تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 4105 اولاول ... 39891291351361371381391401411421431491892396391139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

من يكي كه اميدوارم خوش بگذره تو آموزشي، فردا اعزاممه

راستي به نظرتون مي ذارن عيد بيايم خونه يعني 10 - 9 روز ديگه ؟ آموزشيم شهر خودمه.

خداحافظ

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تداوم اجرای طرح معافیت سه برادری

سردار موسی کمالی در گفتگو با مهر با اشاره به اجرا شدن تمامی معافیت ها در سال ۹۰ گفت: تمام مقرراتی که در سال جاری در خصوص خدمت سربازی وجود دارد در سال آینده نیز اجرایی می شود.
    وی اضافه کرد: طرح معافیت سه برادری نیز در سال آینده اجرا می شود و مشمولان می توانند بر اساس مقررات و معافیت های موجود برای آینده خود تصمیم بگیرند.
    مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در زمان گذشته زنان نیز به خدمت سربازی اعزام می شدند برهمین اساس اگر مشمولی علاوه بر برادران خواهری داشته که به سربازی اعزام شده می تواند از معافیت سه برادری استفاده کند.
    سردار کمالی افزود:در سال آینده معافیت های نخبگان و استعدادهای برتر به ازای انجام پروژه‌های تحقیقاتی نیز اجرا می شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ELSIN; 11-03-2011 at 20:41.

3. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

چطوری بگید ما هم معاف شیم.

ولی همه دوستام که سربازیشون تموم میشه هر چی خاطره میکن از آموزشیه همش میگن یادش بخیر

مگه آموزشی خوش میگذره؟؟؟؟
    مشکل من با خودم از اول بود
    تالاسمی مینور

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

فراخوان اعزام به خدمت مشمولان متولد 1371 و احضار مشمولان متولد 1372 گروه ناجا، سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعيه اي سال اعزام به خدمت مشمولان متولد 1371 و احضار مشمولان متولد 1372 را اعلام كرد

به گزارش اداره اجتماعي، سازمان وظيفه عمومي ناجا در اين اطلاعيه اعلام كرد: مشمولان متولد سال 1371 و ماقبل آن كه در سال 1389 به وضعيت آنان رسيدگي شده و واجد شرايط اعزام به خدمت وظيفه عمومي شناخته شده‌اند، در طي سال 1390 به خدمت دوره ضرورت اعزام مي‌گردند.

سازمان وظيفه عمومي همچنين اعلام كردكليه اتباع ذكور متولد سال 1372 موظفند در طول سال 1390 جهت رسيدگي به وضعيت مشموليت خود با مراجعه به دفاتر پليس+10 در سراسر كشور، دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي را دريافت و ضمن مطالعه دقيق آن متناسب با وضعيت خود برگه‌هاي مربوطه را تكميل نموده و مدارك لازم را به دفاتر مذكور جهت ثبت اطلاعات تحويل دهند.

همچنين در اطلاعيه سازمان وظيفه عمومي آمده است: چنانچه نيروهاي مسلح در سال 1390 و قبل آن، اقدام به جذب و استخدام مشمولان متولد 1372 به عنوان كادر رسمي نموده اند مي بايست مراتب را به سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام نمايند.

سازمان وظيفه عمومي در اين اطلاعيه افزود: مشمولان متولد سال 1372 مقيم خارج از كشور مي‌بايست براي تعيين وضعيت مشموليت خود به نمايندگي‌هاي كنسولي يا سياسي دولت جمهوري اسلامي ايران در كشور محل اقامت و درصورت نبودن آن به نزديكترين نمايندگي كنسولي يا سياسي دولت جمهوري اسلامي ايران به محل اقامت خود در خارج از كشور مراجعه نمايند.

سازمان وظيفه عمومي همچنين از كليه مراكز آموزش عالي و دانشگاه‌ها خواست تا براي مشمولان متولد سال 1372 شاغل به تحصيل در موسسات آموزشي مربوطه، درخواست صدور معافيت تحصيلي به صورت كلي و در قالب لوح فشرده بنمايند.

منبع :

کد:
    موفق باشيد

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فقط از یه چیزه خودم تو خدمت خوشم اومد فرماندمون میدونست من 3 ماه سنوات دارم کلی ذوق میکرد منم ماهه 16 خدمتم 3 و 12 روز کسر خدمت زدم تو صورتش
    کلا 17 ماه و 18 روز خدمت کردم
    نمیخواستم ازش استفاده کنم ولی بد فرمانده ای داشتیم

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تداوم اجرای طرح معافیت سه برادری

سردار موسی کمالی در گفتگو با مهر با اشاره به اجرا شدن تمامی معافیت ها در سال ۹۰ گفت: تمام مقرراتی که در سال جاری در خصوص خدمت سربازی وجود دارد در سال آینده نیز اجرایی می شود.
    وی اضافه کرد: طرح معافیت سه برادری نیز در سال آینده اجرا می شود و مشمولان می توانند بر اساس مقررات و معافیت های موجود برای آینده خود تصمیم بگیرند.
    مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در زمان گذشته زنان نیز به خدمت سربازی اعزام می شدند برهمین اساس اگر مشمولی علاوه بر برادران خواهری داشته که به سربازی اعزام شده می تواند از معافیت سه برادری استفاده کند.
    سردار کمالی افزود:در سال آینده معافیت های نخبگان و استعدادهای برتر به ازای انجام پروژه‌های تحقیقاتی نیز اجرا می شود.

کد:
    یعنی کسری رزمندگی پدر توو جبهه هم پا بر جاست ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

اگه برپا باشه که عالیه پدر من24ماه سابقه جبهه داره

حالا تا کی هست؟؟؟

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حالا تا کی هست؟؟؟
    دقیقا مثل من ... یه ماه هم برای لیسانس کم میشه ... میمونه فقط آموزشی تقریبا
    خدا کنه حذفش نکنن

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگر خبر درست باشه ، بله

حالا تا کی هست؟؟؟
    تا آخر 90

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

جزییات ثبت‌نام دوره پودمانی ویژه سربازان

ثبت‌نام دوره پودمانی ویژه سربازان از امروز ۲۱ اسفندماه آغاز می‌شود و تا چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ادامه دارد.

ادامه :
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •