تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 645 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یک لب تاب گت وی دارم بعد از اینکه ویندوز ویستاش را عوض کردم و اکس پی نصب کردم دی وی دی رایتر من را سی دی رام میشناسه هرچی هم دنبال درایور ش گشتم پیداش نتونستم. مدل لب تاب من گت وی gateway MT 3421 است کسی میتونه دریغ نکنه از کمک

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

سلام دوستان من یک لب تاب گت وی دارم بعد از اینکه ویندوز ویستاش را عوض کردم و اکس پی نصب کردم دی وی دی رایتر من را سی دی رام میشناسه هرچی هم دنبال درایور ش گشتم پیداش نتونستم. مدل لب تاب من گت وی gateway MT 3421 است کسی میتونه دریغ نکنه از کمک
    احتیاج به درایور نداره .چون اکس پی فقط قابلیت رایت سیدی رو داره ( بدون نیاز به برنامه) اگه شما nero نصب کنی بدون مشکل میتونی رایت کنی .اکثر رایتر ها رو اکس پی فقط دی وی دی رام میشناسه .راستی دی وی دی میخونه ؟

پروفشنال emp-ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من dell d600 دارم. مي خواستم بدونم كه آيا اگه لپ تاپ استندباي باشه هم نبايد جابه جاش كرد يا تكونش داد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام برای esata می شه هارد سیستم خونه رو به لپ تاپم وصل کنم در صورتی که برقش رو از خود سیستم خونه بگیرم ؟
    آره میشه ... باید یک آداپتور برق بسازی براش با یک پاور یا تبدیل از بازار بخری

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    من dell d600 دارم. مي خواستم بدونم كه آيا اگه لپ تاپ استندباي باشه هم نبايد جابه جاش كرد يا تكونش داد؟

در حالت استندبای هارد خاموش میشه ... جابجا و تکون خوردن مشکلی نداره اما ضربه حتی در خاموش بودن هم نزنید

6. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این عکس رو ببین :

اولی از سمت راست ورودی صدا (میکروفن) و دومی و سومی هر دو خروجی صدا ( هدفون یا اسپیکر) هستند.

اگر کارت کپچر حرفه ای بگیری که با USB متصل میشه خودش ورودی صدا داره ... از این 50 تومنی ها باید با میکروفن ضبط کنی ... نه چه فرقی میکنه ؟ کیفیت استریو و عالی هست
    ممنونم ازت.پس xps از این نظر مزیتی نسبت به vostro نداره،درسته؟یعنی با کپچر اکسترنال همون کاری که با vostro میشه کرد با xps هم میشه کرد؟

8. این کاربر از infernalboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون میشم به این تاپیک هم رسیدگی کنید کارم لنگه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام
    من مشکلم با بلوتوثم حل نشد حالا میتونم فایل از لپتاپ به موبایلم بفرستم ولی برعکسش نمیشه . ریکاوری , سیستم ریستور و... اینا رو امتحان کردم ولی نشد. پیغام میده که میخواد درایو موبایلو نسب کنه ولی نمیتونه نه تو سایت اچ پی نه تو مایکروسافت نتونستم چیزی پیدا کنم. اگه کمک کنین مشکلم حل شه دعاتون میکنم.
    ممنون
    ---------------------------------------------------
    حالا تونستم توی bluetooth file transfer wizard فایلو بگیرم ولی باید حتما از لپتاپ فعالش کنم. راه دیگه ای نداره؟
    ---------------------------------------------------
    با هزار تا بد بختی تونستم درستش کنم اینجا هم میگم شاید بدرد کسی بخوره.
    البته یه سوتیه بزرگه . بخاطر همین hp و مایکروسافت رو سر یه کاره حسابی گذاشتم .
    خلاصه مشکل ماله این بود که توی استارت آپ (همون mscomfig) تیک bluetooth software رو ورداشته بودم
    Last edited by senjin; 08-11-2008 at 00:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام مجدد

من از سیستمم نتونستم دی وی دی ریکاوری بگیرم (یعنی دی وی دی دوم نیمه رایت شده و ارور میده) و در ضمن درایو بک آپ هنوز روی سیستم هست ولی وقتی ریکاوری رو از اول بوت میکنم و سیستم شروع میکنه پس از 5% ارور میده و سیستم ریست میشه!
    چیکار باید کرد؟

سیستم = اچ پی 1110

متشکرم از دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا معمولا لپتاپ ها 4 پورت دارت که اکثرا زیاد میاد ولی بعضیا کم میارن که یا میتون از هاب(البته سرعتش زیاد جالب نیست) یا کارت های مثل PCIMCI یا PC Experess بگیرن که 2 -3 پورت همراه با 1394 اضافه میکنه
    سرعتش جالب نيست يعني چي در چه حدي سرعتش پاينتره كارت هاي PCIMCI یا PC Experess چطورين؟؟سرعتشون؟؟همراه با 1394 يعني چي؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •