هشدار مورینیو به شاگردانش
خوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید ، نمی خواهد تا بازیکنانش دچار اعتماد به نفس زیاده از حدی شود و از همین رو،روز جمعه و قبل از مصاف شاگردانش با والنسیا با آنها به صحبت پرداخت و به آنها یادآوری کرد که نگران اعتماد به نفس و یا خوشبینی بیش از حد در میان شاگردانش است روزنامه مارکا با بازتاب این خبر به این نکته اشاره کرد که جلسه تمرینی روز جمعه رئال که قراربود ساعت ۱۶ آغاز شود ، تا ساعت ۱۶٫۳۰ آغاز نشده بود؛ چرا که اقای خاص در حال صحبت کردن با شاگردانش بود. مورینیو به شاگردانش گفت:« نباید بیش از حد به خودتان باور داشته باشید؛ ما هنوز هیچ جامی نبرده ایم. سال قبل هم شروع خیلی خوبی داشتیم ولی نمی توانیم خودمان را شاه دنیا بدانیم؛چون اگر این طور باشد،یعنی مرده ایم.» مربی پرتغالی رئال از شاگردانش خواست تا تمرکزشان را برروی دیدار با والنسیا قرار دهند، چون بازی خیلی مهم و حساسی است و برگزاری این بازی بعد از وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده، به تمرکز مضاعفی نیاز خواهد داشت.
مورینیو قصد فروش بازیکن در زمستان را ندارد
خبرگزاری رئال مادرید/تیمهای زیادی هستند که در هفته های اخیر به چند بازیکن رئال مادرید نظیر استبان گرانرو ، حمید آلتین توپ ، خوزه کایخون و لاسانا دیارا ابراز تمایل کرده اند اما به نظر می رسد که خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید تصمیمی مبنی بر فروش هیچ کدام از بازیکنانش در طول زمستان ندارد.
به گزارش روزنامه آ ب ث ، مورینیو کاملا مطمئن است . درهای خروج به روی بازیکنان رئال مادرید بسته شده است . او در طول تابستان گذشته ۲۳ بازیکن برای تیمش انتخاب کرده و حاضر نیست در زمستان هیچ کدامشان را از دست بدهد ، چرا که فصل طولانی است و هر اتفاقی محتمل است . در هفته های آینده و به طور مثال در بازی با دینامو ، آژاکس یا پونفرادا ، به چنین بازیکنانی که کمتر مورد استفاده قرار گرفته اند هم فرصتهایی داده خواهد شد تا توانایی هایشان را نشان دهند.

رونالدو: رئال می تواند قهرمان این فصل لیگ قهرمانان اروپا شود
کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید معتقد است که تیمش می تواند در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا به عنوان قهرمانی برسد.
رئال مادرید در حال حاضر و با ارائه یک نمایش تماشایی در دیدارهای مرحله گروهی، با کسب هر ۱۲ امتیاز ممکن از ۴ دیدار برگزار شده، صعود به مرحله حذفی را مسجل کرده است.
رونالدو معتقد است که تیمهای زیادی هستند که می توانند به منزله تهدید برای تیمش باشند ولی رئال توانایی قهرمانی در این رقابتها را دارد. آخرین سالی که رئال در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده بود، فصل ۲-۲۰۰۱ بود.
رونالدو در صحبتهایی به رکورد گفت:« دراین تیم، انگیزه های زیادی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا وجود دارد. رئال همیشه مدعی فتح این جایزه است ولی ما می دانیم که قهرمانی در این رقابتها کار خیلی سختی است.البته من فکر می کنم که قهرمانی برای ما ممکن است.»
رونالدو ادامه داد:« درمورد حریفانمان باید بگویم که حریفان ما همان حریف های همیشگی است: چلسی، بارسلونا، منچستریونایتد، میلان، اینتر و بایرن مونیخ»
ستاره پرتغالی که از سال ۲۰۰۹ در رئال توپ می زند به تمجید از شرایط کنونی تیمش پرداخته:« این بهترین رئالی است که از زمان آمدن من به این باشگاه دیده ام. ما در مسیر قهرمانی هستیم و باید به این افتخارات دست بیابیم. امیدوارم که بتوانیم به حرکتمان دراین مسیر ادامه دهیم تا در پایان بتوانیم به کارهایی که انجام دادیم، افتخار کنیم.می دانم که هواداران از عملکرد تیم ما تا به اینجای کار راضی هستند و این مهمترین چیز برای ماست.»
رونالدو در ادامه صحبتهایش گفت:« ارتباط خوب میان ما و هواداران است.ما خوب بازی می کنیم و تیم در شرایط خوبی است و این بازتاب انرژی و روحیه ای است که هواداران به ما می دهند.»
ستاره پرتغالی یکی از ۲۳ بازیکنی است که نامش را درمیان ۲۳ نامزد نهایی دریافت توپ طلای فیفا در سال ۲۰۱۱ می بیند. رونالدو دراین باره گفت:« من تنها برروی عملکردم در رئال تمرکز کرده ام و کسب این جایزه مرا نگران نکرده است. من می خواهم همچنان به خوب بازی کردنم ادامه دهم.پاس گل بدهم و گلزنی کنم تا بتوانیم به صدرنشینی مان ادامه دهیم.من تمرکزم را روی این موضوع گذاشته ام.»
جدیدترین اظهارنظر کی روش درباره رونالدو
کارلوس کی روش، سرمربی سابق تیم ملی پرتغال و سرمربی کنونی تیم ملی ایران در گفت و گو با رادیو رناسنشا، درمورد کریستیانو رونالدو صحبت کرده است.
این درحالی است که کی روش اخیرا در صحبت هایی اعلام کرده بود که در رای گیری توپ طلای فیفا در سال ۲۰۱۱ به لیونل مسی رای خواهد داد و رونالدو هم درمورد صحبت های مربی سابقش اظهار نظر کرده بود و گفته بود: «کی روش چیزی به من نگفته.»
طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس اسپانیا، کی روش، اکنون و در واکنش به صحبت اخیر رونالدو، مهاجم پرتغالی رئال مادرید گفته: «نه من به کریستیانو مدیونم و نه او به من. تنها نکته مهمی که وجود دارد این است که هم من و هم کریستیانو به خوبی می دانیم که او در زندگی حرفه ای و در زندگی شخصی اش چه کارهایی انجام داده است و این برای من کافی است.»
رابطه کی روش و رونالدو بعد از حذف تیم ملی پرتغال از گردونه رقابت های جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی به تیرگی گرائید. در آن زمان رونالدو در صحبت هایی انتقادی نسبت به حذف تیم ملی کشورش از رقابت های جام جهانی گفت: «از چه کسی می خواهید توضیح بدهد؟ از کی روش سوال کنید.»