تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 227 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان من شماره 2 رو که سال پیش بازی اوایل بازی خیلی جالب بود ولی بعد که تو سفینه رفت منم باید هی از این اتاق میرفتم به اون اتاق. همش با این و اون صحبت میکردم آخرش تو یکی از اتاقها اون قسمتی سفینه و چند سیاره هست گیر کردم و کلا گیچ شدم و اعصابم خورد شدو ... خلاصه حذفش کردم
    حالا میخوام بدونم این بازی هم مثل همونه یا نه از این حالت خاله زنک بازی دراومده؟
    بله. دقیقا به همون شکل قبله.

توی ویکی پدیا نوشته بود وقتی بازی تموم میشه یک گزینه به نام New Game + اضافه میشه ولی برا من چیزی اضافه نشده ، فقط 1 گزینه هست که نوشته وارد کردن شخصیت از ME3 که همون کاراکتر قبلیم هست ولی بخوام با اون بازی کنم نمیذاره تنظیمات اولیه رو عوض کنم ، بخوامم از اول شروع کنم باید کلی کار انجام بدم و امتیازاتمم از دست میره
    اگه منظور از تغییر نشدن تنظیمات اولیه, تغییر ریشه و شهرت و کلاس باشه که آره, این سه مورد غیر قابل تغییرن. تنها چیزایی که تعیین میشن قیافه و قدرت هستن.

من نفهمیدم war terminal به چه دردی می خوره! یکی توضیح بده لطفاً.ممنون
    صحبتها و تصمیماتی که میگیرین, مامورتهایی که انجام میدین به همراه اسکن کردن بعضی سیارات, هر کدومشون تعدادی قدرت نظامی (Military Strength) بهتون میده که نصفش میشه قدرت نظامی موثر (Effective Military Strength). این EMS حالا هر چه بیشتر باشه خسارت و تلفات کمتری رو در ماموریت پایان بازی می بینین که البته شامل شخصیت های شناخته شده بازی نمیشه. یه چیز کلیه.

تو سیتادل دو نفر میحرفیدن با هم دیگه ....
      محتوای مخفی: شنیدم گفتن 
    سربرس کلی رو کشته
    دیگه شورشو دراورده این بایوور ...از همین الان با این صحنه های تراژدیک ....معلومه آخرش چیه
      محتوای مخفی: جواب 
    وقتی اول بار می بینینش باید گزینه change your identity رو انتخاب کنین. اینطوری دیگه خبر مرگشو نمی شنوین.

بچه هایی که بازی رو تموم کردند توی پایان ME2 به نظر شما بهتره که collector base رو توی مرحله آخر نابود کنیم یا نه؟؟(به نظر تصمیم خیلی مهمی میومد!)
    آخه من سیوش رو در هر دو حالت نگه داشتم ولی نمیدونم اینجا کدوم حالتش به درد میخوره...چون شنیدم مثل اینکه ممکنه بازی پایان های خوشی نداشته باشه(از ترس یه اسپویل مربوط به داستان هم باز نکردم)!!
    اصلا تصمیم توی اون مرحله اینجا فرقی هم میکنه؟؟!!...لطفا سریع جواب بدین چون دارم از انتظار شروع بازی میمیرم
    تصمیم تاثیر گذار حساب نمیشه. راحت باش مهدی جون!...

اگه پایگاه کولکتور رو نابود کنی نتیجه اش اینه که 100 واحد قدرت نظامی بدست میاری. اگه هم حفظ بشه میشه 110 واحد. (تصمیم پیش فرض - New Game - اینه که پایگاه نابود شده.)

2. 3 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من چیزی که هنوز ازش سر درنیاوردم نحوه Save بازیه.
    اخه چرا بعضی جا ها میشه سیو کرد و بعضی جا ها نمیشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

محتوای مخفی: پایان چرت بازی. 
    بازی رو تموم کردم به دو صورت ....یکی که رفتیم پیش ایلوسیو من و یه بار اندرسن رو نتونستم نجات بدم یبار دیگه هم لود کردم نجاتش دادم و با هم نشستیم یه دل سیر زمینو تماشا کردیم....
    پایان بازی شپرد رفت پیش بچهه که گفت کاتالیسته و دو انتخاب پیش روم گذاشت که اولی هم شپرد میمیره هم زمین اتو میشه هم مس ری لی ها هم یارام میمیرن که واقعا اعصابمو داغون کرد...
    یه پایانم شپرد صقد میشه همه میرن پیش حوریای بهشتی ولی زمین سالم می مونه.(خوب فایدش چیه ؟)
    هر دو پایانش اعصابمو بهم ریخت ...کسی میدونه چیکار کنم که بشه زمینو نجات داد خود شپردو نورمندی هم سالم بمونه؟

محتوای مخفی: مشکل رومنسی:D 
    یادم رفت بگم با هیچ کی هم نتونستم رمنس داشته باشه....باید زمینو نجات بدم شپرد هم زنده بمونه که بشه رومنس داشت؟
    Last edited by JING3LKHAN; 18-03-2012 at 04:13.

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

محتوای مخفی: سایز عکس نه اسپویل 
    این Bioware هم یه خورده مشکل داره اخه این چه وضعشه:
    من رو شبیه سازی کردن

ده بیست نفر دیگه هم بودن مثل خودم هر بار هم میبینمشون.دیگه نخواستم حجم صفحه بره بالا.

6. 4 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ننگ به ea . فشار بیش از حد ea برای اضافه کردن بخش مولتی و اکشن تر شدن بازی باعث شد که دیالوگ های انتخابی بازی کمتر شه از طرف دیگه به تیم فشار اوارد تا زودتر بازی رو تموم کنه. و اونها هم بدون تفکر بازی رو تموم کردن.من موندم ea چطوری حاضر شد بهترین عنوان امسال خودش رو خراب کنه؟ بایو ور چطور حاضر شد سابقه خودش رو خراب کنه . da3 بیاد عمرا کسی بگیره. واقعا انگیزه گیمر رو گرفتن من هی میخوام برای بار دوم بازی رو شروع کنم به تهش فکر میکنم بی حوصله میشم.

این ایده کنترل ذهن شپرد هم کلا قرار بود انجام بشه و شپرد کنترلشو از دست بده و حتی ضد یارای خودش بشه ولی بعدا حذف شد ( ولی احتمالا نه به طور کلی)

قرار بود illusive man کلا ریپر بشه و غول اخر که اونم حذف شد.(البته بهتر)

بعد این ریپر ها از بین نژاد کواریون و کروگن و سالارین کسی رو هاسک نکردند خیلی ضایعس. بعد ریپر ها به نژاد های درجه دو کاری ندارند ولی به سیاره elcor ها حمله کرده بودند!

کلا بازی از خیلی بخش ها نسبت به نسخه 2 ضعیفه

8. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا من از اونجایی که فهمیدم ، به نظر میاد پایان بازی خیلی بد تموم میشه
    یه سوال دارم اون هم اینکه بازی چند تا پایان داره؟ و بستگی به روند بازیت داره؟ یا نه؟
    اگه میشه فقط لو ندین آخرشو

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان من یه چند تا درخواست دارم.
    کسی فیلم اون تیکه که Grunt با Rachni ها میجنگه رو داره؟من خودم دیدم ولی یادم رفت ضبط کنم. Grunt اگه از نسخه ی 2 زنده بوده باشه و Loyal با جراحات خیلی زیادی زنده میمونه.برای من زنده موند.
    حالا بگذریم.کسی فیلم جنگش رو داره؟که ما رو Cover میده خودش بجنگه؟اخه خیلی مردانه و با احساس میجنگه یه اهنگ قشنگی هم پخش میشه.
    همچنین فیلم اون تیکه که Thane با Kai leng میجنگه.خیلی عالی اون تیکه.تازه Thane مریضه اگه مریض نبود پدر Kai leng رو در می اورد.
    همچنین فیلم
      محتوای مخفی: اسپویل 
    لحظه ی مردن Mordin که داره Gilbert and sulivan از نسخه ی 2 رو میخونه.الهی من نزدیک بود گریه بیفتم.

همه ی این فیلم ها توی Y.o.t.u.b.e هستن.ولی من دسترسی به ی.وتوب ندارم اگه ممکنه یکی بگیره یه جا دیگه اپلود کنه.رو هم فکر کنم 5-6 دقیقه بیشتر نشه.
    ممنون.
    راستی میدونستین دوبلر Mordin تو ME2 با ME3 فرق داره؟
    Last edited by Little Sparrow; 18-03-2012 at 11:43.

11. 3 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

رفته بوددم تو اتاق گراس دیدم داره با تالی ....
    --
    منم بالاخره تموم کردم..اصلا نفهمیدم چی شد..بی سر و ته...

13. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

محتوای مخفی: کمک 
    دوستان بنده total military strength ام 3664 تاست.readiness ام 50 تا effective military strength ام هم 1832 تاست...
    واسه پایان خوب بازی باید فقط readiness 100 باشه؟چطور صدش کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

محتوای مخفی: کمک 
    دوستان بنده total military strength ام 3664 تاست.readiness ام 50 تا effective military strength ام هم 1832 تاست...
    واسه پایان خوب بازی باید فقط readiness 100 باشه؟چطور صدش کنم؟
    فایل 100 در 100 کننده readiness
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بریز توی پوشه سیو
    موقعه 3 انتخاب برو سمت راست گزینه تخریب.

محتوای مخفی: ... 

پایان واقعی بازی هنوز مشخص نیس پس برداشت ما هم الکیه. ولی توی اکشن تر شدن و کم رنگ شدن نقش افرینی شکی نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •