تمام شخصیت های دان شده توی ladder هم وارد میشن و باهاشون بازی میکنی و هرکدوم یه پایان خاص دارن مثل کاراکترهای اصلی
تمام شخصیت های دان شده توی ladder هم وارد میشن و باهاشون بازی میکنی و هرکدوم یه پایان خاص دارن مثل کاراکترهای اصلی
دوستان منم قبلآ این بازی رو تو کلوپ بازی میکردم ولی تازه یه ایکس باکس خریدم و از امروز این بازی رو میخوام به صورت حرفه ای بازی کنم!!!
راستش تو story mod مرحله 11 گیر کردم....
با کانگ لائو کینتارو رو زدم و حالا با لیو کانگ باید با شائو خان بجنگم که لامصب خیلی قویه و پدرمو دراورده!!!
هر کاری میکنم نمیتونم 2 راند ببرمش...
راه و روش و فوت و فن خاصی داره؟؟؟؟؟؟
یکی از اساتید کمک کنه(امید!)...
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
+اینکه این story mod چند مرحله هست و چیا ازاد میشه وقتی اینو تموم میکنی؟
لینک اولی خیلی سخته زدن کمبوهاش . به این Check خود خارجیا میگن خدای کمبوی مورتال کمبت .
دومی اموزشم داره راحتتره زدنش .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوب سایبت یه آموزش دارم یکم سخته اما اگه بتونی بزنی فکر کنم بالای 50درصد دمج میده . نزدیک 62 فکر کنم .
لینک دومی هم کانال یوتیوب که پر از کمبوهای نوب سایبوت هستش
کلا هر آموزشی بخوای میتونی از فروم زیر بدست بیاری . هم ویدئو میزارن هم به صورت تکس
Last edited by Cain; 11-08-2011 at 11:46.
خودم استاد بودم و خبر نداشتم!!!
چون دیدم نمیشه با این موجود مثل بقیه مبارزه کرد هی عقب میرفتم و وقتی میخواست بخنده یا حرف بزنه میپریدم و یه لگد بهش میزدم رو هوا...
یه بار با لگد 1 ثانیه مونده کشتمش و یه بار هم زمان تموم شد و چون من بیشتر زده بودم بردم!!!
خلاصه دیگه دارم اینو تموم میکنم و فهمیدم 16 تا مرحله هست....
جواب سوالامو خودم دادم تا اگه کسی خواست استفاده کنه!!!![]()
اولی وحشتناک سخته بودن نمیشه اجراشون کردلینک اولی خیلی سخته زدن کمبوهاش . به این Check خود خارجیا میگن خدای کمبوی مورتال کمبت .
دومی اموزشم داره راحتتره زدنش .
باز دومی میشه تا حدی باهاش کنار اومد اونم تو تمرینولی تو بازی بازم هر کاری کردم اصلا نتونستم این کمبوها بزنم
این چند روز یه ذره وضعم بهتر شده ولی هر کاری میکنم این کمبوها نمیتونم بزنم
![]()
دیدی چهاربار پشت سر هم Dive Kick میزنه گوشه تصویرمن هرکاری میکنم بیشتر از دوبار نمیتونم بزنم. هرچی هم مسابقه دیدم همه 2بار زدن . من بیشترین با کانگ کائو 63% زدم . بیشتر نمیتونم فعلا.
مشکل من بیشتر با وسط صفحه ست . کمبوهای کمی میزنم . بیشترین حد دیگه 34% اینورا . البته اگه انلاین بازی کرده باشی بازیت پچ شده و دمج های کانگ لائو کم شده . ماله من هنوز پچ نشده . واسه همین کانگ لائو از همه راحتر هستش . اما با کیتانا وضعم بهتر شده . میتونم 44% بزنم وسط تصویر. اونم فقط با یه دونه Barدر کل باید تمرین کنی زیاد . دستت راه میافته کم کم راحت میتونی بزنی
![]()
4 بار dive kick زدن که تقریبا محاله باید با سرعت نور بزنی![]()
کمبو اخریاش که با x-ray هست بالای 80% هست بعد از اول صفحه و وسط صفحه شروع میشه تا اخر صفحه
یه دونه هم بدون x-ray هست که 21 ضربه میزنه و 80% هست فکر نکنم به غیر از خودش کسی بتونه اون اجرا کنه
کیتانا که خیلی قویه کمبو هم نزنی باز میشه باهاش همه برد
الان ویدئوهای جانی کیج دیدم میخوام برم با جانی کیج تمرین کنم کمبوهای وحشتناکی داشت
ولی تو این مسابقاتشون کمبو کمه و بیشتر مهارت دفاع کردن و سرعت عملشون هست خیلی کم پیش میاد این کمبوها کسی بزنه ( فقط REO)
تو UMK سگا A-C-UP-B-YP-B-A-DOWN میزدی میتونستی شائوکان و موتارو بیاری
تو این بازی راهی برای اوردن اینا نیست ؟؟؟؟
دوستان کسی میدونه تو این کیریپتها کدوماش مخصوص نوب سایبوته؟؟؟؟؟؟
چون خیلی زیادن و پول ندارم همشونو باز کنم...
شما استوری مد و tower تموم کنی انقدر پول جمع میکنی که کل krypt آزاد کنی
40 تا هم بهت achievement میده تازه
این لباس دوم نوب هم زیاد جالب نیست یعنی فرق زیادی با اون یکی نداره . فتالیتی ها هم که کلش هست
به ترتیب میزارم واست :
--------------------------------------------
Deadlands :
24. Noob Primary Costume Concept
89. Noob Primary Damage Concept
Bloodmarsh (BM XX) :
5. Noob Saibot Alternate Costume Render
8. Noob Saibot Fatality (As One)
شماره 24 اولی لباس دوم رو باز میکنه و شماره 8 دومی فیتالیتی دوم رو باز میکنه .
کل کریپت رو هم میتونی از لینک زیر ببینی :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)