________رونمایی گافهای جواد خیابانی___________
آن گزارشگر مشنگ،آن تمام حرفهایش جفنگ،آن جواد نیکو خصال،آن تهی از علم فوتبال،آن گرد و قلمبه،آن معروف به جواد تلمبه،آن منبع تست آیكیو،آن بلای جان فوتبال و تلویزیون و ویدیو،آن دچار مشکل در تشخیص راه از چاه،آن آمده از کرهی ماه،آن نبودش مایهی شادی و نیناشناش،آن خورندهی شش کاسه آش با جاش،آن هیکلش در مایههای غول بیابانی،شیخنا و مولانا و مقتدانا خیابانی (کسر الله گزارشه)
«جواد بود و جوات بود و گزارش نکردنش مایهی آب حیات بود.»«ناکار کردن فردوسیپور را در خیال بود و رستم دستان به هیبت و کمال بود»«در وراجی کردن مشهور بود و در حرف مفت زدن مذکور،و دو هزار مرید داشت که از مادر زاده نشدهاند.»
نقل است مادرش وی را در خیابان بزاد،خیابانیاش خواندند!
از شیخ کلمات قصار نقل است.فرمود«چهارده ثانیه از بازی گذشته و نتیجه کماکان صفر صفر مساویست» و فرمود:«من متعجبم که چطور هوا در تهران گرم است و در آفریقا سرد و این تفاوت نیمکره شمالی با جنوبی را میرساند» و فرمود:«برندهی نهایی بازی،داور خــوب کشـورمان حسنکامرانیفر بود نه مکزیک»
نقل است روزی ده تن از عالمان بلاد فیفا نزد او شدند و وی را گفتند:«فوتبال دانی؟» گفت: «نه»، گفتند«صوت زیبا دانی؟» گفتند: «گزارشگری دانی؟» گفت«نه» گفتند پس اینجا چه میکنی؟ گفت: «گزارشگری!» و از سبب ِ آن گفت؛پنج تن هلاک شدند و باقی به کما رفتند و از آن پس شیخ را«میرزا جواد گزارشگرباشی» نامیدند.
نقل است پس از باخت تیمملی فوتبال جونان ایران به تیمملی جوانان سوریه فرمودی:«تبریک میگم به برو بچههای خوب سوریه» و کراماتی از این دست به وفور از شیخ نقل شده!
بابالنگدراز پنج فوتی در نِعت او گفتی«زن خیابانی دیدهاید؟ این جوادشونه!»
نقل است که صد و بیست سال عمر یافت و صد و بیست هزار گزارش بکرد و صد و بیست هزار نفر دیوانه بکرد و صد و بیست هزار نفر از دستش سر بر بیابان نهادند.
بعد از وفات شیخنا را در خواب دیدند.گفتند( آنجا با تو چه کردند؟) گفت: (اینجا گفتند عذاب تو همان است که بینندگان در حین گزارشت تحمل نمودند) والله اعلم به الصواب.
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
اتفاقا اینجا رو گذاشتن واسه بحث و سوال و جواب...
هرکی یه عقیده ای داره... نظر شما هم برام محترمه ولی اینکه جوش بیارید و یه چیزایی بگید که دور از شان شماست خب یکم ...
بله بازم میگم اونقدری که فردوسی پور به سیاست کار داره جواد خان نداره.
عادل رو من فقط به عنوان مجری قبولش دارم و اصلا به عنوان گزارشگر قبول ندارم. درست 80 درصد باهاش موافقن و 20 درصد مخالف
اون 20 درصد هم نظر خودشونو دارن و دلیلی برای مخالفت..
عادل مجریگری رو با گزارشگریش قاطی میکنه و نباید اینطور باشه... ( نظر من )
.
حالا ما یه چیزی گفتیم چرا ناراحت میشی (ببخشید)
من بعد از عادل جواد رو دوست دارم خوبه ولی چرت و پرت می گه همه بازی ها رو نمی شه بهش امید داشت
مثلا بازی های آرژانتین رو امسال خوب گزارش می کرد و بازی های دیگه آدم دلش می خواست بخوابه
چرت و پرت زیاد می گه دیگه