی 65 ساله به وضوح اعلام کرد که او به هیچ وجه در حال حاضر ارتباطی با باشگاه میلان نداشته است .

کاپلو در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت"طی روزهای اخیر داستان هایی در رابطه با انتقال من به میلان را در روزنامه شاهد بودم اما هیچ کدام حقیقت ندارد.من هیچ ارتباطی در حال حاضر با آنها نداشته ام"

"من احترام زیادی برای میلان و هر کاری که با آنها انجام داده ام قائل هستم اما چیزی بیشتر از اینکه من با نوه هایم در سن سیرو حضور داشته ام وجود ندارد.آنها هوادار میلان هستند و هرگز در سن سیرو حضور نداشته اند"

"من میخواهم تا دو سال دیگر سرمربی گری تیم باشگاهی را به عهده بگیرم اما نه تیم ملی.همچنین علاقه به کار در خارج از ایتالیا نیز دارم اما اگر پروژه ای خوب در ایتالیا پیشنهاد شود من تنها آنجا کار خواهم کرد"

کاپلو بیش از این طی سال های 1991 تا 1996 در میلان حضور داشت و موفق شد تا رکورد دو سال بدون باخت در سری آ از تاریخ 19 می 1991 تا 21 مارچ 1993 با میلان را از خود به جای بگذارد.

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ادعای نشریه توتو اسپورت؛ برلوسکونی در فکر اخراج آلگری و نیمی از بازیکنان میلان

نخست وزیر سابق ایتالیا از سپری کردن یک فصل بدون جام عصبانی است

سایت گل- به گزارش نشریه تورینی توتو اسپورت، سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه میلان، قصد دارد در پایان فصل ماکسی آلگری را اخراج و چند نفر از بازیکنان فعلی تیم را نیز آزاد کند.

نخست وزیر سابق ایتالیا از سپری کردن یک فصل بدون جام عصبانی است؛ روسونری در چمپیونزلیگ توسط بارسا حذف شد؛ در کوپا ایتالیا با شکست از یوونتوس، کنار رفت و در حال حاضر در رقابت های سری آ نیز سه امتیاز از یوونتوس کمتر دارند.

به همین دلیل، آلگری که در اولین فصل حضورش در سن سیرو، میلان را قهرمان سری آ کرد، در آستانه از دست دادن شغلش قرار دارد. براساس گزارش ها، برلوسکونی از ابتدا با حضور آلگری در میلان موافق نبود و نسبت به توانایی های او برای هدایت این تیم تردید داشت.

از سوی دیگر ، گفته می شود برلوسکونی به بسیاری از بازیکنان فعلی میلان اعتقادی ندارد و قصد دارد 50 درصد از نفرات تیم فعلی میلان را در پایان فصل به تیمهای دیگر واگذار کند.

همچنین براساس گزارش ها، موقعیت دانیلیه توناچینی، مدیر ورزشی میلان، هم به خاطر مصدومیت های پیاپی بازیکنان در رقابت های این فصل در هاله ای از ابهام قرار دارد.

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

داگلیش درب های لیورپول را برای آکوئیلانی بازکرد

سرمربی اسکاتلندی در تازه ترین صحبت های خود به میلان هشدار داد که در رابطه با آکوئیلانی هر چه زودتر تصمیم جدی بگیرند..

سرمربی اسکاتلندی در تازه ترین صحبت های خود به میلان هشدار داد که در رابطه با آکوئیلانی هر چه زودتر تصمیم جدی بگیرند اما همچنان اعلان کرد از بازگشت این هافبک ایتالیایی به آنفیلد استقبال میکند.

این مرد اسکاتلندی اعلام کرد که خوشحال خواهد شد اگر در تابستان شاهد بازگشت آلبرتو آکوئیلانی به انگلیس باشد اما به تیم ایتالیایی هشدار داد که اجازه دهد این هافبک خود تصمیم گیرد چه آینده ای برای او بهتر است.

لیورپول در سال 2009 این هافبک ملی پوش ایتالیایی را به ارزش 16 ملیون یورو از باشگاه رم خریداری کرد اما به دلیل مصدومیت هایی که گریبان گیر او شد وی به صورت قرضی نخست به یوونتوس و سپس راهی میلان شد.

ستاره سابق باشگاه رم در این فصل برای میلان 22 بازی در سری آ انجام داده است اما او در 4 بازی اخیر روسونری ها موفق نشده است جایی در ترکیب روسونری برای خود دست و پا کند و از این رو شایعات خبر از تمایل میلان برای بازگرداندن این بازیکن به آنفیلد میدهند ,چرا که اگر آکوئیلانی موفق نشود برای میلان 25 بازی در سری آ انجام دهد هیچ اجباری برای میلان وجود ندارد تا وی را خریداری کند.

داگلیش در مصاحبه با خبرنگاران گفت "از جانب ما همه چیز انجام شده است.اگر آنها مجبور نباشند که او را خریداری کنند و یا او را نخواهند باید به این پسر بگویند که قصد خرید او را ندارند و این به هیچ وجه مشکل نمیباشد"

" من برای او بسیار متاسف و نا امید خواهم شد اما با این اوصاف دوباره میتواند به عنوان یکی از بازیکنان ما به آنفیلد بازگردد"

نستا و در نظر گرفتن انتقال به نیویورک

در اینجا میتوانید از آخرین اخبار نقل و انتقالات روسونری مطلع شوید..

آخرین گزارشات حاکی از آن هستند که الساندرو نستا مدافع کهنه کار روسونری ها ممکن است در انتهای فصل پیرو اتمام قراردادش ,انتقال به نیویورک را در نظر خواهد گرفت.

گفته شده است که این مدافع بزرگ ایتالیایی قصد ندارد در انتهای فصل قراردادش را با باشگاه روسونری تمدید کند اگر چه او به یوونتوس نخواهد پیوست.

پس از آنکه الساندرو نستا در صحبت هایی,صریحا هرگونه احتمالی مبنی بر انتقالش به یوونتوس را رد کرد ,نستا میتواند به فوتبال حرفه ای خود در آمریکا و در کنار تیری آنری پایان دهد.

قهرمان 2006 جهان در سال 2002 از لاتریو به میلان پیوست و او موفق شد طی این مدت هر افتخار ممکنی را کسب کند.

نستا 36 ساله به دلیل مصدومیت های پیاپی که گریبان گیر او شده است نتوانسته آنطور که باید در ترکیب آلگری به صورت منظم ظاهر شود و در مجموع 14 بازی در سری آ برای روسونری ها این فصل به میدان رفتها ست.

از طرفی انتظار میرود تا سران روسونری قرارداد 1 ساله به وی پیشنهاد دهند اما این مدافع ایتالیایی قصد دارد تا کار خود را در یک فضای تحت فشار کمتر ادامه دهد.

20. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •