![]()
ببر بنگال با کلاغش موقعی که رفتن مریخ تو قهوه خونه ووکمن پی سی ورلد یه توقفی کردن(نکته تستی: حالا ووکمن زمینی یا مریخیبا اين كلمه ها يك جمله بساز .
كلاغ . پي سي ورلد . ووكمن . ديوانه . ببر بنگال . مريخ .)
اهل دعوا نیستم...تا حالا كتك خوردي ؟
ولی خوب یه دفعه تو دبیرستانمون یه دعوایی کردم اونم با پسر یه دبیر![]()
خوب دعوا رو من شروع نکردم این پسره نمیدونم چه مرگش بود که دعوا رو شروع کرد اونم از نوع سگیشیه دفعه ای اومد دستامو گاز گرفت حالا من هر کاری میکردم این دسته رو ول نمیکرد ...بابا گرفتار شده بودیما...حالا هر طوری بودش از دستش خلاص شدیم نگو نامرد رفت اون یکی دست دیگمو گاز گرفت و ول نمیکرد....
حالا ما رو میگی
طرفو میگی
داشت کمبود پروتئینشو از دستای من تامین میکرد...
خوب منم نامردی نکردم یه جوری زدم تو دماغش که سرش گیج رفتو خون همینجوری داشت از دماغش سرازیر میشد............
و ..............
در کل اهل دعوا نیستم
خوب چون تا اونوقت برخورد جدی با هم نداشتیم ...وقتي برات پيغام دادم كه بيا بشين روي صندلي فكر نكردي كه سر كاري باشه ؟
پس نمیتونست سرکاری باشه![]()
داخل پرانتز(در ضمن اهل کلاس گزاشتن هم نیستم)![]()
میگم داش بهروز گفتهاگه سعيد بياد بگه كي گفته تو روي صندلي بشيني بلند شو ، چي كار مي كني ؟خوب بعدش
قبول میکنم
![]()
4 سال قبل آره ..الانم تقریبا(هنوز ارتقاش ندادم...فقط یه بار پاورشو عوض کردماز كامپيوترت راضي هستي ؟)
يك دعا بكن در حق كسي كه دوستش داري ؟خدایا محتاج نامردان مکنش
اهل سیگار نیستمروزي چند تا سيگار مي كشي يا ميخوري ؟![]()
(نکته تستی پس نه سیگار میکشم نه میخورم)
چون یکمی اطلاعات عمومیم زیاده از دوستای مشهدیم نمیپرسم مگه اینکه اشتباهی به شما پاسخ داده باشم...تا حالا ناس انداختي ؟ ( براي كسب اطلاعات بيشتر از دوستان مشهديت در اين باره بپرس ) .
فکر کنم یه جور ماده مخدره هستش که نه میخورند و نه میکشند بلکه زیر لب میزارند![]()
اگه منظورت ایرانه پای تختش رو نمیدونم فکر کنم رو زمینهپايتخت تهران كجاست ؟
ولی اگه منظورت تهرونه
اینو بایستی از بچه تهرونیا پرسید......
ولی خوب پایتخت تهران هم فقیرترین جاشه![]()
ممنون از شماممنون بهروز
با تشكــــــــــر:داش اشكي![]()