تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 320 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

رونالدو : نگرانی ای در مورد توپ طلا ندارم

کریستیانو رونالدو ، مهاجم پرتغالی تیم رئال مادرید ، بعد از درخشش در تیم ملی پرتغال با روحیه مضاعف به مصاحبه در مورد تیم ملی پرتغال پرداخت . این درحالی است که تیم ملی پرتغال می بایست از تاریخ ۲ دسامبر سال ۲۰۱۲ ، رقابت های خود را در لهستان و اوکراین با دیگر تیم های اروپایی آغاز خواهد کرد . در این مصاحبه رونالدو با صراحت بیان کرد که علاقه ندارد در ابتدای تورنمنت به پست اسپانیا بخورند و چه بهتر که این رویارویی در مراحل بالاتر رخ بدهد.
    آقای گل فصل قبل لالیگا ، در جشن رونمایی از کفش جدید شرکت نایکی ، در مصاحبه ای در مورد رقابت تیم رئال مادرید و بارسلونا این چنین گفت : اگر پیروز می شویم به دلیل شایستگی ها و توانایی هایی است که داریم . تیم رئال آنقدر قوی است که در این فصل در سه جبهه با قدرت می جنگد و تا به حال در هرسه موفق و قدرتمند ظاهر شده است . تیم ما در لالیگا سه امتیاز از بارسلونا پیش است و در صدر قرار دارد و این امر برای ما یک انگیزه مضاعف ایجاد می کند .
    زمانیکه از رونالدو در باری رویارویی مجدد رئال و بارسا پرسیده شد او این چنین پاسخ داد : ما فقط بر روی بارسا تمرکز نمی کنیم ، چون فلسفه رئال طوری است که به انتقام فکر نمی کند . ما باید در تمامی بازی ها به فکر پیروزی باشیم ، تا در نهایت قهرمانی را از آن خود کنیم .
    رونالدو در مورد پیروزی برابر بوسنی گفت : بوسنی تیم خوب و بزرگی بود ، اما ما در بازی برگشت چیزی برای از دست دادن نداشتیم برای همین تمام توانایی های خود را به نمایش گذاشتیم و تیم بوسنی نیز در نهایت در برابر این همه فشار تسلیم شد و بازی را واگذار کرد . به هر حال از اینکه در رقابت های یورو ۲۰۱۲ حضور داریم ، بسیار خوشحال هستم .
    در این فصل کریستیانو به شدت آماده و شاداب است و شروع خوبی را نیز با تیم رئال مادرید در لالیگا داشته است . بر همین اساس زمانیکه از او در این باره پرسیده شد او با تایید این مطلب گفت : بی شک من یکی از بهترین فصل های خود را سپری می کنم و به شدت در اوج آمادگی قرار دارم و قصد دارم پیروزی های فصل قبل خود در رئال مادرید را بار دیگر تکرار کنم . اما در نهایت مهم تیم و پیروزی تیم است . رئال این فصل مدعی سه عنوان قهرمانی است و من تمام تلاشم را می کنم تا با درخشش های خود تیم را در آستانه پیروزی قرار دهم .
    وی ادامه داد : ما بازی سختی را در مستایا مقابل والنسیا پیش روی خواهیم داشت . با وجود آنکه ما در فصل قبل شش گل را به این تیم زدیم ، اما والنسیا این فصل به شدت قوی شده است و شمار امتیازهای آن ها نیز گواهی بر این مدعاست . بی شک والنسیا از رئال برای کسب این سه امتیاز با انگیزه تر ظاهر خواهد شد .
    این مهاجم ۲۶ ساله که نامزد توپ طلای فیفا در سال ۲۰۱۱ نیز می باشد و رقابت سختی با مسی برای کسب این عنوان دارد ،در این مورد گفت:” نگرانی ای در مورد توپ طلا ندارم.”
    رونالدو در پایان در مورد بازگشت نوری شاهین به تمرینات رئال گفت : برای شاهین آرزوی موفقیت دارم ، او بازیکن توانمند و بزرگی است که امیدوارم بتواند در موفقیت های رئال سهیم باشد .

شاهین احتمالا برابر پونفرادینا فیکس می شود

پس از حضور برابر اوساسونا ، امیدوار است که به تدریج به عنوان جانشین ژابی در لحظات مختلف فصل به ترکیب اضافه شود که بازی کوپا برابر پونفرادینا ، به نظر می رسد که زمان ایده آل باشد .
    هافبک رئال مادرید که اولین خرید دوره دوم مورینیوست ، به نظر می رسد که برای بازی کوپا دل ری برابر تیم لئونی فیکس باشد . بازیکن ترکیه ای آماده بازی است و بازی با پونفرادینا ، زمان اولین فیکس شدنش در رئال مادرید خواهد بود .
    شاهین می تواند در این دو بازی خودش را باز یابد ، هر چند که برابر والنسیا ، دینامو ، اتلتیکو ، اسپورتینگ ، آژاکس و بارسلونا هم احتمال دارد دقایقی بازی کند ، به خصوص در دو بازی اروپایی ، با توجه به آن که صعود رئال مسجل شده است .

لاسانا دیارا: شاید به رم بروم

لاسانا دیارا، هافبک رئال مادرید، اعلام کرد قصد ندارد یک نیمکت نشین باقی بماند و تایید کرد که ممکن است به تیم رم بپیوندد.
    این ستاره ۲۶ ساله فرانسوی از زمان حضور مورینیو در رئال، جایگاه ثابتی در این تیم نداشته و به همین دلیل سرانجام به فکر ترک برنابئو افتاده است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:” رقابت در تیم رئال شدید است. من دیگر دوست ندارم روی نیمکت بنشینم. مطمئنم که حضور من در تیم می تواند مفید باشد. حضور در تیمی مانند رم عالی خواهد بود و سپس می توانم با فرانسه در یورو بازی کنم.”

2. 3 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض سولدادو: میخواهیم از رئال انتقام بگیریم

سولدادو: میخواهیم از رئال انتقام بگیریم

روبرتو سولدادو مهاجم تیم والنسیا مشتاقانه منتظر بازی شنبه تیمش مقابل تیم رئال مادرید است تا شکست 6-3 فصل پیش تیمش را جبران کند.

وی در مصاحبه با مارکا گفت: "خیلی از اون بازیکنایی که پارسال بازی کردن الان دیگه تو تیم نیستن، اما نتیجه اون بازی هنوز اذیت میکنه و اون بازی رو فراموش نکردیم."

"باید این هفته ترمیمش کنیم و من بی صبرانه منتظر انتقام هستم. نمیتونیم اجازه بدیم اون اتفاق دوباره رخ بده."

"ما از اون باخت درس هایی گرفتبم. ما میدونیم که چطور شروع کنیم و خیلی بهتر بازی خواهیم کرد."

این دو تیم که در لیگ قهرمانان اروپا نیز حضور دارند، شنبه به دیدار هم میروند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +

// والنسیا فقط یک امتیاز از بارسلونا کمتر داره. یک شکست، 3 تساوی و 7 برد. تو سه بازی اخیر خودشون لوانته، بایرلورکوزن و ختافه رو بردن. بارسا نتونست موفق به شکست دادنشون بشه و این امید اونا هست برای اینکه فاصله ما باهاشون کمتر بشه.

در مجموع اگر این بازی رو ببریم، تا ال کلاسیکو همین اختلاف باقی خواهد موند چون فکر نمیکنم تیم های دیگه به سختی والنسیا باشن.

4. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

میدونی چی برام جالبه؟!
    اینکه شما این اخبار(خرید رونی و از اون بدتر، رفتن هیگواین و کاکا برای نیمار!) رو باور میکنید و نگرانش میشید!
    کار روزنامه ها، شایعه سازیه...
    (البته جدای از مثلا خبرگذاری های ایران که توهم دارن همشون و اکثر اخبارشون رو خودشون مینویسن!)
    اینکه تیم یه مهاجم دیگه میخوام مشخصه اما این مهاجم، قرار نیست یه ابر ستاره باشه!
    چون الان هیگواین و کریم عالی هستن و اون مهاجم سوم، فقط برای روز مباداست!! (رونی بشینه رو نیمکت که شاید ماهی یه بازی انجام بده؟!)
    در مورد کاکا هم که 2-3 ساله منتظر موندیم آماده شه، حالا که آماده شد، بفروشیمش؟!
    هیگواین هم که کاپیتان چهارم تیمه و یکی از محبوب ترین بازیکنای تیم و بدون شک یکی از 3 مهاجم برتر دنیا تا 1-2 سال دیگه(هرچند تویه بعضی بازیها، نشون میده که همین الانش هم جزو 3 مهاجم برتر دنیا هست)

خوزه یکی از بهترین تیم های تاریخ رئال رو دور هم جمع کرده اونم با وجود اینکه تیم خیلی جوونه...
    مطمئن باشید این ترکیب رو خوزه خراب نمیکنه...

خواهش میکنم از دوستان که اینطور اخبار رو نذارن...
    +
    رئال-والنسیا که ایشالله پخش میشه یا مثه سال قبل، باید با تاخیر ببینیمش و علیفرد هم از قبل بیاد نتیجه بازی رو لو بده؟!

6. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

4 شگفت انگيز مستايا را تهديد ميكنند

ديگر پيشخوانها:

والنسيا-رئال مادريد 22:00 به وقت اسپانيا (00:30 به وقت ايران)

كريستيانو،ايگوايين،بنزما و اوزيل 30 گل از 39 گل مادريد در ليگ را به ثمر رسانده اند

اين 4 نفر بيشتر از تمام تيمهاي اروپايي در ليگهايشان گلزني كرده اند.به غير از سيتي(39گل) بارسا (34گل) و بايرن (32گل)

AS

پيشخوانِ برجسته:

بازي بزرگ در مستايا

ديگر پيشخوانها:

والنسيا-رئال مادريد 22:00 به وقت اسپانيا (00:30 به وقت ايران)

مورينيو امشب 50مين بازي خود در لاليگا را با مادريد تجربه ميكند

8. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

خوزه یکی از بهترین تیم های تاریخ رئال رو دور هم جمع کرده اونم با وجود اینکه تیم خیلی جوونه...
    مطمئن باشید این ترکیب رو خوزه خراب نمیکنه...

خواهش میکنم از دوستان که اینطور اخبار رو نذارن...
    +
    رئال-والنسیا که ایشالله پخش میشه یا مثه سال قبل، باید با تاخیر ببینیمش و علیفرد هم از قبل بیاد نتیجه بازی رو لو بده؟!
    دوست من همینطور نمی شه گفت یه خبر درسته یا غلط. چون تکذیبش هم دلیل(سند) می خواد.
    مثلا اینو که دیگه تموم دنیا می دونن که رئال دونبال نیمارِ. در حال حاضر هم رئال کم مهاجمو هافبک تراز اول نداره و معلوم نیست با خرید این بازیکن کدوم بازیکن می ره رو نیمکت.
    پس دلیلی نداره رئال نخواد بازیکنای دیگه رو هم بخره. هر بازیکنی ممکن سود خواصی به باشگاه برسونه و باشگاه هم دلیل خرید خودشو داره.
    از طرف دیگه معلوم نیست که این بازیکنای حال حاضر رئال سالم بمونن و یه فصل کاملو بدون مصدومیت پشت سر بزارن. (مثه اتفاقی که واسه کاکا و شاهین افتاد) پس همیشه نیاز به بازیکن جانشین هست.
    و همینطور ممکنه خود باشگاه اعلام کنه که قصد خرید فلان بازیکن رو داره اما موفق به خریدش نشه. اونوقت نمی شه گفت که خبر دروغ بوده.
    خود خبر هم دلیلی بر صحت قضیه نیست. دوستان می تونن با تحلیلی که دارن (مثه تحلیل خود شما) خودشون خبر رو مورد ارزیابی قرار بدن. اما این دلیل نمی شه که کلا خبر دروغ باشه و گفته نشه.

بازی رئال و والنسیا هم طبق گفته ی شبکه 3 و ورزش 3 پخش می شه.(اما هیچ اعتباری بهش نیست)
    ورزش 3:

شبکه 3:

10. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

هشدار مورینیو به شاگردانش

خوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید ، نمی خواهد تا بازیکنانش دچار اعتماد به نفس زیاده از حدی شود و از همین رو،روز جمعه و قبل از مصاف شاگردانش با والنسیا با آنها به صحبت پرداخت و به آنها یادآوری کرد که نگران اعتماد به نفس و یا خوشبینی بیش از حد در میان شاگردانش است روزنامه مارکا با بازتاب این خبر به این نکته اشاره کرد که جلسه تمرینی روز جمعه رئال که قراربود ساعت ۱۶ آغاز شود ، تا ساعت ۱۶٫۳۰ آغاز نشده بود؛ چرا که اقای خاص در حال صحبت کردن با شاگردانش بود. مورینیو به شاگردانش گفت:« نباید بیش از حد به خودتان باور داشته باشید؛ ما هنوز هیچ جامی نبرده ایم. سال قبل هم شروع خیلی خوبی داشتیم ولی نمی توانیم خودمان را شاه دنیا بدانیم؛چون اگر این طور باشد،یعنی مرده ایم.» مربی پرتغالی رئال از شاگردانش خواست تا تمرکزشان را برروی دیدار با والنسیا قرار دهند، چون بازی خیلی مهم و حساسی است و برگزاری این بازی بعد از وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده، به تمرکز مضاعفی نیاز خواهد داشت.

مورینیو قصد فروش بازیکن در زمستان را ندارد

خبرگزاری رئال مادرید/تیمهای زیادی هستند که در هفته های اخیر به چند بازیکن رئال مادرید نظیر استبان گرانرو ، حمید آلتین توپ ، خوزه کایخون و لاسانا دیارا ابراز تمایل کرده اند اما به نظر می رسد که خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید تصمیمی مبنی بر فروش هیچ کدام از بازیکنانش در طول زمستان ندارد.

به گزارش روزنامه آ ب ث ، مورینیو کاملا مطمئن است . درهای خروج به روی بازیکنان رئال مادرید بسته شده است . او در طول تابستان گذشته ۲۳ بازیکن برای تیمش انتخاب کرده و حاضر نیست در زمستان هیچ کدامشان را از دست بدهد ، چرا که فصل طولانی است و هر اتفاقی محتمل است . در هفته های آینده و به طور مثال در بازی با دینامو ، آژاکس یا پونفرادا ، به چنین بازیکنانی که کمتر مورد استفاده قرار گرفته اند هم فرصتهایی داده خواهد شد تا توانایی هایشان را نشان دهند.

رونالدو: رئال می تواند قهرمان این فصل لیگ قهرمانان اروپا شود
    کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید معتقد است که تیمش می تواند در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا به عنوان قهرمانی برسد.
    رئال مادرید در حال حاضر و با ارائه یک نمایش تماشایی در دیدارهای مرحله گروهی، با کسب هر ۱۲ امتیاز ممکن از ۴ دیدار برگزار شده، صعود به مرحله حذفی را مسجل کرده است.
    رونالدو معتقد است که تیمهای زیادی هستند که می توانند به منزله تهدید برای تیمش باشند ولی رئال توانایی قهرمانی در این رقابتها را دارد. آخرین سالی که رئال در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده بود، فصل ۲-۲۰۰۱ بود.
    رونالدو در صحبتهایی به رکورد گفت:« دراین تیم، انگیزه های زیادی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا وجود دارد. رئال همیشه مدعی فتح این جایزه است ولی ما می دانیم که قهرمانی در این رقابتها کار خیلی سختی است.البته من فکر می کنم که قهرمانی برای ما ممکن است.»
    رونالدو ادامه داد:« درمورد حریفانمان باید بگویم که حریفان ما همان حریف های همیشگی است: چلسی، بارسلونا، منچستریونایتد، میلان، اینتر و بایرن مونیخ»
    ستاره پرتغالی که از سال ۲۰۰۹ در رئال توپ می زند به تمجید از شرایط کنونی تیمش پرداخته:« این بهترین رئالی است که از زمان آمدن من به این باشگاه دیده ام. ما در مسیر قهرمانی هستیم و باید به این افتخارات دست بیابیم. امیدوارم که بتوانیم به حرکتمان دراین مسیر ادامه دهیم تا در پایان بتوانیم به کارهایی که انجام دادیم، افتخار کنیم.می دانم که هواداران از عملکرد تیم ما تا به اینجای کار راضی هستند و این مهمترین چیز برای ماست.»
    رونالدو در ادامه صحبتهایش گفت:« ارتباط خوب میان ما و هواداران است.ما خوب بازی می کنیم و تیم در شرایط خوبی است و این بازتاب انرژی و روحیه ای است که هواداران به ما می دهند.»
    ستاره پرتغالی یکی از ۲۳ بازیکنی است که نامش را درمیان ۲۳ نامزد نهایی دریافت توپ طلای فیفا در سال ۲۰۱۱ می بیند. رونالدو دراین باره گفت:« من تنها برروی عملکردم در رئال تمرکز کرده ام و کسب این جایزه مرا نگران نکرده است. من می خواهم همچنان به خوب بازی کردنم ادامه دهم.پاس گل بدهم و گلزنی کنم تا بتوانیم به صدرنشینی مان ادامه دهیم.من تمرکزم را روی این موضوع گذاشته ام.»

جدیدترین اظهارنظر کی روش درباره رونالدو
    کارلوس کی روش، سرمربی سابق تیم ملی پرتغال و سرمربی کنونی تیم ملی ایران در گفت و گو با رادیو رناسنشا، درمورد کریستیانو رونالدو صحبت کرده است.
    این درحالی است که کی روش اخیرا در صحبت هایی اعلام کرده بود که در رای گیری توپ طلای فیفا در سال ۲۰۱۱ به لیونل مسی رای خواهد داد و رونالدو هم درمورد صحبت های مربی سابقش اظهار نظر کرده بود و گفته بود: «کی روش چیزی به من نگفته.»
    طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس اسپانیا، کی روش، اکنون و در واکنش به صحبت اخیر رونالدو، مهاجم پرتغالی رئال مادرید گفته: «نه من به کریستیانو مدیونم و نه او به من. تنها نکته مهمی که وجود دارد این است که هم من و هم کریستیانو به خوبی می دانیم که او در زندگی حرفه ای و در زندگی شخصی اش چه کارهایی انجام داده است و این برای من کافی است.»
    رابطه کی روش و رونالدو بعد از حذف تیم ملی پرتغال از گردونه رقابت های جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی به تیرگی گرائید. در آن زمان رونالدو در صحبت هایی انتقادی نسبت به حذف تیم ملی کشورش از رقابت های جام جهانی گفت: «از چه کسی می خواهید توضیح بدهد؟ از کی روش سوال کنید.»

12. 2 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

من دیدم که تلویزیون زیرنویس کرد که بازی رو ۰۰:۳۰ پخش میکنن.
    هر چند از شبکه ۳ همه کاری بر میاد و احتمال داره به جای فوتبال هوس کنند یه فیلمی چیزی از ۲۰ سال پیش پخش کنند.
    Last edited by Sub007; 19-11-2011 at 19:51.

14. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

رئال با چهار شگفت انگیز به مستایا می رود

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در مستایا از صدرنشینی خود دفاع می کند . بدون کاکا ، دی ماریا و کوئنت رائو باز هم رئال مادرید تیم پر مهره ایست . چهار بازیکن بزرگ که هیچ مربی نمی تواند آن ها را داشته باشد می توانند با آمار فوق العاده شان بجنگند . از یک طرف ، هیگوائین ، کریستیانو و بنزما گلزنان ماهری هستند و از طرف دیگر ، اوزیل جادوگر آنها را پشتیبانی می کند .
    کریستیانو ، هیگوائین و بنزما بین تقریبا همه تیمهای بزرگ بهترین آمار گلزنی را داشته اند . در واقع این سه نفر بیش از کل بازیکنان یونایتد ، چلسی ، میلان ، اینتر و هر تیمی در لیگ ایتالیا و فرانسه گل زده اند . فقط بایرن دو گل بیشتر زده و بارسلونا و سیتی هم آمار بهتری داشته اند .
    این سه بازیکن 30 گل از 39 گل رئال مادرید را به ثمر رسانده اند . به طور مثال اسپورتینگ گیخون در لالیگا ده گل زده ، راسینگ هفت تا و سوسیه داد نه تا . به طور مثال در لیگ انگلیس ، منچستر یونایتد 28 گل در یازده بازی زده است . چلسی با ماتا ، تورس ، دروگبا ، آنلکا و لمپارد 24 گل زده اند . شش گل کمتر از سه مهاجم رئال مادرید .
    در سری آ ، هیچ تیمی بیش از بازیکنان خط حمله رئال گل نزده است . تنها زوج ایبرا و روبینیو خوب کار کرده اند و 23 گل زده اند . در آلمان نیز شرایط مشابه است .

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------

بازی طبق اعلام شبکه 3 ساعت 12:30 و بع مدت 120 دقیقه پخش خواهد شد.

16. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب دوستان بازی رو بردیم به رئالی های عزیز تبریک میگم این 3 امتیاز شدیدا ارزشمند رو....!
    فقط چرا اینقدر حاشیه ساز بودن این بازیکنای والنسیا؟ ! ما قبلا میگفتیم بازیکنای تیم Beeep خیلی جو سازی و حاشیه سازی میکنند ، ولی امشب خلاف این ثابت شد !

---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------

والنسیا 2-3 رئال مادرید / ماتادورهای فاتح

در شبی سخت ، رئال مادرید که پیراهن قرمز پوشیده بود تا سبک ماتادور ها را پیش بگیرد ، توانست که گاوهای وحشی را در مستایا مهار کند و در برابر تیم سوم جدول اسپانیا ، با کسب یازدهمین پیروزی پیاپی همچنان بالاتر از بارسلونا ، صدرنشین لالیگا باقی بماند .
    در غیاب کوئنت رائو ، کاکا و دی ماریا ، مورینیو به کل ساختار تیمش را عوض کرد و با سه هافبک دفاعی تخصصی بازی کرد تا وظایف تهاجمی خدیرا افزایش یابد ، بازیکنی که یک بار دیگر هم نشان داد که گلزنی ، خاصیتی است که به هیچ وجه در وجود خود ندارد . این سورپرایز باعث شد که امری که گمان می کرد می تواند نبض میانه زمین را همچون بازیهای مهم این فصلش برابر چلسی ، بایر لورکوزن و بارسلونا به دست بگیرد ، کاملا گیج شود . تحرک بالای لاس در میانه زمین ، باعث شده بود که نبرد خط هافبک کاملا به سود رئال مادرید باشد .
    رئال مادرید در نیمه اول از همه نظر تیم برتر میدان بود . پاسهای پیاپی و بازی شناور باعث شده بود که والنسیا در مستایا ، هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشد . تک گل رئال را در نیمه اول بنزما روی یک غافلگیری با ارسال بلند ژابی در موقعیتی تک به تک وارد دروازه آلوس کرد . رئال مادرید به جز این موقعیت در نیمه اول چندین و چند موقعیت دیگر هم داشت که اگر بی دقتی عناصر تهاجمی نظیر بنزما یا حتی خدیرا نبود ، فاصله می توانست بیشتر هم شود و کار در همین نیمه یکسره شود .
    در نیمه دوم ، امری که دست مورینیو را خوانده بود ، تاکتیک تیمش را تغییر داد . فشار که بیشتر شد ، مورینیو تصمیم گرفت که حتی آربلوا را بیرون بکشد و آلبیول که تهاجمی تر است را وارد زمین کند . تا پیش از گل دوم رئال مادرید ، درگیری ها میان بازیکنان دو تیم شدت گرفته بود . والنسیایی ها که عصبانی بودند چاره ای به جز ارائه یک فوتبال کثیف نداشتند و بازی به جنجال کشیده شده بود . اما بالاخره روی ارسال اوزیل از روی نقطه کرنر و ضربه سر عالی راموس ، گره کار گشوده شد . از این جا به بعد بود که تازه بازی اوج گرفت و به جذابیت هایش افزوده شد . بازیکنان رئال مادرید به خصوص در خط دفاع نظم تاکتیکی خود را از دست دادند تا روی یک اشتباه ، سولدادو فاصله را به حداقل برساند . در حالی که والنسیا برای به تساوی رساندن نتیجه ، ضجه می زد ، این کریستیانو بود که از اشتباه مرگ بار دیگو آلوس نهایت بهره را برد و گل سوم رئال مادرید را به ثمر رساند . اما باز هم اشتباه مدافعان رئال ، از مارسلو گرفته تا راموس و په په ، کار دستشان داد و سولدادو ، گل دوم خودش و تیمش را به رئال مادریدی که در آن بزرگ شده به ثمر رساند . بیرون کشیدن عناصر تهاجمی توسط مورینیو هم جواب نمی داد و این والنسیا بود که با فشار هوادارانش می تاخت و می تاخت ، اما نتیجه ای که حاصل می شد همچنان نا امیدوارانه تر می شد .

* ماتادور ، مفهومی است که انگلیسی ها برای مفهوم "گاوبازی " در اسپانیایی انتخاب کرده اند . گاوبازی از ورزش ها و نمایش های سنتی اسپانیاست که در آن ، "ماتادور " معمولا با نشان دادن پارچه ای قرمز به گاو ، می تواند او را مهار کند و از آن خود نماید .

والنسیا 2-3 رئال مادرید
    گلها : بنزما (20) ، را موس (72) ، رونالدو (79) برای رئال مادرید و سولدادو (75 و 83) برای والنسیا
    بازیکنان رئال : کاسیاس ، آربلوا ، په په ، راموس ، مارسلو ، ژابی ، دیارا ، خدیرا ، اوزیل ، بنزما ، رونالدو / تعویضی ها : آلبیول ، گرانرو و هیگوائین
    بازیکنان والنسیا : آلوس ، میگل ، رامی ، ویکتور روئیز ، آلبا ، کاستا ، آلبلدا ، فقولی ، پارخو ، ماتیو ، سولدادو / تعویضی ها : یوناس ، هرناندز و آدوریز
    داور : تیکسیرا ویتینس
    کارت زرد ها : تینو کاستا و آلبلدا از والنسیا و آربلوا ، رونالدو ، رونالدو ، مارسلو ، اوزیل ، راموس ، ژابی و گرانرو از رئال مادرید
    آمار بازی :
    شوت : 9-9 / شوت به چارچوب : 5-4 / کرنر : 5-5 / خطا : 20-18 / اوت : 31-24 / ماکیت توپ : 42-58

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.

18. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

باید تاسف خورد برای والنسیایی ها!
    7 تا کارت گرفتیم، 5 تاش رو بخاطر اعتراض های اونا گرفتیم! شده بودن تیم x!
    داور تا میدید دوروبرش سفید شده، یه کارت به یه قرمز میداد!
    بعد سولدادو که در مرکز تمام درگیری ها بود، بدون مشکل بازی رو ادامه داد!
    تماشاگراشون هم که...به هرکی میخوان توهین کنن، اما با چه رویی میان به کاپیتان تیم ملیشون و افتخار کشورشون توهین میکنن؟! واقعا صحنه دلخراشی بود(جدای از بحث علاقه داشتن به بازیکن)..شبیه صحنه لرزیدن دست های سرالکس بود برام...

در مورد بازی..
    گل دوم...برای چندمین بار، به مسخره ترین شکل ممکن گل خوردیم...
    من نمیدونم چی بگم از دست مارسلو...تویه این سطح، اینطوری بیخیال توپ میشن؟! واقعا جای تاسف، خنده داشت!
    از ترکیب و تعویض های خوزه هم اصلا خوشم نیومد حقیقتش!
    خدیرا یکی از بدترین روزهای فوتبالش رو داشت اما 90 دقیقه تو زمین بود درحالیکه عملا با این شرایط و بخاطر بودن سمت راست، اوزیل هم بازیش خراب شده بود!
    آخه خدیرا کجاش توانایی بازیسازی داره که به عنوان بازیساز ازش استفاده میشه؟!

بعد از اونور، لاس با اون بازی عالی (بدون شک جزو بهترین های تیم) تعویض میشه!
    یا آربلوآ نیمه اول، سمت خودش رو عالی پوشش داد اما تعویض شد!

بدون شک خوزه شرایط بازیکنا رو بهتر میدونه اما امیدوارم بیشتر به کایخون بازی بده..
    تویه این بازی و با اون سرعت و تکنیکش، میتونست خیلی کمک تیم کنه...(با توجه به عصبانیت اونا، میتونست یه اخراجی هم بگیره)
    ژابی هم که کماکان لذت میبریم از داشتنش! نابغس

در مجموع همونطور که پیش بینی میشد، یه برد خیــلی سخت رو درحالی کسب کردیم که میشد خیلی راحت تر برد و خودمون کار خودمون رو سخت کردیم!
    به هرحال مهم برد بود تویه این بازی سخت...تبریک میگم...

20. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •