شما لپ تاپ رو به چه صورتی استفاده میکنید؟ مستقیم به برق وصل کردید و یا اکثر مواقع از باطری استفاده میکنید.
اگر از برق شهری استفاده میکنید من دلیلی نمیبینم که P4G رو در حالت Entertainment استفاده نکنید. P4G خودش بهترین حالت رو چه در صورت استفاده از باطری و چه در صورت استفاده از برق شهری تعیین میکنه و نیاز به دستکاری در تنظیمات وجود نداره.
اگر هم کارهای سنگین باهاش انجام میدید که نیاز به پردازش قویتری دارید و میخواهید که CPU همیشه روی کلاک 2.8 GHz کار کنه در اون صورت P4G را روی High Performance قرار بدید.
جهت تنظیم رنگها هم من Soft رو با کمی تنظیم دستی بهتر از بقیه دونستم. این تنظیمات رو هم میتونید در Splendid Video Enhancement تغییر دهید.

امتحان کردم هم رو برق شهر هم باطری همینجوریه
نور رو که میارم زیر 90 لرزش صفحه شروع میشه
من با دوربین رو صفحه گرفتم تا لرزش رو دیدم،
ضمنا اینک بگم که هرقدر برایتنس میاد پایین تر لرزش بیشتر میشه
اگه ممکنه یه تستی کنین
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
من هم با باتری و هم بدون باتری در همه حالتهای نور امتحان کردم. حداقل من یکی که هیچ پرشی نمیبینم. هر چی هم دقت کردم چیزی ندیدم کیفیت خوب بود. شاید برق شما نوسان داره با باتری هم امتحان کنید ببینید باز هم پرش هست؟!
اگر باز هم بود تنها راهش اینه ببرید کنار یک لپتاپ n61jq دیگه با هم مقایسه کنید چون چشم هر فرد حساسیتش فرق داره !
اما خیلی بعید می دونم چنین مشکلی در حالت عادی وجود داشته باشه...
راستی هر نوع وسیله آهنربایی میتونه ایجاد پرش کنه. کنارش اگر زیاد سیم رد میشه (چون سیمها خودشون موجب ایجاد فضای مغناطیسی اطراف خودشون میشن) یا اینکه اگر بلند گو نزدیکش هست و هر وسیله ای که موجب ایجاد فضای مغناطیسی بشه را دور کن. یعنی کنارش هیچی نباشه....
شما هم یه زحمت بکشین با دوربین امتحان کنین
به اینجا هم یه سر بزنین
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید