تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 145 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلاام دوستان .
    اول ممنون از همکار گرام بخاطر رسیدگی به تاپیک . امیدوارم دیگه بدون مشکل بره جلو تاپیک .
    تو این قسمت، جایی که حرمله وقایع عاشورا رو تعریف میکرد فوق العاده تاثیرگذار بود . ناکس چه بلایی هم سر کیان آورد .
    بازی عرب نیا هم که همچنان محشر . واقعا نمیتونم مختار رو جدا از چهره و تن صدای عرب نیا تصور کنم .
    راستی داره میرسه آخرای سریال دیگه ؟! فکر کنم حدود ۱۰ قسمت دیگه مونده باشه ! یا نه ؟

.

2. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درود
    میبینم شاهد باز شدن تاپیک هستیم
    خب این قسمت هم حرمله به درک واصل شد با جلوه های ویژه ((پرتاب چاقو))بابا هالیوود!!!!!!!ولی پستی حرمله یک طرف ولی تکیه کلامهای آموزنده این ناکس هم یک طرف ولی انتقاد :از بازی غلام حرمله و اون پسره با لهجه ..... پسرش اصلا خوشم نیامد شما چطور

4. این کاربر از max_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

واااااااااای عجب فاجعه ای بود این قسمت اخیرش....من خودم تا حالا این قسمتی که گذشت رو دیدم و قسمت قبلش هم فقط یه تیکه.....سریال رو دنبال نکردم اما شنیدم بازی بازیگر ها خیلی خوب بوده....اما این به قول خودشون جلوه های ویژه (آخه اسمش هم نمیشه گذاشت جلوه های ویژه) خیلی فاجعه بود....یعنی کارگردان و ایل و تبارش نمیدونن وقتی چاقور به اون شکل پرتاب میشه چاقو میچرخه صاف حرکت نمیکنه.....نیزه که پرت نکرده....اول جایی که حرمله تیر پرتاپ کرد رو دیدم...اونجا هم سوتی دادن تیر وقتی پرتاب میشه دور خودش میچرخه اما خیلی کم..گفتم خوب اشکال نداره....البته زمانی که با قوس پرتاب بشه زیاد چرخش نداره.....کلا ندید گرفتم..ولی قسمت پرتاب چاقوش واقعا مسخره بود....اینا نمیدونن چاقو 360 درجه با اون وضع پرتاب باید بچه....جایی که چاقو ها از کنار هم رد شدن من که خنده ام گرفته بود....ترجیح دادم ادامه فیلم رو نبینم...واقعا کارگردان تا الان هیچ توضیحی درباره ش نداده..؟؟؟؟؟

6. 6 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این قسمت هم خیلی جالب بود..............
    من اخرش منظور این جمله را نفهمیدم.
    " حرمله گفت گوش و چشم مختار بریدم"

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

" حرمله گفت گوش و چشم مختار بریدم"
    گوش و دماغ مختار رو به هم دوختم یه هم چین چیزی
    لابد یکی شبیه مختارو کشته بوده
    آخه حرمله که اشتب نمیکنه اینچه صیغه ایه؟
    ناکس عجب ناکسی بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

واااااااااای عجب فاجعه ای بود این قسمت اخیرش....من خودم تا حالا این قسمتی که گذشت رو دیدم و قسمت قبلش هم فقط یه تیکه.....سریال رو دنبال نکردم اما شنیدم بازی بازیگر ها خیلی خوب بوده....اما این به قول خودشون جلوه های ویژه (آخه اسمش هم نمیشه گذاشت جلوه های ویژه) خیلی فاجعه بود....یعنی کارگردان و ایل و تبارش نمیدونن وقتی چاقور به اون شکل پرتاب میشه چاقو میچرخه صاف حرکت نمیکنه.....نیزه که پرت نکرده....اول جایی که حرمله تیر پرتاپ کرد رو دیدم...اونجا هم سوتی دادن تیر وقتی پرتاب میشه دور خودش میچرخه اما خیلی کم..گفتم خوب اشکال نداره....البته زمانی که با قوس پرتاب بشه زیاد چرخش نداره.....کلا ندید گرفتم..ولی قسمت پرتاب چاقوش واقعا مسخره بود....اینا نمیدونن چاقو 360 درجه با اون وضع پرتاب باید بچه....جایی که چاقو ها از کنار هم رد شدن من که خنده ام گرفته بود....ترجیح دادم ادامه فیلم رو نبینم...واقعا کارگردان تا الان هیچ توضیحی درباره ش نداده..؟؟؟؟؟
    خیلی راست میگی
    اینم هست چطور حرمله که بالاتر از مختار بود ،چاقوی مختار میره تو گلوی حرمله بعد مختار که پائین تر از حرمله بود ،تیر حرمله میره تو بازوی مختار ؟(با اینکه نشون داد دو چاقو در یه فاصله کوچیک از هم گذشتن)

10. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

خیلی راست میگی
    اینم هست چطور حرمله که بالاتر از مختار بود ،چاقوی مختار میره تو گلوی حرمله بعد مختار که پائین تر از حرمله بود ،تیر حرمله میره تو بازوی مختار ؟(با اینکه نشون داد دو چاقو در یه فاصله کوچیک از هم گذشتن)
    حالا میگیم حرمله خطا کرد و چه میدونم خدا با مختار بود و اینا...من اصلا کاری به ایناش ندارم....آخه چاقویی که به اون شکل پرتاب بشه...صاف میره..؟؟ تازه صدای باد هم گذاشته بودن روش.....یعنی مزخرف تر از این نمیشه....

اینو نگاه کن....

توضیح تصویری پرتاب چاقو:

وقتی شخص چاقو رو به این شکل پرتاب کنه خوب چاقو هم با همون زاویه و چرخش ادامه راه رو میده.....
    Last edited by Mahdi/s; 16-05-2011 at 22:56.

12. 9 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

چهره واقعی بازیگر نقش حرمله

انوش معظمی (بازیگر نقش حرمله در سریال مختار نامه) یكی از بازیگران قدیمی تئاتر و یكی از كارگردانان صاحب سبک در نمایش كودكان اس

واحیرتا

14. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حالا اینا هیچی!!!
    ولی این دیگه آخرته سوتیه!!!!

در صحنه‌ای از قسمت اخیر مختارنامه، بعد از اینکه حرمله همسر کیان ایرانی (شیرین) و پسرش را کشت، دولت انقلاب به محوریت و فرماندهی مختار ایشان را کفن و دفن کردند و با کمال تعجب روی قبرشان پرچم سه رنگ ایران را کشیدند! گویا عوامل سریال فخیم "مختارنامه" فراموش کرده‌اند که پرچم سه رنگ ایران از زمان ناصرالدین شاه قاجار (قرنها بعد از قیام مختار) به این ترکیب رنگ در آمده است

ویرایش: الان رفتم سایت مختارنامه در جوابش اینو زده بودن :

به گزارش سايت مختارنامه ، روزنامه جام جم روز یکشنبه 24 اردیبهشت ماه در مطلبی با نام «تقابل حرمله و مختار؛ دراماتيك يا مستند؟» به بیان نکته ای درخصوص بخش هایی از قسمت 30 این سریال پرداخته که با واقعیات موجود، تحقیقات صورت گرفته برای به تصویر کشیدن این داستان و محتوای داستان کاملا متفاوت و مغایر است. در بخش پایانی این مطلب درخصوص سکانس تشییع پیکر همسر و فرزند کیان و انداختن پارچه ای بر روی پیکر آنان آمده است:«البته ناگفته نماند كه ميرباقري هم بايد در نوع روايت‌هاي خود از تاريخ جانب احتياط را بيشتر رعايت مي‌كرد و مثلا در سكانس دفن كردن همسر و فرزند كيان پرچم سه رنگ ايران را روي خاك آنها نمي‌گستراند، چون در اسناد تاريخي مشخص نيست كه پرچم ايران در آن دوره چه رنگي بوده و چه تركيبي داشته است»!

این اظهار نظر شخصی در حالی مطرح می شود که نویسنده مطلب با دقت کافی قسمت های قبلی سریال مختارنامه را تماشا نکرده تا بداند پرچم سه رنگ «پرچم قیام مختار» است نه پرچم ایران! هر یک از این رنگ ها نیز معرف یکی از جناح های لشگر مختار است که پیش از این و در قسمت مربوط به پیروزی قیام مختار، هنگام ورود مختار به کاخ دارالعماره نیز مورد اشاره قرار گرفته است و حالا قرار دادن آن بر روی پیکر همسر و فرزند کیان به معنای ادای احترام به آنها است، نه به معنای قرار دادن پرچم ایران!

بیان این مطلب از سوی نویسنده که «در اسناد تاريخي مشخص نيست كه پرچم ايران در آن دوره چه رنگي بوده و چه تركيبي داشته است» حاکی از بی اطلاعی نویسنده از موضوع است زیرا در اسناد تاریخی ـ که با یک جست و جوی ساده اینترنتی نیز قابل دسترسی است ـ اشاره شده که در گذشته هر قوم و قبیله ای درفشی داشته اند که کارکرد پرچم امروزی را داشته است. این موضوع هم در اسناد و کتب تاریخی وجود دارد و هم با یک جست و جوی ساده اینترنتی قابل اطلاع است و اگر نویسنده این مطلب زحمت قرار دادن نام «پرچم ایران» در یکی از موتورهای جست و جوی اینترنتی را به خود می داد، هم با نمونه های مختلف پرچم ایران در گذشته مواجه می شد و هم اطلاعات کامل تری برای نگارش این مطلب به دست می آورد.

ضروری است رسانه ها برای نگارش مطالب اینچنینی یا از نویسندگان متخصص و مطلع استفاده کنند و یا سوال ها و ابهام های احتمالی خود را با روابط عمومی این سریال تلویزیونی درمیان گذاشته و پاسخ آن را دریافت کنند

آخرش کدوماشون سوتی دادن؟؟اینا یا اونا
    Last edited by MoH_@_MaD; 17-05-2011 at 09:30.

16. 3 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چهره واقعی بازیگر نقش حرمله

انوش معظمی (بازیگر نقش حرمله در سریال مختار نامه) یكی از بازیگران قدیمی تئاتر و یكی از كارگردانان صاحب سبک در نمایش كودكان اس

واحیرتا
    بعضی از سایت ها این عکس رو گذاشته بودن!!

خیلی با هم فرق دارن انگار!!!
    Last edited by MoH_@_MaD; 17-05-2011 at 10:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •