مشکل پشت مشکل درایورو حذف کرم ولی این ارور رو میده
به جای ----- بنویس وتن دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل پشت مشکل درایورو حذف کرم ولی این ارور رو میده
به جای ----- بنویس وتن دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من يك ويندوز بزن از اول درايورها رو به ترتيبي كه مجيد گفت نصب كن مشكلت حل بشه.
i did it آره تونستم خوبش کنم البته یه ذره مشکل داشتم ولی خوب شد ممنون مجید و از همتون اگه کسی این مشکلو داشت بگه راهنماییش کنم خوب شه
چطوری میشه فهمید که کارت گرافیک آنبرد اینتل داره عمل می کنه یا NVIDIA ؟ توی nvidia control panel که میرم توی قسمت select the displays you want to use فقط Intel HD graphic family وجود داره و چیز دیگه ای برای انتخاب کردن نیست.
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گجت میتونی به صورت لحظه به لحظه وضعیت کارت گرافیک NVIDIA رو ببینید
پیش نهاد من اینه هم گجت گرافیک و هم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو همیشه داشته باشین تا لحظه به لحظه بدونین توی سیستمتون چه خبره!
![]()
Last edited by majid4mi; 28-07-2012 at 12:56.
ممنونم.گجت اولیو نصب کردم و یه بازی ای رو اجرا کردم ولی همچنان usage:0 رو نشون میده.این یعنی اینکه داره از گرافیک آنبرد استفاده می کنه؟؟
آره این گجت گرافیک ابنتل رو نشون نمیده
سلام
دوستان چجوری میشه turbo boost رو غیر فعال کرد؟
از تو ویندوز میشه؟
بعد لپ تاپ من بعضی وقتا موقع تایپ کردن قاطی می کنه یهو اسکرال میکنه میره یه جای دیگه یا وقتی که دارم اسم یه فولدر رو تایپ می کنه به نیوفولدر میسازه و کلا موقع تایپ کردن چنین مشکلاتی داره
دلیلش چیه؟
موقع تايپ كردن تاچ پد را غيرفعال كنيد.
سلام
turbo boost چیزی نیست که بتونین اون رو غیرفعال کنید یا اینکه قابل تنظیم باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)