نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، 13م اکتبر سال 2008
محل انجام : اناهیم ، کلیفورنیا
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
در بک استیج ، مایک ادملی و کریس جریکو دارن با هم صحبت میکنن . جریکو به ادملی میگه : " کاری که تو در هفته ی قبل کردی غیر قابل بخشش هست . " ادملی به جریکو میگه : " ببین ، اگه تو برای من کار نمیکردی ، الان چمپین نبودی . پس گوش کن . امشب تو کشتی خواهی گرفت و حریفت رو باتیستا انتخاب خواهد کرد . اما در ابتدا ، باتیستا کشتی خواهد گرفت و تو حریفش رو انتخاب خواهی کرد ." جریکو نگاهی به ادملی میندازه و میگه : " این کارات رو به شین و استفانی گزارش میدم . " سپس میره . چند قدم میره تا به جیمی نابل ، کندیس میشل و میکی جیمز میرسه که اون ها دارن با موبالشون مسج میفرستن . جریکو ازشون میپرسه : " دارین چی کار میکنین ؟ " و سپس اونجا رو ترک میکنه .
اینتروی راء پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میشه .
مایکل کول و جری لالر به همه خوش آمد میگن .
آهنگ قهرمان سنگین وزن جهان ، کریس جریکو پخش میشه و او وارد میشه . جریکو میره داخل رینگ و یک میکروفون هم در دست داره . او میگه : " مسابقه دادن با باتیستا در سایبر ساندی به اندازه ی کافی بد هست ، حالا دیگه انتخاب رندی اورتن ، شان مایکلز و استون کلد به عنوان کاندیدای داور مخصوص مشخص نیست برای چی انجام گرفته . من باید با شین مک من صحبت کنم تا او این قانون ادملی رو بشکونه و مسابقه ی سایبر ساندی رو کنسل کنه . " جریکو قصد داره صحبتش رو ادامه بده که در همین لحظه آهنگ شان مایکلز پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . شان میره داخل رینگ و سپس جریکو و شان با هم فیس تو فیس میشن . شان میگه : " هیچ چیز بهتر از این نخواهد بود که بیان و به من خبر بدن که تو (شان) برای سایبر ساندی رای آوردی . بنظر من اینجوری بهتره که من کاری کنم تا تو برنده بشی تا بتونم بعدا تو رو شکست بدم و قهرمان سنگین وزن جهان بشم . اگه به عنوان داور رای بیارم ، قول میدم که سایبر ساندی بدترین روز زندگی تو (جریکو) یاشه . دقیقا همونکاری که برک اوباما و مک کین میخوان با هم انجام بدن اما نمیتونن . " سپس شان با چند مشت به جریکو حمله میکنه و جریکو رو میندازه بیرون رینگ . جریکو پشتش رو به رینگ میکنه و داره میره . شان هم او رو از داخل رینگ نگاه میکنه . جریکو برمیگرده و میگه : " من حریف باتیستا رو برای امشب انتخاب کردم ، شان مایکلز ! "
بعد از کامرشال برمیگردیم .
مسابقه اول :: ری میستریو و مت هاردی در برابر کین و مارک هنری
ری میستریو وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او ماسک روییش رو برمیداره و به یکی از بچه هایی (تماشاگر) که در قسمت ورودی ورزشگاه بودن میده و سپس میره داخل رینگ . آهنگ قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی پخش میشه و او هم مورد تشویق قرار میگیره . هاردی و ری با هم دست میدن . آهنگ مارک هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس وارد میشه . تماشاگرا هنری رو هوو میکنن . انفجار رخ میده و حالا کین وارد میشه . کین میره داخل رینگ و داور زنگ شروع مسابقه رو بصدا در میاره . هاردی و هنری مسابقه رو آغاز میکنن و با هم درگیر میشن . هاردی هنری رو میزنه و میره روی طناب دوم و چندین البوء رو روی هنری اجراء میکنه . سپس به هنری دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هنری بسختی بلند میشه و هاردی میره برای توییست آف فیت اما کین مت رو میزنه و هنری بلند میشه . هنری با کین تگ میشه و کین وارد میشه . کین در گوشه ی رینگ هاردی رو میزنه و با هنری تگ میشه . هنری میاد و به هاردی بوت میزنه . تماشاگرا هاردی رو تشویق میکنن . هنری با کین تگ میشه . کین وارد میشه و کاور میکنه ، یک..دو.. . کین یک چوک هولد رو اجراء میکنه و هاردی در قفل گیر افتاده . او بسختی بلند میشه و قفل رو کونر میکنه و به کین دی دی تی میزنه . سپس مت با ری تگ میشه . ری میره و یک تیک داون انجام میده . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری به طرف هنری میره و به او دراپ کیک میزنه . سپس به طرف کین برمیگرده تا روی او کار کنه . ری به کین هاریکنرانا میزنه و کین روی طناب دوم میفته . ری میره طرف کین و سیکس وان ناین رو اجراء میکنه . هاردی و هنری در قسمت ورودی ورزشگاه با هم درگیر هستن . ری میره بالای طناب ها (وسط رینگ) تا یک پرش رو انجام بده اما کین او رو در هوا میگیره و بهش بیگ بوت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، کین میره تا به ری چوکسلم بزنه اما ری با چند کیک کین رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . این دو به هم نگاه میکنن .
هایلایت های مسابقه ای که لحظات پخش انجام شد پخش میشه .
در بک استیج ، تاد گریشام کنار باتیستا هست و قصد داره با او مصاحبه کنه . باتیستا میگه : " کریس جریکو یه احمق نیست ، او خوب میدونه باید چی کار کنه . درباره ی اچ بی کی ، من بهش او چون یک قدیمی و پیشکسوت هست احترام میذارم . اما اگه بخواد با من بجنگه ، من او رو شکست خواهم داد .
مسابقه دوم :: جی بی ال در برابر چارلی هاس
جی بی ال به همراه لیموزینش وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو میکنن . جی بی ال میره داخل رینگ و یه میکروفون میگیره . او میگه : " اگه بخوام درباره ی یه موضوع صحبت کنم ، اون اقتصاد خواهد بود . " جی بی ال اقتصاد و هر چیز مربوط به اون رو مسخره میکنه و سپس میگه : " من آمریکا هستم و یک آمریکایی واقعی ... " در همین لحظه آهنگ هالک هوگن پخش میشه ولی چارلی هاس وارد میشه و اینبار او ادای هوگن رو داره درمیاره و خودش رو شبیه به اون کرده . هاس وارد میشه و ادای هوگن رو در میاره و تی شرتش رو پاره میکنه . مسابقه آغاز میشه و جی بی ال به طرف هاس حمله میکنه . او میره و هاس رو در گوشه ی رینگ میگیره و میزنه . سپس او رو به گوشه ی دیگه میبره و همین کار رو انجام میده . جی بی ال چند مشت میزنه اما هاس به شکل هوگن عصبی میشه و انگشتش رو به طرف جی بی ال میگیره . سپس چند مشت میزنه و روی جی بی ال بیگ بوت رو اجراء میکنه . هاس میره برای لگ دراپ اما جی بی ال جاخالی میده . جی بی ال منتظر میمونه تا هاس بلند شه و سپس با کمک طناب ها به طرف او میره و کلوزلاین فرام هل رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
در کنار رینگ ، ناکسویل هست که تاد گیرشام با او مصاحبه ای ترتیب میده .
مایکل کول یاد آوری میکنه که امشب باتیستا در برابر شان مایکلز انجام خواهد شد .
مایک کول بار دیگه یاد آوری میکنه ولی اینبار از مصدومیت سینا میگه و ویدئویی پخش میشه که در اون بعضی از استار ها درباره ی سینا حرف میزنن .
آهنگ رندی اورتن پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . رندی در حالی که میکروفون در دیت داره در قسمت ورودی ورزشگاه میمونه و میگه : " جالبه که وقتی من مصدوم شدم هیچ ویدئویی از من و مصدومیتم پخش نشد و کسی درباره ی من صحبت نکرد . در سایبر ساندی لطفا به من رای ندید چون تا وقتی که به آمادگی نرسیدم دوست ندارم داخل رینگ باشم ولی مهم این هست که در بازگشتم ، من قهرمان خواهم شد . چه اون وقت قهرمان سنگین وزن جریکو باشه و چه باتیستا . " آهنگ او بار دیگه پخش میشه و او به بک استیج میره .
در بک استیج ، باتیستا دیده میشه که داره به سمت ورودی ورزشگاه میره .
مسابقه سوم :: باتیستا در برابر شان مایکلز
باتیستا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او حرکات همیشگیش رو در حین ورود انجام میده و سپس میره داخل رینگ . آهنگ شان مایکلز پخش میشه و او که توسط کریس جریکو انتخاب شده مورد تشویق شدید تماشاگران حاضر در ورزشگاه قرار میگیره . او هم میره داخل رینگ و همه چیز برای شروع مسابقه آماده هست . اما قبل از اینکه داور زنگ شروع مسابقه رو بصدا در بیاره ، چهره ی کریس جریکو از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و او میگه که این مسابقه به یک لامبرجک مچ تغییر پیدا میکنه . سپس آهنگ برند راء پخش میشه و کودی رودس ، تد دیبیاسی ، تونی اطلس ، دیلو براون ، چاوو گررو ، بم نیلی و اسنیتسکی به همراه چند نفره دیگه وارد میشن . بعد از کامرشال برمیگردیم . شان مایکلز و باتیستا درگیر هستن و لامبرجک ها حواس هر دوشون رو پرت میکنن . شان یکی از جکها که دویس هست رو میزنه . سپس میره طرف باتیستا و بعد از یک تیک داون ، فیگر فور لگ لاک رو روی او اجراء میکنه . کریس جریکو از لاکر روم داره مسابقه رو تماشا میکنه . باتیستا قفل رو برمیگردونه و میشکونه . سپس شان به بایتستا سویینگینگ نک بریکر میزنه . دوربین چند لامبرجک دیگه که در ابتدا دیده نشدن مانند مانو ، جی بی ال و رنذی اورتن رو نشون میده . باتیستا شان رو میندازه گوشه ی رینگ و بهش کیک میزنه . سپس شان رو با آیریش ویپ میفرسته یه گوشه ی دیگه و بهش رانینگ نی میزنه . شان کم کم به بازی برمیگرده اما مارک هنری در بازی دخالت میکنه و شان رو میزنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . باتیستا شان رو در بیر هوگ قفل کرده و سپس بلند میشن و باتیستا شان رو میفرسته گوشه ی رینگ و بهش شولدر تراست میزنه . باتیستا شان رو میفرسته گوشه ی دیگه ی رینگ و به طرفش میدوئه اما شان جاخالی میده و باتیستا میفته بیرون . رندی به همه ی لامبرجک ها میگه که کنار برن تا او یک کیک به صورت باتیستا بزنه . اما باتیستا جاخالی میده و رندی کنار میره . سپس باتیستا در بیرون رینگ با دیبیاسی درگیر میشه و به رینگ برمیگرده . شان یک اسلم به باتیستا میزنه و سپس میره بالای طناب ها . جک ها حواس داور رو پرت میکنن و جی بی ال شان رو میزنه و او با بیضه اش روی میله ی گوشه ی رینگ برخورد میکنه و میفته . حالا هر دو استار روی رینگ افتادن و داور شروع به شمارش میکنه . سر شماره ی نه هر دو استار بلند میشن و باتیستا به شان اسپاین باستر میزنه . باتیستا جو ورزشگاه رو تغییر میده و میره برای باتیستا بامب اما موفق نیست چون شان چند مشت به صورت او میزنه . سپس هر دو استارمیفتن . لامبرجک ها میریزن داخل رینگ و به هر دو حمله میکنن . داور مسابقه رو بی نتیجه اعلام میکنه . ولی هنوز جک ها داخل رینگ هستن . باتیستا بلند میشه و به مانو اسپاین باستر میزنه . شان میره به باتیستا سوییت چین میوزیک بزنه اما باتیستا جاخالی میده و ضربه به جی بی ال برخورد میکنه . باتیستا میره به شان اسپیر بزنه اما شان جاخالی میده و ضربه به مارک هنری برخورد میکنه . شان و باتیستا رینگ رو خالی میکنن .
بعد از مسابقه ، شان و باتیستا با هم دست میدن و هر دو رینگ رو ترک میکنن .
قهرمان بین قاره ای سانیتو مارلا به همراه قهرمان زنان بث فینکس وارد میشن . مارلا با لحجه ی خنده دارش شروع به صحبت میکنه و ناکسویل رو مسخره میکنه . جانی ناکسویل وارد میشه و مارلا به ناکسویل میگه : " فکر میکنی کی هستی ؟ " ناکسویل جوابی نمیده و اون ها رو مسخره میکنه . ناکسویل به فینکس میگه مرد . در همین لحظه بث فینکس عصبانی میشه و به ناکسویل اسکوپ اسلم میزنه . چند لحظه بعد وقتی بث و سانتینو در حال ترک رینگ هستن ، هورنسواگل از زیر رینگ بیرون میاد و میره بالای طناب ها و تدپول اسپلش رو روی ناکسویل اجراء میکنه . کریس پونتیوس هم داخل ورزشگاه نشسته و او میاد داخل رینگ تا به ناکسویل کمک کنه اما بیگ دک جانسن از راه میرسه ! این دو شروع به رقصیدن میکنن که در همین لحظه آهنگ بوگی من پخش میشه و او بعد از یک سال دوری به رینگ برمیگرده . او مثل همیشه و با تیپ قدیمیش وارد میشه و ناکسویل و پونتس رو که افتاده بودن بلند میکنه . حالا آهنگ گریت کالی پخش میشه و او به همراه مترجمش رانجین سینگ وارد میشن . ناکسویل به کالی نگاه میکنه و میخنده . کالی عصبانی میشه و وایس گریپ رو روی سر ناکسویل قفل میکنه . سپس ناکسویل رو بلند میکنه و بهش کالی بامب میزنه . در حالی که ناکسویل داخل رینگ افتاده و داور داره او رو چک میکنه ، کالی و رانجین رینگ رو ترک میکنن .
در بک استیج ، کلی کلی با جی تی جی دارن راه میرن و با هم صحبت میکنن . جی تی جی یه کیف در دستش داره که کلی ازش میپرسه این چی هست ؟ جی تی جی میگه : " این کلاه هاکی هست ، من خیلی هاکی رو یخ رو دوست دارم . "
مسابقه چهارم :: کرایم تایم و کلی کلی در برابر میز ، موریسن و جیلیان هال
میز و موریسن به همراه جیلیان داخل رینگ هستن و میز و موریسن کرایم تایم رو تهدید میکنن . چند لحظه بعد جیلیان شروع میکنه به شعر خوندن که آهنگ کرایم تایم شعر او رو قطع میکنه . کرایم تایم به همراه کلی کلی وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . مسابقه آغاز میشه و جیلیان و کلی کلی شروع کننده هستن . بعد از چندین رفت و برگشت کلی به جیلیان هد سیزرز میزنه . سپس هر دو دیواس به طرف همتیمی هاشون میرن و میز و جی تی جی همزمان وارد میشن . دراپ کیک و نک بریکر از جی تی جی . جیلیان داره جیغ میکشه . جی تی جی برمیگرده ولی میز او رو میزنه . میز با موریسن تگ میشه . موریسن وارد میشه و با میز یک حرکت تیمی انجام میدن . موریسن کاور میکنه ، یک..دو.. . موریسن حواس داور رو پرت میکنه و میز جی تی جی رو میزنه . سپس موریسن به جی تی جی نک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جی تی جی بلند میشه و چند مشت قوی به موریسن میزنه و سپس با شد گسپارد تگ میشه . شد چند کلوزلاین و سپس یک اسپلش در گوشه ی رینگ میزنه . شد به موریسن آرم اسلم میزنه ، یک..دو.. . جیلیان ، کلی کلی ، میز و جی تی جی میریزن داخل رینگ و درگیری بوجود میاد . حواس داور پرت میشه و در این شلوغی جی تی جی از فرصت استفاده میکنه و با کلاه هاکی ای که همراه خودش داشت ضربه ای قوی به صورت موریسن میزنه . شد کاور میکنه ، یک..دو..سه .
چند ریپلی از این مسابقه داریم .
مسابقه پنجم :: قهرمان سنگین وزن جهان کریس جریکو در برابر سی ام پانک
کریس جریکو وارد میشه و اینبار لنس کید همراهش نیست . او داخل رینگ منتظر میمونه که میریم برای کامرشال و برمیگردیم . جریکو منتظر حریفی هست که باتیستا براش انتخاب کرده . لیلیان او رو معرفی میکنه و سی ام پانک وارد میشه . او مورد تشویق قرار میگیره . اما قبل از شروع مسابقه ، چهره ی باتیستا از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و او میگه : " من یک داور مخصوص برای این مسابقه در نظر گرفتم ، اون داور من هستم . " سپس آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه بدستور باتیستا آغاز میشه و او جریکو رو تهدید میکنه . پانک از پشت جریکو رو رول آپ میکنه ، یک..دو.. . پانک جریکو رو میفرسته بیرون رینگ . باتیستا میره بیرون و جریکو رو به رینگ برمیگردونه . پانک در گوشه ی رینگ به جریکو رانینگ نی میزنه . سپس میره برای بولداگ . پانک میره بالای طناب ها و کراس بادی رو اجراء میکنه ، کاور یک..دو.. . پانک بار دیگه بعد از زدن چند کیک میره بالای طناب ها اما جریکو او رو میزنه و پرت میکنه پایین . حالا جریکو بر بازی مسلط میشه . او بعد از زدن پانک به طرف باتیستا میره و با او بحث میکنه . جریکو به پانک سوپلکس میزنه و کاور میکنه ، اما باتیستا خیلی آروم کونت میکنه . یک....دو.... . جریکو بلند میشه و با عصبانیت به باتیستا میگه که کارش رو انجام بده . جریکو بعد از یک کلوزلاین میره برای بولداگ اما پانک با چند مشت و هیل کیک به بازی برمیگرده . پانک میره تا یک نی در گوشه ی رینگ بزنه اما جریکو کونر میکنه و والز آو جریکو رو میخواد اپلای کنه . اما پانک رول آپ میکنه ، یک..دو.. . پانک در گوشه ی رینگ به جریکو رانینگ نی میزنه و سپس بولداگ رو اجراء میکنه . جریکو بسختی بلند میشه و پانک میره برای جی تی اس اما جریکو کونر میکنه و کدبریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما باتیستا یهو پین رو قطع میکنه و نشون میده که یه چیزی رفته تو چشمش (الکی) . جریکو میخواد به باتیستا حمله کنه که باتیستا به او یک کیک و سپس بهش باتیستا بامب میزنه . پانک هم که موقعیت رو میبینه سریعا کاور میکنه . یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، باتیستا میره بیرون و در قسمت رمپ ورشگاه برمیگرده و جریکو رو نگاه میکنه . جریکو بسختی از جاش بلند میشه .
راء این هفته در همین لحظه به پایان میرسه .
------------------------------------------