تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 139 از 287 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : راء

تاریخ انجام : دوشنبه ، 13م اکتبر سال 2008

محل انجام : اناهیم ، کلیفورنیا

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

در بک استیج ، مایک ادملی و کریس جریکو دارن با هم صحبت میکنن . جریکو به ادملی میگه : " کاری که تو در هفته ی قبل کردی غیر قابل بخشش هست . " ادملی به جریکو میگه : " ببین ، اگه تو برای من کار نمیکردی ، الان چمپین نبودی . پس گوش کن . امشب تو کشتی خواهی گرفت و حریفت رو باتیستا انتخاب خواهد کرد . اما در ابتدا ، باتیستا کشتی خواهد گرفت و تو حریفش رو انتخاب خواهی کرد ." جریکو نگاهی به ادملی میندازه و میگه : " این کارات رو به شین و استفانی گزارش میدم . " سپس میره . چند قدم میره تا به جیمی نابل ، کندیس میشل و میکی جیمز میرسه که اون ها دارن با موبالشون مسج میفرستن . جریکو ازشون میپرسه : " دارین چی کار میکنین ؟ " و سپس اونجا رو ترک میکنه .

اینتروی راء پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میشه .

مایکل کول و جری لالر به همه خوش آمد میگن .

آهنگ قهرمان سنگین وزن جهان ، کریس جریکو پخش میشه و او وارد میشه . جریکو میره داخل رینگ و یک میکروفون هم در دست داره . او میگه : " مسابقه دادن با باتیستا در سایبر ساندی به اندازه ی کافی بد هست ، حالا دیگه انتخاب رندی اورتن ، شان مایکلز و استون کلد به عنوان کاندیدای داور مخصوص مشخص نیست برای چی انجام گرفته . من باید با شین مک من صحبت کنم تا او این قانون ادملی رو بشکونه و مسابقه ی سایبر ساندی رو کنسل کنه . " جریکو قصد داره صحبتش رو ادامه بده که در همین لحظه آهنگ شان مایکلز پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . شان میره داخل رینگ و سپس جریکو و شان با هم فیس تو فیس میشن . شان میگه : " هیچ چیز بهتر از این نخواهد بود که بیان و به من خبر بدن که تو (شان) برای سایبر ساندی رای آوردی . بنظر من اینجوری بهتره که من کاری کنم تا تو برنده بشی تا بتونم بعدا تو رو شکست بدم و قهرمان سنگین وزن جهان بشم . اگه به عنوان داور رای بیارم ، قول میدم که سایبر ساندی بدترین روز زندگی تو (جریکو) یاشه . دقیقا همونکاری که برک اوباما و مک کین میخوان با هم انجام بدن اما نمیتونن . " سپس شان با چند مشت به جریکو حمله میکنه و جریکو رو میندازه بیرون رینگ . جریکو پشتش رو به رینگ میکنه و داره میره . شان هم او رو از داخل رینگ نگاه میکنه . جریکو برمیگرده و میگه : " من حریف باتیستا رو برای امشب انتخاب کردم ، شان مایکلز ! "

بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه اول :: ری میستریو و مت هاردی در برابر کین و مارک هنری

ری میستریو وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او ماسک روییش رو برمیداره و به یکی از بچه هایی (تماشاگر) که در قسمت ورودی ورزشگاه بودن میده و سپس میره داخل رینگ . آهنگ قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی پخش میشه و او هم مورد تشویق قرار میگیره . هاردی و ری با هم دست میدن . آهنگ مارک هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس وارد میشه . تماشاگرا هنری رو هوو میکنن . انفجار رخ میده و حالا کین وارد میشه . کین میره داخل رینگ و داور زنگ شروع مسابقه رو بصدا در میاره . هاردی و هنری مسابقه رو آغاز میکنن و با هم درگیر میشن . هاردی هنری رو میزنه و میره روی طناب دوم و چندین البوء رو روی هنری اجراء میکنه . سپس به هنری دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هنری بسختی بلند میشه و هاردی میره برای توییست آف فیت اما کین مت رو میزنه و هنری بلند میشه . هنری با کین تگ میشه و کین وارد میشه . کین در گوشه ی رینگ هاردی رو میزنه و با هنری تگ میشه . هنری میاد و به هاردی بوت میزنه . تماشاگرا هاردی رو تشویق میکنن . هنری با کین تگ میشه . کین وارد میشه و کاور میکنه ، یک..دو.. . کین یک چوک هولد رو اجراء میکنه و هاردی در قفل گیر افتاده . او بسختی بلند میشه و قفل رو کونر میکنه و به کین دی دی تی میزنه . سپس مت با ری تگ میشه . ری میره و یک تیک داون انجام میده . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری به طرف هنری میره و به او دراپ کیک میزنه . سپس به طرف کین برمیگرده تا روی او کار کنه . ری به کین هاریکنرانا میزنه و کین روی طناب دوم میفته . ری میره طرف کین و سیکس وان ناین رو اجراء میکنه . هاردی و هنری در قسمت ورودی ورزشگاه با هم درگیر هستن . ری میره بالای طناب ها (وسط رینگ) تا یک پرش رو انجام بده اما کین او رو در هوا میگیره و بهش بیگ بوت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، کین میره تا به ری چوکسلم بزنه اما ری با چند کیک کین رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . این دو به هم نگاه میکنن .

هایلایت های مسابقه ای که لحظات پخش انجام شد پخش میشه .

در بک استیج ، تاد گریشام کنار باتیستا هست و قصد داره با او مصاحبه کنه . باتیستا میگه : " کریس جریکو یه احمق نیست ، او خوب میدونه باید چی کار کنه . درباره ی اچ بی کی ، من بهش او چون یک قدیمی و پیشکسوت هست احترام میذارم . اما اگه بخواد با من بجنگه ، من او رو شکست خواهم داد .

مسابقه دوم :: جی بی ال در برابر چارلی هاس

جی بی ال به همراه لیموزینش وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو میکنن . جی بی ال میره داخل رینگ و یه میکروفون میگیره . او میگه : " اگه بخوام درباره ی یه موضوع صحبت کنم ، اون اقتصاد خواهد بود . " جی بی ال اقتصاد و هر چیز مربوط به اون رو مسخره میکنه و سپس میگه : " من آمریکا هستم و یک آمریکایی واقعی ... " در همین لحظه آهنگ هالک هوگن پخش میشه ولی چارلی هاس وارد میشه و اینبار او ادای هوگن رو داره درمیاره و خودش رو شبیه به اون کرده . هاس وارد میشه و ادای هوگن رو در میاره و تی شرتش رو پاره میکنه . مسابقه آغاز میشه و جی بی ال به طرف هاس حمله میکنه . او میره و هاس رو در گوشه ی رینگ میگیره و میزنه . سپس او رو به گوشه ی دیگه میبره و همین کار رو انجام میده . جی بی ال چند مشت میزنه اما هاس به شکل هوگن عصبی میشه و انگشتش رو به طرف جی بی ال میگیره . سپس چند مشت میزنه و روی جی بی ال بیگ بوت رو اجراء میکنه . هاس میره برای لگ دراپ اما جی بی ال جاخالی میده . جی بی ال منتظر میمونه تا هاس بلند شه و سپس با کمک طناب ها به طرف او میره و کلوزلاین فرام هل رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

در کنار رینگ ، ناکسویل هست که تاد گیرشام با او مصاحبه ای ترتیب میده .

مایکل کول یاد آوری میکنه که امشب باتیستا در برابر شان مایکلز انجام خواهد شد .

مایک کول بار دیگه یاد آوری میکنه ولی اینبار از مصدومیت سینا میگه و ویدئویی پخش میشه که در اون بعضی از استار ها درباره ی سینا حرف میزنن .

آهنگ رندی اورتن پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . رندی در حالی که میکروفون در دیت داره در قسمت ورودی ورزشگاه میمونه و میگه : " جالبه که وقتی من مصدوم شدم هیچ ویدئویی از من و مصدومیتم پخش نشد و کسی درباره ی من صحبت نکرد . در سایبر ساندی لطفا به من رای ندید چون تا وقتی که به آمادگی نرسیدم دوست ندارم داخل رینگ باشم ولی مهم این هست که در بازگشتم ، من قهرمان خواهم شد . چه اون وقت قهرمان سنگین وزن جریکو باشه و چه باتیستا . " آهنگ او بار دیگه پخش میشه و او به بک استیج میره .

در بک استیج ، باتیستا دیده میشه که داره به سمت ورودی ورزشگاه میره .

مسابقه سوم :: باتیستا در برابر شان مایکلز

باتیستا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او حرکات همیشگیش رو در حین ورود انجام میده و سپس میره داخل رینگ . آهنگ شان مایکلز پخش میشه و او که توسط کریس جریکو انتخاب شده مورد تشویق شدید تماشاگران حاضر در ورزشگاه قرار میگیره . او هم میره داخل رینگ و همه چیز برای شروع مسابقه آماده هست . اما قبل از اینکه داور زنگ شروع مسابقه رو بصدا در بیاره ، چهره ی کریس جریکو از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و او میگه که این مسابقه به یک لامبرجک مچ تغییر پیدا میکنه . سپس آهنگ برند راء پخش میشه و کودی رودس ، تد دیبیاسی ، تونی اطلس ، دیلو براون ، چاوو گررو ، بم نیلی و اسنیتسکی به همراه چند نفره دیگه وارد میشن . بعد از کامرشال برمیگردیم . شان مایکلز و باتیستا درگیر هستن و لامبرجک ها حواس هر دوشون رو پرت میکنن . شان یکی از جکها که دویس هست رو میزنه . سپس میره طرف باتیستا و بعد از یک تیک داون ، فیگر فور لگ لاک رو روی او اجراء میکنه . کریس جریکو از لاکر روم داره مسابقه رو تماشا میکنه . باتیستا قفل رو برمیگردونه و میشکونه . سپس شان به بایتستا سویینگینگ نک بریکر میزنه . دوربین چند لامبرجک دیگه که در ابتدا دیده نشدن مانند مانو ، جی بی ال و رنذی اورتن رو نشون میده . باتیستا شان رو میندازه گوشه ی رینگ و بهش کیک میزنه . سپس شان رو با آیریش ویپ میفرسته یه گوشه ی دیگه و بهش رانینگ نی میزنه . شان کم کم به بازی برمیگرده اما مارک هنری در بازی دخالت میکنه و شان رو میزنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . باتیستا شان رو در بیر هوگ قفل کرده و سپس بلند میشن و باتیستا شان رو میفرسته گوشه ی رینگ و بهش شولدر تراست میزنه . باتیستا شان رو میفرسته گوشه ی دیگه ی رینگ و به طرفش میدوئه اما شان جاخالی میده و باتیستا میفته بیرون . رندی به همه ی لامبرجک ها میگه که کنار برن تا او یک کیک به صورت باتیستا بزنه . اما باتیستا جاخالی میده و رندی کنار میره . سپس باتیستا در بیرون رینگ با دیبیاسی درگیر میشه و به رینگ برمیگرده . شان یک اسلم به باتیستا میزنه و سپس میره بالای طناب ها . جک ها حواس داور رو پرت میکنن و جی بی ال شان رو میزنه و او با بیضه اش روی میله ی گوشه ی رینگ برخورد میکنه و میفته . حالا هر دو استار روی رینگ افتادن و داور شروع به شمارش میکنه . سر شماره ی نه هر دو استار بلند میشن و باتیستا به شان اسپاین باستر میزنه . باتیستا جو ورزشگاه رو تغییر میده و میره برای باتیستا بامب اما موفق نیست چون شان چند مشت به صورت او میزنه . سپس هر دو استارمیفتن . لامبرجک ها میریزن داخل رینگ و به هر دو حمله میکنن . داور مسابقه رو بی نتیجه اعلام میکنه . ولی هنوز جک ها داخل رینگ هستن . باتیستا بلند میشه و به مانو اسپاین باستر میزنه . شان میره به باتیستا سوییت چین میوزیک بزنه اما باتیستا جاخالی میده و ضربه به جی بی ال برخورد میکنه . باتیستا میره به شان اسپیر بزنه اما شان جاخالی میده و ضربه به مارک هنری برخورد میکنه . شان و باتیستا رینگ رو خالی میکنن .

بعد از مسابقه ، شان و باتیستا با هم دست میدن و هر دو رینگ رو ترک میکنن .

قهرمان بین قاره ای سانیتو مارلا به همراه قهرمان زنان بث فینکس وارد میشن . مارلا با لحجه ی خنده دارش شروع به صحبت میکنه و ناکسویل رو مسخره میکنه . جانی ناکسویل وارد میشه و مارلا به ناکسویل میگه : " فکر میکنی کی هستی ؟ " ناکسویل جوابی نمیده و اون ها رو مسخره میکنه . ناکسویل به فینکس میگه مرد . در همین لحظه بث فینکس عصبانی میشه و به ناکسویل اسکوپ اسلم میزنه . چند لحظه بعد وقتی بث و سانتینو در حال ترک رینگ هستن ، هورنسواگل از زیر رینگ بیرون میاد و میره بالای طناب ها و تدپول اسپلش رو روی ناکسویل اجراء میکنه . کریس پونتیوس هم داخل ورزشگاه نشسته و او میاد داخل رینگ تا به ناکسویل کمک کنه اما بیگ دک جانسن از راه میرسه ! این دو شروع به رقصیدن میکنن که در همین لحظه آهنگ بوگی من پخش میشه و او بعد از یک سال دوری به رینگ برمیگرده . او مثل همیشه و با تیپ قدیمیش وارد میشه و ناکسویل و پونتس رو که افتاده بودن بلند میکنه . حالا آهنگ گریت کالی پخش میشه و او به همراه مترجمش رانجین سینگ وارد میشن . ناکسویل به کالی نگاه میکنه و میخنده . کالی عصبانی میشه و وایس گریپ رو روی سر ناکسویل قفل میکنه . سپس ناکسویل رو بلند میکنه و بهش کالی بامب میزنه . در حالی که ناکسویل داخل رینگ افتاده و داور داره او رو چک میکنه ، کالی و رانجین رینگ رو ترک میکنن .

در بک استیج ، کلی کلی با جی تی جی دارن راه میرن و با هم صحبت میکنن . جی تی جی یه کیف در دستش داره که کلی ازش میپرسه این چی هست ؟ جی تی جی میگه : " این کلاه هاکی هست ، من خیلی هاکی رو یخ رو دوست دارم . "

مسابقه چهارم :: کرایم تایم و کلی کلی در برابر میز ، موریسن و جیلیان هال

میز و موریسن به همراه جیلیان داخل رینگ هستن و میز و موریسن کرایم تایم رو تهدید میکنن . چند لحظه بعد جیلیان شروع میکنه به شعر خوندن که آهنگ کرایم تایم شعر او رو قطع میکنه . کرایم تایم به همراه کلی کلی وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . مسابقه آغاز میشه و جیلیان و کلی کلی شروع کننده هستن . بعد از چندین رفت و برگشت کلی به جیلیان هد سیزرز میزنه . سپس هر دو دیواس به طرف همتیمی هاشون میرن و میز و جی تی جی همزمان وارد میشن . دراپ کیک و نک بریکر از جی تی جی . جیلیان داره جیغ میکشه . جی تی جی برمیگرده ولی میز او رو میزنه . میز با موریسن تگ میشه . موریسن وارد میشه و با میز یک حرکت تیمی انجام میدن . موریسن کاور میکنه ، یک..دو.. . موریسن حواس داور رو پرت میکنه و میز جی تی جی رو میزنه . سپس موریسن به جی تی جی نک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جی تی جی بلند میشه و چند مشت قوی به موریسن میزنه و سپس با شد گسپارد تگ میشه . شد چند کلوزلاین و سپس یک اسپلش در گوشه ی رینگ میزنه . شد به موریسن آرم اسلم میزنه ، یک..دو.. . جیلیان ، کلی کلی ، میز و جی تی جی میریزن داخل رینگ و درگیری بوجود میاد . حواس داور پرت میشه و در این شلوغی جی تی جی از فرصت استفاده میکنه و با کلاه هاکی ای که همراه خودش داشت ضربه ای قوی به صورت موریسن میزنه . شد کاور میکنه ، یک..دو..سه .

چند ریپلی از این مسابقه داریم .

مسابقه پنجم :: قهرمان سنگین وزن جهان کریس جریکو در برابر سی ام پانک

کریس جریکو وارد میشه و اینبار لنس کید همراهش نیست . او داخل رینگ منتظر میمونه که میریم برای کامرشال و برمیگردیم . جریکو منتظر حریفی هست که باتیستا براش انتخاب کرده . لیلیان او رو معرفی میکنه و سی ام پانک وارد میشه . او مورد تشویق قرار میگیره . اما قبل از شروع مسابقه ، چهره ی باتیستا از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و او میگه : " من یک داور مخصوص برای این مسابقه در نظر گرفتم ، اون داور من هستم . " سپس آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه بدستور باتیستا آغاز میشه و او جریکو رو تهدید میکنه . پانک از پشت جریکو رو رول آپ میکنه ، یک..دو.. . پانک جریکو رو میفرسته بیرون رینگ . باتیستا میره بیرون و جریکو رو به رینگ برمیگردونه . پانک در گوشه ی رینگ به جریکو رانینگ نی میزنه . سپس میره برای بولداگ . پانک میره بالای طناب ها و کراس بادی رو اجراء میکنه ، کاور یک..دو.. . پانک بار دیگه بعد از زدن چند کیک میره بالای طناب ها اما جریکو او رو میزنه و پرت میکنه پایین . حالا جریکو بر بازی مسلط میشه . او بعد از زدن پانک به طرف باتیستا میره و با او بحث میکنه . جریکو به پانک سوپلکس میزنه و کاور میکنه ، اما باتیستا خیلی آروم کونت میکنه . یک....دو.... . جریکو بلند میشه و با عصبانیت به باتیستا میگه که کارش رو انجام بده . جریکو بعد از یک کلوزلاین میره برای بولداگ اما پانک با چند مشت و هیل کیک به بازی برمیگرده . پانک میره تا یک نی در گوشه ی رینگ بزنه اما جریکو کونر میکنه و والز آو جریکو رو میخواد اپلای کنه . اما پانک رول آپ میکنه ، یک..دو.. . پانک در گوشه ی رینگ به جریکو رانینگ نی میزنه و سپس بولداگ رو اجراء میکنه . جریکو بسختی بلند میشه و پانک میره برای جی تی اس اما جریکو کونر میکنه و کدبریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما باتیستا یهو پین رو قطع میکنه و نشون میده که یه چیزی رفته تو چشمش (الکی) . جریکو میخواد به باتیستا حمله کنه که باتیستا به او یک کیک و سپس بهش باتیستا بامب میزنه . پانک هم که موقعیت رو میبینه سریعا کاور میکنه . یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، باتیستا میره بیرون و در قسمت رمپ ورشگاه برمیگرده و جریکو رو نگاه میکنه . جریکو بسختی از جاش بلند میشه .

راء این هفته در همین لحظه به پایان میرسه .

------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنبه ، 14م اکتبر سال 2008

محل انجام : لاس وگاس

اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسن آغازین شوء انجام میشه .

تاد گریشام و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن .

آهنگ مارک هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس وارد میشه . تماشاگرا این دو رو هوو میکنن . اطلس یاد آوری میکنه که هنری در هفته ی قبل جیمی نابل رو شکست داد و مت هاردی رو داغون کرد . اطلس میگه : " هفته ی قبل هنری یک پیغام دردناک به مت هاردی داد . هنری لایق چمپین شدن هست . " جنرال منیجر ، تئودور لانگ وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . لانگ میگه : " به این دلیل فکر میکنید که هنری لایق چمپین شدن هست چون هفته ی قبل دو نفری او رو زدید ؟ البته من یک فرصت دیگه به هنری میدم . در پی پی وی سایبر ساندی ، قهرمان ای سی دابلیو مت هاردی باید از کمربندش برابر سه استار کاندید که یکی بین اون ها از طرف تماشاگرا انتخاب میشه دفاع کنه . اول ، مارک هنری و نفرات دوم و سوم امشب مشخص خوهند شد . مسابقات راه یابی از همین الان شروع میشه . " سپس تدی لانگ به بک استیج میره .

سایبر ساندی کوالیفایینگ مچ 1 :: ایون بورن در برابر چاوو گررو

ایون بورن وارد میشه در حالی که مارک هنری و تونی اطلس هنوز رینگ رو ترک نکردن . بورن قصد داره با هنری دست بده اما هنری این کار رو نمیکنه . سپس اطلس هنری رو آروم میکنه و این دو رینگ رو ترک میکنن . بعد از کامرشال برمیگردیم . چاوو گررو وارد شده و او حریف ایون بورن هست . مسابقه آغاز میشه و دو استار با هم درگیر میشن . ساید مر و سپس ساید هدلاک از چاوو گررو . بورن در میره و سپس با کمک طناب ها به طرف چاوو میدوئه اما چاوو شولدربلاک میکنه . آرم درگ از بورن . چند نی ، جاخالی و آرم درگ از بورن . چاوو بورن رو قفل کرده و بورن بعد از زدن اسپرینگبورد آرم درگ قفل رو میشکونه و کی لاک رو اجراء میکنه . نی ، کیک به سینه ی بورن و سپس چاوو او رو میندازه گوشه ی رینگ . بورن کونر میکنه و چند مشت میزنه . سپس هد سیزرز از بورن و بار دیگه آرم درگ از او . چاوو از رینگ میفته بیرون . بورن میره بالای طناب ها و پلانچا میزنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . داخل رینگ ، چاوو افتاده و بورن میره برای استندینگ مون سالت اما چاوو زانوش رو بالا میگیره و بلاک میکنه . سپس لگ لاک از چاوو . بورن قفل رو میشکونه و اسلینگ شات به پشت چاوو میزنه . بورن به طرف چاوو میره اما چاوو با رولینگ لایگر کیک کونر میکنه . چند کیک و لگ از بورن . رول آپ از بورن ، یک..دو.. . پالم استرایک از بورن در گوشه ی رینگ . سپس بورن میره برای هاریکنرانا اما چاوو کونر میکنه و بورن بشدت به سطح رینگ برخورد میکنه . چاوو کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو قفلی رو اجراء میکنه . بورن بعد از کلی تلاش قفل رو میشکونه و سپس چند کیک میزنه . بورن میره برای یک کیک قوی تر اما چاوو کونر میکنه و میخواد تری آمیگو بزنه . سوپلکس اول رو اجراء میکنه ، بلند میشه و میره برای سوپلکس دوم و اجراء میکنه . باز هم بلند میشه و میره برای سوپلکس سوم که اینبار بورن کونر میکنه . اسپین کیک از بورن . چاوو عصبانی میشه و میره طرف بورن تا او رو بزنه اما بورن به چاوو هاریکنرانا میزنه . چاوو افتاده ، بورن میره بالای طناب ها و شوتینگ استار پرس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده و راه یافته به سایبر ساندی ، ایون بورن

بعد از مسابقه ، مارک هنری به سرعت میره داخل رینگ و بورن رو بلند میکنه و به او وورلد استرانگست اسلم میزنه . تماشاگرا هنری رو هوو میکنن و او رینگ رو (به سمت استیج) ترک میکنه .

چند ریپلی از مسابقه ی بورن و چاوو داریم .

به رینگ میریم و بورن بسختی از جاش بلند میشه .

اعلام میشه مسابقه ی بعدی (آخر) کوالیفایینگ مچ بین فینلی و جان موریسن خواهد بود .

ویدئویی از بازگشت بوگی من نشون داده میشه و تبلیغ میشه که او بزودی به ای سی دابلیو باز خواهد گشت .

اعلام میشه در اسمکدان این هفته ، جف هاردی برابر ولادیمیر کوزلاو قرار خواهد گرفت .

در بک استیج ، تدی لانگ داره با تلفن صحبت میکنه و تیفانی از راه میرسه که مثل دختر های وگاسی لباس پوشیده . تیفانی و لانگ صحبت میکنن تا جایی که جک سوئگر از راه میرسه . سوئگر به لانگ میگه که چرا در مسابقات راه یابی نیست ؟ تدی لانگ به سوئگر میگه که او ابتدا باید خودش رو نشون بده . تامی دریمر میاد و به تدی لانگ میگه که بعد از سایبر ساندی اولین مسابقه ی تایتل مچ رو میخواد رزرو کنه (برای خودش) . لانگ به دریمر میگه که روش فکر میکنه . سوئگر به دریمر میگه که دیگه نوبت اوست که قهرمان بشه و در تایتل مچ ها حضور داشته باشه . دریمر با عصبانیت سوئگر رو نگاه میکنه و سوئگر میره .

میز و موریسن دارن آماده میشن تا به رینگ بیان .

سایبر ساندی کوالیفایینگ مچ 2 :: جان موریسن در برابر فینلی

میز و موریسن وارد میشن و میرن داخل رینگ . میز از بیرون رینگ موریسن رو همراهی خواهد کرد . سپس آهنگ هورنسواگل پخش میشه و فینلی به همراه هورنسواگل وارد میشن . هورنی میره زیر رینگ و فینلی داخل رینگ میره . مسابقه آغاز میشه و بعد از چند رفت و برگشت فینلی ساید هدلاک و سپس شولدربلاک میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی اسلم میزنه . سپس میره برای یک قفل که موریسن اجازه نمیده اما در برگشت فینلی لگ لاک میکنه . موریسن قصد داره با چین لاک قفل رو بشکونه اما فینلی به بازی برمیگرده و لگلیس میکنه . فینلی با زانوش چند ضربه به موریسن میزنه اما موریسن یک کیک به فینلی میزنه . سپس فینلی لگ کرب میزنه . فیس لاک از فینلی و سپس او موریسن رو به گوشه ی رینگ میفرسته . موریسن کونر میکنه و کراس فیس رو اجراء میکنه . رانینگ نی از موریسن . کاور میکنه ، یک..دو.. . آرم بار از موریسن . تماشاگرای لاس وگاسی سرود " جانی نایترو " رو سر دادن که اسم قبلی موریسن هست . فینلی به بازی برمیگرده اما میز حواس او رو پرت میکنه . فینلی بیرون رینگ هست و موریسن هم میره بیرون . فینلی حواس داور رو پرت میکنه و هورنی از زیر رینگ میاد و میز رو میزنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . موریسن مسابقه رو در کنترل خودش داره و فینلی قصد داره به بازی برگرده اما موریسن به او کلوزلاین میزنه . چندین آرم بار از موریسن . او یک کیک به فینلی میزنه و بار دیگه آرم بار میکنه . تماشاگرا خسته شدن . فینلی به بازی برمیگرده و با زحمت موریسن رو میزنه . هر دو استار افتادن . فینلی بلند میشه و بک اسلاید میکنه ، یک..دو.. . چند کلوزلاین و سپس یک شولدربلاک از فینلی در گوشه ی رینگ . فوروارد رولین سموئن دراپ از فینلی . کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی میره برای زدن فینیشرش ، کلتیک کراس اما موریسن کونر میکنه و بک بریکر و سپس نک بریکر میزنه . هورنسواگل میاد و حواس داور رو پرت میکنه . فینلی میره تا شلیلی رو برداره و موریسن رو بزنه اما مایک ناکس از راه میرسه و شلیلی رو میندازه یه طرف دیگه و نمیذاره فینلی از اون استفاده کنه . اسپینینگ کیک از موریسن . کاور میکنه ، یک..دو.. . مایک ناکس میاد داخل رینگ و این بعث میشه داور کاملا حواسش پرت بشه . موریسن پد گوشه ی رینگ رو میکنه تا محافظی وجود نداشته باشه . داور میبینه و میره تا پد رو بذاره سر جاش . کرایم تایم دیده میشن که دارن به طرف رینگ میان و اون ها میز و ناکس رو درگیر خودشون میکنن و هورنی شلیلی رو به فینلی میده . فینلی شلیلی رو برمیداره و دور از چشمان داور یک ضربه ی قوی (با شلیلی) به صورت موریسن میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه.

برنده و راه یافته به سایبر ساندی ، فینلی

بعد از مسابقه ، هورنسواگل ، فینلی و کرایم تایم داخل رینگ (4 نفری) خوشحالی میکنن ولی در همین لحظه فینلی شلیلی رو برمیداره و با اون دو ضربه ی قوی به شد و جی تی جی (کرایم تایم) میزنه . هورنی و فینلی رینگ رو ترک میکنن و به طرف بک استیج میرن .

در بک استیج ، مارک هنری فینلی رو میگیره و بهش وورلد استرانگست اسلم میزنه .

ای سی دابلیو این هفته در همین لحظه به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تکذیب خبر استراحت آندرتیکر در اسمکدان ها :

در چند پست پیش طبق گفته ی یکی از سایت ها اعلام شد که ممکن هست آندرتیکر برای مدتی دیگه در اسمکدان مسابقه نده ، اما خیلی زود این خبر تکذیب شد . مصدومیت زانوی آندرتیکر رو به بهبودی هست و او میتونه در شوء های هر هفته مسابقه بده . در این هفته ی اسمکدان (جمعه) یک مسابقه ی تک به تک به این ترتیب انجام خواهد شد :

The Undertaker vs. The Great Khali | One on One Standard Match

این مسابقه اولین مسابقه ای خواهد بود که آندرتیکر بعد از سامراسلم در اسمکدان انجام داده . ضمن اینکه در خبر ها اومده که دو هفته ی بعد شاهد قشنگترین و حساس ترین مین ایونت امسال خواهیم بود . در مین ایونت دو هفته ی بعد اسمکدان که قرار هست بصورت مخصوص و سه ساعته (شوء) انجام بشه :

WWE Champion Triple H vs. The Undertaker | One on One Standard Match

مسابقه ی بسیار حساسی هست اما طبق تجربه ای که داریم ، پیش بینی میشه در همون ابتدای مسابقه بیگ شوء و ولادیمیر کوزلاو دخالت کنن و با آندرتیکر و قهرمان دابلیو دابلیو ای ، تریپل ایچ درگیر بشن . این درگیری ها میتونه ما رو به نوعی از مین ایونت هفته ی بعد تر هم با خبر کنه . مین ایونت سه هفته ی بعد میتونه :

WWE Champion Triple H & The Undertaker vs. Vladimir Kozlov & The Bigshow | 2 on 2 Tag Team Match

به موضوع اصلی برمیگردیم و بار دیگه یاد آوری میکنیم که طرفداران آندرتیکر میتونن از این هفته باز هم شاهد کشتی گرفتن او در رینگ اسمکدان باشند .

اخراج لنس کید از دابلیو دابلیو ای :

امروز ، 14م اکتبر سال دو هزار و هشت سایت رسمی کمپانی دابلیو دابلیو ای طی متن کوتاهی اعلام کرد : " لنس کید ، سوپراستار راء توسط سران کمپانی رسما رها (اخراج) شد . دابلیو دابلیو ای بهترین ها رو برای او آرزو میکند . "

لنس کید که چندین بار قهرمان تگ تیم جهان هم شده ، به تازگی در نقش بادیگارد کریس جریکو در راء حاضر میشد و در خیلی از مسابقات مهم مثل شان مایکلز در برابر جریکو دخالت کرد و باعث پیروزی جریکو شد . او در آخرین مسابقه ی خودش (رسمی) در راء ، در یک مسابقه ی نو دیسکوالیفیکیشن مغلوب شان مایکلز شد .

موارد انتخاب شده برای مسابقه ی آندرتیکر و بیگ شوء در سایبر ساندی :

درگیری آندرتیکر و بیگ شوء ادامه خواهد داشت و در اسمکدان این هفته ، ویکی گررو یک مسابقه بین این دو در سایبر ساندی ثبت خواهد کرد که موارد (کاندید) این مسابقه که طرفدارا باید یکی از اون ها رو انتخاب کنن به شکل زیر هستن :

I Quit Match -

Knock Out Match -

Last Man Standing Match -

از محدود مسابقاتی هست که اصلا نمیشه به طور حتم گفت که کدوم یکی از موارد انتخاب میشه . ضمن اینکه پیش بینی شده این مسابقه پایان درگیری های آندرتیکر و بیگ شوء خواهد بود .

مصاحبه ی هانکی تانک من :

طولانی ترین (بیشترین) نگه دارنده ی کمربند بین قاره ای در تاریخ دابلیو دابلیو ای ، هانکی تانک من جزو یکی از سه چلنجر های سانتینو مارلا در سایبر ساندی هست . او در جدید ترین مصاحبه اش گفته : " مطمئن نیستم درصورتی که در سایبر ساندی از سوی طرفدارا رای آوردم بتونم کشتی بگیرم . چون من از ناحیه ی انگشت دچار مصدومیت شدم و باید فعلا به دستم استراحت بدم . "

هانکی در یکی از جشن ها شرکت کرده بود و با یک نفر دیگه در اون مراسم گیتار میزد که در حین برنامه درگیری ای پیش اومد و او از ناحیه ی گردن و انگشن (بیشتر) آسیب دید . همین اتفاق باعث شد تا انگشت هانکی 18 بخیه بخوره .

هیل شدن تیم جسی و فستس :

در خبر ها اومده که نویسنده های اسمکدان با هم درباره ی آینده ی جسی و فستس بحث کردن و در پایان نتیجه این شد که تیم جسی و فستس تبدیل به یک تیم هیل بشن . گفته میشه که احتمالا در حین یک مسابقه ی تگ تیم این اتفاق خواهد افتاد .

جسی و فستس یبیش از یک سال و نیم هست که در دابلیو دابلیو ای (اسمکدان) فعالیت میکنن و از ابتدای ورودشون یک تیم فیس بودن .

برنامه ی مسابقات هاس شوء راء :

مسابقات هاس شوء برند راء که در تاریخ 28م دسامبر 2008 در مدیسن اسکوئر گاردن انجام خواهد شد مشخص شد . مسابقات به این ترتیب هستند :

Chris Jericho © vs. John Cena | World Heavyweight Championship Steel Cage Match

Shawn Michaels vs. Randy Orton | Sweet Chin Music vs. RKO Match

Batista & Rey Mysterio vs. J.B.L. & Kane

Ted DiBiase & Cody Rhodes © vs. CM Punk & Kofi Kingston | World Tag Team Championship Match

Santino Marella © vs. D'Lo Brown | Intercontinental Championship

Beth Pheonix © vs. Candice Michelle | Women's Championship Match , Special Ref. Jillian Hall

در این هاس شوء میکی جیمز ، ویلیام ریگال ، ایون بورن و ... هم حضور خواهند داشت .

اخراج جانی دیواین از تی ان ای :

جانی دیواین ، قهرمان سابق تگ تیم تی ان ای از این کمپانی به درخواست خودش خارج شد . دیواین بیش از یک ماه بود که به کمپانی تی ان ای میگفت از وضعیتش راضی نیست و میخواد تی ان ای رو ترک کنه و بالاخره دیروز موفق شد تا مجوز جدایی از تی ان ای رو بگیره .

جانی دیواین در آخرین مسابقه ی خودش (رسمی) در پی پی وی بوند فور گلوری که همین یکشنبه انجام شد یک استیل کیج مچ انجام داد (چند نفره) و شکست خورد .

مسابقات مشخص شده ی این هفته ی اسمکدان :

WWE Tag Team Champions Primo Colon & Carlito vs. Curt Hawkins & Zack Ryder

R-Truth vs. Montel Vontavious Porter

Ezekiel Jackson w/ Brian Kendrick vs. SuperCrazy

The Undertaker vs. The Great Khali

Victoria vs. Natalya vs. Brie Bella vs. Maria vs. Maryse | Las Vegas Poll Match

Jesse & Festus vs. Kenny Dykstra & Brian Kendrick

Vladimir Kozlov vs. Jeff Hardy

ضمن اینکه در این هفته ویکی گررو ، بیگ شوء ، تریپل ایچ ، شلتن بنجامین و ... هم حضور خواهند داشت .

نتایج تی ان ای ایمپکت این هفته :

Booker T w/ Sharmell def. LAX's Hernandez

Roxxi def. Raisha Saeed

Kevin Nash def. Consequences Creed

Kurt Angle def. Matt Morgan

Xplosion :: Jay Lethal & Petey Williams def. The Rock N' Rave Infection

علاوه بر استار های ذکر شده ، ابیس ، میک فولی ، جف جرت ، استینگ ، ساموا جوء و ... هم در این هفته حضور داشتن. نکته ی جالب غیبت قهرمان اکس دیویژن ، شیخ عبدالبشیر (خسرو دایواری) بود .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

انتشار کاور هوم ویدئوی جدید کین :

در چندین پست قبل درباره ی هوم ویدئوی جدید کین صحبت کردیم و اطلاعات کافی رو درباره ی این محصول دادیم . اکثر مراحل ساخت این هوم ویدئو به پایان رسیده و بعد از اصلاح و انجام ریزه کاری ها ، هوم ویدئوی The Twisted Disturbed Life Of Kane در ماه دسامبر به بازار عرضه خواهد شد . این محصول در سه دی وی دی گنجانده شده و تمام اتفاقات مهمی که برای کین در طول عمر ورزشی و غیر ورزشیش افتاده در این سه دیسک تحت پوشش قرار گرفته .

دو روز پیش ، کاور این محصول از سوی سایت های اینترنتی منتشر شد که همانند کاور دی وی دی های دیگه ی دابلیو دابلیو ای ؛ قشنگ در اومده .

- شما میتونید کاور هوم ویدئوی کین رو در سایز بزرگ ، بدون تایتل و ادیت رنگ از لینک زیر دریافت کنید .

دریافت کاور :: لینک دانلود | حجم : KB 38.9
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پوستر قطعی آرماگدون امسال :

آخرین پی پی وی امسال ، آرماگدون خواهد بود . پوستر این پی پی وی دیروز توسط سایت ها منتشر شد که مهم ترین نکته ی پوستر این هست که عکس کریس جریکو بر روی اون حک شده . این میتونه به ما نشون بده که حداقل تا آرماگدون ، کریس جریکو مهم ترین شخصیت راء خواهد بود (مثل الان) .

- شما میتونید این پوستر رو در سایز اصلی ، بدون تایتل و ادیت رنگ از لینک زیر دریافت کنید .

دریافت پوستر :: لینک دانلود | حجم : KB 25.7
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صحبت های جان سینا درباره ی بازگشت :

قهرمان سابق دابلیو دابلیو ای در جدید ترین مصاحبه اش درباره ی بازگشتش به دابلیو دابلیو ای گفت : " هنوز زوده ! همچنان از ناحیه ی گردن مشکل دارم و همونطوری که گفته شد تا دو ماه و نیم باید استراحت کنم . البته حالم خوب هست و فقط منتظر هستم تا دکتر ها اوکی بدن . "

جان سینا در ادامه ی صحبت هاش گفت : " آداب و رسوم بعد از جراحی این هست که به مدت فقط استراحت کنی ، اما من این کار رو نکردم . همین که جراحی انجام شد و من بلند شدم به دکتر گفتم ، من باید برم اسمکدان ! ولی با مخالفت دکتر ها همراه بود ... "

این بود تکه هایی از مصاحبه ی جان سینا که البته فقط همینقدرش منتشر شده .

آینده ی نامشخص کریستین در تی ان ای :

قرار داد کریستین با کمپانی تی ان ای رو به پایان هست و روز به روز صحبت ها مبنی بر بازگشت او به دابلیو دابلیو ای بیشتر میشه . باخت کاملا از قبل تعیین شده ی او در بوند فور گلوری بدلیل نزدیک بودن اتمام قرار داد کریستین بود و او هم از این بابت ناراحت هست .

کریستین فکر میکنه که تی ان ای بدون وجود او هم مشکلی نخواهد داشت و درواقع او خودش رو بی تاثیر میدونه . کیج علاقه داره که به دابلیو دابلیو ای برگرده ولی از یک طرف ناراحت هست که مثل قبل از او به عنوان یک استار معمولی (در دابلیو دابلیو ای) استفاده بشه . ضمن اینکه از طرفی پیشنهاد های وسوسه انگیز سران تی ان ای از نظر قهرمانی (نه مالی) ممکنه باعث موندن کریستین بشه .

باید تا اتمام قرار داد کریستین صبر کرد و دید او در پایان چه تصمیمی خواهد گرفت . دابلیو دابلیو ای یا تی ان ای ؟

مصاحبه ی جدید کرت انگل :

جدیدا گفتگویی با کرت انگل ، استار سابق دابلیو دابلیو ای و فعلی تی ان ای صورت گرفته . کرت در این مصاحبه از خودش ، دلیل رفتن به تی ان ای و حضور میک فولی صحبت کرد .

دلیل انتقال به تی ان ای : " خیلی ها میخوان بدونن که چرا من به تی ان ای چسبیدم . دابلیو دابلیو ای یک دروغ نیست ، یک غول هست ! اون ها بهترین کمپانی کشتی حرفه ای در دنیا هستن و خواهند بود . ولی من میخواستم تبدیل به یه آدم مهم در یک جای کوچیک تر بشم . کارهایی که ایمپکت انجام داده فوق العاده هست . در عرض 6 سال ، راهی که همه ی کمپانی ها 29 ساله طی میکنند رو تی ان ای طی کرد . شوء تی ان ای بسیار پر طرفدار هست و در صد و پنجاه و هشت کشور پخش میشه که استرالیا یکی از کشور های عاشق تی ان ای هست . ضمن اینکه انگلیس رو نباید فراموش کرد که ما رو روی نقشه هم بردند ! "

درباره ی حضور میک فولی در تی ان ای : " اتفاق بزرگی هست . کشتی گیران بزرگ برای این کمپانی شانس زیادی میارن . یا بهتر بگیم ، خیلی چیز ها به کمپانی اضافه میکنن . میک فولی نسبت به دیگران دانش بیشتری داره . در آینده اتفاقات بیشتر و جدیدی رو خواهیم دید . به این ترتیب ما همه در شوء عروسک هستیم که باید کار خودمون رو اجراء کنیم . من از این به بعد داستان های خودم رو مینویسم و از قدرت تفکر خودم استفاده میکنم . میدونید که مدل مسابقه ی خوب برابر بد رو دوست دارم ! "

لازم به ذکر هست که قرار بود در پی پی وی بوند فور گلوری ، کرت انگل برابر جف جرت پیروز بشه اما با اضافه شدن میک فولی به داستان همه چیز تغییر کرد .

اضافه شدن یک کمربند به تی ان ای :

به درخواست بوکرتی ، قرار هست یک کمربند جدید به کمپانی تی ان ای اضافه بشه . این کمربند که مخصوص لجند ها ساخته خواهد شد ، شروع استوری لاین TNA Originals vs. WWE/WCW Wrestlers خواهد بود . در صورت توافق مسئولان تی ان ای با اضافه شدن چنین کمربندی ، پیش بینی میشه اولین قهرمان این کمربند خود بوکرتی باشه و سپس بدست میک فولی بیفته .

بصورت کوتاه هم میگیم که مسابقات تی ان ای از روز 23م اکتبر با کیفیت HD و واید اسکرین پخش خواهند شد . این میتونه نشونه ی پیشرفت تی ان ای و نزدیک شدن (نسبی) اون ها به دابلیو دابلیو ای باشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تا بعد................................

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : اسمکدان

تاریخ انجام : جمعه ، 17م اکتبر سال 2008

محل انجام : لاس وگاس

هایلایت هایی از مسابقه ی بیگ شوء برابر تریپل ایچ در هفته ی قبل اسمکدان پخش میشه .

اینتروی اسمکدان پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن .

مراسم آغازین شوء انجام میگیره .

تز و راس مین ایونت این هفته رو که جف هاردی برابر ولادیمیر کوزلاو هست پوشش میدن . ضمن اینکه امشب پریمو کولون و کارلیتو از قهرمانیشون برابر کرت هاکینز و زک رایدر باید دفاع کنن .

آهنگ بیگ شوء پخش میشه و او وارد میشه . چاوو هم پشت سر او هست و داره همراه او میاد . بیگ شوء میره داخل رینگ و میگه : " این پایان بسیار بسیار بسیار بدی خواهد داشت . بسیار بسیار بد برای آندرتیکر . تیکر گفته بود که من در جهنم خواهم سوخت (صداش رو شبیه تیکر میکنه) . من چونه ی آندرتیکر رو نشونه گرفتم و او رو ناک اوت کردم (در جواب او). اما او در هفته ی قبل در حین مسابقه ی من و تریپل ایچ دخالت کرد که من اصلا خوشم نیومد . بگذریم ، آندرتیکر در سایبر ساندی یک شانس دیگه داره که با من بجنگه و سه آپشن رو سران دابلیو دابلیو ای انتخاب کردن که طرفدارا میتونن با یک تکست ووت گزینه ی مورد نظرشون رو انتخاب کنن . گزینه ی اول ، لست من استندینگ مچ ، گزینه ی دوم آی کوییت مچ و گزینه ی سوم ناک اوت مچ . من امشب تمام این سه چویس رو انجام خواهم داد . اولین سوپراستار رو بفرستید ... "

مسابقه اول :: ناک اوت مچ :: بیگ شوء در برابر لوکال رسلر

حریف بیگ شوء که یک استار آماتور هست وارد میشه . بیگ شوء ابتدا چند ضربه ی معمولی و سپس چندین مشت بسیار قوی با دو دست به بدن و سر حریف میزنه . داور خیلی سریع مسابقه رو (با قانون ناک اوت) به نفع بیگ شوء به پایان میرسونه .

بعد از مسابقه ، بیگ شوء علامت میده تا دومین استار رو بفرستن .

مسابقه دوم :: آی کوییت کچ :: بیگ شوء در برابر لوکال رسلر

یک استار آماتور دیگه . بیگ شوء با او درگیر میشه و حریف رو میندازه وسط رینگ . سپس قفل کمل کلاچ رو اجراء میکنه . چاوو گررو میکروفون رو جلوی دهن استار آماتور میگیره و او میگه : " آیم کوییت ! " . بیگ شوء پیروز دومین مسابقه میشه .

بعد از مسابقه ، بیگ شوء منتظر سومین (آخرین) حریف هست .

مسابقه سوم :: لست من استندینگ مچ :: بیگ شوء در برابر لوکال رسلر

حریفی مشابه دو حریف قبلی برای بیگ شوء در نظر گرفته شده . با استیل ای شبیه کالین دیلینی . در همین ابتدای مسابقه بیگ شوء به استار کلوزلاین میزنه . سپس به چاوو میگه یه صندلی بندازه داخل . بیگ وء در گوشه ی رینگ چند مشت و چاپ به سینه ی حریف میزنه . سپس صندلی رو صاف میکنه (به حالت نشستن) و گلوی استار مقابل رو میگیره . بیگ شوء به او یک چوکسلم بر روی صندلی میزنه . داور میشمره ، یک .. دو..سه .. چهار .. پنج .. (اصلا تکون نمیخوره!) .. شش .. هفت .. هشت .. نه .. ده .

بعد از مسابقه ، بیگ شوء میکروفون میگیره و میگه : " سوالی هست ؟ " و سپس آهنگ او پخش میشه و رینگ رو ترک میکنه .

در بک استییج ، پریمو کولون و کارلیتو دارن آماده میشن تا به رینگ بیان .

مسابقه چهارم :: دابلیو دابلیو ای تگ تیم چمپین شیپ مچ :: کولون برادرز © در برابر کرت هاکینز و زک رایدر

دو تیم وارد میشن . زنگ شروع مسابقه به صدا در میاد و پریمو و رایدر آغاز کننده ی بازی هستن . پریمو آرم رینگر میکنه و سپس چند ضربه به پای رایدر میزنه . ریورس کراس بادی از طناب دوم توسط پریمو و سپس کاور میکنه ، یک..دو.. . پریمو با کارلیتو تگ میشه اما کارلیتو فعلا بیرون میمونه . پریمو یه دراپ توء هولد میزنه . سپس کارلیتو از اون طرف طناب ها میپره داخل رینگ و یک لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . رایدر به بازی برمیگرده و کارلیتو رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . سپس با هاکینز تگ میشه . هاکینز کارلیتو رو به رینگ برمیگردونه . کاور میکنه ، یک..دو.. . دوباره کاور میکنه ، یک..دو.. . برای سومین بار هم میره برای پین ، یک..دو.. . ریر ویست لاک از هاکینز . کارلیتو خیلی زود قفل رو میشکونه و سویینگینگ نک بریکر میزنه . هر دو استار به طرف همتیمی هاشون میرن . کارلیتو زود تر تگ میکنه و پریمو وارد میشه و رایدر رو پرت میکنه . سپس یک البوء ، کیک و نک بریکر به هاکینز میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . رایدر (بعد از تگ) وارد میشه . درگیری بین دو تیم رخ میده و کارلیتو و هاکینز در بیرون رینگ همدیگه رو میزنن . پریمو در داخل رینگ هست و میره بالای طناب ها . سپس از اون بالا میپره و میسل دراپ کیک رو روی رایدر اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

ویدئویی از جان سینا که مربوط به مصدومیتش هست پخش میشه .

در بک استیج ، ایو با ام وی پی مصاحبه میکنه و نظر او رو درباره ی مسابقه اش با آر تروث (امشب) میخواد .

اولین درگیری بین کوزلاو و جف هاردی که مربوط به یک ماه پیش هست پخش میشه .

مسابقه پنجم :: ام وی پی در برابر آر تروث

ام وی پی وارد میشه و میره داخل رینگ . سپس آر تروث از بین تماشاگرا میاد و مورد تشویق قرار میگیره . او بعد از رپ کردن میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه. تروث در ابتدای بازی هیپ تاس میکنه . در همین لحظه شلتن بنجامین دیده میشه که از بک استیج داره مسابقه رو میبینه . تروث میره بالای طناب ها اما ام وی پی او رو پرت میکنه پایین (بیرون رینگ) . ام وی پی میره بیرون و تروث رو برمیگردونه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث بعد از زدن چند مشت به بازی برمیگرده و سپس میره برای کلوزلاین اما ام وی پی نک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ام وی پی میره برای درایو بای کیک اما تروث جاخالی میده و یک کیک به شکم ام وی پی میزنه . سپس اکس کیک از تروث . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، تروث شروع به رقصیدن میکنه . سپس بار دیگه چهره ی شلتن بنجامین رو از بک استیج میبینیم که از نتیجه راضی نیست .

در بک استیج ، جنرال منیجر ویکی گررو حضور داره و بیگ شوء هم در کنار اوست . ویکی ابتدا درباره ی درد گردنش صحبت میکنه و سپس از بیگ شوء میپرسه : " او (تیکر) الان اینجاست ؟ " بیگ شوء میگه که نمیدونه . سپس یکی در میزنه و فوناکی هست که وارد میشه . چند لحظه بعد یک نفر دیگه در میزنه و اینبار ماریس هست . ماریس میگه : " من در ای سی دابلیو میشل مک کول رو پین کردم و فکر میکنم که لایق این باشم که یک تایتل شات دیگه بگیرم. " ویکی گررو میگه که امشب یک مسابقه ی فوتزی دایس آنه پول انجام خواهد شد و برنده ی این مسابقه به مصاف میشل مک کول خواهد رفت . ماریس اتاق رو ترک میکنه . گریت کالی و رنجین سینگ وارد میشن . ویکی گررو میگه کالی خیلی قدرتمند و مسلط هست . سپس میگه برای کالی امشب یه مسابقه در نظر گرفته . کالی میخواد بدونه حریفش کی هست . ویکی میگه : " حریف تو امشب ، آندرتیکر هست ! " کالی عصبانی میشه و به ویکی میگه (به هندی) که من عروسک تو نیستم . بیگ شوء با عصبانیت با کالی فیس تو فیس میشه و بهش میگه که این کار رو انجام بده . کالی هم با عصبانیت میره .

مسابقه ششم :: ازکیل جکسن در برابر سوپر کریزی

آهنگ برایان کندریک پخش میشه و او به همراه بادی گاردش وارد میشه . ازکیل لباس کشتی پوشیده . کندریک میگه : " همینکه به وگاس رسیدن احساس ناراحتی از ناحیه ی گلو کردم و پیش دکتر رفتم و متاسفانه سوپرکریزی امشب نمیتونه توسط من خجالت زده بشه . اما من برای خودم یک جایگزین خوب پیدا کردم . ازکیل جکسن ! " سپس میریم برای کامرشال . کریزی داخل رینگ هست و مسابقه شروع میشه . ازکیل خیلی زود بعد از زدن چند مشت و بوت ، فینیشرش رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، کندریک میاد داخل رینگ و یک کیک به شکم کریزی میزنه و سپس دی کندریک (اسم فینیشرش) رو روی او اجراء میکنه .

در بک استیج ، ایو مصاحبه ی با تریپل ایچ ترتیب میده و تریپل ایچ میگه که در سایبر ساندی برنده خواهد شد .

مسابقه هفتم :: آندرتیکر در برابر گریت کالی به همراه رانجین سینگ

گریت کالی به همرا منیجرش وارد میشه و ایندو میرن داخل رینگ . سپس آهنگ آندرتیکر پخش میشه و تماشاگرا او رو بشدت تشویق میکنن . آندرتیکر بعد از انجام حرکات همیشگیش وارد رینگ میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و دو استار با هم درگیر میشن . کالی آندرتیکر رو میندازه وسط رینگ اما تیکر با عصبانیت بلند میشه و چند مشت قوی با دست راست به او میزنه . او بار دیگه به طرف کالی میره اما کالی هدلاک رو اجراء میکنه . تیکر با چند مشت دیگه قفل رو میشکونه اما کالی به او کیک میزنه . تیکر دو مشت قوی میزنه ولی کالی با یک کلوزلاین کونر میکنه . اسلم و سپس بیگ لگ از کالی . کاور میکنه ، یک..دو.. . تیکر بلند میشه و چند مشت و بوت میزنه اما کالی هد چاپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کالی وایس گریپ رو اجراء میکنه و تیکر در این قفل خطناک گیر کرده . سس چند مشت قوی و یک آپرکات میزنه تا قفل شکسته بشه . آندرتیکر یه جاخالی میده و کلوزلاین مخصوص خودش رو میزنه . در همین لحظه بیگ شوء وارد میشه و به آندرتیکر چوکسلم میزنه . داور مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع آندرتیکر خاتمه میده .

بعد از مسابقه ، بیگ شوء یه صندلی میاره و به کالی میگه که با صندلی تیکر رو بزنه . کالی این کار رو انجام نمیده و با عصبانیت صندلی رو پرت میکنه اون طرف . سپس رینگ رو ترک میکنه . بیگ شوء داخل رینگ هست . آندرتیکر هم همینطور . بیگ شوء حواسش به کالی هست که آندرتیکر صندلی رو بر میداره و با یک ضربه ی قوی به پشت بیگ شوء (با صندلی) ، او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . سپس آندرتیکر به بیگ شوء نگاه میکنه و حرکات بعد از مسابقه اش رو انجام میده .

میریم به کنار رینگ و جیم راس میگه در هفته ی بعد در یک مسابقه " آندرتیکر برابر تریپل ایچ " قرار خواهد گرفت که البته سر کمربند نیست .

مسابقه هشتم :: گیمیک آنه پول :: ماریس در برابر ناتالیا در برابر ویکتوریا در برابر ماریا در برابر بریه بلا

دیواس وارد میشن و در بین اون ها ماریا مورد تشویق قرار میگیره . همه با هم درگیر میشن و خیلی سخت میشه گفت داره چه اتفاقی میفته . ماریس مسلط هست . بلا میره بالای طناب ها تا شئ رو برداره اما موفق نیست . سپس او رو میزنن . ماریس بعد از زدن ویکتوریا ، میره بالای طناب ها اما ماریا او رو پرت میکنه پایین . ماریا خودش میره بالا و سپس او موفق میشه " فوتزی دایس " رو برداره و پیروز مسابقه بشه .

یک ویدئو دیگه از جف هاردی و کوزلاو .

یک ویدئو دیگه مربوط به مصدومیت سینا .

مسابقه نهم :: جسی و فستس در برابر رایان برداک و کنی دایکسترا

دو تیم وارد میشن و تیم جسی و فستس مورد تشویق قرار میگیره . فستس و برداک مسابقه رو شروع میکنن و زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . فستس مثل همیشه با سرعت به سمت حریف حمله ور میشه و او رو میزنه . فستس با جسی تگ میشه . جسی میاد و رانینگ بک البوء میزنه . کاور میکنه ، یک.. . جسی هدلاک میکنه اما برداک به بازی برمیگرده و بلی تو بک سوپلکس میزنه . برداک با کنی تگ میشه . کنی بعد از یک تیک داون بار دیگه میره بیرون و جای خودش رو به برداک میده . نی دراپ از برداک . کاور میکنه ، یک..دو.. . برداک بار دیگه جای خودش رو به کنی میده . کنی میره بالای طناب ها و یک پرش انجام میده . سپس چین لاک رو اجراء میکنه . جسی بسختی قفل رو میشکونه و به طرف فستس میره . جسی با فستس تگ میشه و فستس وارد میشه . فال اوی اسلم ، تز پرس و کاور از فستس ، یک..دو.. . برداک و جسی با هم درگیر میشن و به بیرون رینگ میرن . داخل رینگ ، فستس به جسی فلپجک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

ویدئویی از درگیری های جف هاردی ، ولادیمیر کوزلاو و تریپل ایچ در هفته ی قبل پخش میشه .

در بک استیج ، ماریا به طرف میشل مک کول میره . مک کول به ماریا تبریک میگه و بهش میگه که براش یک افتخار خواهد بود تا از کمربندش برابر او دفاع کنه . در همین لحظه جسی و فستس میان و برای ماریا دست میزنن . جسی به ماریا میگه که فستس براش یه چیزی داره . فستس یه گل کوچیک به ماریا میده . ماریا خوشحال میشه و از اون ها تشکر میکنه .

مسابقه دهم :: جف هاردی در برابر ولادیمیر کوزلاو

آهنگ تریپل ایچ پخش میشه و او بشدت مورد تشویق قرار میگیره . تریپل ایچ میره طرف جیم راس و تز میشینه و او گزارشگر مخصوص مسابقه هست . سپس جف هاردی و ولادیمیر کوزلاو به نوبت وارد میشن . مسابقه آغاز میشه . کیک از کوزلاو به سینه ی جف . شولدر تراست از کوزلاو در گوشه ی رینگ . جف قصد داره به بازی برگرده اما کوزلاو شولدر تکل میکنه . تماشاگرا سرود " یو اس ای " رو سر دادن . فایرمنز کری از کوزلاو . چند هدبات از کوزلاو به پشت جف . سپس او پاوراسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوزلاو در گوشه ی رینگ جف رو میزنه و میریم برای کامرشال . برگشتیم و حالا کوزلاو هاردی رو در قفل گیر انداخته . هاردی قصد داره به بازی برگرده اما کوزلاو با جودو تروء او رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . کوزلاو بار دیگه کی لاک رو اجراء میکنه ولی هاردی قفل رو بسختی میشکونه ، اما کوزلاو همچنان بر بازی مسلط هست و چند هدبات (به سبک آل اسنوء) میزنه . کوزلاو حواسش میره طرف تریپل ایچ ، سپس جف از پشت کوزلاو رو میزنه و میره روی طناب ها و ویسپر اینده ویند میزنه . کوزلاو گیج شده اما هنوز نیفتاده . هاردی بار دیگه میره بالای طناب ها و وسیپر اینده ویند میزنه . کوزلاو بالاخره میفته . هاردی میره بالای طناب ها برای سوانتان بامب اما کوزلاو سریعا بلند میشه . هاردی از بالای طناب ها میپره و اسپینینگ میول کیک میزنه . هاردی بلند میشه و به طرف کوزلاو میره اما کوزلاو بطور ناگهانی هدبات آو دووم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، تریپل ایچ میره داخل رینگ و با کوزلاو درگیر میشه .

اسمکدان این هفته به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ام وی پی ، استار نا موفق سال :

مانتل وانتیویس پورتر در پی پی وی نو مرسی 2006 اولین مسابقه ی رسمی خودش رو به عنوان سوپراستار برای دابلیو دابلیو ای انجام داد . او خیلی زود مورد توجه کمپانی دابلیو دابلیو ای قرار گرفت و در کمتر از یک سال قهرمان ایالات متحده شد . او طولانی ترین نگه دار این کمربند هست و اسمش در تاریخ کمپانی ثبت شده .

او در سال 2007 و بعد از مرگ ناگهانی کریس بنوا ، نقشش کمرنگ شد و دیگه استار بزرگی نبود که با او یک استوری لاین تشکیل بده . کم کم درگیری ای بین مت هاردی و ام وی پی رخ داد که باعث شد مانتل باز هم مثل سال 2006 تو چشم باشه . این داستان موجب قهرمانی تگ تیم دابلیو دابلیو ای ام وی پی و مت شد . اما خیلی زود بعد از مصدومیت مت هاردی ، ام وی پی باز هم کم کار شد .

سال 2008 از همون ابتدا سال بدی برای ام وی پی بود . او در رویال رامبل ، نو وی اوت ، رسلمینیا ، بکلش (از دست دادن کمربند ایالات متحده) و آنفورگیون شکست خورد و تنها موفق شد در سامراسلم و در برابر جف هاردی پیروز بشه . همونطور که مشخصه مانتل نقشش بسیار کمرنگ شد و همچنین در چند هفته های اخیر بسیار بد نتیجه گرفت :

.SmackDown! 08-29 - Pinfall loss to Jeff Hardy

.SmackDown! 09-05 - Pinfall loss to Shelton Benjamin

.Unforgiven 09-07 - Pinned Twice; By Jeff Hardy , and Triple H

.SmackDown! 09-12 - Lost Fatal Four Way Match

.SmackDown! 09-19 - Pinfall loss to Triple H

.SmackDown! 09-26 - Pinfall loss to Triple H in a tag team match

.SmackDown! 10-03 - Pinfall loss to Jeff Hardy in a 8 Man tag team match

.SmackDown! 10-10 - Pinfall loss to Jeff Hardy

.SmackDown! 10-17 - Pinfall loss to R-Truth

اینکه چرا کمپانی ام وی پی رو به یک بازنده ی همیشگی تبدیل کرده مشخص نیست ، اما سه دلیل میتونه داشته باشه :

1. نا رضایتی کمپانی از فعالیت ام وی پی و مشکلاتی که او در این چند وقته بوجود آورده .

2. نداشتن استوری لاین مناسب برای وی .

3. نزدیک بودن به پایان قرار داد یا تصمیم کمپانی برای اخراج او .

به هر حال این اتفاقات عادی هست ولی باید قبول کرد که تا این لحظه ام وی پی کارش رو بخوبی برای دابلیو دابلیو ای انجام داده و همیشه نقشش رو بخوبی بازی کرده . باید ببینیم در آینده چه اتفاقی میفته .

طرفداران تی ان ای ، جزو احمق ترین ها :

در یک برنامه به نام The Smoking Gun Presents که در Tru TV پخش میشد ، احمق ترین ها در دنیا معرفی شدن که در این جدول طرفداران کمپانی تی ان ای در رده ی 17م قرار گرفتن که از نکات بسیار جالب بود . برای دلیل قرار گرفتن طرفداران تی ان ای در این رده ، ویدئویی پخش شد که نشون میداد تماشاگرا در مسابقه ی معمولی بیر مانی برابر ال ای اکس ، خودشون رو به آب و آتش میزدن و بی دلیل بالا و پایین میپریدن تا (مثلا) اینطوری جزوی از ایونت باشن که مجری بعد از پخش ویدو گفت : " البته این فقط یک نمونه بود (با خنده) ! "

باید منتظر موند و دید آیا خود کمپانی تی ان ای اقدامی نسبت به این اتفاق خواهد کرد تا به نحوی از طرفداراش دفاع کنه یا خیر .

حریف احتمالی رندی اورتن در روز بازگشتش :

همونطور که در خبر ها گفتیم ، بازگشت رندی اورتن در پی پی وی Survivor Series 2008 قطعی هست و او در روز بازگشتش به رینگ کشتی خواهد گرفت . اما یه معمایی که در ذهن همه هست (یا بود) ، حریف رندی در این پی پی وی هست . با اتفاقاتی که در چند هفته ی اخیر در راء دیدیم ، چنین مسابقه ای پیش بینی میشه :

CM Punk vs. " The Legend Killer " Randy Orton | Orton's Ring Return

دو سه هفته ی پیش بود که سی ام پانک و رندی اورتن با هم درگیر شدن و پانک چند سیلی به رندی زد . اما بعد از اون اتفاق چند هفته این ریوالری قطع شد تا شاید دابلیو دابلیو ای بخواد طرفدارا فعلا این داستان رو فراموش کنن که این موضوع باعث حساس تر و قشنگ تر شدن مسابقه ی رندی و پانک در سروایور سریس میشه . البته هنوز هیچ چیز مشخص نیست و این مسابقه حدسی بود که توسط خیلی ها زده شد .

دلیل اخراج لنس کید از دابلیو دابلیو ای :

جیم راس در طی جدیدترین آپ دیتش ، دلیل اخراج لنس کید رو عنوان کرده . جیم راس گفته که در حین یک پرواز مشکلاتی (در حد درگیری) بین لنس کید و لیلیان گارسیا بوجود اومد و چندی بعد هم کید با جف دچار مشکل شد . همین کار های کید باعث شد تا بهونه ای دست کمپانی بیفته تا او رو برای همیشه اخراج کنه .

البته این متن بالا یخورده پیچیده هست و من شک دارم که چنین اتفاقاتی افتاده باشه . به هر حال منتظر جزئیات بیشتر میمونم و در صورت دریافت ، اون ها رو در سایت قرار میدم .

کرکتر های مورد علاقه ی وینس مک من :

وینس استار های (جدید) مهم و تاثیر گذارش رو معرفی کرده و گفته که این سه برای من بسیار مفید بودن . در راء ، کرکتر سانتینو مارلا مورد توجه وینس قرار گرفته و وینس بر این عقیده هست که او داره کارش رو خیلی خوب انجام میده . دومین کرکتر ، باز هم از راء هست و او چارلی هاس نام داره . هاس هم به تازگی و در هر هفته ادای یه استار رو بصورت حرفه ای در میاره که این نقش هم برای وینس جالب بوده .اما سومین کرکتر که وینس علاقه ی خاصی به او داره از ای سی دابلیو ، هورنسواگل هست . وینس در اظهارات اخیر خودش عنوان کرده که با درفت شدن هورنی به ای سی دابلیو ، ریتینگ های این شوء بالا رفته و او بسیار تاثیر گذار بوده .

ضمن اینکه وینس مک من ، از آر تروث هم (در حال حاضر) بسیار راضی هست و حرف های خودش رو که در اولین حضور او در اسمکدان زد پس گرفته . تروث در عرض دو هفته به یه استار پرطرفدار تبدیل شد .

رید فلیر در دابلیو دابلیو ای :

مرد فراموش نشدنی دابلیو دابلیو ای ، ریک فلیر در حین مصاحبه ی جدیدی که انجام داد به این نکته اشاره کرد که پسرش ، رید فلیر سخت در حال تمرین هست و بزودی در دابلیو دابلیو ای فعالیتش رو بصورت رسمی آغاز خواهد کرد .

رید در Wrestlemania 24 و همچنین در Hall Of Fame 2008 از نزدیک شاهد حضور پدرش بود . هنوز خبر خاصی مربوط به اینکه او در کدوم برند فعالیت خواهد کرد و ... بدست ما نرسیده و خوب طبیعی هم هست ، چون هنوز خیلی زوده .

مسابقات و رخ داد های مشخص شده ی تی ان ای ایمپکت در این هفته (لاس وگاس) :

TNA World Champion Sting & Kevin Nash vs. Aj Styles & Samoa Joe

X Division Champion Sheik Abdul Bashir vs. Jay Lethal

TNA Knockouts Champion Taylor Wilde vs. Awesome Kong

TNA Tag Team Champs Beer Money vs. Team 3D vs. LAX vs. Abyss & Morgan | Hardcore Tag Team Match

Christy Hemme vs. One of The Beautiful People

Booker T 'll Reveal The Contents Of His Briefcase

Jeff Jarrett & Mick Foley 'll Make a Major Announcement

نتایج اولین هفته ی مسابقات سی سی دابلیو (لیگ هالک هوگن) :

Tiffany & Danny Bonaduce w/Todd Bridges vs. Trishelle Cannatella & Butterbean

Frank Stallone & Dustin Diamond w/Nikki Ziering vs. Erin Murphy & Dennis Rodman

در ابتدا و پایان شوء ، هالک هوگن حضور پیدا کرد و برای تماشاگران حاضر صحبت کرد که بشدت هم مورد تشویق قرار گرفت .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ام وی پی ، استار نا موفق سال :

مانتل وانتیویس پورتر در پی پی وی نو مرسی 2006 اولین مسابقه ی رسمی خودش رو به عنوان سوپراستار برای دابلیو دابلیو ای انجام داد . او خیلی زود مورد توجه کمپانی دابلیو دابلیو ای قرار گرفت و در کمتر از یک سال قهرمان ایالات متحده شد . او طولانی ترین نگه دار این کمربند هست و اسمش در تاریخ کمپانی ثبت شده .

او در سال 2007 و بعد از مرگ ناگهانی کریس بنوا ، نقشش کمرنگ شد و دیگه استار بزرگی نبود که با او یک استوری لاین تشکیل بده . کم کم درگیری ای بین مت هاردی و ام وی پی رخ داد که باعث شد مانتل باز هم مثل سال 2006 تو چشم باشه . این داستان موجب قهرمانی تگ تیم دابلیو دابلیو ای ام وی پی و مت شد . اما خیلی زود بعد از مصدومیت مت هاردی ، ام وی پی باز هم کم کار شد .

سال 2008 از همون ابتدا سال بدی برای ام وی پی بود . او در رویال رامبل ، نو وی اوت ، رسلمینیا ، بکلش (از دست دادن کمربند ایالات متحده) و آنفورگیون شکست خورد و تنها موفق شد در سامراسلم و در برابر جف هاردی پیروز بشه . همونطور که مشخصه مانتل نقشش بسیار کمرنگ شد و همچنین در چند هفته های اخیر بسیار بد نتیجه گرفت :

.SmackDown! 08-29 - Pinfall loss to Jeff Hardy

.SmackDown! 09-05 - Pinfall loss to Shelton Benjamin

.Unforgiven 09-07 - Pinned Twice; By Jeff Hardy , and Triple H

.SmackDown! 09-12 - Lost Fatal Four Way Match

.SmackDown! 09-19 - Pinfall loss to Triple H

.SmackDown! 09-26 - Pinfall loss to Triple H in a tag team match

.SmackDown! 10-03 - Pinfall loss to Jeff Hardy in a 8 Man tag team match

.SmackDown! 10-10 - Pinfall loss to Jeff Hardy

.SmackDown! 10-17 - Pinfall loss to R-Truth

اینکه چرا کمپانی ام وی پی رو به یک بازنده ی همیشگی تبدیل کرده مشخص نیست ، اما سه دلیل میتونه داشته باشه :

1. نا رضایتی کمپانی از فعالیت ام وی پی و مشکلاتی که او در این چند وقته بوجود آورده .

2. نداشتن استوری لاین مناسب برای وی .

3. نزدیک بودن به پایان قرار داد یا تصمیم کمپانی برای اخراج او .

به هر حال این اتفاقات عادی هست ولی باید قبول کرد که تا این لحظه ام وی پی کارش رو بخوبی برای دابلیو دابلیو ای انجام داده و همیشه نقشش رو بخوبی بازی کرده . باید ببینیم در آینده چه اتفاقی میفته .

طرفداران تی ان ای ، جزو احمق ترین ها :

در یک برنامه به نام The Smoking Gun Presents که در Tru TV پخش میشد ، احمق ترین ها در دنیا معرفی شدن که در این جدول طرفداران کمپانی تی ان ای در رده ی 17م قرار گرفتن که از نکات بسیار جالب بود . برای دلیل قرار گرفتن طرفداران تی ان ای در این رده ، ویدئویی پخش شد که نشون میداد تماشاگرا در مسابقه ی معمولی بیر مانی برابر ال ای اکس ، خودشون رو به آب و آتش میزدن و بی دلیل بالا و پایین میپریدن تا (مثلا) اینطوری جزوی از ایونت باشن که مجری بعد از پخش ویدو گفت : " البته این فقط یک نمونه بود (با خنده) ! "

باید منتظر موند و دید آیا خود کمپانی تی ان ای اقدامی نسبت به این اتفاق خواهد کرد تا به نحوی از طرفداراش دفاع کنه یا خیر .

حریف احتمالی رندی اورتن در روز بازگشتش :

همونطور که در خبر ها گفتیم ، بازگشت رندی اورتن در پی پی وی Survivor Series 2008 قطعی هست و او در روز بازگشتش به رینگ کشتی خواهد گرفت . اما یه معمایی که در ذهن همه هست (یا بود) ، حریف رندی در این پی پی وی هست . با اتفاقاتی که در چند هفته ی اخیر در راء دیدیم ، چنین مسابقه ای پیش بینی میشه :

CM Punk vs. " The Legend Killer " Randy Orton | Orton's Ring Return

دو سه هفته ی پیش بود که سی ام پانک و رندی اورتن با هم درگیر شدن و پانک چند سیلی به رندی زد . اما بعد از اون اتفاق چند هفته این ریوالری قطع شد تا شاید دابلیو دابلیو ای بخواد طرفدارا فعلا این داستان رو فراموش کنن که این موضوع باعث حساس تر و قشنگ تر شدن مسابقه ی رندی و پانک در سروایور سریس میشه . البته هنوز هیچ چیز مشخص نیست و این مسابقه حدسی بود که توسط خیلی ها زده شد .

دلیل اخراج لنس کید از دابلیو دابلیو ای :

جیم راس در طی جدیدترین آپ دیتش ، دلیل اخراج لنس کید رو عنوان کرده . جیم راس گفته که در حین یک پرواز مشکلاتی (در حد درگیری) بین لنس کید و لیلیان گارسیا بوجود اومد و چندی بعد هم کید با جف دچار مشکل شد . همین کار های کید باعث شد تا بهونه ای دست کمپانی بیفته تا او رو برای همیشه اخراج کنه .

البته این متن بالا یخورده پیچیده هست و من شک دارم که چنین اتفاقاتی افتاده باشه . به هر حال منتظر جزئیات بیشتر میمونم و در صورت دریافت ، اون ها رو در سایت قرار میدم .

کرکتر های مورد علاقه ی وینس مک من :

وینس استار های (جدید) مهم و تاثیر گذارش رو معرفی کرده و گفته که این سه برای من بسیار مفید بودن . در راء ، کرکتر سانتینو مارلا مورد توجه وینس قرار گرفته و وینس بر این عقیده هست که او داره کارش رو خیلی خوب انجام میده . دومین کرکتر ، باز هم از راء هست و او چارلی هاس نام داره . هاس هم به تازگی و در هر هفته ادای یه استار رو بصورت حرفه ای در میاره که این نقش هم برای وینس جالب بوده .اما سومین کرکتر که وینس علاقه ی خاصی به او داره از ای سی دابلیو ، هورنسواگل هست . وینس در اظهارات اخیر خودش عنوان کرده که با درفت شدن هورنی به ای سی دابلیو ، ریتینگ های این شوء بالا رفته و او بسیار تاثیر گذار بوده .

ضمن اینکه وینس مک من ، از آر تروث هم (در حال حاضر) بسیار راضی هست و حرف های خودش رو که در اولین حضور او در اسمکدان زد پس گرفته . تروث در عرض دو هفته به یه استار پرطرفدار تبدیل شد .

رید فلیر در دابلیو دابلیو ای :

مرد فراموش نشدنی دابلیو دابلیو ای ، ریک فلیر در حین مصاحبه ی جدیدی که انجام داد به این نکته اشاره کرد که پسرش ، رید فلیر سخت در حال تمرین هست و بزودی در دابلیو دابلیو ای فعالیتش رو بصورت رسمی آغاز خواهد کرد .

رید در Wrestlemania 24 و همچنین در Hall Of Fame 2008 از نزدیک شاهد حضور پدرش بود . هنوز خبر خاصی مربوط به اینکه او در کدوم برند فعالیت خواهد کرد و ... بدست ما نرسیده و خوب طبیعی هم هست ، چون هنوز خیلی زوده .

مسابقات و رخ داد های مشخص شده ی تی ان ای ایمپکت در این هفته (لاس وگاس) :

TNA World Champion Sting & Kevin Nash vs. Aj Styles & Samoa Joe

X Division Champion Sheik Abdul Bashir vs. Jay Lethal

TNA Knockouts Champion Taylor Wilde vs. Awesome Kong

TNA Tag Team Champs Beer Money vs. Team 3D vs. LAX vs. Abyss & Morgan | Hardcore Tag Team Match

Christy Hemme vs. One of The Beautiful People

Booker T 'll Reveal The Contents Of His Briefcase

Jeff Jarrett & Mick Foley 'll Make a Major Announcement

نتایج اولین هفته ی مسابقات سی سی دابلیو (لیگ هالک هوگن) :

Tiffany & Danny Bonaduce w/Todd Bridges vs. Trishelle Cannatella & Butterbean

Frank Stallone & Dustin Diamond w/Nikki Ziering vs. Erin Murphy & Dennis Rodman

در ابتدا و پایان شوء ، هالک هوگن حضور پیدا کرد و برای تماشاگران حاضر صحبت کرد که بشدت هم مورد تشویق قرار گرفت .

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ممنون رضا جان

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : راء

تاریخ انجام : دوشنبه ، 20م اکتبر سال 2008

محل انجام : کورپس کریستی ، تگزاس

شاهد اینتروی راء هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء اجراء میشه .

مایکل کول و جری لالر به همه خوش آمد میگن .

مسابقه اول :: کلی کلی و کندیس میشل در برابر جیلیان هال و کیتی لی

آهنگ کلی کلی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . بعد از او ، همتیمیش کندیس میشل میاد و تماشاگرا او رو هم مورد تشویق قرار میدن . نوبت تیم مقابل هست و جیلیان هال و کیتی لی وارد میشن (با آهنگ جیلیان) . جیلیان میکروفون میگیره و شروع میکنه به شعر خوندن . بعد از چند لحظه کلی کلی به او دراپ کیک میزنه و مسابقه بصورت رسمی آغاز میشه . کلی کاور میکنه ، یک..دو.. . سپس با کندیس میشل تگ میشه و این دو با هم روی جیلیان حرکت تیمی انجام میدن . کندیس روی جیلیان کار میکنه اما جیلیان با دخالت کیتی لی موفق میشه به بازی برگرده . سپس جیلیان جای خودش رو به لی میده . کیتی لی کاور میکنه ، یک..دو.. . کیتی بر بازی مسلط هست و چندین بار کاور میکنه که نا موفقه . جیلیان تگ میشه و میاد و روی کندیس کار میکنه . بعد از یک کیک کاور میکنه ، یک..دو.. . کندیس به بازی برمیگرده و کیتی لی رو میزنه و سپس روی جیلیان دراپ کیک رو اجراء میکنه . کندیس با کلی تگ میشه و کلی کلی میاد و چندین کلوزلاین به جیلیان میزنه . هد سیزرز و سپس کراس بادی از کلی ، یک..دو.. . کیتی دخالت میکنه و به کلی کیک میزنه . جیلیان کاور میکنه ، یک..دو.. . کلی برمیگرده و جیلیان رو میزنه . سپس لگ دراپ رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

ویدئویی از هفته ی قبل که باتیستا و جریکو حریف همدیگه رو انتخاب کردند نشون داده میشه .

جری لالر و مایکل کول اعلام میکنن دقایقی دیگه قهرمان سنگین وزن جهان ، کریس جریکو به رینگ خواهد اومد.

آهنگ کریس جریکو پخش میشه و او در حالی که کمربند سنگین وزن جهان رو به همراه خودش داره وارد میشه . جریکو قبل از اینکه به رینگ بره به لیلیان گارسیا میگه که او رو قهرمان سنگین وزن معرفی کنه (که هست) . سپس جریکو میره داخل رینگ و تماشاگرا سرود "یو ساک" رو سر میدن . جریکو میگه : " تماشاگرا نباید داور رو برای سایبر ساندی انتخاب کنن . " سپس درباره ی گزینه ها صحبت میکنه که در لحظه ی نام بردن آستن تماشاگرا آستن رو بشدت تشویق میکنن . جریکو ادامه میده : " وقتی من در سایبر ساندی برنده شدم ، دیگه بقیه نمیتونن بهترین بودن من رو تکذیب کنن . " آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . باتیستا میره داخل رینگ و به جریکو میگه : " باید بگم اگه اومدی اینجا تا همه بهت احترام بذارن باید بگم که کارت خیلی مسخرست ، مثل مدل موهات ! در صورتی که تو من رو در سایبر ساندی شکست دادی ، حتما خیلی از این مردم به تو احترام خواهند گذاشت ولی بهتر نیست فعلا گریه نکنی و دهنت رو ببندی ؟ اگه نمیتونی من برات این کار رو انجام میدم . " آهنگ مخصوص برند راء پخش میشه و مایک ادملی وارد میشه . او میگه :" صبر کنید ، امشب شما دو نفر به مصاف سه حریف در یک گانتلت مچ خواهید رفت ، گانتلت مچ ! امشب هم یک ادملی اوریجینال هست . " باتیستا و جریکو فیس تو فیس میشن و جریکو بطور ناگهانی به باتیستا سیلی میزنه و سریعا رینگ رو ترک میکنه . باتیستا با عصبانیت به جریکو نگاه میکنه و جریکو هم به طرف بک استیج میره .

اعلام میشه امشب ، سی ام پانک و کوفی کینگستن در برابر جان موریسن و میز قرار خواهند گرفت .

مسابقه دوم :: جی بی ال در برابر چارلی هاس

آهنگ جی بی ال پخش میشه و لیموزینش وارد میشه . راننده میاد و در رو برای جی بی ال باز میکنه و او وارد رینگ میشه . جی بی ال قبل از اومدن حریفش میگه : " این خیلی مسخرست که با کسی رقابت کنی که ادای این و اون رو در میاره . " جی بی ال موضوع رو به طرف پول میکشه و میگه که خودش پولدار هست و بقیه فقیر که در همین لحظه صدای شکستن میاد و آهنگ استون کلد استیو آستن پخش میشه . تماشاگرا بشدت تشویق میکنن اما ایت چارلی هاس هست که اینبار با تیپ استون کلد اومده . او همه ی حرکات آستن رو مو به مو انجام میده و میره داخل رینگ . تماشاگرا سرود " آستن" رو سر دادن . جی بی ال میگه : " داری با من شوخی میکنی ؟ " هاس میگه : " چی ؟ (همون وات ای که آستن میگه) " . مسابقه شروع میشه و هاس با استیل آستن به طرف جی بی ال میره و چندین حمله ی ناموفق رو انجام میده . هاس خیلی زود میره برای استانر اما جی بی ال بیگ بوت میزنه . سپس جی بی ال دور خیز میکنه و کلوزلاین فرام هل رو روی هاس اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، جی بی ال میکروفون رو از لیلیان میگیره و جمله ی معروف آستن (باتم لاین) رو بزبون میاره .

بک استیج ، ری میستریو داره آماده میشه تا به رینگ بیاد .

مسابقه سوم :: ری میستریو در برابر اسنیتسکی

آهنگ ری میستریو پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . ری با طرفدارای کم سن و سالش (کوتاه) صحبت میکنه و سپس به رینگ میره . اما حریف او ، اسنیتسکی وارد میشه . در حین ورود او در گوشه ی تصویر صحبت های جدید اسنیتسکی پخش میشه که او درباره ی درد صحبت میکنه . برمیگردیم به رینگ و مسابقه آغاز میشه . اسنیتسکی خیلی خوب مسابقه رو شروع میکنه و با استفاده از قدرتش بازی رو کنترل میکنه . اما میره برای رانینگ بوت که ری میستریو جاخالی میده ، ری با استفاده از طناب ها به اسنیتسکی دراپ کیک میزنه . اسنیتسکی وسط رینگ افتاده و ری میره بالای طناب ها . سپس یک پرش نرمال انجام میده که روی شکم حریف فرود میاد . ری با استفاده از هاریکنرانا اسنیتسکی رو میفرسته روی طناب دوم (وسط رینگ) و سیکس وان ناین رو اجراء میکنه . سپس بار دیگه میره بالای طناب ها و اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بار دیگه یاد آوری میشه که جریکو و باتیستا گانتلت مچ خواهند داشت و کوفی کینگستن و پانک به مصاف موریسن و میز خواهند رفت .

ویدئویی جدید از جان سینا پخش میشه .

مسابقه چهارم :: جان موریسن و د میز در برابر کوفی کینگستن و سی ام پانک

میز و موریسن وارد میشن و این دو از تماشاگرا میخوان که بهشون رای بدن تا در سایبر ساندی بازی کنن . تماشاگرا این دو رو هوو میکنن و سپس میز و موریسن دی اکس رو مسخره میکنن . در همین لحظه آهنگ سی ام پانک حرف اون ها رو فطع میکنه و پانک به همراه کوفی کینگستن وارد میشه . مسابقه شروع میشه و پانک و موریسن با هم درگیر میشن . بعد از یه دقیقه دو تگ همزمان صورت میگیره و میز و کوفی وارد میشن . کوفی و پانک با هم حرکت تیمی انجام میدن . کوفی روی میز دراپ کیک قوی ای میزنه که باعث میشه میز بیفته بیرون . پانک در بیرون رینگ چند کیک به میز میزنه و او رو به رنگ برمیگردونه . کوفی کاور میکنه ، یک..دو.. . میز به بازی برمیگرده و با موریسن تگ میشه . موریسن میره تا کوفی رو بزنه اما کوفی و پانک به کمک همدیگه او رو میزنن و پانک میره سراغ میز. کوفی کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی با پانک تگ میشه و پانک میاد و چند حرکت تیمی دیگه با هم روی موریسن انجام میدن . پانک خیلی زود جاش رو به کوفی میده و میریم برای کامرشال . برمیگردیم و کوفی و موریسن داخل رینگ هستن و موریسن بعد از چند لحظه با میز تگ میشه . میز میاد ولی کوفی کیک میزنه . میز هدلاک میکنه و موریسن حواس داور رو پرت میکنه . میز از فرصت استفاده میکنه و کوفی رو با کشیدن موهاش پرت میکنه وسط رینگ . موریسن وارد میشه (تگ) و چند حرکت تیمی با میز انجام میده . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی به بازی برمیگرده و با پانک تگ میشه . پانک میاد و چندین کیک سریع و فورآرم میزنه . سپس رانینگ نی و بولداگ میزنه . پانک میره برای یه پرش اما موفق نیست . موریسن با میز تگ میشه و میز استار رسمی داخل رینگ هست . پانک متوجه نشده و موریسن رو میزنه . کوفی هم میز رو پرت میکنه بیرون . پانک جی تی اس رو روی موریسن اجراء میکنه . میز در میره و میاد داخل رینگ و از پشت پانک رو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

در بک استیج ، کریس جریکو داره با ادملی صحبت میکنه و میگه از اینکه مردم بهش بی احترامی میکنن ناراحته . ادملی میگه که جریکو امشب فرصت داره تا خودش رو نشون بده تا مردم بهش احترام بذارن . جریکو میره .

آهنگ قهرمان بین قاره ای ، سانتینو مارلا پخش میشه و او به همراه قهرمان زنان ، بث فینکس وارد میشن . مارلا لباس های (تیپ) هانکی دانک من ، رادی پایپر و گلداست رو یحا پوشیده و تیپش خیلی خنده دار شده . سانتینو مارلا حریفاش رو مسخره میکنه و رادی پایپر رو رادنی پایپر ، گلداست رو گلدن داست معرفی میکنه . او داره حرفش رو ادامه میده که آهنگ جیم دوگن پخش میشه (با اون آو معروف) که تماشاگرا او رو تشویق میکنن . دوگن میره داخل رینگ و اسم سانتینو رو مسخره میکنه . سانتینو ناراحت میشه و میگه که هانکه میتر رو نشون بدن (آمار در دست داشتن کمربند) . در حین صحبت هاش ، دوگن به بث فینکس میگه که او (بث) دوست پسر سانتینو هست . بث عصبانی میشه و بعد از تهدید ، یک کلوزلاین به دوگن میزنه . سانتینو هم گیتار رو (که برای هانکی دانک من هست) رو برمیگرداره و یه ضربه ی سنگین با اون به سر دوگن میزنه . مارلا میگه : " هر کسی که در سایبر ساندی برابر من قرار بگیره ، اسم من رو فراموش نخواهد کرد. " مارلا از ناحیه ی دهن دچار خونریزی شده که احتمالا در حین استفاده از گیتار ، یخورده هم خودش صدمه دیده !

مسابقه پنجم :: کرایم تایم در برابر قهرمانان تیمی جهان ، کودی رودس و تد دیبیاسی

کرایم تایم وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . بعد از اون ها ، قهرمانان تگ تیم جهان کودی رودس و تد دیبیاسی به همراه مانو وارد میشن . قبل از اینکه داور دستور شروع مسابقه رو بده ، کودی و تد دیبیاسی و مانو به کرایم تایم حمله میکنن و به شدت اون ها رو میزنن . کرایم تایم هم هیچ کاری نمیتونن بکنن . بعد از چند دقیقه ، قهرمانان تگ تیم جهان کمربندشون رو بالا میگیرن و میگن این چیزی هست که قهرمانان انجام میدن . به این ترتیب مسابقه بدون نتیجه به پایان رسید .

مسابقه ششم :: گانتلت مچ :: باتیستا به همراه کریس جریکو

قهرمان سنگین وزن جهان ، کریس جریکو وارد میشه و میره داخل رینگ . بعد از کامرشال برمیگردیم . باتیستا وارد میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . آهنگ راء پخش میشه و جنرال منیجر مایک ادملی میاد . او میگه : " اولین حریف ، ویلیام ریگل . " سپس ویلیام ریگل به همراه لیلا وارد میشه . ابتدا باید باتیستا بازی کنه . باتیستا و ریگل با هم درگیر میشن و باتیستا بعد از زدن چند مشت ، اسپاین باستر میزنه . سپس باتیستا بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . ادملی میگه : " حالا نوبت جریکو هست که با ریگل بجنگه . " جریکو میره داخل رینگ و ریگل بلند میشه . جریکو کدبریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . مایک ادملی دومین جریف رو معرفی میکنه : " حالا دومین حریف ، مارک هنری. " سپس آهنگ مارک هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس وارد میشه . ادملی میگه : " اینبار جریکو مسابقه رو شروع کنه . " جریکو داخل رینگ هست و مسابقه شروع میشه . جریکو چند مشت میزنه اما هنری او رو به گوشه ی رینگ میفرسته . جریکو بعد از یه جاخالی میره برای والز آو جریکو اما هنری کیک میزنه و جریکو میفته بیرون رینگ . جریکو برمیگرده و هنری در گوشه ی رینگ او رو میزنه . هنری میره یه اسپلش به جریکو در گوشه ی رینگ بزنه اما جریکو جاخالی میده و هنری میفته وسط رینگ . جریکو لاینسالت میزنه ، کاور میکنه ، یک..دو.. . جریکو میره بیرون رینگ و کمربند قهرمانی سنگین وزن رو میاره و در جلوی چشمان داور ضربه ای با کمربند به هنری میزنه . داور مسابقه رو با دی کیو به نفع هنری به پایان میرسونه . حالا نوبت باتیستا هست تا به رینگ بره و با هنری بجنگه . باتیستا مسابقه رو زود تر شروع میکنه و چند مشت میزنه . هنری گیج شده و باتیستا به او اسپاین باستری سنگین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . باتیستا پیروز میشه (2-1 به نفع باتیستا هست) . ادملی حریف بدی رو به این ترتیب معرفی میکنه : " و سومین حریف ، کین . " کین وارد میشه و جریکو شروع کننده ی مسابقه خواهد بود . بعد از کامرشال برمیگردیم . کین بر بازی مسلط هست و یه البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کین در گوشه ی رینگ چند مشت قوی به جریکو میزنه . جریکو به زانوی کین ضربه میزنه و خودش رو ازاد میکنه . جریکو رو زانوی کین کار میکنه . کین میره برای البوء دراپ اما جریکو جاخالی میده . جریکو میره برای کدبریکر اما کین کونر میکنه . کین میره بالای طناب ها ، جریکو او رو از بالا پرت میکنه . جریکو میره برای سوپرپلکس اما کین اجازه نمیده . کین بار دیگه میره بالای طناب ها و فلایینگ کلوزلاین میزنه ، یک..دو.. . کین جریکو رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . باتیستا در بیرون رینگ جریکو رو میزنه . کین جریکو رو به رینگ برمیگردونه . جریکو به طرف کین میره اما کین بیگ بوت ای سنگین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . کین پیروز میشه و حالا نوبت باتیستاست که وارد بشه . باتیستا میاد داخل رینگ و کین حواسش نیست . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و کین برمیگرده و باتیستا به ائ اسپیر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . گانتلت مچ به پایان میرسه (3بر1 به نفع باتیستا) .

بعد از مسابقه ، جریکو در بیرون رینگ روی زمین افتاده و هنوز بخاطر ضربات کین داره درد میکشه . بلند میشه . باتیستا میره بالای طناب ها و جریکو رو تهدید میکنه . جریکو کمربند سنگین وزن رو بالا میگیره .

راء این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •