چون رئالیها بدجور به خودشون میبالیدند و از بارسا 5 تا خوردن،شما هم وقتی منچستر 5 تا به لیورپول زد بیا و هر چه قدر دوست داشتی منو مسخره کن،قول میدم خودم هم خودمو مسخره کنم....
راستی این تاپیک با تاپیک اسپانیا خیلی فرق داره.....
چون رئالیها بدجور به خودشون میبالیدند و از بارسا 5 تا خوردن،شما هم وقتی منچستر 5 تا به لیورپول زد بیا و هر چه قدر دوست داشتی منو مسخره کن،قول میدم خودم هم خودمو مسخره کنم....
راستی این تاپیک با تاپیک اسپانیا خیلی فرق داره.....
بله....این تاپیک خیلی فرق داره......چون همه ی بچه هاش جنبه دارن و احترام همدیگه رو هم داره.........
همون چیزایی که شما ندارید
بله وقتی 1000 تا منچستری به جون من لیورپولی میفتن واقعآ میشه گفت تاپیک خیلی فرق میکنه....
دوست عزيز
من هم دست برقضا هم طرفدار ليورپولم هم طرفدار بارسا
اما اين دليل نميشه از اين ادبيات شما ناراحت نشم
جواب شكلك يه شكلك ديگه اس نه بد و بيراه
فوتبال برد و باخت داره
همونجوري كه بارسا لياقت برد رو داره
اينروزا ليورپول هم لايق باختنه
اميدوارم لحنتون رو عوض كنيد
عجالتا من در ذهن خودم شما رو بن ميكنم
اميدورام ناراحت نشين
اگه همه مثل شما فکر میکردن مشکل چی بود...اقا شما بگو مسخره کردن نداره؟؟وقتی تیمت افت کرده چرا انقدر ادعا میکنی که همه مسخرش کنن؟
بابا کی مسخره میکنه ایون خودشون جنبه باخت ندارن
احساس میکنن که دارن مسخره میشن
ما اینجا وقتی چلسی 3-0 باخت
و قرار ایشالا از تاتنهام هم ببازه
قرار کلی بچه های چلسی رو نقد کنیم ولی خوش بختانه
اینا جنبه دارن
و منتظرن من یو هم ببازه ولی (کور خوندن) تا بیان مارو هم نقد کنند
اینا مسخره کردن نیست
پاکسازی7 - هر نوع پست نامربوط، توهینآمیز یا ... را با کلیک روی دکمه گزارش () به مدیریت انجمن اطلاع دهید و از بحث درباره اون پرهیز کنید.
برخورد
ویرایش: باز
Last edited by nw_nk; 12-12-2010 at 20:03.
نیوکاسل 3 – لیورپول یک: ادامه تیرهروزیهای لیورپول و آغاز عالی پاردیو
سایت گل – گلهای دیرهنگام جویی بارتون و اندی کارول شروعی رویایی برای آلن پاردیو در نیوکاسل رقم زد و باعث شد لیورپول برای سومین بار پیاپی در خارج از خانه ببازد.
هرچند لیورپول بازی را عالی آغاز کرد، اما نیوکاسل در دقیقه 16 به گل رسید. ضربه ایستگاهی جویی بارتون با ضربه سر اندی کارول همراه شد و کوین نولان در نهایت توپ را وارد دروازه خوسه رینا کرد تا هشتمین گل فصل خود را زده باشد.
لیورپول در دقیقه 50 به گل رسید. اشتباه سول کمپل در مهار توپ باعث شد درک کوئیت توپ را بگیرد، وارد محوطه جریمه شود و با شوتی محکم که به استیون تیلر برخورد کرد گل تساوی را بزند.
در دقیقه 80، روی ضربه بلند تیم کرول، دروازهبان نیوکاسل، دفاع لیورپول دچار اشتباه شد و با تاثیر مثبت اندی کارول روی توپ، جویی بارتون توانست با عبور از مدافعان لیورپول گل دوم را بزند.
کارول در دقیقه 91 با شوتی خیرهکننده از بیرون محوطه جریمه کار را تمام کرد و باعث شد نیوکاسل در اولین بازی با هدایت آلن پاردیو به برد سه بر یک دست یابد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتایج لیگ برتر: برد استون ویلا و منچسترسیتی؛ گل به خودی رابرت گرین
سایت گل – در دیدارهای امروز لیگ برتر نتایج زیر به دست آمد:
استون ویلا 2 – وستبرومویچ 1
گلها: داونینگ (25) و هسکی (80) برای ویلا، شارنر (90) برای وستبروم
اورتون صفر – ویگان صفر
فولام صفر – ساندرلند صفر
استوک صفر – بلکپول 1
گل: کمپل (48)
وستهم 1 – منچسترسیتی 3
گلها: تامکینز (89) برای وستهم، ی. توره (30)، گرین (73، گل به خودی) و جانسن (81) برای سیتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتایج لیگ برتر: برد بولتون و ولوز
سایت گل – در دیدارهای امشب لیگ برتر نتایج زیر تاکنون به دست آمده است:
بولتون واندررز 2 – بلکبرن روورز 1
گلها: موامبا (65) و هولدن (88) برای بولتون، دیوف (87) برای ولوز
اخراج: دیویس (56) از بولتون
ولورهمپتون 1 – بیرمنگام صفر
گل: هانت (45)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگزارش ویژه: منچسترسیتی درخواست انتقال کارلوس تبس را نپذیرفت
سایت گل – منچسترسیتی درخواست انتقال کارلوس تبس را رد کرده و امیدوار است او را در باشگاه نگه دارد.
گفته میشد کارلوس تبس رسما پس از آن که تیمش همامتیاز با آرسنال در لیگ برتر شد، کتبا درخواست کرده از این تیم جدا شود.
باشگاه سیتی این خبر را تایید کرده ولی اعلام کرده که این درخواست را رد میکند.
گفته میشود کاپیتان سیتی از زندگی در ایستلندز راضی نیست و ناسازگاریهای متعددی که با روبرتو مانچینی دارد باعث شده بخواهد از این تیم جدا شود.
تبس در هفتههای اخیر گفته بود که دلش برای خانوادهاش که در کشورش به سر میبرند تنگ شده و تمرینات دشوار لیگ برتر برایش طاقتفرساست.
در بیانیهای که باشگاه منتشر کرده آمده است: «با ناراحتی به طرفداران میگوییم که کارلوس تبس درخواست انتقال خود را به صورت کتبی به ما داده است. همچنین تایید میکنیم که این درخواست مورد موافقت قرار نگرفت.
باشگاه از بابت این وضعیت و به ویژه کارهای نماینده کارلوس ناراحت است.
روبرتو مانچینی و همه افراد حاضر در باشگاه نسبت به شرایط ویژه کارلوس حساس بودهاند و این حساسیت خود را نشان خواهند داد، از جمله این که او از خانوادهاش دور است.
در واقع پس از آن که او در بازی مقابل بولتون از دیدار بعد محروم شد، از ما درخواست مرخصی کرد تا به دیدار خانوادهاش در آن سوی آبها برود و ما هم موافقت کردیم.
اما این درخواست انتقال در تضاد کامل با صحبتهای تبس، چه حرفهای عمومی و چه مذاکرات باشگاهی او بود. به ویژه آن که در ماههای گذشته نماینده کارلوس بارها از ما خواسته بود مذاکره کنیم و قرارداد او را بهتر کنیم. آنها حتی همین اواخر گفته بودند میخواهند قرارداد او یک سال تمدید شود.
در هر حال چون طبق سیاست باشگاه در وسط فصل بر سر قراردادها مذاکره نمیکنیم این اتفاق نیفتاد. از قرارداد فعلی پنجساله کارلوس سه سال و نیم دیگر مانده و او بیشترین دستمزد را در باشگاه میگیرد.
این اتفاق مایه تاسف و ناخوشایند است و باعث میشود حواس باشگاه پرت شود. اما باشگاه روی بازیهای آتی متمرکز میماند، آن هم در فصلی که برای ما بسیار امیدبخش است. کارلوس هم همچنان میتواند برای تیم بازی کند.»
این بازیکن 26 ساله در سال 2009 قراردادی پنجساله با سیتی امضا کرد.
با آن که او به دلیل تلاشهای شگفتانگیز و آمار گلزنی فوقالعادهاش بسیار محبوب است، اما تنش بین تبس و مانچینی بالا گرفته، که آخرین نمونه آن پس از تعویض دیرهنگام تبس در برد مقابل بولتون رقم خورد.
تبس در 15 حضورش در ترکیب ثابت سیتی در این فصل لیگ برتر، 10 گل زده و 4 پاس گل داده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منچستریونایتد: 20 میلیون پوند برای اشلی یانگ
سایت گل – گزارش شده که بازیکنان بسیاری در استون ویلا از روشهای ژرار اولیه، مربی تیمشان ناراضی هستند. آنها در 11 بازی قبلی خود در لیگ برتر تنها دو بار پیروز شدهاند.
برد شنبه آنها در دربی مقابل وست برومویچ پایانی بر چهار شکست پیاپی آنها در رقابتهای مختلف بود، اما حتی با این برد هم آنها تنها چهار امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارند.
روزنامه ساندی پیپل گزارش داده یونایتد به دنبال خرید اشلی یانگ، بال ویلا با قیمت 20 میلیون پوند است. آنها میخواهند بازیکن سابق واتفورد را در ژانویه بخرند، اما اگر نتوانستند در تابستان هم برای خرید او وارد عمل خواهند شد.
یانگ مورد توجه لیورپول و تاتنهام هم هست، اما به نظر میرسد مقصد او در صورت جدایی از ویلا، یونایتد باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاتنهام 1 - 1 چلسی
پیش به سوی قهرمانی این فصل منچستر.
ولی شانس آوردیم که پنالتی درگبا گل نشد
Last edited by davy jones; 12-12-2010 at 21:31.
ما که همون اول فصل گفتیم چلسی همینطوری نمیمونه و کم میاره ...
امسالم قهرمانی مال ماست .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)