اگر یه زمانی رفتید توالت عمومی قبل از اینکه دست به کار بشیدشیر آب رو باز کنید ببینید آب میاد یا نه
بعدا با خیال راحت .......
اگر یه زمانی رفتید توالت عمومی قبل از اینکه دست به کار بشیدشیر آب رو باز کنید ببینید آب میاد یا نه
بعدا با خیال راحت .......
برای اینکه موی سرتون نریزه به حرف هیچ کس گوش ندید.بعضی ها یه چیزایی میگن که باعث میشه ریزش موی سرتون بیشتر بشه.خیلیها موهاشون رو به خاطر داروهایی که نزدیکانشون تجویز کردن ازدست دادند!!!
اگه تو خیابون جو گیر شدی خواستی یه دهن بخونی اول ببین کسی نیست بعد بزن زیر آواز تا خدایی نکرده فکر نکنند خل و چلی!!
تا میتونید میوه بخورید...
به جان خودم تو همه چیز اثر میذاره!اصلا انگار آدم زنده میشه!
من روزی 6 تا میوه باید بخورم حالا بماند که انجامش میدم یا نه! سه تا میان وعدس هر کدوم 2 تا
برای اینکه دیگران رو خوب بشناسی از هدفاشون بپرس.معمولا انسانهای درست هدفهای منطقی و معقول دارند
اگه دیدی کسی بهت گفت که اگه یه بار دیگه اشتباه کنی نمی بخشمت بدون به دردت نمیخوره
حفظ تعادل توی زندگی همیشه بهترین نتیجه رو برات به ارمغان میاره
نه خیلی شور نه کاملا بی نمک
میدونم خیلی ممکنه تکراری و کلیشه ای باشه ولی هیچوقت با جنس مخالف دوست نشید البته منظور اینه که رابطه عاطفی و عشقی و اینا با کسی نداشته باشید...بخدا آخرش هیچی نیست جز کوه تجربه تلخ...هرکی میگه من بهش رسیدم و خیلی خوبه مطمئن باشید زندگی که با دوستی شکل بگیره با خوبی و خوشی تموم نمیشه!!!چون بعد از ازدواج هیچ چیز جالبی واسه همدیگه ندارن دو طرف...و البته خیلی دلایل دیگر.....
تو دانشگاه هم با هیچ جنس مخالفی دوست نشید!!!(خیلی خطرناکه)
یک تجربه اینه که منتظر نباش که کسی در مورد چیزی که شک داری کنترل انجام بده اگه فکر میکنی اتصالی هست چک کن . اگه فکر میکنی قطعی هست چک کن . اگه فکر میکنی برنامه رو باید عوض کنی عوض کن .
اصولا صبر کردن تو زندگی خیلی جواب میده!!!صیور باشید و خونسرد...اگه آتیشی باشید و سریع به همه چی واکنش نشون بدین نشونه عجول بودن و غیر قابل اعتماد بودنه...
صبور باشید...اینجا که واسه من نتیجه داد...بالاخره محدودیت هام برداشته شد...![]()
دوستان سعی کن واقع بین باشین تو زندگیتون . . . با شنیدن یک حرف از دهن یکی زود درمورد اون مسئله قضاوت نکنید . . . به شایعه ها توجه کنید
تو زندگی همیشه به حق خودتون قانع باشید....اگه بیشتر از اینی که دارید می خواین...باید بیشتر تلاش کنید...نه اینکه حق دیگران رو ضایع کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)