تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 510 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه خبر بد....

[]Bethesda: ساخت بازی برای PC دردسر ساز است[

کمپانی بتسدا که اخیراً بازی The Elder Scrolls V: Skyrim را منتشر کرده در صحبتی عجیب اعلام کرد ساخت بر روی PC دردسر ساز است. به عقیده ی این شرکت وجود انواع درایور ها و پیکربندی های سخت افزاری عاملی است که باعث می شود حتی بهترین و قوی ترین بازی ها هم در ارائه ی تمام توانایی خود بر روی PC دچار مشکل شوند.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x568.
    Hines از اعضای ارشد بتسدا به سایت Joystiq گفت:
    “از لحاظ فنی ساخت بازی بر روی PC دردسر ساز است چون در ساخت بازی بر روی PC باید میلیون ها احتمال برای پیکربندی های سخت افزاری، درایور ها و … در نظر گرفت.”
    “وضعیت Rage نیز به همین صورت است و شما می بینید که نتیجه ی سال ها تلاش سازندگان تبدیل به یک بازی پر از باگ می شود در حالی که در واقع این بازی یک بازی قدرتمند و عالی است.”

“مشکل دیگر دزدی ها و کپی کردن بازی هاست. راه دیگری وجود ندارد به جز این که بر روی PC بازی نسازید. این مشکلی است که شما همیشه با آن مواجه خواهید شد.”
    با این حال بتسدا نه تنها به PC بازان فشار نمی آورد (با DRM و …) بلکه همیشه بر روی این پلتفرم بازی های بهینه تر و با امکانات بیشتری می سازد.
    Hines در این رابطه می گوید:
    “ما تا جایی که می توانیم سعی می کنیم بدون استفاده از اقدامات خاص برای جلوگیری از دزدی ها از محصولاتمان محافظت کنیم. ما از PC بازان حمایت می کنیم مثلاً با Creation Kit. به کمک این ادیتور PC بازان می توانند بی نهایت محتوا و Mod های گوناگون برای بازی بسازند.”

لازم به ذکر است دو بازی پیشین سری The Elder Scrolls یعنی Oblivion و Morrowind هر دو بر روی رایانه های شخصی بسیار بهینه بودند. تجربه ی کلی Skyrim بر روی هر سه پلتفرم یکسان است البته دارندگان رایانه های گران قیمت می توانند به پرفورمنس بهتری در بازی دست پیدا کرده و بازی را با گرافیک بالاتری اجرا کنند با این حال این بازی همچنان یک بازی مبتنی بر دایرکت ایکس ۹ باقی می ماند اما شاید بتسدا با ارائه ی یک پچ پشتیبانی از دایرکت ایکس ۱۱ را هم به بازی اضافه کند.

2. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سومین بار .....لطفا راهنمایی کنید !

http://www.uploadbaz.com/te5ef5ju2gks

عین همین اتاقی که توش هستی یکی هم اونور هست ( قرینه این اتاق )
    الان از در سمت راستت برو بیرون و برو تو اون یکی اتاق ، اونجا راه حلش رو کشیده

4. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

Bethesda: ساخت بازی برای PC دردسر ساز است
    این یک حرف مسخره هست. اگه pc بده پس چرا سه بازی اول از همین سری فقط روی pc عرضه شد؟(نسخه سوم یک سال بعد از pc روی XBOX عرضه شد)

اینکه بازی روی pc باگ داره هم یک حرف مسخره دیگه هست چونکه این بازی الان روی Xbox یک باگ گرافیکی داره که روی pc نیست و همینطور باگ های دیگه اش هم مثل نسخه pc در نسخه ایکس باکس هست.

همینطور نمیشه گفت که بازی فقط روی pc دزدی میشه بلکه این مورد روی کنسول هم هست ولی حالا یکم سخت تر. اگه بازی روی pc ریلیز نشه خوب روی کنسول دزدی ها بیشتر میشه.

این حرفها بیشتر برای فشار آوردن به pc بازهای بدبخت هست که میلیونی برای سیستمشون خرج می کنند ولی نمیتونند از خدمات درست و حسابی برای بازیشون استفاده کنند و همیشه هم تو سری میخورند.
    Last edited by aristocrat; 25-11-2011 at 15:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

وقتی می خوام جای elder scroll رو پیدا کنم کتابدار اورک هیچ یبم نمی گه اونجا چجوری اطلاعاتو از زیر زبونش بیرون بکشم

داره خودمونی میشه alireza661299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

وقتی می خوام جای elder scroll رو پیدا کنم کتابدار اورک هیچ یبم نمی گه اونجا چجوری اطلاعاتو از زیر زبونش بیرون بکشم
    دو تا کتاب رو پیشخونش هست در مورد elder scroll باید اونا رو بخونی بعد دوباره باهاش حرف بزنی.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا یه چیزی:برای رفتن به شهرهای دیگه صبر کنم تا شاید کوئستای اصلی منو راهنمایی کنن بهشون یا اشکال نداره اگه کالسکه بگیرم برم شهرای دیگه؟منظورم اینه اون شهرها+کوئستاشون برای لولای خاصین یا تو هر لولی و بدون کوئستم ایراد نداره برم؟(مثلا Riften)

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

آقا یه چیزی:برای رفتن به شهرهای دیگه صبر کنم تا شاید کوئستای اصلی منو راهنمایی کنن بهشون یا اشکال نداره اگه کالسکه بگیرم برم شهرای دیگه؟منظورم اینه اون شهرها+کوئستاشون برای لولای خاصین یا تو هر لولی و بدون کوئستم ایراد نداره برم؟(مثلا Riften)
    Explore کردن شهر ها ربطی به لول و کوئست نداره.
    من لول 10 که بودم همه شهر ها رو Explore کرده بودم و هیچ مشکلی هم نبود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه squall12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rome

پيش فرض

بچه ها استخون اژدها به دردی می خوره؟ ا
    گه بی مصرفه بفروشمشون خیلی وزنشون زیاده

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان یه راهی،روشی چیزی بگین که پول در بیارم!
    برا یه اچیومنت باید 100,000 جمع کنم ولی نمیدونم چیکار کنم!
    +
    Daedra lord کجاها میشه پیدا کرد؟!
    اگه smithingـت رو 100 کنی و پرکشو بگیری میتونی با پوست و استخون اژدها زره درست کنی.........

12. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

با استخونای اژدها می تونی زره دراگون درست کنی، برای اونم باید Smithing رو 100 کنی و پرک هاشو بگیری.
    خونه بخر، اون هارو بزار تو صندق سیو کن که بعداً لازمت میشه.

14. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •