سلام.
هارد ریست.![]()
سلام.
هارد ریست.![]()
من راهي به نظرم نميرسه به غير از وايپ ديتاسلام دوستان پسورد گوشی رو یادم رفته باید چیکار کنم خیلی ممنون
ريكاوري مود بيا بالا
بعد wipe data كن
ريكاوري مود هم فك كنم اينجوري واردش ميشي ::
وقتي گوشي خاموشه كليد back -> رو نگه دار و گوشي رو روشن كن
حالا بچه هاي ايكس 10 دار بيشتر ميتونن كمك كنن
شما چرا سریع مرحله اخر رو توصیه میکنید!!
x10 بوت لودرش قفل هست و اصلا نمیشه وارد ریکاوری شه!!
منظورتون قفل پترن هست؟
اگه اره یک سری بهو بخش x10 بزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اون roadmap واسه سال 2010 هست و دلیلی نداره توش در مورد 2011 حرف برنن و در ضمن برای المان
متاسفانه 16M color هم تو این اپدیت به احتمال زیاد فعال نمیشه و گفته شده در اپدیت 2.1x در dec فعال میشه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این شایعات چیه پخش می کنی![]()
Last edited by dave3232; 18-09-2010 at 23:58.
فقط واسه x10 ه؟
نمیدونی واسه مینی یا مینی پرو هم قراره بشه HD یا نه؟
X10 مامان رو دادم رفت دخترش Mini Pro رو گرفتم
مال من که تو این 5.6 ماه هیچ خشی نیفتاد روش
ای بابا.پس خبری از فیلم برداری HD واسه Mini یا Mini Pro نیست نه؟
به نظرتون به خاطر CPU شه یا خود SE نمیخواد بزاره؟
خود SE به خاطر ضعیف بودن CPU نمیزارهبه نظرتون به خاطر CPU شه یا خود SE نمیخواد بزاره؟![]()
چند تا نکته خیلی مهم که با ایکس 10 امتحانش نکنید خیلی حیفه!
یکی نرم افزار navitel که اولین نرم افزار gps با توانایی مسیر یابی کاملا آفلاین است که در تهران به خوبی جواب میده حتی آمار عابر بانک ها را هم داره!! برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برید:
یکی استفاده از اینترنت ایکس 10 بر روی کامپیوتر است که با سرعت edge ایرانسل میتونید روی کامپیوترتون به اینترنت وصل بشید که به برنامه نیاز داره. که اطلاعاتش در این لینک هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین راه برای استفاده از مارکت چیه؟دیبرند رو نمیخوام
V/P/N هم توی کامپیوتر دارم ولی نمیدونم چه طوری باید توی گوشی ازش استفاده کنم
بهترین راه و آسانترینش کدومه؟
خوب....
يه شايعه خوب براي كسايي كه هنوز ايكس 10 نخريدن و ميخوان بخرن
به نظر ميرسه به ورژن ديگه از ايكس 10 با سخت افزار دست كاري شده ( قابليت مولتي تاچ و رم 512) در راه باشه
نظر شما رو به عكس زير جلب ميكنم
حدسيات حاكي از اونه كه ميگن اين ورژن ايكس 10 (ورژن 2) به فرويو آپديت ميشه.
اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1032x712 و حجم آن 84 کیلوبایت میباشد.
ویدیو را دیدم
این گوشی کاملا چینی . همه ی گوشی های چینی باز شدن قفلش از چپ به راست در پایین صفحه قرار داره
حدس علی میتونست درست باشه. چون مایلستون هم بوت لودر لاک داره ولی ریکاوری های مختلفی واسش وجود دارهx10 بوت لودرش قفل هست و اصلا نمیشه وارد ریکاوری شه!!
توی اون ویدئویی که از 2.1 هست به زبان آلمانی این خصوصیات رو اشاره میکنهاین گوشی کاملا چینی . همه ی گوشی های چینی باز شدن قفلش از چپ به راست در پایین صفحه قرار داره
Lock screen is different (left to right)
- on homescreen, live wallpaper (he’s really impressed by that)
- 5 Homescreens instead of 3 (wow!)
- Appdrawer is different (he sounds disappointed)
- Videos in HD (his favourite)
- Facebook in Contacts/Sync
- HTML5 in Browser (not really though)
برای اینکه تاپیک از حالت فریز در بیاد فرهوده میاد و گرمش میکنه
زنده باد گوشی زیبا و خوش دست و خوشکل و ناز و مامانی X10 سونی اریکسون رنگ مشکی همراه با هنزفری بلوتوث قدر قدرت
MW600
پ.ن:
یاد دوران جوانی بخیر
یاد باد آن روزگاران یاد باد
درود بر همه دوستان عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)