شما ظاهراً یه مقدار اینترنت ارزون (در مقایسه با سایر شهرها!) اذیتتون میکنه چون من اینجا دو گیگ 128 بخوام بگیرم ماهی 24 هزار تومان هزینه داره برام. اون هم روزها با سرعت واقعی و شبها به دلیل اشتراکی بودن بعضی مواقع با سرعت نصف واقعی! یعنی اگر همین صبانت شما با همین به قول شما دزدیهاش بیاد شهر ما اینجا اولین کسی که ازش سرویس بگیره منم.
در مورد کم شدن حجم هم قبلن بحث شده. من بعید میدونم در حدی باشه که شرکت این کار رو کرده باشه. اونم شرکتی که اینترنت نامحدود هم داره و کم شدن حجم شما فقط توی چند ساعت از طرف یک یوزر نامحدود میتونه جبران بشه!
از طرفی به من ارتباطی نداره که صبانت چکار میکنه. برام هم مهم نیست مشتریهاش زیاد میشن یا کم . تنها چیزی که اینجا مهم هست رعایت شدن چارچوب تاپیکهاست. شما حجمت کم شد خیلی آروم میای اینجا میگی فلان روز به این مقدار حجمم کم شده و دلیلم هم این هست... اینکه بیای به جای بقیه کاربرها هم تصمیم بگیری و حکم هم صادر کنی و صبانت بشه مقصر بعد شروع کنی به تهمت زدن و فحش دادن، در چارچوب این تاپیک نیست. میتونی زنگ بزنی به صبانت هر چی دلت خواست بهشون فحش بدی (البته از شما منظورم هر کاربری هست نه شخص شما. برداشت شخصی نشه)