تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 1746 اولاول ... 39891291351361371381391401411421431491892396391139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

راستی بچه ها یه راهنمایی میکنین منو ؟

من از اولی که بازی رو شروع کردم مستر یی رو ورداشتم و خیلی dps باهاش کار کردم . هنوزم باهاش خیلی کار میکنم البته بیشتر AP میرم . با اینکه این همه رفتم با این هیرو و جزو هیروهای اسون هستش اما کاملا حرفه ای نشدم باهاش . یعنی تقریبا 90 درصد مواقع رو با این میرم .

حالا سوالم اینه که چجوری کسایی هستن که هر بار یه هیرو برمیدارن و عجیبه که باهاش خیلی خوب کار میکنن . یعنی واسه هر نوع گیم پلیی چند نوع هیرو دارن و باهاش حرفه این . بر عکس من مجبورم فقط مستر یی بردارم که ممکنه تیم حریف سخت باشه واسش .

من خودم مثلا الیستر و تاریک و مستر یی و تریندامر رو خریدم . اما تا بیام با هر کدومشون حرفه ای بشم خیلی طول میکشه . چجوری ملت هر هیرویی که دارن رو باهاش خوب یاد دارن کار کنن .

2. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

توضیح نا مهم :
    نمونه اش خوده من...
    من شروع بازیم با Ryze بود و فقط اونو بازی می کردم... کم نمی باختم به هر حال بازیکن بدی هم نبودم ... هیرو دوم Vieger بود که هر چی باهاش بازی کردم یاد نگرفتم بی خیال شدم...
    بعد از اون مستر yi رو بازی می کردم ... کمتر بازی ای بود که باختم... ولی خوب خسته شدم چون خیلی قوی بود به خاطر همین رفتم سراغ هیرو های دیگه... تقریبا همه ی افراد خاطره خوبی از yi دارن!
    گذشت و شروع کردم به بازی کردن تانک ها که بازی شون میشه گفت سخت تره ... کیف می داد ولی هنوز بازی رو یاد نگرفته بودم چون کیل گرفتن واسم مهم بود...
    چیز بعدی ای که بازی کردم جانگل بود و بهترینشم برام ww بود که راحته خودتون می دونید...
    nasus یکی از بهترین تجربه هام تو بازی بود که فقط با Riven توی یه بازی به طور وحشتناکی کانتر شدم ولش کردم...
    ساپورت یکی از سخت ترین چیزهایی بود که یاد گرفتم و از همه بهم بیشتر کیف میده البته الان هم توی یه بازی Ranked ساپورت بازی می کنم و ساپورت بازم...!
    حالا اینا رو گفتم که چی؟
    اولا راهنمایی یه سری هیرو گذاشتم و ثانیا پیش بینی آینده شما رو کردم و ثالثا هم یکم حرف زدم!
    در کل برای بازی بهتر کردن اولا نیازه که از بازی لذت ببرین ...
    بعدش باید با تمام انرژی بازی کنید ... خود من بعد از بازی کردن خسته میشم مثلا اگه روز عادی ساعت 12 بخوابم با بازی ساعت 8 9 می خوابم...
    بعد هم باید زیاد بازی بشه ... خود من نزدیکه 2500 تا بازی تو یوزر اصلی ام و 1000 تا بازی تو یوزر های دیگه ام یا یوزر بقیه انجام دادم که میشه 140000 ساعت به طور متوسط و 1350 ساعت برای هر هیرو ... مشخصه که باید همه ی هیرو ها رو بلد باشم...
    هر دفعه که هیرو جدید هم میاد می تونم باهاش دفعه اولم خوب بازی کنم چون تجربه دارم...
    توی 500 بازی قبلی هیچ 2 دست پشت سر هم ای یادم نمی یاد که با 1 هیرو بازی کرده باشم ... جدا بهم کیف نمی ده...
    پس یه چند تا نکته کلی میگم : تجربه ، اعتماد به نفس ، انرژی و حس ششم
    در مورد حس ششم هم بچه هایی که باهاشون بازی می کنم متوجه شدن...بیشتر از تجربه سرچشمه می گیره و نقش مهمی با خیلی هیرو ها داره!

4. 7 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

پس یه چند تا نکته کلی میگم : تجربه ، اعتماد به نفس ، انرژی و حس ششم
    در مورد حس ششم هم بچه هایی که باهاشون بازی می کنم متوجه شدن...بیشتر از تجربه سرچشمه می گیره و نقش مهمی با خیلی هیرو ها داره!
    آره حس ششم هم هست
    بعضی وقتا می دونی اگه از اون طرف بری می میری ولی محض کنجکاوی می ری ببینی واقعا می میری یا چی می شه و جدا هم می میری چون می ریزن سرت
    توی دستگاه لیمبیک مغز به قسمتی هست که می تونه اطلاعاتی که در گذشته به دست آورده رو با موقعیت کنونی بسنجه و پیشگویی کنه
    اما من به اعتماد به نفس اهمیتی نمی دم! من برام فقط آرامش مهمه! اگه حتی یه لحظه حواسم پرت شه (تلفن زنگ بزنه یا اوایل بازی ks شم) تا آخر بازی بد بازی می کنم :|

چه عجب یه پچ با حجم کم اومد! مثل اینکه آه و ناله ای که می کردیم موثر افتاد
    فک کن یه هیرو اضافه کردن فقط هم 25 مگابایت دانلود کردیم! بهتر از این نمی شه!

6. 4 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

آرامش تجربه اعتماد به نفس .... همه اینا به کنار!
    هم تیمی هات یه طرف! یعنی همه اونایی که منو میشناسن میدونن بازیم خوبه ولی وقتی یارت که تو لین باهاش میری بد بازی میکنه بازی تورو هم خراب میکنه
    اول بازی فید کنی تا آخرش (اگه بقیه بازیکنا هم مثل همین باشن) خراب میشه! اعصاب آدم بهم میریزه!
    باید یکمی آرامش داشته باشم برام بیخیالی طی بشه

8. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام توضیحات احمد کامل تقریبا حس ششم با تجربه کمی مخلوط ........
    پیچ اومد بله ولی یه مقدار چند روز پیش گرفتیم یعنی 60 مگ .......
    حالا دوستان من تو reply lol چمپ جدید دیدم ولی تا لمس نکنیم نمیفهمی چی به چی بیشتر مخلوط بین رنگار و YI و Shaco میاد
    اولین قدرتیش دمیج فیزیکی وارد میکنه دومین شاخک بمبی پرت میکنه این سومی شبیه رنگار تو بوته ها پنهان میشه میپره رو رو سر کله طرف ولی فرقش
    اینکه نیاز نداره بره تو بوته چهارم اینم بازم مثل رنگاد مخفی میشه و حمله ولی کمی با تفاوت بیشتر ............
    بعضی چیز نمیشه فهمید اینجوری که هر کدوم از این قدرتی چه کاربرد دیگه داره ...... باید باهاش چندبار رفت...

وسوسه خرید شدم ....
    Last edited by Fusi0n; 28-09-2012 at 17:41.

10. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

پیچ اومد بله ولی یمقدار چندروز پیش گرفتیم یعنی 60 مگ .......
    حالا دوستان من تو reply دیدم زیاد چمپ جدید ولی تا لمس نکنیم نمیفهمی چی بیشتر مخلوط بین رنگار و YI و Shaco میاد
    اولین قدرتیش دمج فیزیکی وارد میکنه دومین از دو renged پرت میکنه این شاخک سومی شبیه رنگار تو بوته ها پنهان میشه میپره رو رو سر کله طرف ولی فرقش
    اینکه نیاز نداره بره تو بوته چهارم اینم بازم مثل رنگاد مخفی میشه و حمله ولی ولی کمی با تفاوت بیشتر ............ بعضی چیز نمیشه فهمید اینجوری که هر کدوم از این قدرتی چه کاربرد دیگه داره ......

وسوسه خرید شدم ....
    من ای که 1 فقط یه ماهه بازی نمی کنم جدا نفهمیدم چی میگی ! وای بحال تازه کار ها!

12. 3 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من ای که 1 فقط یه ماهه بازی نمی کنم جدا نفهمیدم چی میگی ! وای بحال تازه کار ها!
    درست کردم چندتا کار با هم انجام میدم اینجوری میشه ..........
    حالا که هستی بین Irelia و jarvan کدوم پیشنهاد میدی بیشتر برای solo ...

14. 3 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سر کیف باشم + یه موزیک توپ : یه نفری تیمو جمع میکنم

حالا که هستی بین Irelia و jarvan کدوم پیشنهاد میدی بیشتر برای solo ...

Irelia , کلا این چمپ خوراکش Solo Top ـه

×××

این چمپ جدیده هم 100% Nerf میشه ... مخصوصا Qـش

16. 5 کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

راستی کسی می دونه این اسمکین جدید tyranda رو چرا همین اول کاری حراج کردن؟ وسوسه شدم بخرم ولی ریوتم داره تمو میم شه حیفم میاد

پیچ اومد بله ولی یه مقدار چند روز پیش گرفتیم یعنی 60 مگ .......
    حالا دوستان من تو reply lol چمپ جدید دیدم ولی تا لمس نکنیم نمیفهمی چی به چی بیشتر مخلوط بین رنگار و YI و Shaco میاد
    اولین قدرتیش دمیج فیزیکی وارد میکنه دومین شاخک بمبی پرت میکنه این سومی شبیه رنگار تو بوته ها پنهان میشه میپره رو رو سر کله طرف ولی فرقش
    اینکه نیاز نداره بره تو بوته چهارم اینم بازم مثل رنگاد مخفی میشه و حمله ولی کمی با تفاوت بیشتر ............
    بعضی چیز نمیشه فهمید اینجوری که هر کدوم از این قدرتی چه کاربرد دیگه داره ...... باید باهاش چندبار رفت...

وسوسه خرید شدم ....
    هیروی خیلی سختیه
    Q ش که دمیج کمی می زنه نمی دوم به چه درد می خوره
    W ش عالیه مخصوصا وقتی ارتقا بدیش
    E ش برای فرار خوبه برای کشتن هیرو های کم جون هم خوبه
    R ش فقط 1 ثانیه نا مریی می کنه! خیلی سخته باهاش کار کردن، اگه ارتقاش بدی می تونه 3 بار استفاده شه، یه بار برای حمله یه بار برای مختل کردن ضربات حریف یه بارم برای فرار

18. 4 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

سلام
    امروز به نظرم رسید که یه مقاله ی بلند و توضیحی بنویسم ... دست به قلمم زیاد بد نیست حالا بنویسم ببینم چی میشه شاید بیشتر نوشتم!
    ----------
    واژه نامه :
    LOL :
    این کلمه به معنای "هر هر" می باشد که در بعضی موارد به عنوان "کرکر" هم استفاده شده است.
    هم چنین این کلمه نام بازی ای می باشد که سرشار از نوب می باشد و هنوز گزارشی از دیده شدن پرویی به چشم نمی خورد.
    کاربرد این کلمه وقتی می باشد که یک اتفاق غیر خنده دار بیافتد ... در آن زمان شما می توانید بگویید "لول" . توجه کنید که اگر "و" بیشتری استفاده کنید با کلمه ی "لولو" که معنی دیگر نوب است اشتباه می گردد.

NooB (نوب) :
    این کلمه یک صفت کلی برای تمام بازیکن های بازی ها بکار می رود.
    این کلمه زمانی به کار می رود که شخصی دهنش شدیدا سرویس گردد و برای خالی کردن خود این کلمه را به هر احد الناسی نسبت دهد.
    چون کاربرد این کلمه سخت هست مثال می زنم :
    وقتی حریف مقابل شما بازیکن خوبی است : Noob Ww
    وقتی حریف مقابل شما بازیکن خیلی خوبی است : Fuuuuuuuuuu Noob Ww

Pro (پرو) :
    افسانه ای که به معنای بازیکن عالی است که هیچ وقت و در هیچ کجا دیده نشده است.
    چرا؟ زیرا هیچ بازیکنی وجود ندارد که طی انجام هر بازی به او نوب گفته نشود.
    .
    .
    .
    ادامه دارد؟!
    Last edited by Witcher6610; 29-09-2012 at 17:41.

20. 6 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •