تنیس ویمبلدون 2013
تنیس ویمبلدون 2013
iran
Tahiti, French Polynesia
![]()
سلام
ببخشيد بابت آف تاپيك
وحيد جان اون عكس جاده كه زدي ايران كجاي ايرانه؟؟
سلام
قطره نگاری های Markus Reugels
باور کنید الآن حدود دویست سیصد تا از عکس های این عکاس روی کامپیوترمه حیرونم کدومشو بذارم اینجا !! اگه عیبی نداشته باشه تو چند تا پست می ذارمشون(البته هر 300 تا رو نمی ذارم)
واقعا گرفتن این عکس ها کار طاقت فرساییه.
Natural Walkway, Maldives. Unbelievably beautiful
![]()
ادامه...قطره نگاری های Markus Reugels
باور کنید الآن حدود دویست سیصد تا از عکس های این عکاس روی کامپیوترمه حیرونم کدومشو بذارم اینجا !! اگه عیبی نداشته باشه تو چند تا پست می ذارمشون(البته هر 300 تا رو نمی ذارم)
سعی کردم عکس هایی که توی هر پست می ذارم یه شباهتی با هم داشته باشن و با عکس های قبلی هم تفاوت داشته باشن
سلام
قطره نگاری های Markus Reugels
ادامه...
سعی کردم عکس هایی که توی هر پست می ذارم یه شباهتی با هم داشته باشن و با عکس های قبلی هم تفاوت داشته باشن
ببخشید همش پست های مشابه می ذارم(شبیه اسپم شدن)،احساس کردم این عکس ها می تونه مفید باشه(مثلا شاید کسی با دیدن این عکس ها به این نوع عکاسی علاقه مند بشه)،چون تا حالا از بین عکس های قطره نگاری که دیده بودم اینا خیلی خاصن،با این حال اون دویست سی صد تا عکسی که گفتم سعی کردم براشون یه دسته بندی درست کنم بعد بعد از داخل هر کدوم از اون عکسا شاخص تریناشونو بذارم اینجا،یکی دو تا پست دیگه هم اون دسته ها تموم میشه.
بازم اگه فکر می کنید به درد نمی خوره بگید ادامه ندم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)