تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 139 از 221 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دلایل زیادی میتونه داشته باشه...از تغذیه و استراحت نا مناسب گرفته تا مکمل تقلبی...البته اینم بگم شما از مکملهایی که دارید نباید توقع افزایش قدرت داشته باشید...
    اگه برای افزایش قدرت مکملی میخواید باید از پمپ استفاده کنید..

2. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

بجه ها من یه سوال داشتم چرا من الان تقریبا 3 هفته هستش دارم پروتئین 100% و IGF2 و گلوتامین میخورم اما احساس میکنم دارم چربی میگیرم و زور و قدرتم انقد که باید زیاد نشده و حجم هم نگرفتم
    سلام
    با اجازه آقا مجید

کارایی این مکملهایی که شما میخورید کامل نیست. مثلا گلوتامین کارش حفظ کردن عضلات هست ، پروتئین خالص هم مربوط میشه به دوران کات ، نه دوران حجم!
    در مورد قدرت هم بستگی به نحوه ی تمرین کردن شما داره ، افزایش قدرت اگه میخوای باید به سبک پاور کار ها تمرین کنی

پیشنهاد من اینه که شما پروتئین رو با یک گینر یا یک کربو عوض کنی ، بهتر نتیجه میگیری. چون برای حجم اوردن باید کربو مصرف کرد ، حالا اگه پروتئین هم همراهش باشه خوبه.

4. 3 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان من تازه كارم تو بدن سازي ميخواستم بدونم آيا بدن سازي يه آدم چاق رو لاغر ميكنه يعني تو بدن سازي برنامه اي وجود داره كه آدم رو لاغر كنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من تازه كارم تو بدن سازي ميخواستم بدونم آيا بدن سازي يه آدم چاق رو لاغر ميكنه يعني تو بدن سازي برنامه اي وجود داره كه آدم رو لاغر كنه ؟
    سلام دوست من
    بله شما میتونین با یه برنامه منظم به وزن ایده ال خود برسید!توصیه من اینه که سراغ چربی سوز و این جور مکملها نرید

7. 2 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خيلي ممنونم از پاسختون دوست عزيز

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بله ، روش کار برای شما اینه که هر جلسه ای که باشگاه میرید باید تمام عضلات بدن رو درگیر کنید یعنی از هر عضله یک دستگاه یا یک نوع حرکت رو بزنید. در حالت معمولی در برنامه های تمرینی ، هرجلسه یک یا دو عضله رو کار میکنن و در جلسات بعدی به اونها استراحت میدن.

نکته ی اصلی اینجاست که بدون کنترل کردن تغذیه شما هرچقدر که ورزش کنی چربی و وزن پایین نمیاد ، در عوض با کنترل کردن تغذیه بدون ورزش هم میشه وزن و چربی کم کرد (کاری که من خودم کردم)

10. 3 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

واقعا از دوستان ممنونم كه به اين زيبايي جواب سوال من رو دادن . از دوست عزيز Havbb نيز خيلي ممنونم

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان گل انجمن
    یه سول در مورد بحث مکملها داشتم:
    من 2 ماهه میرم باشگاه و بنا به توصیه مربیمون پروتئین ، کراتین و مولتی ویتامین گرفتم ! اما هنوز مصرف نکردم ! میترسم حقیقتش ! با توجه به این که غلظت خون هم دارم. قبلا با مصرف قرص مولتی ویتامین بدنم شدیدا واکنش نشون داده ! آیا مشکلی پیش میاد واسه مصرفش ؟!

اینم مارکاش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه EshMoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    من شنیدم که به کمک بعضی از مکمل‌ها می‌شه وزن و قد رو تاحدی افزایش داد ؛ اگه می‌شه یه برنامه‌ی کوچیک به من بگید تا انجام بدم (جایی که قراره برم بدنسازی مربی درست‌حسابی نداره) و چندتا از مکمل‌هایی که در این رابطه خوبه بهم معرفی کنید .
    فقط حرکاتی رو به معرفی کنید که روی قد تاثیر بد نداشته باشه .
    بسیار ممنون .

14. این کاربر از EshMoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من 2 ماهه میرم باشگاه و بنا به توصیه مربیمون پروتئین ، کراتین و مولتی ویتامین گرفتم ! اما هنوز مصرف نکردم ! میترسم حقیقتش ! با توجه به این که غلظت خون هم دارم. قبلا با مصرف قرص مولتی ویتامین بدنم شدیدا واکنش نشون داده ! آیا مشکلی پیش میاد واسه مصرفش ؟!
    مولتی ویتامین ضعیف و قوی داره ، شما ضعیفش رو بگیر (از داروخونه هم بگیر که مطمئن باشه)

به نظر من شما اگه تغذیه ت کامل هست و میوه و سبزیجات میخوری دیگه مولتی ویتامین مصرف نمیخواد بکنی...

پروتئین رو مصرف کن ، کراتین رو هم یه دوره بیشتر مصرف نکن فعلا. چون بعد از چهار هفته دیگه کراتین اثرش کم میشه و مصرف نشه بهتره (تا چند وقت بعد اگه خواستی دوباره یه دوره کراتین بردار)
    البته نمیدونم چرا کربو برات ننوشته ، ولی شما کربوهیدرات رو از طریق غذا یعنی برنج و نون و سیب زمینی و... در 6 وعده در روز ، یعنی هر دو و نیم ساعت یکبار باید غذا بخوری ، به بدنت برسونش.
    Last edited by Havbb; 27-11-2012 at 00:25.

16. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •