سلام بر تمام PES بازان و PES دوستان...
یک سوال فنی...!؟
دموی بازی کی منتشر میشه!؟
با تشکر...
سلام بر تمام PES بازان و PES دوستان...
یک سوال فنی...!؟
دموی بازی کی منتشر میشه!؟
با تشکر...
سلام
فکر کنم تا 15 سپتامبر منتشر بشه
البته من امروز این لینکو دایدم و گفته دانلود کنید دوستان خودشون راست یا دروغشو دربیارن آخه من دیال آپ کار میکنم نتونستم دانلود کنم
آدرسش
طبق سخن دوست گلم لینکی که دادم اشتباهه بازم ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Abas1100; 07-09-2010 at 20:01.
حالا مگه یه پچ وصل کردن زمین رو به آسمون میرسونه ؟
درمورد کنسول هام دوستان دیگه خودشون استاد درست کردن تمین که (درضمن امسال گزینه ی base copy هم یرگشته ) شما زیاد خودتون ناراحت نکنین ما که امسال دیگه بحز دو تا لژیونرم نداریم.
درضمن کلی از کشورا هستن که بازی به قیمت ارجینال اونجا به فروش میرسند ولی لایسنس نشدن ، پس اونا باید خودشون رو بکشند دیگه.
درمورد اون لینکا هم بگم همش الکیه تا 13-14 سپتامبر خبری از دمو نیست.
مرسی حسین جان
ویدیوی جالبی بود
تو این ویدیو سیستم دفاعی فیفا خیلی ضعف داره ولی سیستم کونامی یه سیستم بروز و درست نشون داده میشه!!!
البته باید دید که این ویدیو از طرف یه منتقد بی طرف درست شده یا یه فن کونامی که جای بحث داره!
ولی امیدوارم امسال هر دو شرکت بتونن فن های دوآتیشه خودشون رو راضی کنن
به نظر من امسال پیشرفت کونامی بیشتر به چشم میاد چون فیفا خیلی تو این ۲سال پیشرفت کرده بود و خیلی ایده یه کونامی داد تا بازیش رو از اینرو به اونرو کنه
منتظر اخبار جذابت هستیم حسین عزیز![]()
جان مورفی همین الان یه صفحه بلند بالا به سوالات فن ها پاسخ داده که قشنګاشو واستون میزارم:
در مورد دروازبانها ګفته که خیلی خیلی بهتر از سال قبل شدن و ګفته که در دمو اینمورد کاملا مشهوده
خبر قطعی در مورد تیمهای لایسنس شده فردا منتشر میشه
حجم فایل دمو 1.6ګیګابایت هست که تقریبا 600مګابایت بیشتر پارساله و صد البته دمو ګزارشګر نخواهد داشت چون حجمش خیلی زیاد میشد
ګزارشګر بازی خیلی بهتر و رونتر شده و دیګه کسل کننده نیست مثل چند سال ګذشته و این آخرین چیزیه که روش کار میکنن تا بازی کامل بشه
دموی xbox360 هنوز خبری ازش نیست و ګفته شاید تو همین هفته خبرش رو کونامی بده بیرون
ساعت نزدیک 3 صبحه از همه دوستان التماس دعا دارم
یه صلوات واسه سلامتی آقا امام زمان بفرستید خواهشا
اقا ما طرفدار پروپاقرص pes بودیم الان رفتیم جبهه ی مخالف فیفا 11 ...
ما که از این بازی قطع امید کردیم وقتی شنیدیم می خوان موتور گرافیک و گیم پلی رو از کنسول به پی سی هم ببرند...
پدرام جان من فکر میکنم این ویدئو رو یک فن کونامی ساخته علتشم اینه که اگه دقت کنی حریف CPU نیست که این اشتباهات فاحشو مرتکب بشه توی این ویدئو هر دو طرف انسان هستن و اونجایی که مدافع آفسایدها رو پر میکنه تقصیر خود گیمره که ممکنه با پرسینگ دو نفره ( با فشار دادن دکمه های پاس و شوت ) مرتکب این اشتباهات فاحش شده باشه . یا اونجایی که شکاف بزرگی در قلب دفاع ایجاد میشه اگه دقت کنی دو تا مدافع همزمان بی جهت به سمت مهاجم صاحب توپ میرن که کاملا مشخصه گیمر داره پرسینگ دو نفره رو به اجرا میذاره .
اما اون دفاع خطی توی گیم پلی مربوط به PES هم خیلی قشنگ و هوشمندانست .
حدس میزدم اینطوری باشه...
اگه قراره همچین ویدئوهای بررسی و مقایسه ای منتشر بشه بهتره که حالت رسمی داشه باشه.
مثلا یکی از همین سایت های منتقد خط دفاع این دو بازی رو به چالش میکشید و با یک ویدئو ضعف ها و قدرت های اونا رو نشون میداد.
در کل با همه این حرف ها نمیشه به این مسائل و ویدئو ها یا هر چیز دیگه ای به راحتی اطمینان کرد
تا موقعی که خودمون تست نکنیم فایده نداره.
حسین جان ویدئوی از گیم پلی بازی که یه بازی کامل رو نشون بده نیومده؟ منظورم مثل ویدئوی بازی آرسنال - رئال در فیفا 11 است
------------------------------------
دوستان PES باز عزیز
لطفا همه امسال فیفا 11 رو هم بگیرید و بازی کنید چون نسخه نکست فیفا امثال ارائه میشه و همه با فیفای واقعی آشنا میشید !!
یه چیزی که من همیشه ازش ناراحت بودم این بود که چون اکثر ایرانی ها PC باز هستند و با توجه به اینکه نسخه نکست فیفا روی کنسول ها ارائه میشه این فرصت گیر PC بازهای ایرانی نمیفته تا فیفا نکست رو تجربه کنند و تفاوت یه بازی شبیه سازی شده با آرکد رو ببینند. با این حال امسال خوشبختانه فیفا 11 روی PC به صورت نکست عرضه میشه و از این بابت باید از EA سپاسگذار بود.
به شما قول میدم که بیشتر از 80% فن های pes از سبک فیفا خوششون نخواهد اومد یه نمونش خود بنده که به هیچ وجه نتونستم با فیفا نکست کنار بیام
در کل امیدوارم که هر دو عنوان طرفدارانش رو راضی نگه داره
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
پس شما پر و پا قرص نبودی احتمالا ،چون با هم جور در نمیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)