دوستان یه سوال
وقتی که توی زندانی و با O'neil در گیر میشی چیکار باید بکنی؟!!!
اصلا نمیشه زدش!!!!
دوستان یه سوال
وقتی که توی زندانی و با O'neil در گیر میشی چیکار باید بکنی؟!!!
اصلا نمیشه زدش!!!!
ولی اگه این بازی برای شرکتایی مثل ubi یا actvision یا EA بود خیلی بهتر ازین میشد
شما با space گارد بگیر
وقتی مشت بلند میزنه و روش یه لحظه می ره اونور شما می تونی بهش حمله کنی
بین مشت های ریزش هم که 3 تا 3 تا می زنه امکان حمله بهش هست
ea اگه خیلی عرضه داره اون godfather رو درست بسازه!ولی اگه این بازی برای شرکتایی مثل ubi یا actvision یا EA بود خیلی بهتر ازین میشد
گند زده به فیلمش!
من نمیدونم اگه قرار بود بازی اینجوری از آب در بیاد اینقدر خشک و بی روج چرا همون سال بعد از نسخه 1 بازی رو منتشر نکردن اصلا هیچ شباهتی به OPEN WORLD نداره این همه هم پول بهت میده ولی به چه درد میخوره وقتی نمیشه باهاش کاری کرد
ویندوزت چیه؟کدوم سرویس پک؟خواهشا جواب منو هم بدهید ممنونم میشم
سخت افزارت چیه؟
من شدیدا به UBI اعتقاد دارم. به نظر منم اگر بازی رو UBI میساخت هم فروشش بیشتر میشد هم دیزاین بازی بهتر بود هم داستان
ولی انگار چون نسخه اول رو با این شرکت قرارداد بسته بودن باید 2 رو هم با همین شرکت میساختن!!
گویا!!!
سلام
اقا یه جا هست که نیمه شب یکی زنگ میزنه میگه بیا این دوستت رو جم کن بعد ما میریم دنبال جو توی یه بار بعد جو با تیر میزنه یارو رو میکشه!
وقتی که از دره پشتی بار خارج میشیم چرا سوار ماشین نمیشه؟
آخه وقتی مشت بلند میزنه تا به حالت اول برگرده انگار حمله بهش دیس اکتیوِ!!!
چون تا از حالت گارد دربیای یه 1 ثانبه طول میکشه...
شما بعد از اینکه مشت زد بلافاصله دستت رو از رو space بردار و یه کلیک چپ کن!آخه وقتی مشت بلند میزنه تا به حالت اول برگرده انگار حمله بهش دیس اکتیوِ!!!
چون تا از حالت گارد دربیای یه 1 ثانبه طول میکشه...
خیلی آسونه!این غوله زندانه !قبلیا رو چطوری کشتی؟اینم همونطوری بکش!
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
شما باید بری جنازه رو بلند کنی بندازی تو صندوق عقبسلام
اقا یه جا هست که نیمه شب یکی زنگ میزنه میگه بیا این دوستت رو جم کن بعد ما میریم دنبال جو توی یه بار بعد جو با تیر میزنه یارو رو میکشه!
وقتی که از دره پشتی بار خارج میشیم چرا سوار ماشین نمیشه؟
بعدش سوار میشن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)