تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 430 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nice Devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    It makes no difference , wherever i am

پيش فرض

سلام دوستان . انگار قیمتها داره بالا میکشه. قیمت امروز کرمانشاه(16 مرداد) بدون گارنتی 530 تومن در صورتی که یه هفته پیش همین مغازه با گارانتی کامتل 515 میداد.
    راستی امروز از یه مغازه دار یه چیزی شنیدم . توی بازار آرک از 530 شروع میشه تا 700 تومن(ماشالله اقتصاد مملکت،چقدر توازن بین قیمتها هست) . از یه مغازه دار که میگفت فول پک 600 تومن پرسیدم چرا قیمتت اینقدر زیاده اونم جواب داد که این فول پکه درضمنسری اوله و خرید قدیمه که خیلی تعجب کردم و پرسیدم مگه سری اول با سری دوم داره؟ . جواب داد آره فرق دارن
    . به نظر شما فروشنده راست گفت یا بخاطر اینکه اون اوایل با قیمت بالا خریده و میخواد که ضرر نکنه و به همون قیمت بالا بفروشه این حرفها رو زده؟ آخه من هر وقت رفتم توی این پاساژ این مغازه آرکشو که سرمه ای رنگ هست (و از اوالین مغازها هست که آرکو وارد کرد)داشت و هنوزم اونو نفروخته
    اگه ممکنه اسم آپدیت جدید آرک رو هم بگید
    با تشکر
    Last edited by Nice Devil; 08-08-2011 at 22:14.

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان من اکس10 دارم حالا بنظرتون ارزش داره بفروشم ارک بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چند لمسی با دوال تاچ فرقش چیه؟؟

صدای اسپیکرش چطوره؟؟؟
    کلا صدای دستگاه،کیفیت فیلمبرداری و نمایشگر فوق العاده تغییر کرده.در کل نمیشه گفت خیلی از x10سرتر هست.اما میشه گفت مث برادر بزرگه x10میمونه.درواقع همونه اما یه مقدار قویترش کردن و ارتقاش دادن
    سلام دوستان . انگار قیمتها داره بالا میکشه. قیمت امروز کرمانشاه(16 مرداد) بدون گارنتی 530 تومن در صورتی که یه هفته پیش همین مغازه با گارانتی کامتل 515 میداد.
    راستی امروز از یه مغازه دار یه چیزی شنیدم . توی بازار آرک از 530 شروع میشه تا 700 تومن(ماشالله اقتصاد مملکت،چقدر توازن بین قیمتها هست) . از یه مغازه دار که میگفت فول پک 600 تومن پرسیدم چرا قیمتت اینقدر زیاده اونم جواب داد که این فول پکه درضمنسری اوله و خرید قدیمه که خیلی تعجب کردم و پرسیدم مگه سری اول با سری دوم داره؟ . جواب داد آره فرق دارن
    . به نظر شما فروشنده راست گفت یا بخاطر اینکه اون اوایل با قیمت بالا خریده و میخواد که ضرر نکنه و به همون قیمت بالا بفروشه این حرفها رو زده؟ آخه من هر وقت رفتم توی این پاساژ این مغازه آرکشو که سرمه ای رنگ هست (و از اوالین مغازها هست که آرکو وارد کرد)داشت و هنوزم اونو نفروخته
    اگه ممکنه اسم آپدیت جدید آرک رو هم بگید
    با تشکر
    خودت که میگی اقتصاده ایران!!!اگه نخواد اینو بگه چجوری جنسش رو آب کنه و به ملت بفروشه.اصلا ازش بپرس اگه سری اوله میشه تاریخ تولیدش نشونم بدی کجاش خورده کلاهبردار؟عجب سیاستی دارن فروشنده هامون بخدا

3. این کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saddegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه منظور از 16 میلیون رنگ چیه؟؟ وچه اندازه با ایکس 10 تفاوت داره ؟؟

اون تفاوت دوال تاچ با چند لمسی چیه اگه میشه کمی توضیح بدین برام مهمه؟ میخام بخرم

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

یه سوال دیگه منظور از 16 میلیون رنگ چیه؟؟ وچه اندازه با ایکس 10 تفاوت داره ؟؟

اون تفاوت دوال تاچ با چند لمسی چیه اگه میشه کمی توضیح بدین برام مهمه؟ میخام بخرم
    خب صفحش توانایی نشون دادن 16 میلیون رنگ رو داره
    X10 هم 65 هزار رنگ

تو دوال تاچ فقط دو نقطه از صفحه ــی گوشی رو میتونی هم زمان لمس کنی ولی توی مالتی تاچ چند نقطه ( به گوشی بستگی داره )

6. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

سلام به همگی^^
    قیمت امروزش چند بوده؟ کسی خبر نداره؟
    راستی چقدر با یا بدون گارانتی خریدنش مهمه؟
    من که قبلنw700i خریدم توی فاکتورش نوشتن با گارانتی فروخته شده درصورتیکه گارانتی نداشت وقتی به فروشنده گفتم گفت اینا اینجورین. البته هیچوقت خراب نشد تا ازش استفاده کنم فقط1بار بلوتوثش ویروسی شده بودکه با3000 حل شد.

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره گوشی رو به قیمت 520 گرفتم
    فقط من یک ساعت که تو شارژ زدم کاملا 100% شارژ شد ولی فروشنده گفت برای بار اول 8 ساعت باید تو شارژ باشه اما من تو راهنمای گوشی در این مورد چیزی ندیدم!!!!!!؟؟؟؟؟؟
    در عکس برداری و فیلم برداری زوم نمیشه !!! با اپدیت حل میشه یا نه؟؟؟؟؟
    می خوام قبل از استفاده اونو از طریق اینترنت اپدیت کنم بعد شماره تماس ها رو اضاف کنم

9. این کاربر از Aloneboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

12

راستی یادم رفت بگم این گوشی اصلیتش کجاییه؟
    کسی اون کد معروف شناسایی گوشیهارو نداره؟

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

سلام دوستان بالاخره گوشی رو به قیمت 520 گرفتم
    فقط من یک ساعت که تو شارژ زدم کاملا 100% شارژ شد ولی فروشنده گفت برای بار اول 8 ساعت باید تو شارژ باشه اما من تو راهنمای گوشی در این مورد چیزی ندیدم!!!!!!؟؟؟؟؟؟
    در عکس برداری و فیلم برداری زوم نمیشه !!! با اپدیت حل میشه یا نه؟؟؟؟؟
    می خوام قبل از استفاده اونو از طریق اینترنت اپدیت کنم بعد شماره تماس ها رو اضاف کنم
    سلام
    مبارکتون باشه... میشه بگین شهرتون کجاست؟
    با گارانتی خریدینش یا بدون گارانتی؟
    دفترچه اش فارسی هم داره؟
    همه موقع فروش میگن8ساعت... بنظرم میذاشتین8ساعت بهتر بود آخه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
    واقعن؟؟؟؟ امیدوارم با آپدیت این مشکلات حل شه.
    آپدیت رو توی خود سایتش گذاشته بودا.......
    نمیشه موقع خرید داد خودشون آپدیت شده تحویلت بدن؟

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

مباركت باشه
    ايشالا با آپديت حل ميشه
    هرچند كه خيلي هم زوم تو حالت ديجيتال جالب نميشه
    مشكل خاصي ديدي تو گوشي كه اذيتت كنه؟
    كلا يه خلاصه اي بگو از گوشي و درصد رضايت

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این جریان شارژ اولیه واسه ی باطریای عهد بوق بود... باطریای الان دیگه نمیخوان این چیزا رو... من آیپادم رو بدون شارژ اولیه استفاده کردم عین چی داره کار میکنه (4-5 ماهه البته : دی) ، ایکس و ویو 525 هم همینطور (اونا هم همین 4-5 ماهن : دی)

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام
    مبارکتون باشه... میشه بگین شهرتون کجاست؟
    با گارانتی خریدینش یا بدون گارانتی؟
    دفترچه اش فارسی هم داره؟
    همه موقع فروش میگن8ساعت... بنظرم میذاشتین8ساعت بهتر بود آخه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
    واقعن؟؟؟؟ امیدوارم با آپدیت این مشکلات حل شه.
    آپدیت رو توی خود سایتش گذاشته بودا.......
    نمیشه موقع خرید داد خودشون آپدیت شده تحویلت بدن؟[/QUOTE]

استان فارس - لار
    بدون گارانتي
    دفترچه فارسي نداشت
    تو دفترچه چيزي از 8 ساعت شارژ ننوشته و فقط نوشته فول شارژ كنيد فكر كنم ديگه مثل قديما نيازي نيست
    گرفتن عكس فقط تو رزولوشن پايين يعني 2 مگاپيكسل ميشه زوم كرد و در 4 مگ و 8 مگ نميشه
    اگه بهش بدم خودش واسم اپديت مي كنه ولي مي خوام خودم اين كارو انجام بدم فك نكنم مشكلي پيش بياد (خودمون يادبگيريم بهتره)

مباركت باشه
    ايشالا با آپديت حل ميشه
    هرچند كه خيلي هم زوم تو حالت ديجيتال جالب نميشه
    مشكل خاصي ديدي تو گوشي كه اذيتت كنه؟
    كلا يه خلاصه اي بگو از گوشي و درصد رضايت
    هنوز زياد كار نكردم چون ديروز بعد عصر گرفتم و اگه مشكلي داشت اعلام مي كنم در ضمن من يه سوال داشتم كه كسي جوابمو نداد دوستم ايكس 10 گرفته برنامه هاي جاوا روش نصب نميشه احتمالا رو مال من هم نصب نميشه ولي تو خود سايت نوشته از جاوا پشتيباني مي كنه؟؟؟؟
    این جریان شارژ اولیه واسه ی باطریای عهد بوق بود... باطریای الان دیگه نمیخوان این چیزا رو... من آیپادم رو بدون شارژ اولیه استفاده کردم عین چی داره کار میکنه (4-5 ماهه البته : دی) ، ایکس و ویو 525 هم همینطور (اونا هم همین 4-5 ماهن : دی)
    درسته فكر كنم باطري هاي جديد نياز به اين شارژ هاي طولاني نداره

14. 2 کاربر از Aloneboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •