سلام
من يكي كه اميدوارم خوش بگذره تو آموزشي، فردا اعزاممه
راستي به نظرتون مي ذارن عيد بيايم خونه يعني 10 - 9 روز ديگه ؟ آموزشيم شهر خودمه.
خداحافظ
سلام
من يكي كه اميدوارم خوش بگذره تو آموزشي، فردا اعزاممه
راستي به نظرتون مي ذارن عيد بيايم خونه يعني 10 - 9 روز ديگه ؟ آموزشيم شهر خودمه.
خداحافظ
تداوم اجرای طرح معافیت سه برادری
سردار موسی کمالی در گفتگو با مهر با اشاره به اجرا شدن تمامی معافیت ها در سال ۹۰ گفت: تمام مقرراتی که در سال جاری در خصوص خدمت سربازی وجود دارد در سال آینده نیز اجرایی می شود.
وی اضافه کرد: طرح معافیت سه برادری نیز در سال آینده اجرا می شود و مشمولان می توانند بر اساس مقررات و معافیت های موجود برای آینده خود تصمیم بگیرند.
مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در زمان گذشته زنان نیز به خدمت سربازی اعزام می شدند برهمین اساس اگر مشمولی علاوه بر برادران خواهری داشته که به سربازی اعزام شده می تواند از معافیت سه برادری استفاده کند.
سردار کمالی افزود:در سال آینده معافیت های نخبگان و استعدادهای برتر به ازای انجام پروژههای تحقیقاتی نیز اجرا می شود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ELSIN; 11-03-2011 at 20:41.
مشکل من با خودم از اول بود
تالاسمی مینور
سلام
فراخوان اعزام به خدمت مشمولان متولد 1371 و احضار مشمولان متولد 1372 گروه ناجا، سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعيه اي سال اعزام به خدمت مشمولان متولد 1371 و احضار مشمولان متولد 1372 را اعلام كرد
به گزارش اداره اجتماعي، سازمان وظيفه عمومي ناجا در اين اطلاعيه اعلام كرد: مشمولان متولد سال 1371 و ماقبل آن كه در سال 1389 به وضعيت آنان رسيدگي شده و واجد شرايط اعزام به خدمت وظيفه عمومي شناخته شدهاند، در طي سال 1390 به خدمت دوره ضرورت اعزام ميگردند.
سازمان وظيفه عمومي همچنين اعلام كردكليه اتباع ذكور متولد سال 1372 موظفند در طول سال 1390 جهت رسيدگي به وضعيت مشموليت خود با مراجعه به دفاتر پليس+10 در سراسر كشور، دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي را دريافت و ضمن مطالعه دقيق آن متناسب با وضعيت خود برگههاي مربوطه را تكميل نموده و مدارك لازم را به دفاتر مذكور جهت ثبت اطلاعات تحويل دهند.
همچنين در اطلاعيه سازمان وظيفه عمومي آمده است: چنانچه نيروهاي مسلح در سال 1390 و قبل آن، اقدام به جذب و استخدام مشمولان متولد 1372 به عنوان كادر رسمي نموده اند مي بايست مراتب را به سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام نمايند.
سازمان وظيفه عمومي در اين اطلاعيه افزود: مشمولان متولد سال 1372 مقيم خارج از كشور ميبايست براي تعيين وضعيت مشموليت خود به نمايندگيهاي كنسولي يا سياسي دولت جمهوري اسلامي ايران در كشور محل اقامت و درصورت نبودن آن به نزديكترين نمايندگي كنسولي يا سياسي دولت جمهوري اسلامي ايران به محل اقامت خود در خارج از كشور مراجعه نمايند.
سازمان وظيفه عمومي همچنين از كليه مراكز آموزش عالي و دانشگاهها خواست تا براي مشمولان متولد سال 1372 شاغل به تحصيل در موسسات آموزشي مربوطه، درخواست صدور معافيت تحصيلي به صورت كلي و در قالب لوح فشرده بنمايند.
منبع :
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط از یه چیزه خودم تو خدمت خوشم اومد فرماندمون میدونست من 3 ماه سنوات دارم کلی ذوق میکرد منم ماهه 16 خدمتم 3 و 12 روز کسر خدمت زدم تو صورتش
کلا 17 ماه و 18 روز خدمت کردم
نمیخواستم ازش استفاده کنم ولی بد فرمانده ای داشتیم![]()
یعنی کسری رزمندگی پدر توو جبهه هم پا بر جاست ؟؟
اگه برپا باشه که عالیه پدر من24ماه سابقه جبهه دارهیعنی کسری رزمندگی پدر توو جبهه هم پا بر جاست ؟؟
حالا تا کی هست؟؟؟
دقیقا مثل من ... یه ماه هم برای لیسانس کم میشه ... میمونه فقط آموزشی تقریبا
خدا کنه حذفش نکنن
اگر خبر درست باشه ، بله
تا آخر 90
جزییات ثبتنام دوره پودمانی ویژه سربازان
ثبتنام دوره پودمانی ویژه سربازان از امروز ۲۱ اسفندماه آغاز میشود و تا چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ادامه دارد.
ادامه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)