خب دلایل زیادی میتونه داشته باشه...از تغذیه و استراحت نا مناسب گرفته تا مکمل تقلبی...البته اینم بگم شما از مکملهایی که دارید نباید توقع افزایش قدرت داشته باشید...
اگه برای افزایش قدرت مکملی میخواید باید از پمپ استفاده کنید..
خب دلایل زیادی میتونه داشته باشه...از تغذیه و استراحت نا مناسب گرفته تا مکمل تقلبی...البته اینم بگم شما از مکملهایی که دارید نباید توقع افزایش قدرت داشته باشید...
اگه برای افزایش قدرت مکملی میخواید باید از پمپ استفاده کنید..
سلام
با اجازه آقا مجید
کارایی این مکملهایی که شما میخورید کامل نیست. مثلا گلوتامین کارش حفظ کردن عضلات هست ، پروتئین خالص هم مربوط میشه به دوران کات ، نه دوران حجم!
در مورد قدرت هم بستگی به نحوه ی تمرین کردن شما داره ، افزایش قدرت اگه میخوای باید به سبک پاور کار ها تمرین کنی
پیشنهاد من اینه که شما پروتئین رو با یک گینر یا یک کربو عوض کنی ، بهتر نتیجه میگیری. چون برای حجم اوردن باید کربو مصرف کرد ، حالا اگه پروتئین هم همراهش باشه خوبه.
سلام دوستان من تازه كارم تو بدن سازي ميخواستم بدونم آيا بدن سازي يه آدم چاق رو لاغر ميكنه يعني تو بدن سازي برنامه اي وجود داره كه آدم رو لاغر كنه ؟
سلام دوست من
بله شما میتونین با یه برنامه منظم به وزن ایده ال خود برسید!توصیه من اینه که سراغ چربی سوز و این جور مکملها نرید![]()
خيلي ممنونم از پاسختون دوست عزيز
بله ، روش کار برای شما اینه که هر جلسه ای که باشگاه میرید باید تمام عضلات بدن رو درگیر کنید یعنی از هر عضله یک دستگاه یا یک نوع حرکت رو بزنید. در حالت معمولی در برنامه های تمرینی ، هرجلسه یک یا دو عضله رو کار میکنن و در جلسات بعدی به اونها استراحت میدن.
نکته ی اصلی اینجاست که بدون کنترل کردن تغذیه شما هرچقدر که ورزش کنی چربی و وزن پایین نمیاد ، در عوض با کنترل کردن تغذیه بدون ورزش هم میشه وزن و چربی کم کرد (کاری که من خودم کردم)
واقعا از دوستان ممنونم كه به اين زيبايي جواب سوال من رو دادن. از دوست عزيز Havbb نيز خيلي ممنونم
![]()
سلام به دوستان گل انجمن
یه سول در مورد بحث مکملها داشتم:
من 2 ماهه میرم باشگاه و بنا به توصیه مربیمون پروتئین ، کراتین و مولتی ویتامین گرفتم ! اما هنوز مصرف نکردم ! میترسم حقیقتش !با توجه به این که غلظت خون هم دارم. قبلا با مصرف قرص مولتی ویتامین بدنم شدیدا واکنش نشون داده ! آیا مشکلی پیش میاد واسه مصرفش ؟!
اینم مارکاش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من شنیدم که به کمک بعضی از مکملها میشه وزن و قد رو تاحدی افزایش داد ؛ اگه میشه یه برنامهی کوچیک به من بگید تا انجام بدم (جایی که قراره برم بدنسازی مربی درستحسابی نداره) و چندتا از مکملهایی که در این رابطه خوبه بهم معرفی کنید .
فقط حرکاتی رو به معرفی کنید که روی قد تاثیر بد نداشته باشه .
بسیار ممنون .
مولتی ویتامین ضعیف و قوی داره ، شما ضعیفش رو بگیر (از داروخونه هم بگیر که مطمئن باشه)من 2 ماهه میرم باشگاه و بنا به توصیه مربیمون پروتئین ، کراتین و مولتی ویتامین گرفتم ! اما هنوز مصرف نکردم ! میترسم حقیقتش ! با توجه به این که غلظت خون هم دارم. قبلا با مصرف قرص مولتی ویتامین بدنم شدیدا واکنش نشون داده ! آیا مشکلی پیش میاد واسه مصرفش ؟!
به نظر من شما اگه تغذیه ت کامل هست و میوه و سبزیجات میخوری دیگه مولتی ویتامین مصرف نمیخواد بکنی...
پروتئین رو مصرف کن ، کراتین رو هم یه دوره بیشتر مصرف نکن فعلا. چون بعد از چهار هفته دیگه کراتین اثرش کم میشه و مصرف نشه بهتره (تا چند وقت بعد اگه خواستی دوباره یه دوره کراتین بردار)
البته نمیدونم چرا کربو برات ننوشته ، ولی شما کربوهیدرات رو از طریق غذا یعنی برنج و نون و سیب زمینی و... در 6 وعده در روز ، یعنی هر دو و نیم ساعت یکبار باید غذا بخوری ، به بدنت برسونش.
Last edited by Havbb; 27-11-2012 at 00:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)