رودستون ان 5000 هزار چه طوره اصلش؟
ونحوه تشخیص اصل از بدل چه جورییه؟
رودستون ان 5000 هزار چه طوره اصلش؟
ونحوه تشخیص اصل از بدل چه جورییه؟
رودستون به نرمی کومهو نیست . روش تشخیص خاصی نداره .روی لاستیک کشور سازنده هک شده .
رودستون به نرمی کومهو نیست . روش تشخیص خاصی نداره .روی لاستیک کشور سازنده هک شده .
باسلام به خدمت دوستان نظرتون در مورد لاستیک گودیر آلمان 205/60/15 تاریخ 2015 قیمت 450 هزارتومان چیه
اگر آلمانی اصل باشه خوبه
عموما قیمتش حدود 550 هزار تومنه
- - - Updated - - -
اگر آلمانی اصل باشه خوبه
- - - Updated - - -
اگر آلمانی اصل باشه خوبه
سلام دوستان.
حدود سه سال هست که زیر پرایدم لاستیک کویر 165 انداختم و البته فابریک هم روش کویر بوده.تو این حدود سه سال هم از نظر کارکرد و بالانس مشکلی نداشتم و تو سرعت بالا هم لرزش فرمون نداشتم.
تایر های عقب که البته یکیش زاپاس خودش بوده هنوز آج مناسبی داره تقریبا.
ولی دوتای جلویی تقریبا رو به موته!!چند روز پیشم یکیش از بغل پنچر شد که چیزی هم ظاهرا نرفته بود داخلش و احتمالا خودش پاره شده بود.خلاصه جوری بود که نشد پنچرگیریش کنم و مجبور شدم تیوب بندازم.البته باد چرخ ها رو خیلی وقت بود چک نکرده بودم و خیلی کم باد بودن.
سرتون رو درد نیارم.میخواستم بدونم پیشنهادتون در مورد تایر ایرانی چیه؟
چه مارکی؟چه مدلی؟
کدوم نرم تر و بادوام تره؟
دنا،کویر،یزد،بارز ...
راستش من قبلا تجربه استفاده از تایر دیگه ای نداشتم که بخوام مقایسه کنم و بفهمم که کویر که استفاده کردم نرم تر بوده یا نه.
از طرفی هر کدوم از فروشنده ها هم یه چیزی میگن.
یکی میگه دنا عالیه
یکی بدجور میزنه تو سرش
یکی کویر رو معرفی میکنه
یکی از بارز حرف میزنه و ...
بالاخره با توجه به تجربه شما من کدوم رو بخرم بهتره.همشون هم تقریبا جفتی 155 تا 170 قیمت دارن.یزد گرونتره170-175.
یه سوال دیگه اینکه لاستیک 175 بهتره یا 165.چرا؟
واینکه اگر من بخوام فقط جلو رو عوض کنم و 175 بندازم منطقیه؟اصلا میشه؟ضایع نیست جلو 75 و عقب 65.
و از نظر عمر لاستیک و عمر ماشین و نرمی و تعادل ماشین مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم کمکم کنید.
ببخشید وقتتون رو گرفتم.
یا حق![]()
تشکر دوست عزیز باید ازکجا فهمید که آلمان اصل باشه
سلام. در مرحله اول شما باید حتما هر چهار لاستیک از یک سایز باشن
یعنی قبل از انتخاب هر برندی باید به این نکته توجه کنید
چون تو ارتفاع - ایمنی - ضرباتی که دست انداز ها به اتاق وارد میکنن تاثیر داره.
بین برندهای ایرانی بارز و یزد قابل قبول تر هستن.
ممنون دوست عزیز.
ولی نگفتید 165 با 175 چه فرق هایی داره و مزایا و معایب هرکدوم چقدره و اینکه این مزایا و معایب واقعا به چشم میاد؟؟
جدا از ظاهر قضیه که طبعا اکثرا دوست دارن لاستیک پهن تر باشه تا جلوه اسپورت تری به ماشین بده.
باز هم تشکر
عرض لاستیک ۱۶۵ کمتر از ۱۷۵ هست . هرچی عرض بیشتر بشه این عدد ها هم بزرگتر میشن . ۱۷۵ ٬ ۱۸۵ ٬ ۱۹۵ ٬ ۲۰۵ ٬ ۲۱۵ و ...
معمولا در خودروهای ایرانی تا یک سایز پهن تر حالت بهتری برای خودرو تعریف میکنه . از نظر هنلینگ نرمی و ترمزگیری وضعیت خودروی شما با لاستیک پهن بهتر خواهد شد .
درمورد ظاهر هم کمپانی های داخلی زشت ترین شکل ممکن رو برای ماشین تعریف میکنن . ماشین رو با ارتفاع زیاد و لاستیک لاغر ( شتری ) عرضه میکنند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)